Téma: Kasza!

Tilda36 2013 szept. 10. - 11:45:20
(30/70)
Igazán elmehetne a szív szájával egy korrekcióra, neki elkelne a botox!:-D
offtopic
Sz Peter 2013 szept. 10. - 10:54:32 Előzmény DjMcMaster
(29/70)
"Sehol nem látni normális mûsort, amin esetleg még nevetni is lehet!"

Showder klub.
Bár a humor szubjektív de ha valaki azon (az ottani elõadók egyikén) sem tud nevetni, ott már gondok vannak. :)
perry 2013 szept. 10. - 01:22:53
(28/70)
Mondjuk a saját ellenszenvesünket kivetítve tárgyilagosnak maradni tényleg nehéz .:)
manao 2013 szept. 09. - 23:32:45 Előzmény mushi
(27/70)
Kedves Mushi! Hát így ahogy látod! De ezzel nem Téged akarlak korholni, hanem a világ ilyen.. Kassza Tibi vmit nagyon tud, mégpedig érvényesülni! Az õ tehetsége ebben a képességében van, amiért lehet õt csodálni. de könnyen elõjön az emberbõl az olyan reakció mint az elõzõ kettõ. Hogy lehet hogy neki sikerül nekem meg nem??!
A médiában meg 50% feletti a beszédhibások száma minimum, de ez is így marad továbbra is.. Ha furcsa, ha nem.. A médiának ez így jó és kész..
1/10
Obsession 2013 szept. 09. - 22:18:02 1/10 Előzmény mushi
(26/70)
Minden szavaddal egyetértek!!!! Borzalom az egész pasi és a mûsor is. Az hiszi magáról hogy milyen jó fej meg vicces...Arról nem is beszélve hogy milyen nagyképû!!! El van szállva magától! Nem értem hogy egy normális ember hogy tud ezen röhögni?!
mushi 2013 szept. 04. - 12:08:56
(25/70)
nem értem, hogy egy ennyire ellenszenves ember hogy maradhat még mindig a nyilvánosság elõtt, mint ez a kasza tibi. az egész megjelenése, a feje (jó, arról nem tehet), a viselkedése, ez a "hú de vicces és flegma próbálok lenni mert az kúl" jelenség.. egyszerûen NE. az meg csak hab a tortán, hogy beszédhibás embert be nem engednék mûsort vezetni.
wowow 2013 szept. 04. - 09:54:22
(24/70)
Az elsõt nem láttam, de ezt a 2. epizódot igen. Azt kell, hogy mondjam, egész jó volt. Nehéz 1 embernek vinnie a show-t, a meghívott vendégek nem voltak alkalmasak erre. Így tényleg Kaszára maradt a szórakoztatás feladata. Az öntelt fapofa Havast le kéne cserélni másra, én nem kedvelem, néha van 1-2 jó sztorija, de ezt kevésnek érzem ide. Az ülésrend is rossz volt. Egymás mellett volt a 3 fotel enyhén ferde vonalban. Leghátul ült (ez azt jelent, hogy kb 30cm -vel volt hátrébb a fotelja) jobb oldalt Havas, középen elõrébb Falusi M., balodat picivel elõrébb meg Sztájliszt Márk. A nagydarab Falusi M. kitakarta Havast. Ez a 3 szereplõ egymást csak nyakatekerve láthatja. Miért nem rakták õket félkörívbe? Érthetetlen számomra. Kasza Tibi egész jól színészkedik, azt gondoltam, hogy sok lesz, erõltetett lesz a jelenet végére, de megállt azon a határon, nem vitte túlzásba. Ügyes volt. Jól és gyorsan reagált a nénis beszélgetésben. Kíváncsian várom a folytatást.
1/10
kovkov 2013 szept. 02. - 17:54:43 1/10 Előzmény Obsession
(23/70)
Egyetértek. Nagybetûs F*S
DjMcMaster 2013 szept. 02. - 14:13:47
(22/70)
"...már megcsillogtatta remek humorát."

Na, itt a probléma kérem szépen! Az ország humormérõje a padlón! Sehol nem látni normális mûsort, amin esetleg még nevetni is lehet! Vagy csak az a baj, hogy a kertv-k akarják eldönteni (vagy mondják meg) mi kell a népnek!

Szórakoztatóbb egy másfélórás gyökértömés! (lásd: Gremlins2)
1/10
Obsession 2013 aug. 29. - 22:26:05 1/10
(21/70)
1/10!!!!!!!!!!!!!!! Borzalom!!!!
stenmore 2013 aug. 29. - 21:44:21
(20/70)
:D
1/10
kofak 2013 aug. 29. - 12:46:21 1/10
(19/70)
Tudod mit, én még azt is megértem, hogy tetszett. Pontosabban nem értem meg, de elfogadom. De hogy lehet 10 pontot adni erre?

Nem akarok nagyon kioktató lenni, de kezd most már tényleg a halálom lenni, hogyha tetszik valakinek valami, akkor 10 pont, ha nem annyira, akkor 9, ha nem, akkor egy pont. Egész port.hu-s "pályafutásom" alatt két filmre adtam tíz pontot, amik számomra megadták azt a felejthetetlen élményt, amiért kitalálták ezt az egész filmes mizériát.

Persze nekem lehet jönni, hogy akkor én miért adtam egyest most itt, de nekem az messze van a szórakoztatástól, az igényes mûsortól meg pláne, ha celebnek nevezett senkiken csámcsognak, röhögcsélnek, alázzák, ha vége az adásnak, akkor meg jópofiznak nekik és mindenki nyalja egymást.
feeco 2013 aug. 28. - 11:10:14
(18/70)
a málészájú srác, aki semmihez nem ért, de mindenbe belekóstol..
fo.ma 2013 aug. 28. - 10:12:41
(17/70)
Valahogy Kasza Tibinek nem álltak jól ezek az elõre megírt poénok. Vagy a rutin hiányzik még, h úgy adja elõ õket, mintha csípõbõl jönne neki? Nem tudom, de ha itt a bibi, akkor majd belejön. Egyelõre még nagyon sokszor kukkant a papírjaiba ahhoz, h spontán, séróból jövõnek hangozzék a mondanivalója. Még amikor tényleg csípõbõl tüzelt, az is erõltetett lett, a Márk sokkal rutinosabban ütötte le a magas labdákat.
Nekem tetszett amúgy, csak sokkal gördülékenyebben kéne mennie. Pár adás után meglátjuk mennyire küzdi le Tibi a lámpalázát. Én drukkolok neki!
stenmore 2013 aug. 28. - 09:46:15
(16/70)
Õ is csak egy félzsoldéros pojáca,akit rá akarnak nyomni a fiatal nézõkre,hátha belõlük is ugyanolyan hülye lesz.
1/10
kofak 2013 aug. 28. - 00:13:36 1/10
(15/70)
10? Ez 10? Ez? Komolyan? :D

Nem tudok erre mit írni egyszerûen, hihetetlen...
1/10
kofak 2013 aug. 28. - 00:07:44 1/10
(14/70)
Véletlenül csíptem el a múltkor, Havassal, Lakatos Márkkal és azzal a vörös nõvel "boncolgatta" a legcikibb (?) sztárok Facebook-ra kirakott képeit. Utána volt még egy bejátszás Lagzi Lajcsiról, hogy átverték és fényevõ lett, amibe majdnem belehalt, itt búcsúztam ettõl a kivételes minõségû mûsortól.

Azért azt hittem bizonyos mûsorok alá nem lehet adni, amik eddig is a hulladék kategóriában mozogtak, de igen, semmi sem lehetetlen.
downgirl 2013 aug. 27. - 14:35:00
(13/70)
Csak az elejét láttam, de Tibi egy kicsit túljátszotta az agyát, azok a grimaszok....erõltetett volt, de úgy hallottam, hogy ez neki is feltûnt, mármint Kasza Tibinek. A kevesebb néha több itt is érvényes... 4/10.
8/10
Járgány 2013 aug. 27. - 08:49:29 8/10
(12/70)
Engem már halálosan untatnak az ilyen jellegû músorok, Fábry stb. mind egy kaptafa, elõbb tudnék sírni mint nevetni rajta.
Ezen viszont könnyesre röhögtem magam.
Ha ilyen marad továbbra is, biztosan nézni fogom.
offtopic
-csengõzoli-- 2013 aug. 26. - 22:50:13
(11/70)
Olyan ez a mûsor,mint a Tv2: ostoba, közönséges, alpári.
A TV2 mûsorkészítõi stabilan hozzák ezt a szintet.
Kasza Tibit egyébként csípem,de ez így, ebben a formában nem megy neki.
Az elõre megírt szövegek nagy része egyáltalán nem humoros és Kasza is sok ,mikor elengedi magát.
A tini birkózó lánnyal pl. nem kéne hússzor elsütni ugyanazt az alpári, ovis poént.
Höhö és akkor megfogod? ÉS ott? és érted? és,és,akkor ott is megfogod höhö?
Nemár...