7/10
idõjós1010 2017 márc. 09. - 21:54:28 7/10 Előzmény kkkp96
(22/42)
Abszolút jogos. Tényleg illett volna ott folytatni, ahol abbahagyták az elõzõt, de ez a korábbi részek esetében sem igazán valósult meg, kivéve talán egy részt. Ha jól emlékszem, akkor a harmadikat kötöttél jól össze, a negyedikkel. ....de amúgy végig, minden korábbi részben gyönyörûen kidolgozott, már-már lassú akciójelenetek voltak, itt meg hipergyors vágások, és egy kusza, összeférhetetlen sztori.
kkkp96 2017 márc. 01. - 22:53:31
(21/42)
Egy kérdésem lenne, ez mi a sz*r volt? :D Engem rendese felidegesített, hogy megint elkezdõdik a film valahol, fogalmunk sincs arról, hogy hol vagyunk, hogy került ide. Az 5. résznek úgy lett vége, hogy a háztetõn vannak és nézik, hogy mi történt. (Jill,Ada,Alice, Wesker)
SPOILER lehet..
De ez a rész úgy kezdõdik, hogy az Alice motorozgat egyik helyrõl a másikba... Hol van Jill? Hol van Chris? Hol van Ada? Én azt hittem, hogy Õk is benne lesznek, de csak Claire \"tért vissza\". Az 5. részben a végén Wesker \"jó\" lesz, most már megint gonosz... MIVAN??!! Összeszedhette volna a régi szereplõket Paul W.S. Anderson és csinálhatott volna egy utolsó normális filmet, aminek van értelme, mert az utolsó kettõnek szerintem nem sok volt... pontozni nem pontozok, nem akarom lehúzni, és nem akarok vitát a Fanokkal, de ez így egy nagy nulla volt én azt gondolom..
zsotya010 2017 febr. 11. - 11:37:47
(20/42)
Az elsõ kettõ megvan DvD-n, a harmadik Blu- Rayen, nekem az a három rész tetszett, a negyedikre elmentünk a moziba, az csalódás volt mivel a film egy jó része elment volna egy jobb PC-s játéknak és látszott rajta, hogy gyengébb a CGI is, az 5.-re már nem mentem el, az a legmélyebb pontja szerintem, kár, hogy Christ és Leon ebbe a két filmbe erõltették bele, emglehetõsen rosszúl Castingolva, egyedül Jill és Claire Castingja van eltalálva, Wesker pedig még üti az elmegy kategóriát. Alice oké, de a játékokban nincs Alice. Az újra elmentem 2D-re, és annak ellenére, hogy néha kapkodós volt (Szerintem a CA3 Civil War egyes bunyós jeleneteinél ez sem volt rosszabb) egészen élvezhetõ volt. A zombik és a lények két utolsó után ismét jobban, sõt egészen jól néznek ki. Alice pedig meg merném kockáztatni, hogy nem volt meganimálva, mert egy jelenetnél sem látszott rajta, kivéve a vége, az speciális, de ott kellett. Wesker nem így hal meg a játékban, hanem átalakul egy lávamezõ közepén és megküzd Chrisel és Shevaval és egy Jill Valentine által vezetett helikopterbõl kilõnek rá két RPG-t. De ez már az Umbrella bukásán túl van. Belecsempésztek egykét dolgot ebbe a filmbe, ami volt a játékokban is. Pl Claire ruhája egy az egyben, illetve Alice háromlövetû Hydra shotgunja. Történetben voltak értetetlenségek a végén (ki klón, ki nem az), de ettõl függetlenül ez szerintem jobban sikerült, úgyhogy inkább emeli a színvonalát a szériának.
offtopic
agarik 2017 febr. 10. - 23:14:18 Előzmény barna pólós2
(19/42)
Íme a mozi halála: az agyhalott, 50-mínusz IQ-s nézõk serege.
rickoo18 2017 febr. 10. - 11:40:16
(18/42)
Spoiler
-
-
-
-
-
-
-
-
Nem igaszán értem mi volt ez a film végén lévõ fordulat,mikor rájön hogy õ is csak klón,2. rész végén amikor lezuhan a repülõ akkor meghal nem? és a klónt mentik ki a társai...vagy én értelmezem félre a dolgokat?:DDD
am meg jó film is lehetett volna,ha levágták volna a kezét annak aki ilyen idegbeteg módon összevágta a jeleneteket,kiéget a szemem a végére...5/10
barna pólós2 2017 febr. 07. - 21:17:57 Előzmény agarik
(17/42)
Az a Romero-film jó lehetett volna. Nekem nagyon bejött a Silent Hill, ami igen hû az elsõ játék történetéhez, de persze egyúttal filmszerûsítették, és itt-ott megváltoztatták, a többségnek is bejött. Teljesen olyan úgysem lehet egy film, mint a játék.
7/10
offtopic
idõjós1010 2017 febr. 07. - 18:35:56 7/10 Előzmény cellasto
(16/42)
jaj, ezt most látom csak. nem így akartam. beragadt a billentyû, vagy nem tudom hogy jött össze aznap.
agarik 2017 febr. 06. - 14:25:54 Előzmény barna pólós2
(15/42)
A Capcom teljesen új történetet kért. Mikor George A. Romero (igen, AZ a GAR) beadta az õ forgatókönyvváltozatát, az pontosan a Re1 történetére és stílusára épített - a Capcomnak viszont volt agya, és azonnal elköszönt tõle.

A trükkös a játékadaptációknál, hogy:
- kellenek az ismerõs darabok a játékból (a RE-filmek ezt hozzák)
- NEM akarja SENKI a már ismert történetet látni HA elkerülhetõ (az ugyanis kb. egy rebootnak/reshootnak felel meg)
- FILMet kell gyártani. Amit az is megért aki a játékokkal nem játszott, és önmagában FILMként mûködik. Így NEM elfogadható a silent Hill 1, mert csak akkor kihámozható belõle valami, ha mögéképzelem a játékot és kitöltöm saját kútfõbõl a meglehetõsen tátongó lukakat.

A film-verziók afféle marketing-szerepet tölthetnek be a játékok felé, de visszafelé ez nem mûködik, mivel annak az esélye hogy valaki a) képes legyenfuttatni a játékot b) megis vegye c) utána beüljön miatta még moziba is - elenyészõ. Kellõ fan-kör esetén a dolog jövedelmezõ lehet, de nem lesz más csak cashgrab (ezért bukott meg a Warcraft-film is, ami a WoW-játékosokról szándékozott lehúzni újabb extra bõrt a havi díj + kiegészítõk + DLCk + mikrotranzakciók mellett).
Viszont ha csinálsz egy FILMet, jó esélye van hogy a közönség azért 1.5-2 órát rászán az életõbõl, és hogy ezek közül lesz aki játszani is akar.

A RE2 hiába van teli tökéletes jelmezekkel, és az alapkoncepció is hiába mûködik papíron - ha nem látok semmit a képernyõn és a gyatra forgatókönyv miatt amúgyis halálra unom magam.

A Re 1 és 4 amik tökéletesek, a 6-ot viszont sokan nem fogják szeretni a gyors képkockák miatt (pedig tökéletesen alkalmazza a rendezõ az eszközt, hála a biológiának én tudom követni a "villódzást"), a tulajdonképpen közepes (és panelházként építkezõ) forgatókönyv miatt, és mert 3D-ben mutat igazán jól (amit számos különbözõ dologra használ az alap "fejedbe dobom a csákányt" klisén kívül). Összesen olyan 7/10 amúgy, amire rájön a 3D-használat még.

---------

PS: ne hallgassa kritikákra, nézd meg a Silent Hill 2-t. Nagyon jó horrorFILM. Átlátható, következetes és képes felépíteni a feszültséget és a misztikumát. A "szörnyek" nem csak úgy vannak, kezdésnek. Nem vagy köteles elélvezni a puszta ténytõl hogy "ni, piramisfej", vagy "ni, horrornõvérke".
cellasto 2017 febr. 05. - 21:01:40
(14/42)
még vagy ötször bevághattad volna egymás alá a hulyeségeidet, akkor lett volna egy teljes oldal is talán...
7/10
idõjós1010 2017 febr. 05. - 20:00:50 7/10
(13/42)
3D-ben néztem, szóval kifejezetten ki voltam éhezve a vizuális élményre, annális inkább, mivelhogy elvileg ez volt a záró rész. Végül nem tudom miben csalódtam nagyobbat, a végletekig, utolsó pillanatig bonyolított, túlcsavart sztoriban, vagy a zavaros, homályos, szín vesztett képi világban. A fejem még most is fáj, annyira meg kellett erõltetnem a meszem, a 3D-s szemüveg mögött, ahhoz, hogy azokat a homályos, és sötét, rettenetesen gyorsan mozgó jeleneteket, követni tudjam, a tízes sor, kilences székébõl. A cselekménnyel pedig nem csupán az elõzõ öt rész felépített sztoriját húzták keresztbe, de még ennek a résznek a bevezetõjét is. Ráadásul ezt megtette a film vagy kétszer, legalább. Amit meg lehetett dönteni, az eddigi öt rész lábán álló sztoriban, azt most megtették. Biztos ledöbbent arcokat vártak tõle, de az enyém csupán csalódott maradt. Mint valami rossz szappanopera. Szerintem egyáltalán nem passzolt semmi, semmivel a végére, és nagyon nagy logikai bukfencek voltak benne. A hangkeverés is iszonyatos volt. Rengeteg, kegyetlenül fülsüketítõ éles hanggal. Látványosan kerülték a mélyeket.
Ez a sorozat már régen nem azon a szinten mozog, ahonnan elindították az elsõ részt. Ezt viszont nem is bánom. A második már sokkal látványosabb lett, de az én szívemet a harmadik résztõl rabolta folyamatosan a film. Azt láttam elõször moziban, és onnantól kezdve egyedül az ötödiket nem, ami egyébként bár sztoriban egyszerû volt mint a pofon, mégis nálam egy népszerû darabbá vállt.
SPOILER
Alice-t elvileg a fehérházban átverte Wesker azzal, hogy újra adott neki a T vírusból, és csatába küldte. Ezt hitette el vele, de mint kiderült, nem fecskendezett belé a szérumból. Innentõl kezdve nem tudjuk miként került õ oda, ahol rátalál a kamera a film elején, és azt sem tudjuk meg, miért félt az antivírus hatásától, ha az csak azokra hat, akiknek a szervezetében van a szer. Hisz õ antianyaggal a testében érkezett Washington-ba, még az elõzõ rész elején, és mint utóbb számára is világossá vállt a dolog, nem is került belé újra szer. vagyis neki nem is kellett volna meghalnia. az is furcsa volt számomra, hogy õ eredetileg is egy klón volt. Milyen érdekes, hogy soha nem próbálták meg az öregasszonyból reprodukálni õt újra, és újra, mindig csak egy klónt próbáltak klónozni, mondván, hogy õ az eredeti. Most persze kiderült hogy mégsem. na erre mondom én azt, hogy megerõszakolták a sztorit. Hû mekkora ötlet lenne (gondolták) keresztül húzni mindent az ég világon, amit eddig hittek a nézõk, és elõadni valami full mást. Ami az alkotók szerint zseniális, az szerintem az igazi rajongók körében oltári csalódás. megpróbálták még helyrehozni a végére azt, ami szerintem elrontottak, és agyondicsérték imádott hõsnõnket, aztán a végére, még emberi emlékeket is kapott a soha meg nem élt gyermekkoráról, de véleményem szerint halottnak a csók. A nézõket egyszer már pofán vágták a tolókocsis eredeti 3D-ben néztem, szóval kifejezetten ki voltam éhezve a vizuális élményre, annális inkább, mivelhogy elvileg ez volt a záró rész. Végül nem tudom miben csalódtam nagyobbat, a végletekig, utolsó pillanatig bonyolított, túlcsavart sztoriban, vagy a zavaros, homályos, szín vesztett képi világban. A fejem még most is fáj, annyira meg kellett erõltetnem a meszem, a 3D-s szemüveg mögött, ahhoz, hogy azokat a homályos, és sötét, rettenetesen gyorsan mozgó jeleneteket, követni tudjam, a tízes sor, kilences székébõl. A cselekménnyel pedig nem csupán az elõzõ öt rész felépített sztoriját húzták keresztbe, de még ennek a résznek a bevezetõjét is. Ráadásul ezt megtette a film vagy kétszer, legalább. Amit meg lehetett dönteni, az eddigi öt rész lábán álló sztoriban, azt most megtették. Biztos ledöbbent arcokat vártak tõle, de az enyém csupán csalódott maradt. Mint valami rossz szappanopera. Szerintem egyáltalán nem passzolt semmi, semmivel a végére, és nagyon nagy logikai bukfencek voltak benne. A hangkeverés is iszonyatos volt. Rengeteg, kegyetlenül fülsüketítõ éles hanggal. Látványosan kerülték a mélyeket.
Ez a sorozat már régen nem azon a szinten mozog, ahonnan elindították az elsõ részt. Ezt viszont nem is bánom. A második már sokkal látványosabb lett, de az én szívemet a harmadik résztõl rabolta folyamatosan a film. Azt láttam elõször moziban, és onnantól kezdve egyedül az ötödiket nem, ami egyébként bár sztoriban egyszerû volt mint a pofon, mégis nálam egy népszerû darabbá vállt.
SPOILER
Alice-t elvileg a fehérházban átverte Wesker azzal, hogy újra adott neki a T vírusból, és csatába küldte. Ezt hitette el vele, de mint kiderült, nem fecskendezett belé a szérumból. Innentõl kezdve nem tudjuk miként került õ oda, ahol rátalál a kamera a film elején, és azt sem tudjuk meg, miért félt az antivírus hatásától, ha az csak azokra hat, akiknek a szervezetében van a szer. Hisz õ antianyaggal a testében érkezett Washington-ba, még az elõzõ rész elején, és mint utóbb számára is világossá vállt a dolog, nem is került belé újra szer. vagyis neki nem is kellett volna meghalnia. az is furcsa volt számomra, hogy õ eredetileg is egy klón volt. Milyen érdekes, hogy soha nem próbálták meg az öregasszonyból reprodukálni õt újra, és újra, mindig csak egy klónt próbáltak klónozni, mondván, hogy õ az eredeti. Most persze kiderült hogy mégsem. na erre mondom én azt, hogy megerõszakolták a sztorit. Hû mekkora ötlet lenne (gondolták) keresztül húzni mindent az ég világon, amit eddig hittek a nézõk, és elõadni valami full mást. Ami az alkotók szerint zseniális, az szerintem az igazi rajongók körében oltári csalódás. megpróbálták még helyrehozni a végére azt, ami szerintem elrontottak, és agyondicsérték imádott hõsnõnket, aztán a végére, még emberi emlékeket is kapott a soha meg nem élt gyermekkoráról, de véleményem szerint halottnak a csók. A nézõket egyszer már pofán vágták a tolókocsis eredti 3D-ben néztem, szóval kifejezetten ki voltam éhezve a vizuális élményre, annális inkább, mivelhogy elvileg ez volt a záró rész. Végül nem tudom miben csalódtam nagyobbat, a végletekig, utolsó pillanatig bonyolított, túlcsavart sztoriban, vagy a zavaros, homályos, szín vesztett képi világban. A fejem még most is fáj, annyira meg kellett erõltetnem a meszem, a 3D-s szemüveg mögött, ahhoz, hogy azokat a homályos, és sötét, rettenetesen gyorsan mozgó jeleneteket, követni tudjam, a tízes sor, kilences székébõl. A cselekménnyel pedig nem csupán az elõzõ öt rész felépített sztoriját húzták keresztbe, de még ennek a résznek a bevezetõjét is. Ráadásul ezt megtette a film vagy kétszer, legalább. Amit meg lehetett dönteni, az eddigi öt rész lábán álló sztoriban, azt most megtették. Biztos ledöbbent arcokat vártak tõle, de az enyém csupán csalódott maradt. Mint valami rossz szappanopera. Szerintem egyáltalán nem passzolt semmi, semmivel a végére, és nagyon nagy logikai bukfencek voltak benne. A hangkeverés is iszonyatos volt. Rengeteg, kegyetlenül fülsüketítõ éles hanggal. Látványosan kerülték a mélyeket.
Ez a sorozat már régen nem azon a szinten mozog, ahonnan elindították az elsõ részt. Ezt viszont nem is bánom. A második már sokkal látványosabb lett, de az én szívemet a harmadik résztõl rabolta folyamatosan a film. Azt láttam elõször moziban, és onnantól kezdve egyedül az ötödiket nem, ami egyébként bár sztoriban egyszerû volt mint a pofon, mégis nálam egy népszerû darabbá vállt.
SPOILER
Alice-t elvileg a fehérházban átverte Wesker azzal, hogy újra adott neki a T vírusból, és csatába küldte. Ezt hitette el vele, de mint kiderült, nem fecskendezett belé a szérumból. Innentõl kezdve nem tudjuk miként került õ oda, ahol rátalál a kamera a film elején, és azt sem tudjuk meg, miért félt az antivírus hatásától, ha az csak azokra hat, akiknek a szervezetében van a szer. Hisz õ antianyaggal a testében érkezett Washington-ba, még az elõzõ rész elején, és mint utóbb számára is világossá vállt a dolog, nem is került belé újra szer. vagyis neki nem is kellett volna meghalnia. az is furcsa volt számomra, hogy õ eredetileg is egy klón volt. Milyen érdekes, hogy soha nem próbálták meg az öregasszonyból reprodukálni õt újra, és újra, mindig csak egy klónt próbáltak klónozni, mondván, hogy õ az eredeti. Most persze kiderült hogy mégsem. na erre mondom én azt, hogy megerõszakolták a sztorit. Hû mekkora ötlet lenne (gondolták) keresztül húzni mindent az ég világon, amit eddig hittek a nézõk, és elõadni valami full mást. Ami az alkotók szerint zseniális, az szerintem az igazi rajongók körében oltári csalódás. Megpróbálták még helyrehozni a végére azt, ami szerintem elrontottak, és agyondicsérték imádott hõsnõnket, aztán a végére, még emberi emlékeket is kapott a soha meg nem élt gyermekkoráról, de véleményem szerint halottnak a csók. A nézõket egyszer már pofán vágták pofánvágták, a tolókocsis eredeti Alice-el.
SPOILER vége
Am tényleg, ahogyan az elõttem szóló is írja, eddig a lassabb, jól megkoreografált jelenetek voltak a jellemzõek a filmre. Most meg átmentünk olcsó akcióba. A vásznon borzalmas volt a CGI is.
Kovács kolléga 2017 febr. 03. - 20:24:24
(12/42)
Ha csak a cselekményt nézzük, akkor nem lett volna annyira gáz a film. Sajnos az elképesztõen hülyén vágott, kézi kamerás jelenetekkel sikerült teljesen élvezhetetlenné tenni az egészet. Õszintén szólva nem értem az okát. Eddig A kaptár-sorozatnak éppen a szépen fotografált, hatásos látványvilág és a remekül megkoreografált akciójelenetek jelentették a vonzerejét. Emiatt jó pár hülyeséget el lehetett nézni neki. Nem értem, miért zakkantak meg a készítõk a hatodik részre.

4/10
barna pólós2 2017 jan. 20. - 18:04:41
(11/42)
Ezek olyan legendás játékok, hogy valamennyire illik hûnek lenniük a filmeknek hozzájuk. A Resi az elsõ jó mászkálós horrorjáték volt. Sokan azért nézik meg ezeket a filmeket, mert jó játékokból készültek, sok játékos is megnézi. Nem volt nagy története a Silent Hillnek végülis, de a zseniális játék hangulata teljesen átjött, a ködös kisváros, az elzártság, hogy a terület át- és visszaváltozik, nappal, éjszaka, szörnyek, a falak is megváltoznak. Még az elején lévõ álomjelenet is hasonlított a játék elején lévõre. A játékban is eltûnik a gyerek a baleset után, és végig õt keresi (ott az apa).
SPOILER
Már én se emlékszem pontosan, elég bonyolult az egész, de ha jól emlékszem, a lányt elrabolták azok az õrültek, fel akarták áldozni, ahogy feláldoztak korábban egy rá hasonlító (?) lányt. Hogy a végén mi volt az az utalás, azt nem tudom, de jobb lett volna nélküle.
SPOILER VÉGE
A 2-õt még nem is láttam, mert állítólag elég gyenge lett. A múltkor volt a Doom, az is egy nagyon jól sikerült adaptáció volt, bár magát a játékot nem szerettem.
A Kaptár 2 tele van jó és a játékra emlékeztetõ jelenetekkel. Egyik Kaptár-film sem méltó a játék nagyságához, de az legalább visszahoz belõle valamit. Ami mondjuk a Kaptár 1 története, az elüt az egész játéktól.
agarik 2017 jan. 20. - 00:39:24
(10/42)
A Silent Hill filmben NEM volt történet. Ellenben hasonlítsd össze a Kaptár 1-el, vagy a Kaptár 4-el: tuti kis zombiinváziós akciófilmek.
A Kaptár 2 ismétlem egy rakás trágya történet és látvány nélkül, mert nálam egy sötét képernyõ 2 órán át nem film. Ajelmezek okésakvoltak,de ennyi.

A LÉNYEG lenne hogy változtassanak a játékokon, mintegy új scennariot/campaignt írni rá. Kicsi értelmes motivációt adni, egy rendes cselekményvázlatot - nem csak szörnyhentet és a végén vmi hellyel-közzel relevációt (a SH1 szintén ezért nem tekinthetõ filmnek).
Nézd meg pl. a Mortal Kombat 1 filmet. Tökéletes. A MK: Annihilation viszont egy rakás trágya, mert csak szörnyhent van vmi nagyon alap játék-lore-al, nem is mûködik filmként.

És sorolhatnám. Pl.: Lara Croft-filmek: nem csak néma mászkálás és hent, hanem egy közepes forgatókönyv - bejött. Super Mario Borthers: ennél jobban azalapanyagtól eltérni nem lehet, és ritka Zs-film, mégis meg lehet nézni ha nincs más. De mondjuk egy Final Fantasy? Semmi más csak szörnyhent meg egy game-stroycska - bukott is rendesen. Max Payne, Hitman, Prince of Persia stb: agyatlan hent, senki nem emlékezett rájuk már 5 perccel az után sem hogy tvben(!) leadták - nem véletlenül. Nézd meg mekkorát bukott a WarCraft is.

PS: itt, a SH topicjában vagy privátban elolvasnám mit találtál a Silent Hill 1-ben érdemlegesnek. Szerintem értelmetlen volt az egész, semmi nem derült ki, a benyögés meg hogy "hát a zegészet csaka démonlány képze'te" had ne mondjam mennyire nem kielégítõ. Hasonlítva a SH2-höz a 2 egyszerûen egy jó kis trash-horror, az 1 meg csak egy csula amennyire én látom.

PPS: a nyavajás mozik még mindig nem írják ki mikor lesz a film, így jegyet sem tudok rá venni. Mégis mit képzelnek ezek???
barna pólós2 2017 jan. 19. - 11:06:57
(9/42)
A Silent Hill egy nagyon jó film, talán a legjobb, más szóval az egyetlen jó játékadaptáció. Kivették belõle a filmbe nem illõ játékelemeket, kicsit megváltoztatták, leegyszerûsítették, és jó lett, a hangulatot is nagyon visszahozta, a játék történetére is hasonlított. Kevesen neveznék a 2-õt jó filmnek, az 1-et meg rossznak. Nem vettem észre, hogy a Kaptár 2 a Resi 3-on alapult, de talán ezért tartom messze a legjobb filmnek, sok minden van belõle a játékokból, pl. az a nagy szörny. Bár nehéz lehet értelmes történetet gyártani ezekbõl a játékokból, a Silnet Hillnél is sikerült. Ezek a filmek részben azért készülnek, mert a játék nagyon ismert. Nem egy az egyben kell lemásolni, a Silent Hillben is az volt jó, hogy voltak benne változtatások. A Szerelem a kolera idején c. filmet pl. utálom, mert egy az egyben ugyanaz, mint a könyv, semmi változtatás nincs benne.
agarik 2017 jan. 18. - 23:17:03
(8/42)
Jah: Cinema Citynek nincs kedve kinyomni végre mikor lesz IMAX-verzió?
Meg kéne oldanom hogy idõben eljussak a munkából a moziba...
agarik 2017 jan. 18. - 23:15:12 Előzmény barna pólós2
(7/42)
Részemrõl unalmas lenne a játékok már ismert történetét nézni újra. Szvsz egyik legfõbb oka a szgjáték-konverzióknak ez a butaság. A RE:2 is amellett hogy a sötéttõl nem lehett benne látni semmit is azért volt gáz, mert a Re:3-játékot próbálta egy-az-egyben filmre vinni. Filmként és adaptációként is béna volt, hiszen az alapanyag sem volt egy nagy szám.

Ja, és a Silent Hill 1. filmje is totál rossz volt (hiányzó történet ugye). A 2-t azt tudtam élvezni. Ja, és pár traileren kívül semmit nem ismertem azokból a játékokból - egy film ugye akkor jó ha FILMKÉNT jó, nem puszta újabb rókabõr a már amúgyis meglévõ másik platform (itt: számítógépes játékosok) kárára.
lujzi 2017 jan. 17. - 16:30:04
(6/42)
Hmmm... a film...már azon is csodálkozom hogy ennyi részt megélt, igaz ezt nagyon várom, na nem Milla miatt, vagy a zombik miatt és nem is a látvány miatt, hanem a nagy kedvencem miatt, aki Lee Jun-ki, na csakis az Õ látványa miatt várom a filmet, ha feleannyira teljesít mint a sorozataiban, akkor fergetegesen fog játszani :-))))) ugyhogy megnézem.
Waikato 2017 jan. 15. - 11:39:38
(5/42)
A készítõk és Milla már szószerint mindent bedobnak a végére. Az már kiderült hogy a zombi apokalipszist csak jócsajok és helyespasik élték túl, de így a végére még Alice csöcsei is növekedésnek indultak, a nyakig begombolkozós cuccot felejtsük el, jön a mélydekoltázs, ahogy az a plakáton is látszik. :-D
barna pólós2 2017 jan. 07. - 23:12:44
(4/42)
Egyik film sem volt igazán jó, az egy még elment, meg a három. Bár nekem a 2 tetszett a legjobban, abban valahogy jobban átjött a Resident Evil-hangulat. Bár én az összes részt meg tudom nézni. De sajnos nem sok közük van a játék történeteihez, pl. csinálhattak volna egy részt az elsõ részbõl, ahogy a Silent Hillnél, ami szerintem nagyon jól sikerült.
agarik 2017 jan. 06. - 21:36:15 Előzmény nyugiss
(3/42)
Áh, ezek ilyen felváltva jönnek: az elsõ totál jó volt,a második alulmúlhatatlan, a harmadik hááát (túl nagy váltás, túl sok sivatag, jó akciók, totál jó varjak), a negyedik tökjó, az ötödik hááát (túl sok ismétlés). A hatodik várhatóan megint jó lesz. Ha mást nem, Ia C'thulhu!