mzofking 2007 jan. 06. - 16:38:44
(104/8584)
ok
mzofking 2007 jan. 06. - 16:37:26
(103/8584)
Az a sorozat azért nem jó,mert nagyon mû az egész! Amikor a sorozatban karácsony van akkor amikor forgatták akkor meg volt:P legolább ne így forgatták volna:)
Rika 2007 jan. 05. - 19:41:02 Előzmény 123
(102/8584)
De legalább a BK nem tartja meg õket örökkévalóságig. Ha látják, h nagyon nem megy nekik, akkor dobják õket. Azért minden kis mellékszerepre egy profit... Mellesleg a BK kezdõ színészei is már nagyon kikupálódtak, ha belegondolok, h maguk a fõszereplõk milyenek voltak a legelején...
Rika 2007 jan. 05. - 19:38:17 Előzmény 123
(101/8584)
Nos az tényleg nem valósághû, h ilyen elképesztõ dolgok történnek egymás után egy ember életében, de magukkal a történésekkel nincs baj.
Ha 2 millió ember képes csak azért leülni, h halálraröhögje magát a sorozaton akkor:
Hülyébb az ország mint gondoltam.
De legalább támogatják a sorozatot... Azt mindenki le****** magasról ott a szerkesztõségben, h ki miért nézi. Lényeg, h nézik. Ami a Jóban Rosszbanról nem nagyon mondható el. Nekik is kellett egy sorozat, h mint rendesen, megint megbukjanak vele. Ha vmi sikerül az RTLKlubnak, azt a TV2 lemásolja, eltorzítja és megbuktatja.
Bálint1 2007 jan. 02. - 18:50:59
(100/8584)
nagyon gyenge ez a sorozat, rossz a szöveg és a színészek is, nekem nagyon mû az egész...
bwanat 2006 dec. 20. - 18:00:28 Előzmény 123
(99/8584)
Azért vannak következetlen dolgok benne. Tavaly ilyenkor Viktor és Margit még azon vitatkoztak, hogy menjenek-e Margit szüleihez Karácsonyra, mivel a lány Hajdú-Bihar megyei.
Most megegyeztek, hogy Margit szüleinél töltik az ünnepet akik Szentes városában laknka. Ez a város Csongrád megyében fekszik.

Bravó! Elköltöztek mi???
123 2006 dec. 15. - 18:55:12
(98/8584)
Debreczeny Csaba. A budapesti Örkény Színházban játszik.
NevesDlim 2006 dec. 15. - 18:28:06
(97/8584)
Csak azt szeretném kérdezni, hogy nem tudjátok -e véletlen, hogy ki alakítja Kardos dokit a sorozatban!?
123 2006 nov. 30. - 20:48:35 Előzmény Rika
(96/8584)
Szerintem lehet mondani olyat egy sorozatra, hogy valósághû vagy sem. Ez ugyanis nem szubjektív dolog. Viszont szerintem egyik sorozat sem valósághû, mert ha az lenne, akkor mindenki halálra unná magát. A normál ember életében nagyon ritkán történik olyasmi, ami tényleg izgalmas. Lehet, hogy valakinek felszökik az adrenalin-szintje attól is, ha szomszéd elmeséli neki, hogy reggel lekéste a villamost, de azért szerencsére ilyenekbõl kevés van. Szerelem, megcsalás, hazugság, viszály, baleset, halál stb., ami kell a népnek, de ha valakinek valóban ilyen lenne az élete, az nagy szívás lenne... Szóval olyan nincs, hogy valósághû sorozat, mert azt dokumentumfilmnek hívják. Maximum lehet egyik a másiknál valósághûbb, de ebben nagy szerepe van pl. a színészeknek.

Én azt nem értékelem, ha olyan amatõröket szerzõdtetnek, akik úgy "játszanak", hogy van egy féle arcuk, és bármi történik, azt veszik elõ, közben meg úgy mondják a szövegüket, mint a kis elsõsök a verseket a szavalóversenyen. Ilyenek mind a 2 sorozatban vannak, legfeljebb az egyikben többen... Én a tehetséges új arcokat szeretem, akik legalább köszönõviszonyban vannak az ún. színjátszással.

Azért én a legenda fogalmát óvatosabban használnám... Nem mindegy, hogy ez úgy folytatódik, hogy legendásan jó, vagy ... Vagy nem pont így. Nem minden azért maradt meg a köztudatban, mert annyira jó volt, hanem mert közösen röhögik magukat halálra az emberek rajta. Az meg, hogy miért ültet le még mindig 2 millió körüli embert naponta a TV elé... Lenne rá tippem, de ezt most inkább nem mondanám el. Maradjon némi balladai homály.
Rika 2006 nov. 10. - 18:49:07
(95/8584)
Szerintem nem lehet semelyik sorozatról (BK, JR) azt mondani, hogy nem valósághû. Mindenkinek ást jelent a valóság. persze, mennyi az esélye annak, hogy téged meg akarnak gyilkolni? Mennyi az esélye annak, hogy valaki bigámiát akar elkötvetni? Mégis, ilyen létezik a világban. Nem tudnak egyszerûen olyat kitalálni, ami nem használ fel fantasztikus elemeet, ami egyszer, valakivel, valahol, nem történt volna meg. Ha belenézel a saját életedbe, biztos van olyan epizód benne, amit más hihetetlennek, elképesztõnek tart.
Õszintén szólva a Jóban, Rosszbant nem nagyon nézem, néha egy-egy fél részt. Már sok éve Barátok köztöt nézünk a családdal, mivel hagyománnyá vált.
Ezért a JR-esek helyében nem tudok felszólalni, de mint BK-ös azt mondanám: Én értékelem benne, hogy nem hivatásos színészeket szerzõdtet. Most ezt nem fejteném ki bõvebben, miért, legyen ennyi elég. Lényeg, hogy van amikor jobb, ha totál amatõrök, vagy nagyon kezdõk kapcsolódnak a sorozatba.
Ráadásul a Barátok közt a maga sok évével és a sok nézõjével már legenda. Nem feltétlenül jó, mert sokan nézik. Mégis... van benne valami, ami arra késztetett sok embert, hogy hétköznaponkért a képernyõ elõtt üljön és az Rtl klubot nézze....