Ani * 2011 ápr. 12. - 15:55:51
(5515/22495)
Sziasztok csajok ;)

Látom nagyon-nagyon jólsikerült a tali aminek nagyon örülök :) BÜSZKE VAGYOK RÁTOK <3 ( Ha ez számít valamit :Ð ) Olyan sokmindent megtesztek/ünk Jencarlosért,és õ nem is tudja h. az nagyszerû :) Én nagyon örülök hogy idekeveredtem,és habár csak interneten de megismertelek titeket.Nem gondoltam volna, hogy valaki így összehozhat ismeretlen embereket egymással,hogy örökre szoló barátság legyen belõle ! Ez a mi büszkeségünk,hogy így összebarátkoztunk,tanácsot adunk egymásnak,szeressük egymást.ERRE BÜSZKÉNEK KELL LENNÜNK ! Nagyon bírlak titeket,és ez nem csak szóbeszéd,hazugság,hanem csupa-csupa jóság és igazság :) Kiderült,hogy még vannak csupaszív emberek is Magyarországon :) Ami nagy teljesitmény! Nagyon sajnálom,hogy nem lehettem ott,szívesen ott lettem volna ( és pedig enni is akartam abból a JC tortából,de nem jött össze,hogy a fene egyemeg:Ð ) . Mostantól újra itt leszek mindennap,ha csak 5 percre, de akkor is jönni fogok,mert hiányoztok,!Most is úgy 10 perce fejeztem be Biológiára a tanulást,mert szóba felelek holnap.. SZURKOLNI!! :Ð

Remélem feljön valaki mert még 1 órát biztos leszek :)

ÚTÓÍRAT: Anikó. voltam,csak a port.hu nem engedett be már kegy hete lassan a régi nicknevemmel,és mivel írni akartam újat kellett csinálnom :) Remélem ez nem baj-Addig míg nem jön valaki mINDENKINEK SOK-SOK VIRTUÁLIS PUSZIT KÜLDÖK ( remélem megkapja :P)
Niko87 2011 ápr. 12. - 15:34:27
(5514/22495)
Sziasztok!
Szia Editke!

Hááát, ami most hirtelen eszembe jut....most lesz egy gorillás kampányunk (beöltözünk gorillának egy akció miatt) és a próbán lefényképezhetem Jencarlos képével...rá lehetne montázsolni pár szívecskét, mintha arra gondolna, hogy mennyire is szereti JC-t...és a jókívánságot...azért ezt gondolom csak észre veszi...szerintetek???

A másik, hogy nem muszáj megvárni a szülinapját, most is azért a taliról, meg az ünneplésrõl belinkelhettek neki képeket...mert aznap ahogy mondod...rengetegen fogják elárasztani a jókívánságokkal..

Sajnos nem tudtam ott lenni a talin ...egy last minute munka miatt...:(((( Pedig szívesen mentem volna. De ha már így itt, akkor Veletek is megosztom Dzsannával folytatott levelezésemet a további munkámról a fanclubban:

"Hááát sokat gondolkodom...az nem titok ugye, hogy leginkább Betty kérése miatt fogtam neki. Meg azért szeretem ezt a munkát, úgyhogy tanulópénznek sem volt utolsó, nagyon szívesen csinálnám és segítenék Nektek....deh...az a típus vagyok, aki hajlamos sok mindent magára vállalni és szívesen is csinálom, csak egyre többször azon kapom magam, hogy attól veszi el az idõt, amire meg elfelejtünk eleget fordítani (család, barátok, stb.)
A klub hivatalossá válásával természetesen kötelezettségek járnak...maximalistának vallom magam, vagy csinálok valamit rendesen/eredményesen, vagy egyáltalán nincs értelme belefogni, ha nem tudok rá kellõ idõt fordítani. Azt veletek se akarom megtenni, hogy valamilyen ügyben rám kell várjatok,mert épp akkor nincs idõm...."

Úgyhogy ha bármi van, természetesen számíthattok rám...most is olvasom azért a hozzászólásokat, de az idõ hiánya miatt nem akarok semmi konkrétat ígérni. Remélem megértitek lányok...bízom benne..:)

puszi Mindenkinek
Niko
10/10
f_nikcsy 2011 ápr. 12. - 12:45:20 10/10
(5513/22495)
Nahát halihó SZIASZTOK!

Milyen volt a KLUBTALI? Ne haragudjatok,hogy most nem voltam ott veletek,de a közelgõ érettségi,és a ballagási-tanulási dolgok teljesen leterhelnek,és pihennem kellett.Valószínû,még jó darabig nem fogok tudni jönni közétek,majd talán május elején...de nehogy azt higgytéek,hogy eltûnök,csak kényszerhelyzet van:)
puszi mindenkinek
NIKCSY
10/10
édesmaya 2011 ápr. 12. - 10:06:32 10/10
(5512/22495)
Kislányok és nagylányok egyelõre eltûnök fõzni, de visszajövök délutánfelé. Ne legyetek jók, mert az unalmas!
10/10
édesmaya 2011 ápr. 12. - 10:01:07 10/10
(5511/22495)
Helló kislányok és nagylányok!

Én még mindíg a hatása alatt vagyok a fanklub talinak! Úgy feltöltõdtem pozitív energiákkal, hogy csak na!
Remélem, ti is így vagytok ezzel, mégha a látszat csal is. Mert nem nagyon jöttök ide fel ellelkendezni a velünk történt klassz dolgokat! Vagy még nem tértetek magatokhoz? Akkor minden meg van bocsátva!
Dzsanna drága Te hogy érezted magad velünk az éteren keresztül?
10/10
édesmaya 2011 ápr. 12. - 09:51:07 10/10
(5510/22495)
Köszönöm Editkém, én így éreztem magam - magunkat Istvánnal.
Neli 2011 ápr. 12. - 03:28:18
(5509/22495)
az elõbb: "muchisimo amor"-pozitív kampány, elõtte motor repcsivel a szénában :D :P
méééég!!! :D :P
offtopic
Neli 2011 ápr. 12. - 02:32:30
(5508/22495)
mondjuk nem akkora szenvedés, nem azért kérdeztem... :P mostanában egész izgi :P :D

ja az elõbb elírtam, elcserélték=lecserélték :D
offtopic
Neli 2011 ápr. 12. - 02:30:59
(5507/22495)
AURORA (bizonyos érdekeltek NE olvassák :D):

az újnál is újabb a fõcím, egyetlen szóban: rémes... tuti ES énekli, hát a legelsõ fõcím ezerszer jobb ennél... :S pedig azt is õ adta elõ... :S ja és Vicky és Martin dalát is elcserélték, az nem olyan rossz, de az eredeti jobb volt... :S

Angela pedig végül is nem mondta meg L-nak, hogy A. szíve az övé...
Martin-Vicky újabb szenvedés (fekszenek egymás mellett, de nem történhet semmi), Vicky elkezdi, mit akarsz tõlem? Martin: szexet... :D :P hogy újra belémszeress... :P
közben Christian és mamija kibékült az elõbb... :P
Martin emg reggelit csinált Vickynek, és beállított Ernesto... jujuj... :S bemártotta Martint, hogy csak az örökség miatt nõsült, mire M. behúzott neki... :D Vicky számonkérte M-t, Ernesto tovább sározza a palit, Martin elküldte...

ja és Angela mondta Carolinának, hogy Lorenzo ott van az ágyában, mire a másik: egy ügyfelet se engedtél még be a házadba, hát még az ágyadba... :D :P ne mondj semmit, értem :D :P
és most beállított Angela exférje, mire Lorenzo kijön köntösben... :D :P

Dzsanna, hány hét van még?
Neli 2011 ápr. 11. - 23:44:36 Előzmény handi99
(5506/22495)
:D kösz, inkább várok... :D :P
általában szeretek mindent elõre tudni, de azért vannak kivételek... :D :P

egyébként a vidire semmi reakció senkitõl? :S kár...
Dzsanna, te se reagáltál még mindig arra, amit írtam... :S
10/10
xico 2011 ápr. 11. - 23:33:27 10/10
(5505/22495)
Sziasztok!

Szerencsésen hazaérkeztünk tegnap. Alig vártam már, hogy ágyba kerüljek, hosszú volt az út. Ennek ellenére megérte, mert nagyon jól éreztem magam, és nem utolsó sorban megismerhettelek titeket. :) Dzsannám jó volt veled is beszélni. Örülök, hogy ott voltál velünk, még ha csak ilyen formában is. Remélem azért egyszer személyesen is köztünk leszel majd.

Edit, köszönet a szervezésért, a molinóért, amiért nagy köszönet Tinának is a gyönyörû alkotásáért, és azért is, hogy sikerült ott lenned. :)

Ági, neked pedig köszönet a gyönyörû tortáért, ami isteni finom volt. Sokat utazott, de azt hiszem megérte. :) Egyébként már én is nagyon várom a következõ alkalmat. Én ott leszek. ;) Ezt tényleg nem szabad kihagyni.

Megyek aludni, mert nem sikerült kialudni magam még.

Legyetek jók, szép Angyalkás, vagyis hamarosan már Andres-es álmokat! ;)
10/10
édesmaya 2011 ápr. 11. - 19:58:46 10/10
(5504/22495)
Mi a hézag csajok? Csak nem vagytok még mindíg elfáradva a tegnapi talitól?
10/10
édesmaya 2011 ápr. 11. - 17:40:55 10/10
(5503/22495)
Hát nem vagy egy szószátyár, az biztos.
offtopic
handi99 2011 ápr. 11. - 17:22:55 Előzmény Neli
(5502/22495)
Neli! Ezt lehagytam. Szóval ha tudni akarod, hogy mi lesz az Aurora befejezése, nézz utána a Summer Scent c. koreai drámának. Az Aurora vége is pont annyira lesz "eredeti", mint az eleje. :)
offtopic
handi99 2011 ápr. 11. - 17:16:15
(5501/22495)
Szia! Köszi a beszámolót!
offtopic
handi99 2011 ápr. 11. - 17:14:39 Előzmény dzsanna3
(5500/22495)
Megoldódott a 11 órás Aurora rejtélye. A Telemundo Puerto Rico-ban rakta át a 11 órás sávba. Õk siránkoztak.
10/10
édesmaya 2011 ápr. 11. - 17:12:15 10/10
(5499/22495)
Sziasztok csajok!

A tegnapi 2.számú tali még klasszabb volt, mint az elsõ!
Bettykém mér 13,15-kor telcsizett, hogy õk megkezdték anyukájával a társaságra várakozást a parkban.
. Én biztosítottam, hogy most szállunk le a vonatról, és kis viszontagságok árán (nem vagyunk épp ügyike közlekedõk gyalogosan BP-en!) de azért ha Isten és a párt is úgy akarja, 14-órára odakeveredünk a tortával.
Igaz, jó erõs viharos széllel küzdve, de hõsies erõfeszítéssel érkeztünk Édeskicsimmel(mármint István, a férjem) a Szent István- parkba, óvva a tortát, nehogy az a szemtelen szél ellopja és felfalja!
A lányok már jópáran tépették magukat Szél-Kálmánnal, de annál nagyobb kedvvel! Megörültünk az ismerõs arcoknak, én fõként Editkének! Mert ugyi úgy volt, hogy õ nem lesz ott! Én majd kiugrottam a bõrömbõl, ahogy megláttam õt!
Aztán terepszemle következett a fotózáshoz, valamint még a többiekre várakozás.
István és egy-két lány körülnéztek, hogy hol lenne jó háttér fényképezéshez. A molino kibontásáról szó sem lehetett a rettentõ erõs szél miatt.
No, azért találtunk megfelelõ hátteret, megjött még egy-két lány, megtörtént a fotózás.
Elballagtunk a La Bodegitába. Ott már kellemesebb volt, kibonthattunk a molinot is. Hát, mit ne mondjak, dobtam egy hátast Tina munkájára! Egyszerûen nagyszerû volt Jencarlos sok-sok édes-cuki képével! Gratula neki és Editkének érte!
Itt ért egy ki meglepi - engem- mert egy középkorú, nálam idõsebb hölgy - Ildikó - várt ránk, hogy õ is bejelentkezett Editkénél a talira. Szívélyesen fogadtuk, leültettük magunk közé. Õ szintén Jenky-imádója!
Aztán felgyorsultak az események fotózás, videózás, elölrõl-hátulról, jobbról-balról, molinóval, tortáról és tortával. Persze közben be nem álltak a szájak, mindenkinek volt sok-sok mesélni valója. Ezt azért nem tudom részletezni!
Majd jött a torta felszeletelése, amit én nem akartam látni,(elfordultam!) hogy szegény kicsikénk, drágaságunk szépséges pofikájába belevágják a kést. Úgyhogy én nem tudom megmondani, hogy ki volt a tettes ebben a dologban!
No persze morzsa sem maradt belõle hamarosan!
4 körül - isti bizi a pontos idõt nem tudom!- Betty laptopján bejelentkezett Dzsanna, és attól kezdve ment vele a diskurzus a tortáról, errõl-arról, sok-sok új dologról.Mindenkihez volt pár kedves szava, sõt nagyon sok mindent kérdezett és mondott újabb- és újabb feladatokról.Természetesen mindenki nagyon szívesen vállal részt a fanklubban elõforduló munkákban.Jenkyért mindent, de mindent szívesen megcsinálunk, igaz csajok?!

Mivel ezeket én itt nem tudom a teljesség igénye nélkül felsorolni, remélem Editke összeállít a fanclub oldira egy jó kis beszámolót errõl.
Természetesen fõ téma az alelnöki posztra új személy kiléte volt. Ott és akkor még ez nem dõlt el.
Én is és férjem is nagyon jól éreztük magunkat, isteni volt sokat beszélgetni a többiekkel, két dolog hiányzott csak a teljes boldogsághoz: JENCARLOS DRÁGASÁGUNK ÉS DZSANNA DRÁGASÁGUNK!
Fõ kérdésem csajok: a következõ talira ki jön el? Mert ezt még egyszer nem lehet és nem is érdemes kihagyni! Ezt a hangulatot, ezt a miliõt nem lehet semmivel sem összehasonlítani és semmivel sem pótolni!

Az egyöntetû érzést és szívdobbanást:SZERETÜNK JENCARLOS CANELA,DE NAGYON- NAGYON- NAGYON!!!!
offtopic
handi99 2011 ápr. 11. - 17:08:47 Előzmény N!k!
(5498/22495)
Jól nézett ki. :)
offtopic
handi99 2011 ápr. 11. - 17:08:02
(5497/22495)
Andrés. Andrés testvére. A legvalószínûbb, hogy Andrés szülei. Nem? :)
10/10
édesmaya 2011 ápr. 11. - 16:39:34 10/10
(5496/22495)
Na olyan vagy mint a szemfényvesztõ! Épp csak felvillansz, és már el is vesztünk a szemünk elõl! Pedig épp most fogom a beszámolómat feltenni.