Téma: Keanu Reeves

danab1 2008 jún. 27. - 17:46:08
(253/1373)
A www.keanu.hu - ról:
Neo párja büszke a melleire!

Néhány igen intim pillanatot örökített meg egy lesifotós a jóképû színészrõl, Keanu Reeves-rõl és barátnõjérõl - a szemrevaló hölgy brit, neve mégis idegen hangzású.

China Chow-nak hívják, köszönhetõen annak, hogy kínai, japán, skót, sõt német vér is csordogál az ereiben!

A különleges leányzó maga is színésznõ, és a jelek szerint már régóta randizik a Mátrix sztárjával. Különben aligha kerülhettek volna együtt a vízbe, különösen így, félmeztelenül...

Lehetséges, hogy Reeves végre révbe ér? A negyvenes éveit taposó, sármos színész évek óta nem horgonyzott le egyetlen nõ mellett sem, ráadásul magánéletében egymás után érték a csapások. Elsõ feleségét, nagy szerelmét évekkel ezelõtt, autóbalesetben veszítette el.

Olykor szörnyen el volt keseredve, és erre meg is volt minden oka. Mostanság azonban, szerencsére, egyre gyakrabban látni vidámnak.

Keanu-t és Chinát a francia riviérán kapták lencsevégre meghitt fürdõzés közben - a képeket elnézve nem lehetnek kétségeink afelõl, hogy túl a hasonló érdeklõdési körön mivel foghatta meg Keanu-t a korábban modellként is sikeres China Chow...

Itt kép is van: (:-))
http://keanu.hu/photogallery.php?photo_id=1183
könnycseppek 2008 jún. 27. - 15:06:12
(252/1373)
Jövõ hét csütörtökön lesz a Holtpont az RTLklubon.
Az egyik kedvencem tõle, nagyon jó kis film:-)
danab1 2008 jún. 07. - 23:53:10
(251/1373)
Végre a hiányzó Júlia nénit is bepótoltam maradéktalanul.:-)
Érdekes film volt. Aranyosnak mondanám.
danab1 2008 jún. 07. - 18:30:00
(250/1373)
danab1 2008 jún. 04. - 09:44:09
(249/1373)
Végre megnéztem az Utca királyait!
A film nem rossz, van bõségesen mondanivalója. Keanu nagyon hitelesen lövöldözi halomra a rosszfiúkat, és marad mégis az egyetlen nem korrupt rendõr. De a mûfajt sajnos nem éreztem a szívemhez közelállónak. Úgyhogy a Topic Alanynak minden elismerésem, nem hazudtolta meg ’világmegmentõ mivoltát’, de a következõ film azért kicsit más mûfajú legyen, ha lehet.:-)
De a film alapvetõen jó.
danab1 2008 jún. 01. - 10:00:53
(248/1373)
Óh, de jó képek! Köszi!:-)
Hogy élvezi a figyelmet.:-) Biztos jó apja volt, mert amúgy azt hiszem annyira nincs oda a fotósokért.
könnycseppek 2008 jún. 01. - 08:58:08
(247/1373)
;-)

(2008.05.29. - NY)
könnycseppek 2008 jún. 01. - 08:56:22
(246/1373)
Most át akar menni az utcán, vagy inkább még elõtte kicsit pózol a fotósnak?:-D

(2008.05.29. - NY)
könnycseppek 2008 jún. 01. - 08:55:04
(245/1373)
:-)

(2008.05.29. - NY)
danab1 2008 máj. 28. - 00:22:10 Előzmény könnycseppek
(244/1373)
De érdekes (ezzel én is így vagyok):-)
könnycseppek 2008 máj. 24. - 10:04:30 Előzmény danab1
(243/1373)
Köszönet:-)

Návai Anikó már annyi hírességgel beszélgetett...
[size=10:57d982b44a][i:57d982b44a](valahogy mégsem szimpatikus:-S;-))[/i:57d982b44a][/size:57d982b44a]
danab1 2008 máj. 15. - 17:32:42
(242/1373)
Féktelen folyó - MGM
május 16. 22:05
danab1 2008 máj. 11. - 13:26:23
(241/1373)
Elnézést, de ezt nem tudom olyan formátumba tenni, hogy az jó legyen. De ügyködöm a dolgon...
danab1 2008 máj. 11. - 13:23:29
(240/1373)
A kép
danab1 2008 máj. 11. - 13:22:50
(239/1373)
Ez pedig egy interjú:

Miért szeretünk, Keanu?

Népszabadság • Návai Anikó • 2008. május 4.

"A nõ választ, sohasem a férfi" A
Kép: Návai Anikó

Kilenc korábbi beszélgetésbõl nem sikerült felfejtenem, ki is tulajdonképpen ez a kínai, hawaii, angol származású Keanu Reeves (43). Jubileumi alkalom a tizedik, Az utca királya c. filmjének bemutatója, melynek sajtókampányát ugyanolyan szerzõdésben vállalt kötelezõ kûrrel támogatja, mint annak idején a Mátrix-sorozatot, a Constantine-t, a Kamera által homályosant, a Ház a tónált és elsõ nagy sikerét, a Féktelenült.

Ez a Bejrút romjai között született, Torontó poros nyugalmából menekült globális turista, akinek fényes startját füstös pletykák, karrierjét pedig családi tragédiák övezik az álmoktól lüktetõ Los Angelesben, huszonöt év alatt mesterien megtanulta, hogyan csapja le a magánéletérõl és politikai nézeteirõl a szervát, és a kollégáiról pedig csak jót mondjon vagy semmit.

- Miért rejtegeti ennyire az igazi énjét?

- Mert nem ismerem a nézõket és õk sem engem.

- Mindannyian álarcban járunk, de maga dupla álarcot visel.

- Ha ez igaz volna, nem lennék színész. Csak más a véleményem a hírnévrõl, mint bizonyos kollégáknak. Miért nem kérdez például a filmjeimrõl? Arról, hogy most éppen miért olvasom zsinórban Scott Fitzgeraldot. Vagy a fõzésrõl, a zenérõl. Még akár a népszerûségrõl is, amit eszköznek tartok a célhoz. Ha nem lennék híres, nem kapnék szerepeket, nem kérnének fel kitûnõ rendezõk, és nem kenegetnék hájjal a lelkemet az egyetemisták, hogy a Mátrix-sorozat gyökeresen megváltoztatta a filozófiai és politikai felfogásukat. Ebben az értelemben még az se zavar, ha a szemükben én vagyok az isten vagy a megváltó, bár épp ideje lenne kimásznom ebbõl a misztifikált skatulyából. Csak a fotósok hagyjanak békén! Ha lenne puskám, azzal kergetném õket. De nincs.

- A fegyverviselési jogot is ellenzi?

- Alapvetõen nincs vele bajom, mert önvédelmi szempontból szükség lehet rá. De sajnos nem vagyunk egyformák, tehát nem tartom a legbölcsebb ötletnek. Sõt, kimondottan veszélyes.

- Lövöldözni viszont szemmel láthatólag szeret.

- Erotikus élmény kézbe venni egy fegyvert, de használni csak a kamera elõtt vagyok hajlandó, akkor is csak a legkörültekintõbb módon nyúlok hozzá, és a lövöldözõs jeleneteknél még százszor jobban koncentrálok. Nem szeretek lõni még kamera elõtt sem, de tudok, ha muszáj. Az utca királya pedig egy fikció, mely arra szolgál, hogy a színész és a nézõ eljátszhasson a gondolattal, mi mindent takar az erõszak. Hogy képzeletben kiélhesse az indulatait, és eltöprengjen, egyes rendõrök mennyire fékezik meg vagy engedik el magukat az erõszak birtokában. Hogy mennyire korruptak. S hogy tágabb értelemben kit mennyire képes megszédíteni a fegyveres hatalom, mennyire él vagy él vissza vele.

- Konkrétan a Los Angeles-i rendõrségre és az amerikai politikára gondol?

- Arra, hogy a rendõrség és a kormány mennyire hajlandó önmérsékletre, mi pedig mennyire vagyunk hajlandók a körmükre nézni. Enélkül ugyanis óhatatlanul elszabadul a pokol, mint például a Kamera által homályosan c. filmemben, melyben a rendõrség lekapcsolja az egyik szereplõt, mert kritizálni merte a kormányt. Ezek mindent figyelnek és mindent tudnak. Már nem isten elõtt kell felelnünk a szavainkért és a tetteinkért, hanem a kormány elõtt.

- Még mindig a fikcióról beszél? Vagy Amerikáról?

- Nem csak Amerikáról. Elõbb-utóbb a világ összes nagyvárosa szemben találja magát ezekkel a megfigyelési technikákkal. Kérdés, hogy akik alkalmazzák, használják-e vagy kihasználják. Régi taktika ellenséget kreálni, aztán ezzel az ürüggyel új törvényeket hozni. Csak sajnos senki nem felügyeli azokat, akik az információk birtokába jutnak, miközben a személyiségi jogaink elsorvadnak. A hatalom fokozatosan nyer, mi fokozatosan veszítünk.

- Kire fog szavazni a novemberi elnökválasztáson?

- Csak azt kívánom, hogy a legjobb nõ vagy férfi nyerjen. És itt zárjuk is le a politikát.

- Soha nem hallottam ilyen szenvedélyesen és nyíltan beszélni.

- Pedig már ismerhetne annyira, hogy nekem minden tekintély gyanús. A suliban is folyton megkérdõjeleztem a tanáraimat. Valahogy egyre markánsabb lett a miért korszakom. Talán mert mindig társadalomcentrikusan gondolkodtam, mindent összeolvastam, ami csak a kezembe került, és kiskoromtól vonzódom a kortárs zenéhez.

- Nem feltétlenül hátrány, ha valaki negyven éven túl is kíváncsi.

- Leszoktam a futkározásról, és megtanultam futni, mert felfedeztem az irányt. Érdekes idõszak ez az életemben. Egyre fontosabb, amit csinálok, és egyre többet szeretnék belevinni a munkámba magamból, a tapasztalataimból, az élményeimbõl. Nem feltétlenül a drámákat, inkább az életbölcsességeket. Az érett emberi viszonyokat.

- Mondja ezt maga, a híres magánzó.

- Rengeteg barátom van, és kicsit sem vagyok zárkózott. Arra céloztam, hogy az élet kiszámíthatatlanságait szeretném eljátszani. Például ahogy egy bulin kiszúrtam egy lányt, és nem tudtam szabadulni a gondolattól, hogy õ lesz a feleségem. Kiderült, hogy jó volt a megérzésem, nagyon szoros kapcsolatba kerültünk. Fél szavakból értettük egymást, befejeztük egymás mondatait. De arra is rájöttem, mindig a nõ választ, sohasem a férfi.

- Többször kellene játszania romantikus vígjátékokban.

- Szeretnék. Sõt, szívesen táncolnék és énekelnék is. De ezek a filmek valahogy mindig elkerülnek. A végén kénytelen leszek írni magamnak egyet.

- Melyiket tartja a legmeghatározóbb szerepének?

- Ha ma kérdez, A kis Buddhát. Bertolucci és Storaro miatt. Azért, mert soha nem hittem volna, hogy rám bíznak egy ekkora feladatot, ráadásul egy ilyen csodálatos Buddha-mesében. Beleszagoltam a buddhizmusba, eljutottam Bhutanba és Katmanduba, az egész életem gyökeresen megváltozott. Megismerkedtem egy filozófiával, egy vallással, egy létformával, megértettem a buddhizmus lényegét, fölfogtam az örökkévalóságot, átéreztem a szomorúságot, és értékelni kezdtem a pillanatot, amelyben élek. Nem lettem gyakorló buddhista, de egy csomó minden, amire nem tudtam a választ, a helyére került.

- A Los Angeles-i rendõröket is más szemmel nézi?

- Mióta ezt a filmet, Az utca királyát befejeztük, sokkal több tisztelettel. Korábban sem berzenkedtem ellenük, csak kevesebb volt hozzájuk az affinitásom. De az én hibám. Ahányszor lefüleltek gyorshajtásért, soha nem jött ki elég gyorsan a számon, hogy igen, uram, nem, uram.

- Minden kisfiúnak van egy korszaka, amikor rendõr akar lenni.

- Nekem nem rémlik. De emlékszem még, hogy mi minden szerettem volna lenni, ha nagy leszek. Autóversenyzõ, feltaláló, karmester vagy atomfizikus.

- És ma mi a foglalkozása?

- Szeretem azzal hitegetni magam, hogy a tettek embere.

Hollywood, 2008. május

KEANU CHARLES REEVES (1964. szeptember 2.) Bejrútban született. Apja hawaii-kínai geológus. Anyja angol jelmeztervezõ, aki Ausztráliában, majd Torontóban nevelte fel Keanut és nõvérét, Kimet. Egy év után kicsapták a színmûvészetirõl, jéghokisnak állt, és az év kapusának választották. Így került vissza a filmbe, mint a Youngblood (1986) c. kanadai film jéghokisa. A nyolcvanas évek elején költözött nevelõapjához Los Angelesbe, és 1987-ben kapta elsõ hollywoodi szerepét a River's Edge c. filmben, melyet a Pennsylvania hercege (1988) követett. A magyar nézõk a Veszélyes viszonyok (1988) c. filmben ismerkedtek meg vele, de õ maga nemzetközi hírnevét Coppola Bam Stoker Draculájával (1992) alapozta meg, majd a Féktelenül (1994) és A kis buddha (1994) c. filmjeinek köszönheti. Leghíresebb filmjei: Féktelen Minnesota (1997), Az ördög ügyvédje (1998), a háromrészes Mátrix-sorozat (1999, 2OO3),

A leskelõdõ, Rossz álmok, Édes november, Minden végzet nehéz, Constantine, Ház a tónál. Nõtlen, Los Angelesben él.
danab1 2008 máj. 11. - 13:21:15
(238/1373)
Köszi!:-)
könnycseppek 2008 máj. 11. - 11:14:26
(237/1373)
Most akadtam rá, jópofa kis összeállítás:-)
http://www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/20080421-alfahimek-erejuk-teljeben-keanu-johnny-brad-will-es-tom.html

...és bár a végén érdekes a "hihetnénk" rész, én azért nem hiszem;-)

[i:c31a8fceeb](kép: Féktelen folyó)[/i:c31a8fceeb]
hangyás 2008 máj. 03. - 18:30:54
(236/1373)
ehem ehem hát nincs mit szépíteni valóban...
:)
danab1 2008 máj. 03. - 12:10:30
(235/1373)
Hát, valóban érdekes egy film... Azért Keanu vett már rész jobbakban is mi tagadás...
Édes kép!:)
hangyás 2008 máj. 02. - 22:27:34
(234/1373)
mét nem rakta fel a képet...?