Téma: Kovács Áron

csajszi xx 2008 dec. 03. - 18:57:52
(28/48)
BUDAPEST — Nem csupán Botswana veszedelmes vadállatai jelentenek veszélyt a TV2 A sztárok a fejükre estek címû mûsor forgatásai alatt Kovács Áron (34) számára, hanem cukorbetegsége is. A mûsorvezetõ ugyanis – bár gyerekkora óta küzd a kórral – elsõ alkalommal utazik olyan helyre, ahol a körülmények nem minden esetben lesznek megfelelõk az inzulin helyes adagolására.

– Megváltoznak az étkezési szokásaim, mást eszem majd, mint itthon, emiatt pedig pontosan ki kell tapasztalnom, mihez mennyi inzulint kell a szervezetembe vinnem – mesélte a Blikknek Áron, aki ha kevesebb orvosságot adagol a kelleténél, fáradtság, rosszkedv, ingerültség törhet rá, nagyobb menynyiség esetén azonban az eszméletét is elvesztheti a szavanna közepén. A legnagyobb veszélyt az éjszakák jelentik, hiszen a vadállatok közelsége miatt nem tarthatnak ételt a sátorban.

– Itthon is gyakran elõfordul, hogy éjszaka alacsony a cukorszintem, ilyenkor kimegyek a hûtõhöz és eszem valami édeset. A sátrat sem hagyhatjuk majd el, mivel nagy a veszélye, hogy egy oroszlán éppen arra téved. Ha viszont a szervezetem nem jut cukorhoz, akár bele is halhatok.Áron naponta injekciózza magát, így adagolja a megfelelõ mennyiségû inzulint
csajszi xx 2008 dec. 03. - 18:51:08
(27/48)
Kovács Áron, követve az eddigi mûsorok nem mindennapi menetét, egy budapesti strandon rendezte meg vacsoráját, ahová a sztárok már fürdõfelszerelésben érkeztek. Szükség is volt az úszóhacukára, hiszen a mûsorvezetõ elintézte, hogy a teljes strand területét használhassák és még a hullámfürdõt is bekapcsoltatta szörfoktatás címén, hogy vendégei kedvére tegyen. A várt siker azonban elmaradt.

A mûsorvezetõ délutáni napfürdõzéssel kezdett, majd a helyi büfék felé vette az irányt. Elõételnek lángost, fõételnek kolbászt kenyérrel, desszertnek pedig palacsintát sütött egy strandbüfé konyháján. A vendégek megérkezése után Kovács Áron egy szörfoktatóra bízta társait, akik közül Szandinak majdnem sikerült elsajátítania a sport fortélyait. A többiek azonban folyamatosan kritizálták a medence szélén magát hivatásos életmentõként emlegetõ Kovács Áront.

A vacsora szintén hasonló hangulatban telt, ám Kovács nem értette, mi a hiba. Vendégei az ételekkel is nagyon kritikusak voltak, amit Áron csak ezzel a mondattal kommentált: „Aki nem tudja magát jól érezni, az kapja be!”

Kovács Áron szerint ez a mûsor arról szól, hogy a szereplõk megismerjék egymást, egymás szokásait és jó hangulatban eltöltsenek egy estét. Maga is bevallja, hogy a fõzõtudományával nem tudta volna teljesen levenni a lábukról társait, ezért próbálkozott a hullámmedencével és a csúszdával.
csajszi xx 2008 aug. 19. - 21:48:47
(26/48)
Persze.Én csak mondtam.Lehet,kritizálni,dícsérni stb.,csak én nekem a roszak róla:Egyik fülemen be,a másikon ki.A jókat róla szívesen hallgatom,és kommentálom,a roszaknál,meg csak próbálom megvédeni.Ilyen egy lelkes rajongó.
zizioo11 2008 aug. 19. - 21:38:29 Előzmény csajszi xx
(25/48)
Atóól még hogy nem érdekel,leírhatom a véleményemet ugye???
csajszi xx 2008 aug. 19. - 01:12:18
(24/48)
Tök jól néz ki Áron szerintem,abban a bõr dzsekiben,meg felzselézett hajjal,meg az a polója tetszik,amin egy száj van ki nyújtott nyelvel.Nekem is kell olyan poló.Ja és ebben a hal a tortán forgatási képeknél,ha Áron énekel,akkor ezt a dalt jól énekli.Ez a hang való neki,ha minden áron,híres énekes akar lenni.
csajszi xx 2008 aug. 19. - 01:02:47
(23/48)
Itt meg,a hal a tortán forgatása.+reload
csajszi xx 2008 aug. 19. - 01:01:48
(22/48)
csajszi xx 2008 aug. 19. - 00:59:45
(21/48)
Itt van Áron zenekara,a Reload.Már nem azért,de Áronnak,nem való a színpadon lévõ tartozkodás,ezt úgy értem éneklés.Látszik Áronon,úgy akar viselkedni,mint egy igazi belevaló énekes,talán azért nem sikerül neki,túlságosan erölteti.Inkább maradjon csak a bohóckodásnál,meg a mûsor vezetésnél.(de amúgy jó a hangja).hogy mit alkot a popdaráló2-ben majd?? Hát azt csak sejteni lehet...bohóckodik.Bár ennek a videoklippnek az utolsó számánál,vicces Áron,de amúgy tényleg nem való neki ez a éneklés dolog.
csajszi xx 2008 aug. 19. - 00:53:53
(20/48)
csajszi xx 2008 aug. 19. - 00:23:18
(19/48)
Én meg pont fordítva gondoltam.Én azt hittem,sör hasa van(igaz nem iszik),de ahogy megláttam,a hal a tortánban...,szerintem van 1 picike kocka hasa,és mell izma,én így látom,az engem nem izgat,hogy valaki meg máshogy látja.
zizioo11 2008 aug. 18. - 22:32:39 Előzmény csajszi xx
(18/48)
Elég puhány felsõ teste van ennek az Áronnak,...izmosabnak képzletem...:S :D
csajszi xx 2008 aug. 13. - 15:44:23
(17/48)
Áron is ott volt az Iron Maiden-en,ahogy én is.Csak egy gond volt hogy nem találkoztam vele. De sejtettem,hogy ott lesz,mivel rocker.Szerintem nagyon jó volt ott lenni a szigeten,és az Iron Maiden is nagyon jó volt.De ebben az évben már nem jönnek szerintem.
csajszi xx 2008 aug. 11. - 13:01:52
(16/48)
Áron tegnap trabantal száguldott az aktívban. Hát hogy mire nem képes Áron? Olyan nincs...,ja és Áron 13.-átol a szigeten lesz az aktívval 4 napon keresztül,és sörivó versenyt rendez stb.,nagyon nagyon bánom,hogy nem 12.-én megy a szigetre,mert én 12.-én megyek a szigetre,és õ meg másnap lesz ott! És nem láthatom. :-(,most nagyon szomorú lettem,most tudtam meg...
zizioo11 2008 júl. 11. - 23:51:21 Előzmény zizioo11
(15/48)
látom a HOT magazinban is benne van a fiával meg a feleségével...!
de érdekes mert a kisfiu sokkal jobban hasonlit az anyukára!...de azt irják h már most egy sármõr..ahogy az apja!! :)
zizioo11 2008 júl. 03. - 22:03:43 Előzmény csajszi xx
(14/48)
megvettem a Barvot,és egy 2centi szer 2 centis kép van roluk szal semmi,,,és egy szot nem irtak rola,...//a tévéujságba ugye?
csajszi xx 2008 jún. 30. - 14:15:19 Előzmény zizioo11
(13/48)
Nem,csak egy kis kép volt róluk,de legalább benne voltak,de Áron 2 oldalas interjút adott a a tvr hét magazinban,és van a kisfiáról is benne egy kép.
zizioo11 2008 jún. 26. - 12:08:28 Előzmény csajszi xx
(12/48)
az a baj h legfõképp csak ilyen Tokio hotel meg No thenx meg ilyne posztereket raknak bele!!Én leglább 6 éven át minden nap megvetem a barvot ,de miota vannak ezek az undorito bandák azota nem vagyok rá kivácsi!!
Egyp. sok mindent irtak roluk a brvaoban?
csajszi xx 2008 jún. 25. - 14:52:22
(11/48)
NEM tudjátok véletlenül,hogy Áron és Szilárd nem-e volt a Bravo otto-n? Mert benne vannak a Bravo-ban,hogy Áron és Szilárd megbeszélést tart a színfalak mögött.Megörültem azért hogy milyen híres lett Áron,már a Bravoban is látni,kitudja még az is lehet hogy poszter lesz róla...az jó lenne!
csajszi xx 2008 jún. 16. - 15:05:18
(10/48)
És ha megvettem volna biztos,hogy én is megörülök,mert ha én még a tv-ben is vagy akárhol meglátom,akkor fülig ér a szám!
Azt hiszem most készülök kinyomtatni róla képeket,amiket majd kiteszek a falra!
csajszi xx 2008 jún. 16. - 15:03:07 Előzmény zizioo11
(9/48)
Én is láttam valamilyen újságban,de abba csak 1 oldal volt róla szó,és amúgy is sok érdekes dolgot tudok már róla,de biztos kiderülnek újjak is.