10/10
yoz007 2011 nov. 07. - 16:53:29 10/10 Előzmény tobias88
(28/48)
...és persze a föld mind a 7milliárd lakójával egyenként, hogy mindenki elhiggye!!
Van aki a szemének sem hinne.
tobias88 2011 okt. 30. - 11:01:00
(27/48)
"Olyan egyszerû ez! Csinálja meg velem, és majd akkor elhiszem"
-
Én a szám kitalálós ujjmozgatóst kipróbáltam, és gyakorlás után tényleg mûködik. :O
dodon 2011 okt. 24. - 22:11:24
(26/48)
mellesleg kezdenek nagyon elbulvarosodni a "tudomanyos" csatornak.
egyre kevesebb olyan sorozat megy, amelyik nem arrol szol, mekkora potrohu kukacot tud bepakolni a pofikajaba a csavokam, hogyan veszekszik percenkent ossze apuci es fiacskaja egy kozepszeru, de azert szupergyonyorunek titulalt, valojaban meg remgiccses, csopogos, hatasvadasz kacatokkal felcicomazott csopperszeruseg tuzoltomintas sarhanyojan, vagy mikepp varratja magara nagymami leanykori fenykepet a tetkobolond unoka, mert olyan sokat jelentett neki, hogy csuda...
lassan meg tudom szamolni az ujjamon, hany meg nezheto musor megy...
dodon 2011 okt. 24. - 22:01:22
(25/48)
lelombozo, hogy az emberek tobbsege hajlamos mellozni mindennemu intellektualis tevekenyseget ami a korulottuk levo vilag ok-okozati osszefuggeseinek megismeresere iranyulna. Megelegszik azzal, hogy ott van a magyarazat a fekete dobozban, kijon belole feny formajaban, vidaman belesul a retinaba, es mar meg is szuletett az igazsag. Kerdezni? Minek? Ugysem ertunk ugye hozza, nem vagyunk szakertok, bizzunk a nalunk okosabbakba.
Az se baj, ha 360 Ft/perc jon a penzenergia, mert meg arra is lustak, hogy elolvassak az ezoterikus hablatyok alatt az aprobetus jogi klauzolat, amelyben azert odairjak: te barom, mi visszuk a penzed, de te ne reklamalj, mert ezek itt faintosul csak szineszek, akik eljatszak neked az asztromokust, meg a csodadoktort, es ha a tanacsaik alapjan nekilatsz pl. tozsdezni, vagy kiveteted a "beteg" bal vesed, es utan megprobalsz beperelni minket a rossz tippert, nos akkor egy csinos Marianna arkot rohognek kored az ugyvedeink...

Szoval ez lelombozo.

az viszont felhaborito, hogy miert is vindikaljak maguknak a jogot eme igencsak punnyadt szurkealomannyal tengodo emberszeru onkentes idiotak, hogy kioktassak azt a keves, es meg eszenel levo szerencsetlent, hogy nem koll szkeptikusnak lenni, mert a szkepticizmus bizonyara ol, butit es dezinficial.

Jajjj.....
Vágyvillamosa 2011 okt. 16. - 13:15:08
(24/48)
Olyan egyszerû ez! Csinálja meg velem, és majd akkor elhiszem! Azt meg, hogy ki mennyire hiszékeny, és minek dõl be különbözõ filmek, könyvek és mások elmondásai alapján, anélkül, hogy a saját bõrén tapasztalná meg a dolgokat, magasról ...-om! Warysh-sal maximálisan egyetértek!!! A naiv és hiszékeny embereket rengeteg csalódás éri az életben. Másokat is, de õk még "tudatosan" keresik is maguknak a bajt, és gyakran válnak csalók áldozataivá. De hát balekok nélkül csalók sem létezhetnének! :)))
9/10
Weedra 2011 jan. 09. - 20:15:29 9/10
(23/48)
Jaj bocsánat.Az elõzõ hozzászólásból kimaradt egy mondat és így elég hülyén hangzik :D:D:D (bocs, másnapos vagyok! :D)
Azt akartam leírni, hogy az ember ül az egyik szobában és a másik szobában lévõ asztalon található papírról le tudja olvasni azt ami rá van írva!
9/10
Weedra 2011 jan. 09. - 20:10:11 9/10 Előzmény csengõ_zoli
(22/48)
Innen vettem:
"Érdekes mûsor,de szkeptikus vagyok a dologgal kapcsolatban,NEM HISZEM EL,hogy ilyen egyszerû lenne befolyásolni a tudatalattinkat.
Szerintem is átverés"..... :D
Azt sem hiszed el, hogy vannak olyan emberek, akik egy szobában ülve el tudnak olvasni pl. egy asztalon lévõ papíron egy mondatot? Tudományosan ez sincs alátámasztva, mert nem tudják, hogy mûködik. Pedig van ilyen is! Nézz csak utána: O.B.E. (Out of Body Experience).
csengõ_zoli 2011 jan. 08. - 02:37:34 Előzmény Weedra
(21/48)
"Szerintem Te kapásból azt mondtad a mûsorra, hogy nem hiszed el."
Ilyeneket honnan veszel?
Mentalista vagy? :)
9/10
Weedra 2011 jan. 02. - 19:47:03 9/10 Előzmény csengõ_zoli
(20/48)
Szerintem Te kapásból azt mondtad a mûsorra, hogy nem hiszed el. Mivel szerintem sem Te, sem akárki más (magamat is beleértve) itt nem parapszichológia-kutató vagy ilyen irányban végzett tudós,agytröszt hiába is vitatkozunk egy olyan témán, ami szinte a fél világot megosztja...Egyben biztos, hogy egyet értünk: Nem tudjuk, hogy csinálja. Te azért nem tudod, mert kételkedsz a valódiságában. És csak találgatsz a felszínen....
De ha valóban "kamu" az egész...nem volt szórakoztató? :)
9/10
Weedra 2011 jan. 02. - 19:36:10 9/10 Előzmény Warysh
(19/48)
A "nyitott" nem naivitásra mutató szó és nem hülye átverhetõ emberek jelzõjeként használható...
pelibulletdodger 2011 jan. 02. - 00:45:02
(18/48)
nyilvan mind statiszta volt, ezeknel a trukkoknel sokkal erdekesebb h vannak akik elhiszik,
Danger98 2011 jan. 02. - 00:28:10 Előzmény Weedra
(17/48)
Mert akkor véletlenül eltalálta a választ :)
csengõ_zoli 2011 jan. 02. - 00:08:46 Előzmény Weedra
(16/48)
Na várj,te fogalomzavarban szenvedsz...
A szkeptikusok nem tagadják a dolgokat,hanem megkérdõjelezik azokat,melyekre nincs tudományos,ésszerû magyarázat.
Ez nem tagadás,inkább gondolkodás.
Ha ez szerinted baj,az baj!
Bizonyos jelekbõl sok mindenre lehet következtetni és az agyunkat is sokféle módon lehet befolyásolni,ezt aláírom,ezeket a kísérleteit el is hiszem!
De pl magyarázd meg nekem,hogy mondja meg egy ismeretlen pali pin kódját az utcán!?
A pin kódot nem az illetõ adja, nem lehet következtetni rá az illetõ jellemébõl , születési évébõl stb. Tulajdonképpen a világon semmi köze a használójához! (ez is a lényege)
Akkor? Ránézésre? Milyen testbeszéd árulja el,hogy 6? :)
Várom a választ!
csengõ_zoli 2011 jan. 02. - 00:01:29 Előzmény bylazo
(15/48)
Belõled él az EZO Tv :)
Te kis okos... :)
I-Am-Weasel 2011 jan. 01. - 23:55:45
(14/48)
Kíváncsi lennék a pacák IQ szintjére.
9/10
Weedra 2010 dec. 28. - 12:12:29 9/10 Előzmény bylazo
(13/48)
Nekem eszem ágában sincs senkit meggyõzni...ez olyan mintha én azt mondanám, hogy a sütõtök finom, valaki meg azt,hogy nem az..én meg: DE IGEN HIDD EL! AZ FINOM! :D:D
Sok marhaságot össze lehet hordani az ilyen dolgokról, de sokan csak azért szkeptikusak, mert NEM ÉRTIK mi ez! Keith nem varázsló, ez így van. Csak nagyon ért valamihez. Valamihez ami kötõdik az emberi testhez és a mentális dolgokhoz.
Ha nem értek valamit/valamihez el se hiszem, hogy az létezik/mûködik?
Én nem azt mondom hogy ez humbuk és varázslat és az EZO.TV-t egyenesen kitiltanám a televíziós mûsorszórásról, mert az csak a pénznyelésrõl szól. Azzal, hogy megnézed Keith Barry mûsorait, nem leszel semmivel se szegényebb, nem leszel semmilyen csalásnak az áldozata. Például David Copperfield-et régen miért nézték millióan? Tudjuk, hogy szemfényvesztés, meg nem varázslat, de mégis nézték az emberek, mert tetszett nekik amit csinált....
bylazo 2010 dec. 27. - 14:37:11
(12/48)
Most már muszáj nekem is hozzászólnom, kicsit nevetséges amit egyesek írnak!
De egyvalami biztosan kiderül, a kommentelõk is bebizonyítják nekünk! Mégpedig az, hogy az ember mindössze a 10%-át használja az agyának, és aki képes ennél többre is, az vagy hülye vagy csaló! (lásd: Einstein)
Õt is sokáig hülyének nézték!
Szóval ezzel nem azt akarom mondani hogy legyünk mindenre nyitottak, csak azt hogy 1millió dollárt sohasem láttam, mégis van!
;)
csengõ_zoli 2010 dec. 26. - 18:08:40
(11/48)
"Azt nem értem miért kell rögtön kételkedni, szkeptikusan hozzáállni az ilyen típusú mûsorokhoz."
Szerintem szinte kötelezõ ezekhez szkeptikusan hozzáállni!
Még akkor is,ha mondjuk igaz, amit látunk,ettõl lesz hiteles!
Elég buta ember az,aki gondolkodás nélkül befogadja az ilyen információkat, és most nem csak errõl a mûsorról beszélek.
csengõ_zoli 2010 dec. 26. - 17:55:05
(10/48)
Érdekes mûsor,de szkeptikus vagyok a dologgal kapcsolatban,nem hiszem el,hogy ilyen egyszerû lenne befolyásolni a tudatalattinkat.
Szerintem is átverés.
Ha bárhol,bármely körülmények közt, egyetlen mozdulattal hipnózisba lehetne ejteni valakit,akkor gyakorlatilag az összes embert irányíthatnánk.
Idunnowuttodo 2010 dec. 26. - 17:53:10
(9/48)
jó bocsi, visszavonom, ezt akkor írtam mikor csak a második felét láttam, de most megnéztem újból. Nem értem mit nem lehet ezen elhinni, hiszen meg is magyarázzák hogy hogy csinálja :O