gjanos1 2015 máj. 25. - 13:33:21 Előzmény Novellista
(3/3)
Mindenben egyetértek csak abban nem biztos hogy nem lehet szabályozni az idõjárást vagy a vúlkány kitörést! Ha nem éli túl az ember a katasztrófát akkor nem volt idõ az embernek arra hogy stb stb !
Szerintem már egy nagy méretû objetumot már eltudjuk téríteni! És a többihez csak szerencse kell vagy rossz irányba fejlõdünk!
Cordelia 2014 szept. 02. - 19:51:37
(2/3)
nagy érdeklõdéssel olvastam a hszt, tényleg, mintha néha szemellenzõ lenne rajtunk
a 90-es évek elején aszály volt évekig az országban, egyik konferencia követte a másikat, már az elsõ szünetben sokan részegek voltak, mert a konferenciák ugyebár nem a tudományról szólnak, hanem a kávészünetekrõl.
az egyik legviccesebb a Balaton kiszáradása volt (Nõk a Balatonért, hmmm), most meg túl sok benne a víz?
Novellista 2014 szept. 02. - 08:51:46
(1/3)
Aki a Föld klímaváltozását az emberi tevékenységnek tulajdonítja az hót hülye!!!
Ha ez igaz volna, akkor nem következtek volna be az egymást többször váltó jégkorszakok és felmelegedések akkor, amikor az embernek még nyoma sem volt ezen a bolygón!
Bolygónk klímaváltozásait elsõsorban a Nap körüli egyenetlen mozgása, a Nap ciklikus változásai, illetve a Föld bolygón bekövetkezett nagyméretû vulkánkitörések hatalmas porfelhõi okozták és okozzák jelenleg is. A porfelhõk átölelik a bolygónkat és útját állják a Nap sugárzásának - erõsödik vagy gyengül az üvegház-hatás.

A globális felmelegedés nevezetû globális átverés egyik „atyja” egy bizonyos Michael Mann úr, aki jó üzletet csinált ebbõl a baromságból és azóta pompás konferenciákat szerveznek finom szendvicsekkel, miközben folyamatosan hülyítik a hiszékeny, félmûvelt embereket.
Az IPCC=Intergovernmental Panel on Climate Change egy politikai testület, amelybe a kormányok delegálnak fizetett aktivistákat és igyekeznek az emberek figyelmét elterelni például az USA mértéktelen fegyverkezésérõl, valamint a minden fölrészre kiterjedõ katonai beavatkozásairól.

Amúgy az emberiség annyira gyengécske, hogy egyetlen zivatarfelhõ tevékenységét sem tudja befolyásolni! Ha tudná, akkor nem lennének természeti katasztrófák a sokszor szûnni nem akaró helyi esõzések miatt. Akkor hogyan lenne képes az emberiség az egész bolygó klímáját befolyásolni - sehogy!

Az egyik magyar (???) szekértolójuk az elmebetegség nyilvánvaló tüneteit mutató Levegõ Munkacsoport vezetõje. Ezt kis törpemajmot az OzonNetwork nevû ál-tudományos tv-csatorna megszólaltatta - röhejes volt.

Részletesen ezen a linken lehet olvasni:
http://www.fayandras.hu/globalismeleg.htm

Most legújabban a szintén nagy baromságnak számító „megújuló energia” a slágertéma, mert ebben van a NAGY ÜZLET. Ez a téma jobbára Andersen „A császár új ruhája” címû meséjéhez hasonlít: http://mek.oszk.hu/00300/00309/00309.htm#16

Kissé hosszúra sikeredett - elnézést kérek!