offtopic
Neli 2011 ápr. 05. - 15:25:00
(5215/22495)
szia :)

részvétem a töri miatt... én se rajongtam érte anno :S kitartás ;)

ami a többit illeti:

Na szép, pont a legjobbak közül akarsz ;) :D :P Meg méghogy 2 nap :D :P Meg szülinap :D Hahh :D Toronyóra lánccal nem kéne? :D :P ;)

Mivel azért minden neked sincs :D :P, az ajánlatom a következõ: Levy mivel itt is tag, igen :D :P, hajlandó vagyok hosszabb idõre lemondani róla, ha cserébe Zepedát kizárólagosan átengeded ;) :D :P Max. pár napra néha megkapod ;) :D :P Vagy szülinap idején 2 napra :D :P ;) Cserébe Chocarro és Amador is mehet max. 2 nap erejéig, a többit még meglátom ;) :D :P

Igen, nézem az új cuccot, állat :D :P majd mesélek :P ;)
Lety volt az elején, de már meghalt benne, többek közt az õ halála is bonyodalomindító volt... majd rátérek ;) Amúgy õ volt Zepeda anyja :P

Nálam Colunga elmegy, Levyt én is elnézném :D :P most a Triunfo-t ugyan lehúzzák, de azért kivi lennék rá :D :P

Ja és Ana volt már itthon magyarul is, az Elsõ szerelemben (Primer amor) játszotta Marinát... Nekem ott még nem tetszett annyira, az Elenában jó volt, bár a karaktert nagyon utáltam, de ebbõl az következik, hogy jól játszotta :P :D Egyébként a Kedves ellenségben is volt, ott Lorena... ott se volt olyan rossz.

Én még yt-on a Las dos caras de Ana (Ana két arca) soriban is láttam, ott is jó :P
Anikó^^. 2011 ápr. 05. - 14:51:50
(5214/22495)
Sziasztok:)Most ledtem kéz a tanulással.Istenem a történelem már lassan tönkretesz :( Két és fél oldalakat kell megtanuli hetente.Borzalom :S

Én is azt a képet szeretném a tortára,a gitárosat,szupi lesz csajok ám :) És milyen izû lesz?Puncs,csoki,vaniilia? Vagy valami új fajta,amit ti csak JC számára találtatok ki ?:Ð Viccelek:Ð Csak csipkelõdök:)

Szerintem jó lesz ez a szereposztást.Jencarlos imádom (L),Carment szintén,Ángelica Maria nagyon jó színésznõ(Rosalinda óta tudom h. tud valamit az öreglány,mint José Carlos Ruíz a Kettõs játszmában)! :) Hát Sara Maldonado nem a legjobb.:(:S Ana Layevskát meg csak egysoriban láttam Elena.. De magyarul még nem .. Hátha majd egszer :)) Eddig tetszik:) Nagyon:)

Neli.Még mit nem? Hogy szereznéd meg? :Ð De tudod mit mikor a szülinapod lesz megkapod 2 napra :) De akkor Levy az enyém (L) Mert ugye nálad és nálam is tag :)

A tieid közül kérném David Chocarro-t :P & Amadort :)
Postán küld :))
Igen?Nézed Sanda Echevarría&Zepeda új sorozatát? Na és milyen?:Ð Hallotam h. szerepel benne Leticia Calderón is akit a szerelem nevében.óta imádok :) De lehet h. az imádatom máár az Esmeralda idején is megvolt,csak nem tudok róla.Mert az Esmeraldat láttam vagy 4× végig .. Kicsi idétlen ha belegondolok,de akkor még nagyon tetszett...:) Colunga nem az esetem.Sztem rúsnya xD Még a Paula&Paulinában jól nézzett ki.De most a Mindörökké szerelemben.Fúúúj xD Nagyon de nagyon látszik h. már nem húszéves..Ez az Estrada me hülye ha ezt a Colungát akarja.. ne máár . Levyt akarok :))

Na de megyek.Puszi
Neli 2011 ápr. 05. - 14:00:18
(5213/22495)
láttam, nagyon jó lesz :P
sajna nem tudok menni, de lélekben ott leszek veletek ;) :P
majd várom a beszámolókat :P
offtopic
Neli 2011 ápr. 05. - 13:59:17
(5212/22495)
:P sztem sokat, elõnyére :P :D
a cselédszerepek túl sablonosak, abban nem nagyon tudnak megmutatkozni sztem... nem kapnak elég hangsúlyt. kivéve, ha rájuk van építve a dolog és van vmi titok körülöttük, mint az Elenában a származás, vagy ugye kavarnak a háziak fiával/rokonával... :D :P
én azt szeretem, ha nem olyan tipikus kis picsogós naiv szüzikék, hanem eltérnek ettõl és mernek dumálni vagy nem tökölnek sokat :D :P az ártatlan jóskislányok már uncsik :D :P legalábbis nekem :D
offtopic
Neli 2011 ápr. 05. - 13:55:47
(5211/22495)
nekem meg CB dala, a Tu amor :D :P meg a régi fõcím, a többi nem annyira...
amúgy nézted tegnap? vagy visszanézted? Cesarék olyan hülyék :D béküljenek már ki... :P :D de még szokásos módon csak szexig jutottak, semmi normális problémamegbeszélés nem volt... :S
viszont Sonya tetszik benne :P Carolina T. nem nagyon, sztem pedig sajna vele fogják összehozni Christiant :S mert Nina csak szexre kellett, hiába szereti a csaj, tegnap C. elküldte, mert Vickyt szereti a pasi, de annak ugye ott van Martin...
már új szemcsit is küldött Carolinának C, mert a múltkor miatta tört össze a régi... de akkor se tetszenek együtt :S Ninával még mindig jobb sztem...

ami Sonyát illeti, spoiler:

asszem ma vagy a héten Lorenzo meg fogja menteni a többi állattól :P vmelyik barom elkapja az udvaron a nõt... :S kivi leszek :P kb. még 5 hét lehet, addigra csak megoldják a dolgokat :P :D azért halmoztak most fel ennyi bajt, hogy addigra kibogozzák :D remélem...
10/10
zso51 2011 ápr. 05. - 11:25:42 10/10
(5210/22495)
Szép napot nekünk!!!

Azt hiszem, hogy én még nem láttam itt a fórumon ezt a képet!! Remélem, hogy sikerül betenni! :)
10/10
édesmaya 2011 ápr. 05. - 06:43:16 10/10 Előzmény handi99
(5209/22495)
Köszi Handi! Remélem ebben is szimpatikus szerepe lesz Rosalinda anyukájának.
10/10
édesmaya 2011 ápr. 05. - 06:41:50 10/10 Előzmény édesmaya
(5208/22495)
Dzsanna tartozol egy válasszal drága!
10/10
édesmaya 2011 ápr. 05. - 06:33:36 10/10
(5207/22495)
Helló Neli! Jössz a klubtalira? Láttad a tortára kerülõ képet?
offtopic
handi99 2011 ápr. 05. - 06:20:59
(5206/22495)
Liannet akkor még kezdõ volt, de nem tûnt tehetségtelennek; ezért is írtam, hogy kíváncsi vagyok mennyit változott az elmúlt 4 évben.
offtopic
handi99 2011 ápr. 05. - 06:15:20
(5205/22495)
Szia! Megnéztem a fõcímet. Ez is egy Mayré Martínez szám: Hay una voz.
Nekem a Vivir sin ti (Aurora: Aurora és Lorenzo dala) és a Junto a mi (MSED: Manuela és Ángel dala) jobban tetszik.
offtopic
Neli 2011 ápr. 05. - 03:02:41
(5204/22495)
most nézem az Aurorát, már sztem húzzák... sok a töltelékdolog :S

új a fõcím, bár bizonyos régi részleteket bennehagytak, de A-t már kisszedték, új a zene is... sztem mondjuk nem jó.
Lorenzo szenved a börtönben, rossz nézni, még jobban verik, mint az MSED-ben... :S most az elenás indián közölte vele, hogy a rabszolgám leszel, mire Lorenzo, inkább meghalok... a pasi nagy vigyorogva erre, akkor meghalsz... milyen kedves, nem?

Vickybe meg bele van zúgva Christian, múltkor megcsókolta a rész végén, elfelejtettem írni... ma meg leépítette Ninát, merthogy más tetszik neki, de nem mondta meg, hogy Vicky... azt meg követi vmi õrült... :S közben a maffianagyi leesett a lépcsõn (ezt nem láttam), és Christian anyját vádolják, még õ is mérges rá, nem hallgatta meg és már nem hívta mamának... :S most a nyanya álszenteskedik C-nak a kórházban, hogy Pasion meg akarta ölni... :S és pont bejött a nõ...

az ügyvédnõ meg akcióba lendült, hogy kihozza Lorenzo-t... :P
offtopic
Neli 2011 ápr. 04. - 22:59:01
(5203/22495)
te jó ég... errõl már beugrott, egy vidiben láttam is Gabyval (Mariana Torres)... a barátnõje volt. absz. nem villant be elõtte, csak így, hogy írtad, pedig tényleg volt benne... de az nem votl egy nagy szerep, a másikban már hangsúlyosabb... bár ott is cseléd, de ott nagyobb tér jut neki :P hogy mindig ilyeneket kap szegény :D :P bár volt egy másik sorija, amibõl rémlik, hogy ott tuti nem cseléd volt...
offtopic
Neli 2011 ápr. 04. - 22:53:51 Előzmény Anikó^^.
(5202/22495)
micsoda ultimátum :D :P na szép :D
ne izgulj, úgyis megszerzem :D :P ;)
egyébként én már régebb óta ismerem, kb. ez a 4. sorija, amiben látom ;) :P :D most megy egy spanyol is, amit általában nézek, bár éjszaka van, de isteni :P :D

de hogy örülj, és ha már ennyire ragaszkodsz hozzá, akkor írok pár nevet, akiket NÉHA átengedek, választhatsz ;) :D :P :

Aurora: David Chocarro, Pablo Azar, Ismael La Rosa, Melvin Cabrera

Árva angyal: Eduardo, Amador, Daniel

Klón: Pablo

LHDM: Jonathan Islas, Fabian Rios

ez csak ízelítõ a hárembõl, a többi marad ;) :D :P
offtopic
handi99 2011 ápr. 04. - 22:42:03
(5201/22495)
Igen, játszott benne, ráadásul elejétõl a végéig. Az Acorralada-ban Nancy-nek hívták. Cseléd volt és a Soriano-testvérek barátnõje.
offtopic
Neli 2011 ápr. 04. - 22:36:43 Előzmény handi99
(5200/22495)
szia :)
az utolsó mondatra felfigyeltem, Liannet volt az Acorraladában? :o ugyan azt csak yt-on néztem, ott se mindent, de azért elég sok vidit végigböngésztem anno a soriról, és absz. nem rémlik õ belõle...
az EFDE-ben viszont tetszett, jól játszott :P az egyik kedvencem volt ugye a párosa Michellel :P, bár voltak idegesítõ dolgai, de az inkább a szerep volt, szóval összességében ott nekem tetszett :) és nálam ez ritka, hogy csajok alakítása tetszik... :D :P sõt hogy egyáltalán figyelek rájuk :D :P
offtopic
handi99 2011 ápr. 04. - 21:48:51
(5199/22495)
Õ Angélica María. Most az Aurorában játszik, a szerepe szerint õ Aurora keresztanyja. A Mi corazón instistében pedig Lola nagynénje lesz. Sok pihenõt nem kap a két novella között.
offtopic
handi99 2011 ápr. 04. - 21:45:38
(5198/22495)
Dzsanna!
Hétvégén én is láttam a wikipedián Sara nevét, de biztos vagy benne, hogy ez igaz? Meglepõ hír azután, hogy Sara elhagyta az Aurorát, különösen a róla terjedõ pletykák fényében. Mikor erõsítették meg az õ szereplését a novellában?
Liannet Borregora kíváncsi vagyok, hogy mennyit változott az Acorralada óta (az EFDE kimaradt).
10/10
édesmaya 2011 ápr. 04. - 21:27:44 10/10
(5197/22495)
Itt a kép jobb szélén ezt a színésznõt láttam a Rosalinda soriban. Õt abban a szerepben szerettem, szimpi volt, bár kissé túl alázatosnak találtam.
10/10
édesmaya 2011 ápr. 04. - 21:23:37 10/10
(5196/22495)
Úgy érted, hogy Te és Edith? Vagy még feljebbi vezérkar? Köszi a válaszokat.