N!k! 2011 jún. 08. - 21:52:04
(7495/22495)
Nagyon szívesen drága!:-)
10/10
édesmaya 2011 jún. 08. - 21:46:53 10/10
(7494/22495)
Tényleg Ildíkém, ne ijjesszgess mán te lány! Mi az , hogy hivatalosan??? Nehogy mán te is lemondj, mert azt már igazán nem bírom ki! Kicsit mán sok lesz!
10/10
édesmaya 2011 jún. 08. - 21:44:59 10/10
(7493/22495)
Drága N!k!kénk Te egy kis tündérke vagy! Hálás köszönet a fordításért! Irtó izgi lesz megint ez a rész is!
10/10
édesmaya 2011 jún. 08. - 21:40:14 10/10
(7492/22495)
Szentséges Isten, mi ez a borzalom fekete ezen az õrült lányon? Elmentek neki otthonról?
10/10
dzsanna3 2011 jún. 08. - 21:10:07 10/10
(7491/22495)
Szép álmokat neked... mit jelent az, hogy hivatalosan?
10/10
dzsanna3 2011 jún. 08. - 19:44:54 10/10
(7490/22495)
Esküvõ Las vegasban Déborával
10/10
dzsanna3 2011 jún. 08. - 18:36:20 10/10
(7489/22495)
Lányok, elkészült a tegnap esti rész tartalma - jó szórakozást hozzá:

2011 06 07 MI CORAZÓN INSISTE 012

Amikor Lola meglátja Andrést, megkérdi: Andrés, te élsz? A válasz: Igen, de nem sokáig, miután láttalak összeházasodni ezzel a... Lola felugrik, és kirohan. Mint az õrült szalad végig a folyosókon és sorban veti le az esküvõ felszerelést magáról, még a szoknyáját is feltépve, a cipõjét a kezében tartva rohan… Andrés üldözi, és követeli, hogy nézzen szembe vele, de Lola csak kanyarog a folyosókon, kiér az utcára, és még egy autó motorháztetejére is felpattanva, menekül… a temetõbe.

Az öreg ifjú férj lohol Lola után, és a kapuban kiköpi a tüdejét, ahonnan nõvérek hada cipeli egy kórházi ágyikóba, feléleszteni.

Andrés feltámadt édesapja – miután Pepe felvilágosítja róla, hogy mi történt - meglátogatja Soledadot a kórházban, de kit érdekel ez, minket ugyan nem. 

Daniel elítéli Lolát, de Camilo a védelmére kel, mire Daniel visszavág azzal, hogy Lolát csak a pénz és a státusz érdekli. A nõk boszorkányok. Megcsörren a telefonja, mire azt mondja, hogy íme a legnagyobb banya: Débora hívja, hogy megtudja, Lola kimondta-e az igent mire Andrés odaért vagy sem? Boldogságában ugrálni kezd a válasz hallatán: Andrés szabad préda!

Hatalmas jelenet következik:
Lola Leparkol Andrés sírjánál, és követeli Chabelától, hogy azonnal jelenjen meg, aki a parancsnak engedelmeskedve rögtön ott terem. Lola könyörög neki, hogy mondja meg az igazat: Andrés is halott ugye, csak megjelenik, mint a nagynéni. Chabela biztosítja róla, hogy bizony Andrés hús és vér pasi… Lola mögött megjelenik Andrés, és iszonyatosan elkeseredett veszekedésbe fognak. Andrés egy büdös szavát sem hiszi a lánynak, még prostinak is nevezi, amiért két hónapon belül lecserélte õt egy vén pénzeszsákkal. Lola próbálja megmagyarázni neki mi történt, de Andrés elvakult a fájdalomtól, elküldi a francba, és közli, hogy soha többé nem akarja õt látni… és hogy az apjának igaza volt: csak a pénzét akarta, mert egy törtetõ ambiciózus piszok alak, és azért nem tud sírni, mert nincs szíve, akinek nincs joga az õ édesanyja sírja elõtt toporogni… Tûnj el innen! – ordítja - Lola szomorúan elkullog.

Rodrigo Sueraz kiadja a parancsot a srácainak, hogy mindent tudjanak meg, mi történt, amíg õ távol volt, és jelentést kér róla. Ezután Pepét kérdezi ki, miért van Soledad ebben az állapotban, mi történt vele?

Lola visszaérkezik a kápolnába. Daniel és Camilo kérdezik tõle, hol és hogy van Andrés. Lola elmondja, hogy menjenek utána a temetõbe, mert nagyon rossz állapotban van. Daniel Lola szemére veti, hogy errõl csakis õ tehet, mert Andrés látta õt összeházasodni, ezzel a bohóccal. Azt mondja, talán halálra kellett volna magát nevetnie? Déborának igaza volt: Nem vagy más, mint egy szemét! Ezzel eltávozik Daniel és Camilo is, megvetõ pillantásukat hátrahagyva a friss arának. Lola Andrés-igazi apucija nyakába veti magát: végre egy barát! Elmondja mi történt az anyjával, és rögvest meg is akarja látogatni, de a rendõr bácsi biztosítja róla, Soledad jól van, most látta éppen.
Rodrigo magát hibáztatja, hogy mindez azért történt, mert õ nem volt itt, de Lola megvigasztalja, nem õ a hibás, és ha dr. Rugéles nem segített volna, akkor nem tudni, mi történt volna. Pontosan ezért fogadta el a házassági ajánlatát. A rendõr megkérdi, miért kellett ilyen ajánlatot elfogadnia, miért nem kereste meg õt vagy mást, aki nem kötelezte volna ilyen hülyeségre, mint ez? Lola mellett megjelenik Chabela, aki azt mondja, én megpróbáltam visszatartani, de ezzel a fafejûvel nem megyek semmire. Lola – Nem tudod miken mentem keresztül az elmúlt napokban, Rodrigo! Majd megõrültem! Ráadásul szellemeket látok, akik kínoznak! Gracías, válaszolja Chabela. És mineddenk a tetejében Andrés megjelenik életem legrosszabb pillanatában! Nem tudom kiverni a fejembõl a szavait! Annyi fájdalommal és kiábrándulással beszélt… Rodrigo, én nagyon féltem õt. Amikor ilyen, nem gondolkozik, mit beszél, mit tesz. Én ismerem õt! Olyan rossz állapotban van, hogy nem tudom, mire képes…

Andrés még mindig a sírnál kesereg, és megesküszik az édesanyjának, hogy kiveti a szívébõl Lola Volcánt, és hálás azért, hogy még idõben megtudta, micsoda nõcske ez - amikor odaér az öccse és a barátja. Andrés eldönti, hogy ünnepelni fog, és élvezi az életet, mert él, és szabad ember. Ki mondta, hogy nem tudok nélküle élni? Gyerünk! Kissé embertelen megjegyzést tesz: odaszól a sírjában fekvõ steward-nak, hogy rossz üzletet kötöttél haver! Te vagy helyettem a sírban.

Lola meglátogatja a kórházban újdonsült férjét, és amikor Adelita érte jön, hogy együtt menjenek haza, Lola azt mondja, ez a férjem, és mától az õ házában lakom…

Andrés a bárban számolatlanul iszogatja a tequilát. Camilo könyörög neki, hogy csak néhány sört dobjon be, ne végezzen mindjárt az életével, de hasztalan. Camilo további unszolására Andrés azt válaszolja, hogy ha ezt folytatod, akkor inkább menj innen, mert sok megbeszélnivalóm van az öcsikémmel. Megjön a legjobb és legerõsebb tequilás üveg az asztalára, és már tölti is… ebben a pillanatban megjelenik Déborácska, aki azt mondja, hogy mindig is én voltam a legjobb társad, barátod, terapeutád, aki mindenben támogatott, így aztán most is: Egészségedre, az életedre! - ezzel felhajtja Andrés poharát… Débora pedig akcióba kezd: azonnal szájon csókolja az áldozatát.

Lolát az ifjú férj az új otthonába vezeti, és megmutatja a szobáját, amin Chabela nevetõgörcsöt kap, hogy milyen ósdi, az ágy milyen kemény… stb.
Débora elküldi a srácokat, akik váltig kérlelik Andrést, hogy ne igyon már tovább, inkább hazakísérik. Andrés is észhez tér egy pillanatra, és velük menne, mert azt mondja, nem ihat tovább… elég volt! Na de Déborát nem azért hívják Déborának, hogy feladja… visszacsücsülteti a székbe, és azt mondja, te sehová nem mész, ok? Neked felejtened kell… megjelenik mögöttük Adelita, aki megdöbbenve nézi a jelenetet. Daniel azt mondja, akkor tegyetek amit akartok, mi hazamegyünk! Débora is jobb helyet ajánl a felejtéshez. Gyerünk!

Az üreg pedig beül a kukucskáló irodába, és nyálcsorogva lesi, amint Lola pizsamába öltözik át, bár annak, amit mond közben Chabelának nem annyira örül.

Sofía kimegy, és a ház elõtt Rodrigoval találkozik. Nagyon örülnek egymásnak. Rordrigo könyörög neki, hogy árulja el: Andrés az õ fia? Sofía kertel, de Rodrigo visszavág: ha nem ellenkeztél hevesen az elsõ pillanatban, akkor igaz. Valld be!

A vén doki házában élõ másik múmia biztosítja Lolát az ellenszenvérõl, és arról, hogy tõle aztán nem sok jóra számíthat, de Rugélesnek már az ellenkezõjét mondja gúnyosan.

A fene tudja hol vagyunk, de Débora már selyemköntöskében támadja le Andrést… aki vetkõztetni kezdi, de félúton közli, hogy õ erre nem képes bizony. Débora egy pezsgõt bont, és azt javasolja, hogy ünnepeljenek, merthogy él! Ezzel neki is lát Lola elásásának: amit õ tett, arra nincs bocsánat! Andrés kéri, hogy ne beszéljenek róla, de Déborácska hadat üzent, és nyerni akar! Azt akarom, hogy tudd, én vagyok a legjobb barátnõd, aki mindig itt van, amikor szükséged van rá! Mertha valaki velem tette volna, amit Lola Volcán veled, én ugyanazzal vágnék vissza! Lola máshoz ment feleségül anélkül, hogy érdekelte volna, hogy te élsz vagy sem… kevesebb, mint két hónappal a feltételezett halálod után. Õ sosem szeretett téged, vagy pedig kapcsolatot tartott fent melletted. Miért nem teszed ugyanazt? Te miért nem házasodsz össze velem? – András megdöbbenve néz rá, szikrát gyújtott a fejében a bosszú lehetõsége. El tudod képzelni Lola képét, amikor megtudja, hogy te Débora Noriegaval házasodtál össze? Belehal. Tökéletes bosszú lenne, mert õ mindig gyûlölt engem, és te visszavághatnál neki. Biztosan emlékszel rá, hogy mi nagyon tetszettünk mindig is egymásnak, minden egyes nap szeretkeztünk, és nagyon élveztük. Gondold át Andrés: Megleckéztethetsz egy olyan nõt, aki sosem értékelte a szerelmedet. Az arcába vághatod, hogy ez téged nem érdekel! Hogy te újrakezdheted az életedet, és te is boldog lehetsz nélküle! Boldog, velem! Mit mondasz?

Lola visszavág a vén banyának, hogy õ aztán nem egy ijedõs fajta, és majd meglátjuk, ki kinek lesz a rémálma.

Andrés – Débora, Lola már nem szeret engem, nem érdekli, hogy feleségül veszlek téged vagy mást, úgyhogy ennek nincs értelme. Milyen kevéssé ismersz engem – mondja Débora. Azután, ha egy nõ férjhez ment, a legjobban azt fáj neki, hogy a volt szerelme a legnagyobb ellenségét veszi feleségül. Lola megesküdne rá, hogy ezekben a pillanatokban halálosan szenvedsz érte. El tudod képzelni, mit érezne, amikor megtudja, hogy te éppen engem veszel feleségül? Ezzel tudnád csak megsebezni igazán, ez fájna neki a legjobban. Képzeld el, még meg is hívhatnánk az esküvõnkre vagy a képeket…
Andrés végre megszólal, folytatva a gondolatot: az fájna neki a legjobban, ha ugyanott házasodnának össze, ahol õ akart: Las Vegasban, a Marylin & Elvis kápolnában – igézi vissza a Lolával való megszakított esküvõjét – az igen, az fájna neki! Eldöntve! – válaszolja Débora boldogan. Azonnal elmegyünk Las Vegasba, és összeházasodunk ott, ahol õ mindig is akart, veled! Andrés lehûti, nem, Débora, várj! Ez most rögtön lehetetlen, én nagyon sokat ittam, és… Débora folytatja a hadjáratot: ne aggódj, majd én mindent elintézek!

Lola lemerészkedik a konyhába, az ifjú férj követi aggódva. Lola vizet iszik, amit véletlenül magára borít és az öreg elõzékenyen törölgetné a kebleirõl, de Lola lerázza magáról azzal, hogy az öreg egy ujjal sem érhet hozzá, ez a megállapodás.

A beszélgetést Rodrigo és Sofía között Marcelo apuci szakítja meg, így Rodrigo kéri, hogy másnap délben találkozzanak, és folytassák.

Andrés és Débora már egy limoban folytatják útjukat Las Vegas felé, és az italról Débora gondoskodik, nehogy észhez térjen Andrés, amíg ki nem mondja a csak Débora számára boldogító IGEN-t. Andrés részegen nevetgélve kérdezi: mi ez? Hová megyünk ezzel a jettel? Hát Las Vegasba, mondtam neked, hogy én mindent elintézek! Összeházasodunk! Andrés ránéz, és hirtelen Lola arcát látja maga elõtt, aki azt kérdi: Elégedett vagy, hm? Nagyon elégedett vagyok, jobban mint valaha, néz Débora pofájába, de Lolának válaszolva… majd letámadja a csajt egy szenvedélyes besoval. Azt mondja, senki sem választhat el minket, mire Lola boldogan mosolyog vissza rá. Débora meg tépi le róla a pólót.

Marcelo és Sofía bemennek a házba, és azt mondja a mostoha: Mintha láttam volna már ezt a fickót. Ismerte Laurát? Igen. Õ egy régi barátja. Megyek, és megvárom Andrést a szobájában. Várj, szeretnék a végrendeletrõl beszélni veled. Marcelonak csak az örökségen jár az esze, és most, hogy Andrés él, már olvastatná is fel a végrendeletet, de Sofía nagynéni lehûti: mindent Andréstól függ, nélküle egyetlen cent sem mozdulhat el a helyérõl, várnia kell!

A limoban a nagy csókolózás kellõs közepette gyõzött az alkohol: Andrés kidõlt. Débora pipa, hogy nem tette magáévá  De aztán azt mondja neki: ne aggódj, mert nagyon hamarosan az enyém leszel! Az enyém… az enyém… az enyém… az enyém! Az a rosszvérû nõ sosem keresztezheti az utamat! Csörög a telefonja, az anyja hívja, akinek hét pecsétes titokként elárulja, hogy éppen házasodni mennek Andréssal Las Vegasba. – Andrés még mindig horkol.

Lolát Adelita hívja telefonon, hogy elmesélje a rossz hírt: Andrés Déborával volt a bárban. Az öreg kukkolja õt a monitoron, illetve le is hallgatja a telefonját. Lola megadja az új telefonszámát annak a temetõnek, ahol él.

VÉGE

Az elõzetesben Lola megjelenik Las Vegasban, az esküvõ helyszínén, és azt kérdi Andréstól, vajon van-e mersze elvenni ezt itt bosszúból?
10/10
dzsanna3 2011 jún. 08. - 17:06:52 10/10
(7488/22495)
Déborának csak az a lényeg, hogy templomi esküvõje legyen ANDRÉSSAL... mert abból nincs kiút, az halálig tart - nagyon elégedett Andrés ötletével, mert nemcsak az a cél, hogy Andrést magához láncolja, hanem az is, hogy a módja a lehetõ legjobba fájjon Lolának!
N!k! 2011 jún. 08. - 16:41:02
(7487/22495)
na ezt jól megfogalmaztam, már megint:DDD
N!k! 2011 jún. 08. - 16:40:03
(7486/22495)
Alig várom már! de Deborának az a része a dolognak, hogy nem rendezhet puccos esküvõt biztos mélyen megrendíti...hehe:-) na és hogy Lola mindig megjelenik..
10/10
dzsanna3 2011 jún. 08. - 16:23:13 10/10
(7485/22495)
ez valami hatalmas jelenet lesz: Lola meglepi Andrést az esküvõjén azzal, hogy látni akarom, hogy bosszúból feleségül veszed-e ezt?
Hát erre én is kíváncsi leszek... :)

Természetesen Débora találta ki a bosszú-esküvõt, Andrés meg hozzátette, hogy az fájna a legjobban Lolának, ha ott házasodnának, ahol õ akart...
N!k! 2011 jún. 08. - 16:17:36
(7484/22495)
Igen, mindkettõnek meg kellene hallgatnia a másikat... dehát olyan forrófejûek és mindenre hirtelen reagálnak. Az biztos hogy jól játszanak! :-)
10/10
dzsanna3 2011 jún. 08. - 15:55:50 10/10
(7483/22495)
elõzetes a 13. részbõl

2011 06 08 MI ♥ INSISTE AVANCE del cap 013
http://www.youtube.com/watch?v=-WZjJrgsbgY
10/10
dzsanna3 2011 jún. 08. - 15:48:22 10/10
(7482/22495)
Szia Zsuzsa!

De élvezettel tettem... tetszik, hogy minden együtt van, és követhetõek az események... Meg a tablóknak sem árt egy kiállítási lehetõség... :)
10/10
dzsanna3 2011 jún. 08. - 15:47:08 10/10
(7481/22495)
Én meg azt nem tudom, Andrés miért nem hallgatja meg, és miért nem érti meg Lola indokait...
10/10
Zsuzsa17 2011 jún. 08. - 15:44:11 10/10
(7480/22495)
Sziasztok!
Hú, evvel rengeteget dolgoztál már megint Dzsanna!
Még nem volt idõm az összeset átnézni, csak belekukkantottam.
10/10
dzsanna3 2011 jún. 08. - 15:31:28 10/10
(7479/22495)
Köszi... a topic lényege, hogy minden együtt van a novellával kapcsolatban - könnyen követhetõ azoknak is, akik késõbb kapcsolódnak be: nem kell keresgélni hsz-ok között

Hatalmas volt az a jelenet! Nagyon jól játszanak mindketten!
N!k! 2011 jún. 08. - 15:21:36
(7478/22495)
Szia!
Jó ez a topik, tetszik:-) Belenéztem Andrés és Lola nagyjelenetébe..nem tudom miért csodálkozik Lola h Andrés nem akar már tõle semmit...már férjhez ment..
10/10
dzsanna3 2011 jún. 08. - 15:16:30 10/10
(7477/22495)
Reggelenként a Levántate lead egy csepp részt az elõzõ esti Mia corazón insistébõl - ma ez volt a téma:

2011 06 08 MI ♥ INSISTE en LEVÁNTATE
http://www.youtube.com/watch?v=I4423yTW0yA
10/10
dzsanna3 2011 jún. 08. - 15:13:28 10/10
(7476/22495)
Készítettem Andrés és Lola nagyjelenetérõl egy videót is:

ANDRÉS & LOLA en el cap 012 de MI ♥ INSISTE

http://www.youtube.com/watch?v=j45VeES4xWw