Téma: Kim Nam-gil

Maryu 2012 ápr. 29. - 16:02:10
(35447/65967)
Nekem is ez volt az egyik ötletem.
kimbin01 2012 ápr. 29. - 15:38:54
(35446/65967)
Mondjuk párhuzamot vonni a két ország között, és a koreai képekhez nagyon hasonlító
itthoniakat tenni.Ez egy kiindulópont lehetne.Aztán jöhet más téma is.Az ételeken/csípõs/át,
a szépen hímzett ruhákig.
Ötlet van, progim is van, csak még nem használtam, nem is nagyon tudom hogy kell.
Maryu 2012 ápr. 29. - 14:54:14
(35445/65967)
Teljesen egyetértek Veled! KNG az örök szerelem. Ahogy elkezd újra dolgozni, rögtön lesz mirõl beszélgetnünk és vele lesz tele ez a topik.
Maryu 2012 ápr. 29. - 14:51:02
(35444/65967)
Saját kert?
Maryu 2012 ápr. 29. - 14:47:04
(35443/65967)
Köszönöm szépen! Nagyon aranyos vagy.
Maryu 2012 ápr. 29. - 14:45:56
(35442/65967)
Köszi! Ez tényleg nagyon érdekes volt. A japán lányok nagyon csípik a kölyökképû fiúkat. Bi is csak addig volt igazán népszerû Japánban, amíg a fenekén volt a tojáshéj (30 másodperc alatt kelt el a Tokió Dome-ba a 40000 jegy). Ahogy kezdett férfiasodni és a számai, az elõadás módja is efelé változott, csökkent a népszerûsége Japánban. Azt mondják, hogy az utóbbi 2 évben újra népszerû lett, valószínûleg más korosztály körében.
Pattika69 2012 ápr. 29. - 14:38:43
(35441/65967)
Az ötletek csakúgy száguldoznak a fejembe, de sorra vetem el, ez ezért, az azért nem!!!
Már nem nézek meg egy vidit sem, mert csak megzavarnak!!!!

Maryu a progival való ismerkedést kezd szépen sorban!!!
Elõször illessz be néhány képet, majd a képekre kattintva az animációkban játszadozz el kicsit az effektekkel!!!
Utána jöhet a zene!!!! (zene beszúrása)!!!
Biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog!!!!
Pattika69 2012 ápr. 29. - 14:33:34
(35440/65967)
Szia Maryu!!!!
Örülök!!! Kísérletezz csak bátran, ha mégis megakadnál és, ha tudok, szívesen segítek!!!!
Maryu 2012 ápr. 29. - 14:31:44 Előzmény Pattika69
(35439/65967)
Megálmodtad a megoldást? Nekem van már egy-két ötletem, de nem biztos, hogy vevõk lesznek rá...na meg fogalmam sincs, hogy kell a progit használni...Nekem már az is "gyõzelem" lesz, ha egyáltalán fel tudok rakni valamit a Youtube-ra. Innen szép gyõzni!!!
Maryu 2012 ápr. 29. - 14:27:16 Előzmény juud
(35438/65967)
Sziasztok, szép napot! Bocs, elfelejtettem köszönni. Egyszer "a fejem hagyom el"...
Én is a Rooftop Price-t nézem. Tegnap este még megnéztem a 8. és 9. részt. Mintha kezdene ellaposodni a történet. Amilyen jól indult, most olyan semmilyen...vagy csak én voltam tegnap este nagyon álmos? Mert majdnem elaludtam rajta.
Bezzeg ha Bi-t nézem....jó amit mondtál a két interjúra. Szerintem is úgy van és még azt is érzem, hogy az elsõn nagyon kis szerény, tündi-bündi (ahogy Japánban, Koreában illik), a másodikon már egy nagyon magabiztos fiatalembert látok...akirõl véletlenül sem a szerénység jut eszembe. Valószínûleg ez lehet az igazi énje, Amerikában nem kötelezõ a szerénység, mint Koreában. Sõt!
Maryu 2012 ápr. 29. - 14:15:33 Előzmény Pattika69
(35437/65967)
Köszönöm szépen. Letöltöttem a progit. Most már csak rá kell jöjjek, hogy mûködik. Az én esetemben, az kifejezetten jó, hogy egyszerû. Szerintem, nem profi munkákat várnak.
Maryu 2012 ápr. 29. - 14:08:44 Előzmény Pattika69
(35436/65967)
Talán ha híres épületekrõl, tájakról, szokásokról vágunk ki más felvételébõl részeket, elnézik. Máshogy ezt a többiek sem tudják megcsinálni. Csak valami jó ötlet kell, ami összeköti a felvételeket, képeket. Ha meg ezt sem engedik meg, akkor ki kellett volna írni, hogy csak olyan külföldieknek írták ki a versenyt, akik már ellátogattak Koreába. Mindenesetre, most én teljesen be vagyok indulva. Ezen töprengek, hogy mi legyen ez az "ötlet"???
Pattika69 2012 ápr. 29. - 13:44:26
(35435/65967)
Köszi, ez most tényleg jól esett!!!
Már én is olvastam régebben, de nem volt lementve!!!!

Hiába jelennek meg ezek a jellegzetes klissék szinte minden sorozatban, mégis úgy tudják õket variálni, hogy nincs két egyforma filmjük!!!
Pattika69 2012 ápr. 29. - 13:32:47
(35434/65967)
Szia Anna!!!
Emlékszem, hogy amikor a Cain-t néztük téged nem fogott meg annyira, pedig hidd el, hogy nagyon jó!!!!
A Bali hiányzó feliratait megcsináltuk Juud-dal (igaz csak google-val), ha gondolod elküldöm!!!
Láttam még tõle az I'm sorry, I love you-t, na ez is nagyon jó volt!!!!

(elsõ bemutatkozáskor illik virágot vinni!!! Sok szeretettel tõle, mindnyájatoknak!!!)
juud 2012 ápr. 29. - 13:21:06
(35433/65967)
hoppá, de régen láttam ezt a reklámot! máris iszom egy délutáni kávét KNG-vel!:-)

sziasztok!
Min-Rin 2012 ápr. 29. - 11:11:18
(35432/65967)
Nagyon jó, hogy betetted, az ebédfõzés közti szünetben felvidított! :) Régen már olvastam, de a részletekre nem emlékeztem, úgyhogy jólesett átismételni! :)))
76 babika 2012 ápr. 29. - 10:43:22
(35431/65967)
A szerelmi háromszög (vagy négyszög) kötelezõ elem.

Klasszikus alapeset:
Ha jóképû, tehetséges, gazdag családból származó férfi fõhõs vagy, érzõ szívedet és a múltban szerzett lelki sebeidet a lehetõ legarrogánsabb, tapló viselkedéssel álcázod. Természetesen te és a nõi fõszereplõ a kezdet kezdetén kölcsönösen utálni fogjátok egymást.
Ha te vagy a nõi fõszereplõ akkor szegény vagy, néha árva, sokszor jelentéktelen külsejû, mindezek mellett viszont gyermekien naív, szeretetreméltó és öntudatos. És olyan biztos, mint az õsrobbanás, hogy mindig szembekerülsz egy riválissal, aki ellenben gazdag, gyönyörû és gonosz.
A szerelmi négyszög rendszerint magával hoz egy lovagot fénylõ páncélban. Õ nem kevésbé sármos, (és gyakran szintén gazdag) de ráadásul kedves, szimpatikus is. Törvényszerûleg beleesik a szegény lányba, persze viszonyzatlanul, mert ALAPSZABÁLY, hogy a fõhõsnõ csakis a legbunkóbb, legérzéketlenebbnek látszó fickóba eshet bele!

2. Oppa-téveszme. Az a lány, aki a történet folyamán folyton Oppának hív egy férfi szereplõt, sosem fogja õt megkapni. Az erõsebbik nem képviselõje csakis olyan nõbe eshet bele, aki konzekvensen „Igazgatónak”, „Fõnöknek”, „Uramnak” hívja.

3. Férfi fõszereplõként legalább 16 résznek kell eltelnie, mire megérted, a szeretet fontosabb, mint a pénz, vagy a vállalatnál betöltött pozíció. De sebaj, mert ezalatt legalább lesz idõd fényes pályát befutni, 30%-kal növelni a cég termelékenységét és egyéb anyagias indíttatású cselekedetekkel bizonyítani a rátermettségedet.

4. A vakrandik rettentõ népszerûek, csak épp sosem mûködnek. Viszont minden hamis/kényszerû/szerzõdéses kapcsolat elõbb-utóbb õszinte érzések forrásává fog válni.

5. Ha van eljegyzési parti, a jegyespár tutira nem fog utána összeházasodni. Gyakran az egyik fél meg se jelenik a ceremónián.

6. Nem lehetsz igazán érzõ szívû sorozathõs, ha nincs az életedben legalább egy, évek óta tartó (legtöbbször viszonzatlan) szerelmed.

7. Melodráma-kitétel: arról, akibe beleszeretsz, kiderül, hogy halálos beteg/az apja megölte a te apádat/testvérek vagytok.

8. Ha nõi fõszereplõként a párod 20 évvel öregebb, senkit sem fog érdekelni, de ha 3 évvel fiatalabb, akkor már ahjumma vagy, egy vénkisasszony, és az egész kapcsolat totális botrány.

9. Ha dögös férfi fõszereplõ vagy, csak egy hely létezik, ahol meggyászolhatod a szerelmedet. A zuhany alatt.

10. Ha a szíved darabokra van törve, az a minimum, hogy elmész egy karaoke-bárba, és anélkül, vagy amellett, hogy leiszod magad, legalább egy számot elénekelsz irtó hamisan.

11. Ha elhagyod a szerelmed (és hidd el, el fogod), legalább 1 évnek kell eltennie, hogy viszontlásd.

12. Ha férfi fõszereplõként olyan helyzetbe kerülsz, hogy egyetlen mondat kinyögésével tisztázhatnál egy félreértést, akkor nem fogod megtenni. Ehelyett megvárod, míg a könnyes szemû fõhõsnõ otthagy, aztán frusztráltan megütsz valamit (asztalt, tükröt, falat, fát) vagy elhajítasz valamit (a dzsekidet, papírköteget vagy ami épp a kezed ügyébe esik).

13. Ha igazán cool férfi fõhõs vagy, és meg akarod akadályozni a nõi fõszereplõt a távozásban, mindig a csuklóját ragadd meg. De vigyázat! Ez csak a nõkkel mûködik. Pasiknál a módszerrel ne próbálkozz.

14. A sípcsonton rúgás kötelezõ. Aki a rúgást adja, rendszerint nõ, aki kapja, férfi.

15. A csókolózás alapszabálya: Ha nõi fõszereplõként csókolódzni készülsz, létfontosságú, hogy úgy tegyél, mintha a partnered döglött béka lenne. Ne mutass szenvedélyt vagy boldogságot, különösen, ha a szerelmed észbontóan vonzó és már legalább 10 rész óta epekedsz utána. Szép vasárnapot kívánok mindenkinek! Min-Rin én is találtam hasonlót, mint amit ide tettél régebben:-))
Min-Rin 2012 ápr. 29. - 10:28:30
(35430/65967)
Tõle még semmit nem láttam, de kettõ van a gépemen: Always, Cain and Abel. Juud pedig a minap ajánlotta a Balit. :))
Pattika69 2012 ápr. 29. - 10:15:47
(35429/65967)
Igen, Te csak sokkal késõbb jöttél!!!!
Engem akkor sem zavart a dolog, ha bárki írt más témában is, de voltak, akiknél ez kiverte a biztosítékot!!!!
Akkoriban mentünk át Ksiorka szervezésében a Jungi-s topikra, na ott aztán beleadtunk és beleadunk azóta is mindent!!!!
Ekkortól kétlaki életet élek, de ugyanúgy otthon érzem magam itt és ott is!!!!!!
(a képen a harmadik nagy kedvenc So Ji Sub)
kimbin01 2012 ápr. 29. - 10:05:04
(35428/65967)
Sziasztok, kellemes napokat a hosszú hétvégén.