10/10
édesmaya 2011 jún. 20. - 20:15:45 10/10
(7955/22495)
Helló N!k!, köszi ezt a kis villám -beszámolót, mindjárt elolvasom a MCI-leírásodat is, amit nagyon köszike, Te egy cukorka vagy!
10/10
édesmaya 2011 jún. 20. - 20:06:46 10/10
(7954/22495)
Hát Evelyn egy kicsit megkínlódtam ezzel a szavazással. Nem igazán értettem, hogy írtad le. Na de azért csak sikerült. Tényleg vacakul áll mindegyiken Jenky.
N!k! 2011 jún. 20. - 19:22:23
(7953/22495)
Sziasztok!

Meghoztam az összefoglalót, remélem azért érthetõ lesz.

Mi Corazón Insiste
Összefoglaló- 2011. június 13-17.
- Lola nem hiszi el Andrésnak, hogy szereti, ezért Andrés megkéri a 2 New Yorki cimboráját, hogy pingálják ki a Loláék háza elõtti falat, a „Szeretem Lola Volcánt” felirattal és a Salamandrával. Lola ideges lesz mikor meglátja, Andrés eközben lesi a bokor mögül, majd elhajt mellette kocsival és kiordítja neki hogy szeretlek. Lola utána kiabál, hogy te ostoba, idióta, gyere ide, hogy összetörjem a képedet , idióta!
- Eközben Debora anyja lebukik a férje elõtt a szeretõjével a hitvesi ágyukban, aki pisztollyal fenyegeti õket.
Victoria szánalmas vagy! Elvesztetted a maradék eszedet is? Nem látod, hogy ez az idióta csak érdekbõl van veled? Tudod te mit provokáltál ki? Tudod? Undort! És te, te szerencsétlen nyomorult, nem eszel az én pénzembõl! Az õrült nekiáll lövöldözni, Vicky meg ordít, mint a sakál. A „Papi” pedig kirohan egyszál alsógyatyában.

- Lola fájó szívvel elkezdené eltüntetni a neki szóló graffitit, és veszekszik magával, hogy ez az egész nem jelent semmit, az õ kapcsolatuknak már vége van. A soha viszont nemlátásra Andrés Santacruz! megjelenik a doki és kérdõre vonja, hogy mit jelentsen ez.

- Debora könyörög az apjának, hogy fontolja meg a döntését, mivel a drága anyucit kitessékelte a házból és még a ruháit is elégette. Debora elõadja magát, hogy még csak nemrég házasodott, nem tud az anyja nélkül élni. Az apja ráförmed, hogy ne védje az anyját, ne segítsen neki! Hagyja hadd menjen csak vissza az utcára, ahonnan soha nem kellett volna eljönnie.

- Debora talált Andrés nadrágjában egy cetlit, amin Loláék házának a címe van, és anyucival elindulnak lecsekkolni, hogy kinek a címe lehet. Debora azt mondja, hogy amikor megkérdeztem kié a cím, Andrés nagyon ideges lett és végül azt mondta hogy egy eladó ház Beverly Hillsben. Vicky rögtön rávágja, hogy biztos ajándékba akarja megvenni neked a házat! Milyen cuki! Te meg elrontod a meglepetést. Nem, mondja Debi, Andrés nem szereti a meglepetéseket. Vicky végül azt mondja, hogy akkor szépen elmegyünk és megnézzünk ki él ezen a címen.

- Deborának megtetszik a Loláékkal szembeni ház, és Andrést odacibálja, hogy vegye meg neki, mert ez álmai háza. Andrés végig azt mondja neki hogy nem szeretem a meglepetéseket és amikor végül leveheti a kendõt a szemérõl, rögtön Loláék házát veszi észre. Ez egy vicc? Mit keresünk itt? Andrést már a látványtól kiveri a víz, majd Debi közli, hogy jól nézze meg ezt a házat, mert ez álmai otthona! Vedd meg nekem!

- Debora kiveri a hisztit, mert Andrés nem akarja megvenni a házat. Az én álmomról van szó, a családunkról, de persze téged nem érdekel, mert mindig is az a csavargó, elítélt kellett neked. Ha én kérek egy olyan egyszerû dolgot, mint hogy vegyél nekem házat, nemet mondassz, de ha õ kérné…
Mostmár elég Debora! ordítja Andrés
Ne beszélj errõl, mert megbánod!
Világos, mert én említettem igaz? Persze, Lola Volcán nevét nem mondhatom ki. De mintha itt lenne.
Elég! Elég! Ordít Andrés.
Akarod a házat, szerelmem? Akarod? Jöjjön ide anyósom, Ön is. Látom kémkedett, jöjjön be kérem!
Akarjátok ezt a házat mindketten? Van még ezer másik ház Los Angelesben, de ti ezt az egyet akarjátok?? Jó! A tietek! De egy dolog, nem akarok reklamációt vagy panaszt, abban a házban fogunk élni, jó vagy nem jó! Vettétek??
- Etelvina bevallja érzelmeit a dokinak. – Szerelmes vagyok beléd. Szenvedélyesen szeretlek már 20 éve, és ez a szenvedély napról napra erõsödik. Szeretnél bûnözni? Szeretnél szenvedélyt? Nézz rám, Diógenes, nézz rám! A Bajusz letépi magáról a ruhát, és letámadja az öreget, aki nem tud mit kezdeni a helyzettel.

- Andrés Camilonak meséli, hogy megvettem azt az átkozott „álmai házát”. Camilo azt mondja, hogy biztos vagyok benne, hogy ez a ház egyike a hatalmas és drága házaknak, ugye?
Ez a ház, amit Debora akart, pontosan szemben van Loláék házával. mondja Andrés. Igen, Lola és én szomszédok leszünk. Camilo fancsali képet vágva nézi Andrést.
- Andrés rájött, hogy Marcelo régóta piszkos ügyleteket folytat a vállalatot felhasználva, és most pedig kirúgja a cégtõl. Marcelo ráförmed. –Nem hagyom, hogy kételkedj az ártatlanságomban, már 20 éve vezetem a vállalatot. Te nem vagy senki, a fia egy…az após nyugtatgatja, mert majdnem elszólta magát. Próbálja meggyõzni Andrést, hogy hagyja hadd tisztázzák a félreértést.
Andrés azt mondja, hogy itt nincs semmiféle félreértés, ti ketten sikkasztottatok ettõl a cégtõl, ez egyértelmû! Várom a felmondó leveleteket az irodámban!
Ramón, Ez a fattyú meg fog fizetni! mondja Marcelo
- Debora egy házavató bulit csapott, ahova mindenki általa fontosnak tartott személyt megívott, kivéve az apucikáját, aki aztán mégis beállít.
Kirúgtál a munkámból, akkor most támogass engem! mondja Ramón Andrésnak.
Elment az eszed? Te idióta! ordítja Vicky. Semmi keresnivalód itt, ez a hely nem elég neked nekem és az én bébimnek!
Ramón behúz egyet Papinak.  Ne szórakozz velem megöllek!
Te vén szivar!
- Kint kitör a verekedés, amire Loláék is oda mennek, majd kérdõre vonják Andrést hogy mit keres itt, aki elmondja hogy a felesége kérésére vették meg a házat.
Debora megkérdezi Andrést hogy tudta-e hogy ez a nõ itt lakik és nem mondta el?
Ne sértegess, hogyha nem akarod a képedet összetörni. mondja neki Lola
Elegem van abból, hogy szórakozol a férjemmel!
A veszekedést megszakítja, hogy Andrést jól arcon törlik.
- Az öreg azt mondja Lolának, hogy ez már túl sok egybeesés. Van ezer másik eladó ház, de õk pont a szemben lévõt választották. Nyilvánvaló, hogy ti ketten mindent kiterveltetek!
Gondoljon, amit akar doki! Tudja mit? Belefáradtam abba, hogy nem bízik bennem. Ez a sok hamis dolog… én hû vagyok magához, úgyhogy ne vádoljon azzal, hogy nem mondok igazat! De ha mégis, megtudja hogy ki is az a Lola Volcán igazából!

- Debora kiborul és meg akarja ölni Andrést, de az anyuci lenyugtatja olyan érvekkel, mint hogy pontosan tudta, hogy Andrés szereti azt a nõt és ha jelenetet rendez okat ad arra, amit Andrés igazán akar, elválni! Nyugodj le és mosolyogj! Debora nekiáll vigyorogni, majd az anyja karjaiba borulva tovább hisztizik

- Az öreg megbízza a kövér dokit, hogy lopja el Lola motorját, de pechére Bajusz észreveszi és segítségért kezd el ordítani, amire Lola és a doki is kénytelen lejönni, így a terv nem sikerül.

- Andrés egyik reggel Lola elé vág a kocsijával, mire Lola:

Mi van te hülye? Nem hülye, hanem idióta. mondja Andrés
Meg akarsz ölni ?
Nem, meghalok, hogy a karjaimban tarthassalak. Majd letámadja Lolát egy csókkal.
Lola ellöki magától,és azt mondja: Ne csináld mégegyszer, hogyha nem akarsz meghalni!
erre Andrés: Oké, akkor meg akarok halni!

- Sofia elmondja a dokinak, hogy Soledad a hirtelen hangos zajokra reagál, viszont nem azok a betegek, akik a katatóniába estek. Soledad valamilyen ismeretlen okból kifolyólag úgy tesz mintha nem tudna a világról, de öntudatánál van.

- Debora és a vén doki megbeszélik,hogy „véletlenül” összefognak futni egy étteremben. Lola és Andrés persze nagyon meglepõdnek, de a doki meginvitálja õket az asztalukhoz. Egész vacsora alatt egymás idegeit õrlik, de végül Lola feláll az asztaltól és kirohan. Megjelenik Chabela, aki megmondja Lolának, hogy ez egy felállított csapda volt, amit Rugeles és Debora eszelt ki, de Lola csak a ruhájával van elfoglalva és elküldi.

- Debora beülteti a bogarat Andrés fülébe, hogy Lola azért érzi rosszul magát, mert terhes. Andrést nem hagyja nyugodni ez a gondolat, és amikor reggel a banyák egy babakocsit hoznak Loláék házába és Andrést kérik meg, hogy segítsen, megkérdezi hogy kié lesz, mire mondják, hogy hát a ház ûrnõjének, Lola Volcánnak. Andrés teljesen ledöbben.

- Andrés kérdõre vonja Lolát, mire õ azt mondja, hogy egy, nem kettõ, sõt három babát vár, ki tudja? De örül, hogy nem olyan idióta apjuk lesz, mint Andrés.

- Lola kiborul és megmondja az öregnek, hogy átverték és folyamatosan manipulálták. Elege van ebbõl a házból és ebbõl a vén banyából (Etelvina), de különösen a dokiból. Erre az öreg rögtön a szívéhez kap, de Lolát nem érdekli, azt mondja elmegy!

- Miközben Lola pakol a szomszéd ablakban Andrés és Debora csókolóznak, Chabele észreveszi, de nem akarja, hogy Lola észrevegye, de a lány erõsködik és végül meglátja.

Vége
N!k! 2011 jún. 20. - 13:21:40
(7952/22495)
Szia Ági!

Nagyon jó volt a Balatonnál, az idõ remek volt,sokat beszélgettünk-nevetgéltünk és tevékenykedtünk, aminek aztán szerencsére lett is haszna!:-))
Nekifogtam nemrég írni egy gyorsösszefoglalót az MCI-bõl, jelenleg csak erre van idõm. Nemsokára hozom!
Puszi
Evelin96 2011 jún. 20. - 11:47:27
(7951/22495)
Sziasztok, Édesmaya várom a privit:)))

Jajj csajok találtam egy újabb szavazást... Ééés háááát szegény Jencarlosunk egy kicsit le van maradva...
Szavazzon mindenki...
Jencarlost két kategóriában is jelölték:
- Mejor intérprete latino 2011
- Mejor álbum artista latino 2011
Az elsõben Jencarlosnak csak 82 szavazata van, a másodikban pedig csak 54. :(((

http://www.magazinestrellaweb.es/#!premios/vstc14=musica

Szavazzatok. Ha mondjuk átléptek a Televisión-ba majd vissza ismét a Músicába akkor újra lehet szavazni...
Kellemes hetet mindenkinek.
10/10
édesmaya 2011 jún. 20. - 09:05:41 10/10
(7950/22495)
A Román fanklub alelnökasszonya adott nekem pár facebook-címet, amin kérhetjük Jencarlos számait,
berakom nektek és ezen is kéne munkálkodni:

http://www.facebook.com/radioplusz?sk=wall

varj mert van meg 4 linkek
at kuldom es mikor lesz idod te oda adad a tobbieknek
http://www.facebook.com/topic.php?topic=14926&uid=271842214710
ezek ugy vannak kezdve hogy csak be leptek es kertek
http://www.facebook.com/topic.php?topic=15716&uid=159865339756
l
http://www.facebook.com/topic.php?topic=21090&uid=334725037904

l
http://www.facebook.com/radio88szeged?sk=wal
ezekre keztunk mi
ha van mas magyar radio, irjatok es mi kezdunk uj beszelgetes es kerjunk jencarlos
10/10
édesmaya 2011 jún. 20. - 08:38:51 10/10 Előzmény Evelin96
(7949/22495)
Evelyn Drága!

Ugye jól emlékszem, hogy te megyebeli vagy velem? Ha jönnél a 3. klubtalira, lenne egy utazási ajánlatom. Ha érdekel, megírom priviben.
10/10
édesmaya 2011 jún. 20. - 08:26:59 10/10
(7948/22495)
Bocs, Zsuzsa, újra visszaolvastam a hsz-ket, és láttam, már megírtad, hogy ismerted a tulajt.
Sajna nekem nincs ilyen nálunk, de ez nem lenne probléma.
10/10
édesmaya 2011 jún. 20. - 08:11:30 10/10 Előzmény Zsuzsa17
(7947/22495)
Helló Zsuzsa!
Nem, nem értettelek félre, jól magyaráztál. Azt szeretném megkérdezni, hogy az a siófoki étterem tulajdonos ismerõsöd? Vagy csak blintre mentetek be, és ismeretlenül mentetek oda hozzá a kérésetekkel?
10/10
édesmaya 2011 jún. 20. - 08:09:04 10/10
(7946/22495)
Helló-belló csajszikáim!

Xico, N!kI! megjöttetek Zsuzsától? Meséljetek!
Editke drága merre jársz?
Dzsannánk miért hallgatsz ilyen mélységesen? Még mindíg rossz a sz.géped? Holnap akkor mégy Miami-Beach-ra nyaralni?
Annyira hallgat mindenki a MCI-rõl! Most akkor mi lesz vele? Nem kapunk valamiféle leírást a részekrõl? Én megértem Ildyt nagyonis, nekem is két lányom van, unokák, tudom mi az, hogy az ember velük szeretne nyáron több idõt tölteni.

Dzsanna olyan szupi az http://forum.rtlbulvar.hu/index.php?a=posts&id=20486&page=1 oldid, jó lenne, ha tudnád folytatni drága! Van rá remény?

Xico drága, már vége az érettségidnek ugye? Mintha már te is fordítottál volna spanyolt, vagy rosszul emlékszem? Esetleg nem tudnál akkor besegíteni a fordításba? Vagy csak én vagyok, aki nem érti a spanyolt?
Kérek szépen válaszokat csajszikáim! Puszi nektek!
10/10
mikildi 2011 jún. 19. - 22:01:44 10/10
(7945/22495)
Sziasztok Lánykák!Elõkerültem én is.Látszik, hogy hét vége van.Sikerült a pólóvásárlás nekem is! Holnap feladom valamikor.Edit nagyon szuper a fanklub oldal. Dzsanna vajon szabi után jelentkezel? Ha jól emlékszem 20.-tol, júli 11.-ig nem vagy. Ha tudod olvasni az üzeneteket, jó nyaralást és felüdülést kívánok.
10/10
Zsuzsa17 2011 jún. 19. - 18:54:46 10/10 Előzmény édesmaya
(7944/22495)
Bocsi , ha félreértettél, de csak a kitartásra biztattam mindenkit.
10/10
Zsuzsa17 2011 jún. 19. - 18:51:55 10/10
(7943/22495)
Szia Édesmaya!
Meg lehet próbálni felétek is az éttermeket,, de nem kell minden hová bemenni tárgyalni. Elsõ, hogy az étteremnek legyen tv- je. Ez úgyis látszik. Második esélyes, hogy általában a viva TV- t játsszák a tv-n. A harmadik lépés, vajon fizet-e legalább 100 ezer ft- t a tv mûködtetéséért a tulaj havonta, vagy kb ennyit, és utána jöhet a kérdés, vajon a fanklub videóit lejátszanák - e. Szóval ezek a körülmények kizárják, hogy sok emberrel kellene tárgyalni.. Utána jöhet a dvd, ha a tárgyalások megvannak...
10/10
édesmaya 2011 jún. 19. - 18:41:34 10/10
(7942/22495)
Halihó csajszikák, van itt valaki?
10/10
édesmaya 2011 jún. 19. - 08:53:14 10/10
(7941/22495)
Editke drága köszi a választ, ez igazán olyan érdekes! Puszi, szép vasárnapot kívánok neked, és mindenkinek! Én is megyek a dolgomra, ma még visszajövök!
10/10
édesmaya 2011 jún. 19. - 08:10:25 10/10
(7940/22495)
Konkrétan mit válaszolt rá? Azt hogy tetszett neki, vagy köszi szépen, vagy mit?
10/10
édesmaya 2011 jún. 19. - 08:09:28 10/10
(7939/22495)
Zsuzsa én hetente mindíg elküldöm a rádióknak Jenky számait kérve, se sajnos soha semmit nem válaszoltak még eddig rá.
10/10
édesmaya 2011 jún. 19. - 08:07:33 10/10
(7938/22495)
Xico drága!

Mióta tudom, hogy te csongrádi vagy, feltolultak bennem az emlékek, ugyanis anyai nagybátyám Tóth József, valaha Csongrádon volt sokáig a vasútállomás- fõnöke! Persze jó régen volt, lehet, hogy már meghalt. Sajnos régóta nem tudok a családjáról semmit sem. Pár éve egy szegedi újság weboldalán állandóan hirdettem, hogy valaki nem tud-e róla valamit.De sajna sosem jött rá válasz. Ha mégis élne még, akkor 80-85 év körüli lehet.
10/10
édesmaya 2011 jún. 19. - 08:01:41 10/10
(7937/22495)
Még az jutott hirtelen eszembe, hogy ha nekem is csinálnátok a talira ilyen vidi(t)ket, akkor már könnyû lenne a helyzetem. Persze a felmerülõ költségeket fizetném. Rengeteg étterem van nálunk is, bár én nem járok egybe sem. De ez nem lenne akadály, megcsinálnám Jencarlosért!

Mit szóltok hozzá? Még ez lenne a leggyorsabb út nekem. Persze, ha a szerzõi jogokat nem sérti Xico, N!K! és Zsuzsa!
10/10
édesmaya 2011 jún. 19. - 07:57:34 10/10
(7936/22495)
Köszi az ötletet Zsuzsa, ha nem lennék ilyen béna, akkor megcsinálnám én is. Sajna egy fiatal kellene hozzá, aki segítene, megcsinálná a vidit, és akkor megpróbálnám én is. Tök jó ötlet volt tõletek!