Téma: Kovács Áron

zizioo11 2008 jún. 14. - 12:50:18
(8/48)
Nem vetted meg az ehavi Joy-t véletlenül?MEr abba van egy 2 oldalas intejú vele,+képek!!
Én mindig megvszem,és megörültem neki mikor láttam!
Sok érdekes dologot mond el bene...:)
csajszi xx 2008 jún. 13. - 22:20:55
(7/48)
szívesen.És remélem sokan fognak oda írni.
zizioo11 2008 jún. 13. - 21:31:02 Előzmény csajszi xx
(6/48)
Kösszi h segítettél,nm is tudtam h van ilyen is!!
Ma már nagyon visszafogta magát Áron Kozsónál...biztos elfáradt a sok udvarlásba..:D:)!!
szerintm az is jó h kozso nyert mert tényleg kitett mindent magából...,és még jo fej is volt!Azér néha a Demcsák is tudhatná mit beszél,de mind1..annyira lenézõ volt KOzsóval..
jajj itt Áronrol kell beszélni!::):)
puxx
csajszi xx 2008 jún. 13. - 17:05:50
(5/48)
szerintem is egy szórakoztató ember Áron aki imád bulizni bárhol is van...nekem ezt nem is kell mondani,mivel én amúgy is oda vagyok érte,leszámítva ezt a hal a tortános dolgot:erõszak Rékával,Kozsó piszkálása,mondjuk a többi is piszkálta ugyan úgy...,de fõzni nem tud,mert csak akkor volt több ideig a konyhában amikor elesett a járólapon....vásárolni utál és nem is tud,szóval át lehet verni...az már egy jó pont,hogy Anti alkoholista.És én amúgy is neki szurkolok a hal a tortánban,az lehet,hogy csalt,mert a sogora készítette el a gulyáslevest,de a desszerttel megküzdött és igyekezett,hogy minnél nagyobb legyen a buli!Elhívta a saját (persze a felesége kertje is)gyönyörû kertjébe a 70-es,80-as évek beli számok elõadóit,kiknek a nevük Reload zenekar és természetesen Áron az énekes benne.Szerintem az a rész volt a legjobb,ja és Áron háza és kertje mint mondtam gyönyörû.
csajszi xx 2008 jún. 13. - 17:02:50
(4/48)
Azurák Csaba fõzött:volt borkostoló,pulyka máj,Áron és Réka szkanderozott,meg valami epres desszert...áronnak♥ a desszert tetszett leginkább szerintem,mert az hasonlított 1 mellre....Tegnap még nem volt bezsongva Áron,Rékára,mondjuk beakart nézni a szoknyája alá...De a mai részbe nagyon felizgatta Réka,hogy azt az izmos undorító hátsóját,oda nyomta szó szerint Áron arcához,persze hogy Áronnak tetszett ez az egész cécaj,mivel õ is férfi...és még kanos is...és ma(Kedd)Áron szerenádozott és gitározott Rékának és bevallotta,hogy bármikor elfogadná élettársnak Rékát,de Réka ezzel nem így van,neki nem kéne semmi áron...És még nem vitte ezzel túlzásba,majd holnap fogja,amikor majdnem megerõszakolja Rékát Áron,és Réka még élvezi is...
csajszi xx 2008 jún. 13. - 17:02:25
(3/48)
hát engem úgy kellett borogatni mikor megláttam Áront lenyalt hajjal♥(gondolom 1 kiló zselé volt a haján),és fehér ing és rá fekete öltöny♥(álom kandúr...ja.. :-),és mindenki vitt virágot Zsuszának és Áron azt hiszem fehér rózsát vitt neki♥nekem is hozhatna...♥holnap Csaba(riporter) fog fõzni és Szerdán meg ÁÁron...♥♥♥, Csütörtökön meg Rubint Réka és Pénteken Kozsó...,de én biztos fogom nézni az összeset...Jaj eszembe jutott,hogy a mai hal a tortán-ban Áron lefejelte az asztalt...azt hiszem szándékosan volt,csak az nem,hogy olyan erõsen akarta volna...épp a megmérgezését az étellel akarta eljátszani...és beszólt neki Réka,amikor mászott fel a vonatra Áronnak,Réka:hosszú a szoknyám úgy hogy Áron nem tudsz benézni alá...,de Áron ettõl nem lett szomorúbb...és Áron= Anti alkolista,úgy hogy szerintem újabb jó pont a jellemérõl...de ez az én véleményem,mindenkinek más...és persze az ideálja is más.
csajszi xx 2008 jún. 07. - 19:15:56
(2/48)
HELLO.Te nyitottad ezt a Kovács Áron oldalt?? mert ha igen akkor köszi,én is akartam ilyet nyitni, csak nem jött össze.Én is nagyon bírom Áront,vagy is Imádom...jó humora van,bulizos,becsületes,szavahihetõ és a külseje is bejön nagyon...Kívûl-Belûl Imádom...
renaldo 2008 máj. 23. - 20:01:16
(1/48)
Nagyon bírom a srácot! Tök jól énekel, vicces, és szimpi.