Téma: Kim Nam-gil

Min-Rin 2012 márc. 10. - 22:28:56
(32207/65967)
Ez a videó nem fog megbotránkoztatni senkit, viszont nem vidám!
Amikor elvész a bizalom...

http://www.youtube.com/watch?v=QtrhzmIiG6A

Kezek 8 perc 54 másodpercnél! :)))))
Min-Rin 2012 márc. 10. - 22:25:45
(32206/65967)
Te még fiatal vagy, a No regret-hez talán egy kicsit idõsebbnek kell lenni! 15 évvel ezelõtt még én sem viseltem volna el (akkoriban szemtanúja voltam kit fiatal srác csókjának, és szabályszerûen felfordult tõle a gyomrom). Bocs, offolnom kellene?
76 babika 2012 márc. 10. - 22:19:19
(32205/65967)
Szia Szilvi, most megvagy:-)Már régen beszélgetünk, hogy vagy?
76 babika 2012 márc. 10. - 22:17:27
(32204/65967)
Uff, ezt a vidit még nem is láttam. Igaz most tették föl 8 napja. Nagyon bátor vagy hogy ide tetted, ha én ide tettem volna. Hát szerintem olyan botrány lett volna belõle:-) Köszi:-))
k.szilvia86 2012 márc. 10. - 22:16:58
(32203/65967)
én nem kapok meg az biztos...ezért van az,h. mindig kicsit beleélem magam a filmjeibe,néha vele halok,és vágyom olyan szerelemre mit a filmekbe látok...:-)))

nézdd el de a No regnetet nem láttam,s nem is szeretném,nem megy e vidi megnézése se.ne hari
Min-Rin 2012 márc. 10. - 22:08:55 Előzmény k.szilvia86
(32202/65967)
... és valami olyat ad a lelkünknek, amit az életünk valóságos színterén nem, vagy nem eléggé kapunk meg! :)

Az alábbi videó az elõzõ témámhoz illusztráció: No regret, avagy egy szerelem rövid története. (18 éven felülieknek)
http://www.youtube.com/watch?v=dDsqJdwEM3U
76 babika 2012 márc. 10. - 22:04:10
(32201/65967)
Kedves Min-Rin, végre valaki egyetért velem. Szerintem is a No Regret filmnek az eljátszása igen nagy teljesítmény volt részérõl. Nálam innen számít nagy színésznek:-) és Koreába igen magas volt a filmnek a nézetsége is, ami nem kisdolog:-)
76 babika 2012 márc. 10. - 21:54:28
(32200/65967)
Kedves kje, köszönöm hogy ide tetted. Most egy párnapig lesz mit olvasgatni:-)
Min-Rin 2012 márc. 10. - 21:52:56
(32199/65967)
Kedves kje, nagy vagy, hogy feltetted ezt a szuper gyûjteményt!
Nekem külön örömöt okozott, hogy hozzám hasonlóan mások is sokra értékelték a Sillán és a BG-on kívül a Lovers vanished-et és a No regret-et. A két mozifilm végérvényesen bebizonyította, hogy milyen istenadta tehetség KNG!
A No regret a számomra azért is volt nagy élmény, mert nem éppen fiatal nõ létemre felismertette velem azt a tényt, hogy a szerelem azonos nemûek között is pont ugyanaz, mint két külön nemû ember között. A naturális, sõt olykor durva jelenetek pedig egyáltalán nem zavartak.
k.szilvia86 2012 márc. 10. - 21:30:51
(32198/65967)
tudom jól,mig van remény nem adom fel.:-)
elviselnék egy ilyen ölelést,na jó megteszi bármi,akár egy kellemes beszélgetés, csak végre történjen meg a csoda.:-)
kje 2012 márc. 10. - 21:29:20
(32197/65967)
Azt hiszem, csak virtuálisan létezik.
kje 2012 márc. 10. - 21:27:23
(32196/65967)
És az utolsó rész:

Úgy játszik a lélekkel

Bidám és az õ gyönyörûséges szerepe csak egy kis játék a fentebb említett szerepekhez képest

Legfeljebb a lelkét kellene erõsíteni, hogy ne "betegedjen" bele a szerepeibe.

Amúgy pedig különben is ennél többet láthat a nézõ "adonisi" testébõl pl, a Mindoo-ban, No regret-ben,Ne nézz vissza opusokban.(Nem emlékszem pontosan,de talán a Lovers vanishedben is)a 10 legszebb...jelenet, szerintem tõle szebb, még az ujjai is szexisek

Ha Õ ezt gondolja magáról szörnyen naiv, vagy talán ritkán néz tükörbe, mert ezt az arcot nem lehet olyan könnyen elfelejteni!!!!!

Õszintén megvallva már kezdtem elfelejteni KNG színészi alakítását, voltak mások más sorozatokban, akiket nagyon szeretek. De most elég volt egyetlen részt megnézni a BG-ból és még a könny is kicsordult a szemembõl. Hát õ tényleg nagyon tud valamit. És olyan sajnálatra méltó, a tekintete olyan, csak arra tudsz gondolni, hogy megóvd õt minden bajtól.

A Handphone-ban nem ölik meg, csak jól elhupálják, mondjuk meg is érdemli, olyan, mint egy kis gonosz manó. Kedve lenne az embernek barackot nyomni a fejére. Továbbá, a Don't Look Back c.-ben sem õt bántják, ott csak jól kihasznál egy lányt, majd dobja. A Modern Boy-ban sem, ott egy japán detektívet játszik és a legjobb barátját kínvallatásnak veti alá. De sajnos nem tudtam "kiszeretni" a kis gonoszból.

(Mondjuk nehéz is lesz a jövõre nézve ezt a szintet tartania. Minden alakítását ehhez fogják majd viszonyítani.)

Szinte teljességgel bizonyos, hogy azért tudta kimagaslóan megformálni Bidam szerepét, mert abban önmagát, az önmaga legrejtettebb kétségeit hozta felszínre. Azért lett annyira hiteles és emberi az általa megformált és megjelenített szerep. Valószínûleg emiatt még inkább elõjöttek belõle a saját elfojtott, de nagyon is élõ és fájó érzések. Mert valójában róla szólt a Bidamba megjelenített, kétségek között vergõdõ, soha senkiben nem bízó, önmagát marcangoló örök kétkedõ.

Anna, Ani!

Ha valamit kihagytam volna, legyetek szívesek pótoljátok!
k.szilvia86 2012 márc. 10. - 21:21:54
(32195/65967)
én hiszek abban,h. okkal került az életünkbe a Shilla királyság ékköve,és vele Bidam.talán épp azért,mert ebbe a rohanó,stresszes,ha nem bántok senkit hitvány világba,kellett valami különleges,kedves,szívet melengetõ,olykor megrígató sorozat, mely elrepített Koreába minket.:-)))mert valljuk be,a mai sorozatok meg se közelítik a színvonalat,tartalmat,mondanivalót,mert Korea többet ad...

kellett egy férfiú is h. elvarázsoljon minket,és magával ragadjon,és õ pont Kim Nam Gil lett nekünk.mert szeretjük õt szomorúan,szerelmesen,szenvedés,fájdalom közt,mindenhogyan....stb.:-))))vele sírunk,vele örülünk,õt nézzük,hallgassuk.:-)))

hiszek abba h. mindezt nem a család,barátok rovására tesszük.:-)mert kijár nekünk ennyi kényeztetés,ha csak pár óra is.:-)))és nem mellesleg egy csodás baráti társaságot is kaptunk általa.:-)))
kje 2012 márc. 10. - 21:21:29
(32194/65967)
Akkor már felteszem az utolsó két részt is, lehet, hogy a következõ napokban nem is tudok ide jönni.

Úgy játszik a lélekkel, mint egy hangszeren

A színész

A No Regret. c. filmben olyan érett, magas színvonalú alakítást nyújt, ami már magában is lehetne egy karrier csúcsa, de akkor ránk zúdul a Lovers Vanished hatalmas karakterével, annak minden finom árnyalatával. Kezdve azzal, hogy csak ennek a szerepnek a kedvéért fogy 14 kilót. Nem csak azért, mert egy haldoklót alakít, hanem azért, mert így éli meg a szerepet. A Goodbye Soloról akkor még nem is beszéltünk.

Én nem tudom (és nem is akarom) KNG-t teljesen különválasztani a szerepeitõl, hiszen azokban annyira benne van õ maga is, hogy a filmbéli karakterein keresztül szinte értjük/látjuk az õ lelkét is.

Several Questions... az egyik kedvenc KNG-filmem! Talán a szerénységébõl vagy a korábbi "sikertelenségébõl" fakad, hogy a saját korai alakításairól néha lekicsinylõen nyilatkozik, pedig ha az ember megnézi, hányféle karaktert hozott ezekben a filmekben, és mindegyikben abszolút megállta a helyét, semmi szégyenkeznivalót nem találok a korábbi munkáiban. Persze idõközben "beérett", és a nehezebb karakterek több lehetõséget adnak, hogy megmutassa, mit is tud. Viszont az olyan szerepek, mint amit a Several...-ban vagy a Handphone-ban is játszik, bizonyítják, hogy megy neki az üresfejû meg a gonoszkodó szerep is, sõt bármilyen! :-)

A Tears of The Amazon nekem külön élmény volt, a dokumentumfilm maga is nagyon érdekes, és azt az orgánumot hallgatni az egész film alatt...

Van benne valami olyan kisugárzás, amitõl nem lehet szabadulni. Viszi magával az embert, és a tekintete néha többet mond, mint a szavai. És annyira furcsa, mert látom benne azt, hogy valamire készül,- fõleg a Bad Guy-ban- tudom, hogy mindenkinek fájni fog, mégis tökéletesen megbízhatónak érzem a filmen belül is. Úgy tudja játszani a rossz fiút, hogy közben mindenki rábízhatja akár az életét is.

Összehasonlítva a korai Lee Han korszakból való filmjeit a mostaniakkal nagyon szembeötlõ a fejlõdés, egy helyes, jóképû, ragyogó tekintetû ifjúból, egy magabiztos, kedves és nagyon vonzó férfivé érett, akinek minden mozdulata minden pillantása tökéletesen kifejezi az érzéseit.

Nekem is jó párszor vissza kellett a filmet tekernem, annyira belemerültem KNG-be, hogy azt sem tudtam merre mennek a jelenetek:)

Volt, amikor azon kaptam magam, hogy azt se tudom mi van, hol tartunk, csak azon járt az eszem mennyire jól alakít és milyen eszméletlenül jól néz ki :))

Azt az, érzelemgazdagságot, az arca, szája, szeme, apró rezdüléseivel, nekem senki sem tudja kifejezni úgy, mint KNG".

Mr KIM NAM-GIL az egyik legtehetségesebb színész a Koreai Köztársaságban.

Miatta minden jelenetet legalább 3x kell megnézni. Elõször megnézem, közben olvasom a feliratot, aztán valami szöget üt a fejemben, újra nézem. Akkor talán megértem. Aztán meg kell nézni harmadszor, hogy ne kelljen olvasni a szöveget, csak KNG hangjára, a mimikájára figyelve. A legfontosabb jeleneteket úgy nézem, hogy akkor is KNG-t figyelem, ha éppen nem õ beszél. :-)

Nem feltétlen a 70 lépés, az már csak a végsõ csavarás volt a szívemen és a könnyeim csatornáján, hanem az egész karakter, amit a film alatt kiismerhettünk.Azt hiszem Õ igazi érzelmekkel töltötte fel ezt a karaktert, mert anélkül nem lett volna ekkora sikere, és óriási átütõereje az alakításának.Ezért tartom Õt a legjobbnak, mert a lelkébõl játszott és mutatott meg egy darabot nekünk.

Riportjait elemezgetve azt gondolom, személyes élményeit, életérzéseit is beleviszi rendesen egy-egy jellem ábrázolásába.

KNG nem csak a romantikus érzelmek felkeltésére képes, hanem úgy játszik a lélekkel, mint egy hangszeren, minden lehetséges érzést ki tud belõle, belõlünk váltani.

Milyen nyílt és a következõ másodpercben milyen gonosz, megkeményedett tud lenni a tekintete.

Nagyon jó lenne vígjátékokban is, reméljük, nem ragaszkodik mindig a melodrámákhoz, amibe õ is és mi is "belebetegszünk".

Biztosan egy csomó díjat össze fog még szedni, látjuk, hogy egyre jobb lesz. És õ tanul folyamatosan a többiektõl és nagyon akar és nagyon maximalista, meglesz az eredménye, csak tartson ki.

Nemcsak a mosolya, de a sírása is gyönyörû. Olyan szép marad arca, és mégis teljesen hiteles, együtt kell sírni vele.

Szerintem ezt tanítani nem lehet. Ilyen tehetséggel, adottsággal csak születni lehet. Ha jól tudom, Õ nem fejezte be a színi iskolát, de hát így is túl jó, nincs rá szükségeAzt az, érzelemgazdagságot, az arca, szája, szeme apró rezdüléseivel, nekem egyik se tudja kifejezni úgy, mint KNG.

Nem sokan tudnák a mimikáját utánozni... szerencsére. A szépsége mellett ez talán a fõ erõssége, és a hitelessége, természetessége.

Imádom Kim-Nam-Gil hangját, személyét és lényét, egyszerûen minden jelenet jól áll neki, a kicsit buta, a gonosz és elszánt, az anyját sirató és a szerelmes pillanat. Nem tudom szavakkal leírni, hogy mit tud nyújtani ez a színész az embernek! Ha KNG megjelenik a vásznon - az egész lénye-minden rezdülése- uralja azt, vonzásban tart, minden érzékszervben csodálatot ébreszt, álmodozásra, ábrándozásra késztetve a lelkünket. Õ maga "A SZIGET" az "ÜNNEPNAP"!!

Õ nem mindig szép, mert a mûvészetét a hiúsága fölé helyezi, és mer csúnya lenni. Valóban vannak helyesebbek, kapásból legalább 10 koreai színészt fel tudnék sorolni, aki szebb nála. De ennyire jó színész, aki ilyen természetességgel játssza, éli a szerepeit, ilyen erotikus kisugárzása van, szerintem nincs egy sem.

KNG nem olyan tisztán de, sokkal szebben, átéléssel énekli. Ha körülölel a hangjával, nem feltétlen a tökéletes hangzásra figyelek. (True Eyes)

Nagyon felkavaró, nagyon jó karakter GW , jó alakítás stb. No de Bidám megformálása felkavaró érzésekkel teli!.Az ember lelkében olyan magasztos érzések kavarognak tõle. Nem semmiért imádják ott, ahol megismerték!

Már több koreai sorozatot láttam, de mindnél volt olyan érzésem, hogy egy-egy szerepet mennyivel jobban játszana Õ.

Amit a szemeivel el tud mondani hihetetlen, a mimikája is csodálatos, meg a szája, keze, alakja stb. Nem beszélve a játékáról. Olyan volt az arca Bidamnak és GW-nak, mint a nyitott könyv. Teljesen azonosul a szereppel.

Szerintem rendkívül tehetséges.

Szerintem sem véletlen, hogy imádjuk. Én szegényebb lennék, ha nem jött volna BIDAM, hogy aztán ráleljek GUN WOOK-ra meg a többi szerepére, meg arra a cukipofa színészre, akinek a privát kommentjeit fülig érõ szájjal tudom végignézni, miközben azt sem tudom mit mond. Olyan összetett hapsi, hogy az ember az érzelmek és érzések mélységét és magasságát érzi, látja rajta, éli meg miközben nézi, hallja. Oldalakat tudnék írni Róla. Legnagyobb elismerésem és tiszteletem NEKI!!!!!!Nekem színészetben Õ az IKON

Nagyon szuggesztív egyéniség. Kimagasló a teljesítmény, amit Bidám szerepében nyújt! Sikerült megint és újra, már legalább századszorra, ismét belehalni, VELEHALNI!!!!! Szerintem rá nem emlékezni lehetetlen!!!!

Õ nem játszik túl, mindig annyit ad, amennyit kell és ez így tökéletes. Szerintem õ minden szerepében, az elkövetkezõkben is úgy fog játszani, hogy soha sem csalódunk benne. Csak már forgatna újra.

Azon gondolkodtam miközben néztem KNG vidit, hogy amikor vége lett a Sillának és elkezdtem keresgélni róla infókat,és a sok videót néztem a róla készült képeknek még nem tudtam a tartalmáról,de most újra nézve újra és újra már tudom, hogy melyik filmbõl van a kép és tudom, hogy min megy keresztül egy-egy szerep megformálásánál, jobban át tudom érezni minden egyes percét, mozzanatát az adott filmnek.

KIM NAM GIL-nél nincs varázslatosabb ez vitathatatlan, egy szereplõ sem tudta kiváltani azt a hatást, amit Bidámként. Megjelent és jelen volt végig akkor is, amikor éppen nem láttuk, mert a körmünket rágtuk, hogy mikor bukkan fel megint! A Bad Guy-ban meg az a csodálatos hogy mindig ott van. Ebben a filmben is mennyi arca van, egyszerûen fantasztikus színész!

Nézhetek akármit, elvarázsolhat a romantikusabbnál romantikusabb film is, de olyan, mint KIM NAM GIL NINCS MÉG EGY KEREK E FÖLDÖN.

Ez a felvétel kiválóan tükrözi azt a profizmust, amely õket jellemzi. Imádom ezeket a képsorokat, igaz, hogy KNG kezdi a bohóckodást, de UTW azonnal veszi a lapot és belemegy a játékba, majd mindketten jót nevetnek magukon!!!!!

Tisztelem, szeretem Nam Gilt a színészt, a teljesítményét pedig, amit a filmben nyújtott szinte fokozhatatlannak tartom.

Eredeti hangja is eléggé egyedi, nagyon meleg, nagyon kifejezõ.

A többi filmjeiben (Portrait of Beauty, Bad Guy, No Regret, My name Kim Sam Soon, Lovers Vanished) a hangja alapján már meg tudom különböztetni, ha azonnal valamelyikben nem ismerem fel. (De felismerem!!!!) Annyira egyedi.

Bidam

Õ IGAZI ÉRZELMEKKEL TÖLTÖTTE FEL EZT A KARAKTERT, MERT ANÉLKÜL NEM LETT VOLNA EKKORA SIKERE, ÉS ÓRIÁSI ÁTÜTÕ ERJE AZ ALAKÍTÁSÁNAK. EZÉRT TARTOM ÕT A LEGJOBBNAK, MERT A LELKÉBÕL JÁTSZOTT, ÉS MUTATOTT MEG EGY DARABOT NEKÜNK.

Akárhány filmet, sorozatot fogok megnézni ezután, KNG alakítása Bidamként örökre beívódott az emlékezetembe, mint eddigi életem legmeghatározóbb karaktere.

Színészileg szerintem Bidam a legnagyobb, egyszerûen félelmetes a mimikája, a mozdulatai, a JÁTÉKA.

Azt, hogy a filmbéli Bidamban megtalálhatók pozitív tulajdonságok, hogy szerethetõvé vált, ez Kim Nam Gil szerepformálásán múlott.

Bidam és a szemmel ölés mûvészete. A kardpengét meglehetne élezni a tekintetével!

Én hiszem, ha nem õ alakítja Bidamot, akkor messze nincs ekkora sikere a Sillának.

Olyan KNG a Sillának, mint Charlton Heston a Ben-hurnak, Humphray Bogart a Casablancanak, Vivien Leigh az Elfújta a szélnek, Harrison Ford Indiana Jonesnak... ha nem ezek a színészek alakítják a figurát, messze nem olyan sikeresek ezek a világhírû filmek. Õk hozták meg az igazi halhatatlanságot.

Talán akkor a legszebb a Sillában, amikor Santakkal megy a végén és azt mondja Santaknak hogy " menj és vissza se fordulj...", akkor a legszomorúbb, beletörõdött mindenbe ,megértett mindent és hirtelen végtelenül öreg, bölcs lett. Gyönyörû az a jelenet a zenével együtt. Ahogy beszél Santakkal , simogató és végtelenül szomorú KNG hangja. Gyönyörûen hangzanak azok a mondatok a szájából. Igen, ez volt az a jelenet, amikor ostrom nélkül végleg bevette a szívemet KNG.

Az elején egy érzelemtõl, valódi szeretettõl mentes figurát akartak csinálni Bidamból a forgatókönyvírók, de valószínûleg KNG játékát látván alakítottak és õ is alakított Bidam szerepén, jellemén. Hálás köszönet érte!!

Amit a Sillában mûvel, azt nem nagyon lehet egy kategóriába belegyömöszölni.

Bidám figurája szuper módon lett megálmodva és Nam -Gil Kim az egyetlen lehetséges és szóba jöhetõ mûvész, aki ezt az álmot rendkívüli érzékenységgel, élethû természetességgel tette számunkra múlhatatlan élménnyé és emlékké!! Ennek okán ismételten visszautalnék KNG azon megállapítására, hogy :"nem ért el áttörést ezekben a szerepekben sem.."Még a felvetést is abszurdnak érzem,hiszen a két ország földrajzilag is legalább 10.000km-és mi Silla imádók mégis "érezzük " a filmet és az õ semmivel nem azonosítható , kivételes játékát!!!

Megfogadtam még a múltkor, hogy nem fogok sírni a filmen. Fõleg, hogy elõre bele-bele néztem a végébe. Így készítettem fel magam a végsõ kockákra. Nem jött be! Majdnem eláztattam a szobámat.

Az a figura (Bidam) akit neki meg kellett személyesíteni a Sillában, tulajdonképpen egy cseppet sem szerethetõ, negatív hõs. De õ úgy gondolta - érezte, hogy másfajta megközelítéssel próbálja életre hívni - és az Õ elgondolása, színészi játéka (és a forgatókönyvírók segítsége) tette szerethetõvé Bidamot, mint az egyik fõhõst.

Bad Guy

Persze a Sillában ismertem és szerettem meg KNG-t , de a Bad Guy-ban szerintem még nagyobbat alakított .

Óriási indulatok visszafojtva. Szinte áttörnek a képernyõn/monitoron. Tapintani lehet ennek a két embernek a szenvedését. Kiváló alakítások mindkét részrõl.

Ez a rekedt hang! Nagyon állat! Félelmetes! Hirtelen azt hittem, hogy nem bírta megtanulni a japán szöveget és ezért valaki más szinkronizálta. De igazából azt gondolom, a saját hangja. Viszont le a kalappal elõtte, hogy még a hangjával is így tud játszani.

De hát mit nem tud Õ? Pedig tud fagyosan nézni a meleg tekintetével Bidámként is, és a BG-ben is. Gondolj a Vidámparkban a motoros jelenetre, vagy amikor összemennek Tae-songgal.

Azért emeltem ki ezt a részt, mert nagyon összetett, sok arcát mutatja, és nekem a két említett jelenet, (mikor az öreglányt viszi, és az éttermi csábítás) nagyon sokszor helyre tette a lelkivilágom. Másrészt nagyon tetszik ebben a részben a humoros, ironikus énje: a kaján mosoly, amikor Tae Song összeszidja az éjszaka miatt, ahogy az öreglányt viszi az autóban, amikor odamegy a hölgyekhez bûbájos mosollyal, ahogy játszik a két nõvel az étteremben. Itt a legszexibb, legcsábítóbb, ezt tanítani lehetne a fiúknak.

A BG valami hihetetlen, mindent felülmúl. A forgatókönyv, a rendezés, a gyönyörû színészek, és persze amit KNG játszik, simán lesöpörhetne rengeteg (!) Oscar-díjas színészt. Ja és a zene, beleremeg az ember, ha meghallja.

KNG a Bad Guyban csodálatos. Nem kell meg sem szólalnia, csak néznie és elolvadok. A hangját is imádom.

Several Questons

Nekem különösen a dühöngõs jelenetben tetszett. Annyi sajátságos, egyedi színt vitt bele.

No regret

Megnézem, ha törik, ha szakad. Remélem NEM BÁNOM meg. De ha már megcsinálta, még ha akkor még más néven is, ez is hozzátartozik.

Ez a kedvenc filmem a Lee Hanos korszakából. Innen számít nálam nagy színésznek. Itt oda kellett tennie minden szakmai, színészi játékát frenetikus lett. Koreába több mint 40.000-en nézték meg ami nagyon nagy dolog,mivel náluk ez tabunak számít,és súlyos büntetést von maga után. Nagyon büszke vagyok rá, hogy elvállalta, és hogy nagyon jóóóóóóóóóóóóó,lett.

Lovers Vanished

A Lovers Vanished azért is eltér egy kicsit a többi KNG filmtõl, mert a többiben egy erõs férfit látsz, de ebben még a külsejével is rögtön megindít (borzasztóan törékenynek tûnik).

Portrait of Beauty

Jaaj! Most néztem meg a Portrait of Beauty c. filmet, KNG-vel. Nahát! Elõször is szigorúan 18 éven felülieknek! Aztán el kell mondanom, hogy bár kosztümös, de Bidámunk olyan erotikus játékot nyújtott, hogy csak na! Most legalább tudom, hogy ebben is páratlanul élethût tud nyújtani. Mit ne mondjak, teljesen elvarázsolt. (Na, nem az erotika, hanem a színészi teljesítmény!!!!!)
kje 2012 márc. 10. - 21:11:53
(32193/65967)
Én is emlékszem :-)))
k.szilvia86 2012 márc. 10. - 21:05:14
(32192/65967)
Drága kimbin,

pont ma kérdeztem,mikor hozzuk fel a virágokat,de mondták ha jobb idõ lesz,és valóban,igy kell.de nem mind viselte jól a telet át.
a muskátlik egy része a teraszablakba ontja a virágokat egész télen,szépek nagyon.:-)))
már alig várom,h. zöldüljenek a fák-bokrok,és nyiljanak a tavaszi virágok.:-))))nárcisz,kulcsvirág,tulipán....
várom a tavaszt.:-)))

talán ez a tavasz hoz végre nekem szerelmet is...bár igaz most is van 1 srác,kire gondolok,ki jár az eszembe,de félek reménytelen ügy,mint általában...
Min-Rin 2012 márc. 10. - 21:03:22
(32191/65967)
Jó estét mindenkinek, bár a mainál szebbet is el tudnék képzelni! :(
A Rajongók könyvében remek részek vannak, élvezettel olvastam! A mi kis társaságunk KNG és Korea iránti vonzódása szerintem többféle dologgal magyarázható, de mint a betegségeknél, itt is érvényes, hogy nem a tünetek az igazán fontosak, hanem a háttérben meghúzódó okok. Ezen lehetne/kellene elgondolkodni!
Az én számomra KNG és a koreai filmek a mi kultúránkból fájdalmasan hiányzó, a keleti kultúrákban még (ki tudja meddig) meglévõ elemeket jelentik. Ez teszi vonzóvá azt az országot, a filmjeiket és ezt a nagyon is szerethetõ embert, Kim Nam Gil-t!
A közös érdeklõdés pedig összetartja a fórum tagjait, amivel nem ártunk senkinek.
Lili49 2012 márc. 10. - 20:57:57
(32190/65967)
Sziasztok!
Köszönöm, hogy felraktad!!!!.Egy év naplója, nagyon érdekes, jó volt olvasni.
Ráadásul nagyokat vigyorogtam, mert jó néhány hsz.-t pontosan emlékszem, ki írta::))
k.szilvia86 2012 márc. 10. - 20:44:16
(32189/65967)
köszi kje,most már emlékszem.
azért olyan ismerõs pár írás,mintha olvastam volna valahol.:-))))

köszönet érte Annának,nagy munkája volt vele,de megérte.:-)))))

nem tudom hozzászólás tõlem került e bele,de szerintem ti s a másik fórumról leiskoláztatok.én visszafogtam magam mindig,ha jól emlékszem.:-)))

egy videó róla,de már bizti mindenki látta,azért beteszem.

http://www.youtube.com/watch?v=q2TxIQ_Sze4&feature=related

és egy dal tõle.

http://www.youtube.com/watch?v=92qGJJFPhXQ&feature=related
kje 2012 márc. 10. - 20:27:08
(32188/65967)
:-)))