Téma: Laptop DJ

Csontikka 2007 febr. 19. - 22:24:33
(10/30)
Én is lelkel trance rajongó vagyok, és elismerem S54 munkásságát. De akkor sem kellene a TV-ben mutogatni, mivel az átlagembernek csak az jön le, és TÖK JOGOSAN, hogy na ez a kis b*zi rendõrgyilkos még ezt is megcsinálhatja!Megjegyzem a leggusztustalanabb, hogy van hozzá pofája.Mint embert utálom és elítélem, bújjon csak meg a háttérben Shane54-kedjen nyugodtan tovább, csinálgassa csak a kis mixeit, meg a számait.De ne dugják a TV-ben a pofámba ezt a k****göt!Tudom ha nem akarom nem kell nézni. De vélenyénem szerint akkor is, az ilyen embernek a tobábbiakban a médiában NINCS HELYE!Egy kicsit magába nézhetne elõdke és visszabújhatna a háttérbe, akármilyen jól is csinálja azt amit csinál!

Semmi baj nem lett volna ha vállalja tettei következményét. Így egy senki és az is marad, ha becsüccsent volna oda ahova kell, és leülte volna amit kiszabnak és utána kijött volna és megmutta volna a világnak, akkor nem szólna BÁRMILYEN oldal BÁRMILYEN vele kapcsolatos fóruma errõl!

Ennyi!
<br Üdv: Csontikka
Blade 2007 jan. 01. - 19:04:09 Előzmény netman
(9/30)
Nos, netman szívembõl szólt azt hiszem :) Szükség volt már egy mûsorra ami kicsit foglalkozik az elektronikus zenével, és a legnagyobb öröm számomra hogy egy olyas valaki vezeti aki tényleg letett valamit az asztalra, egy neves Trance dj akinek nem a magánéletét kell nézni, hanem a szakmai hírnevét, amit bátran állítok, biztosan komolyabb mint az ilyen Stelláknak aki a már megszokott forumos érettlen flamelés híve. Név nélkül elhordanak egy embert mindennek, mikor igazán nem is ismerik, csupán a hírekbõl hallották hogy ilyen-olyan rossz ember. Másrészrõl akinek nem teccik a cool tv mûsora az miért nézi?!

Egy szintén lelkes trancetream.fm hallgató
Éljen a Trance és így tovább Elõd
zsolt04 2006 dec. 31. - 13:34:43
(8/30)
Mind a két féle véleménnyel egyetértek, a mûsor jó az elõd pedig jobb lett volna ha leüli a neki járó penzumot és utánna vezetné -na nem az autót!
netman 2006 dec. 30. - 22:53:33 Előzmény D-Jedy
(7/30)
én viszont D-Jedy véleményével értek egyet...
jó, oké, tény, hogy nem épp a legtisztább az erkölcsi bizonyítványa, DE nagyon sokat tett a magyar elektronikus zene (azon belül is a trance) szcénáért, ami dícsérendõ és becsülendõ. az elektronikus zenét kedvelõk kedvenceit hozza el a képernyõre. ha belegondoltok, a legtöbb csatorna értelmetlen szappanoperával tömi a nézõk fejét. Elõd végre olyat csinál, amit érdemes nézni...
gratula! és riszpect!

netman
egy trancetream.fm fórumos ;)
Alternat 2006 dec. 18. - 20:10:46
(6/30)
Ugyan már. Meg kell csak nézni a cool tv-nek bármelyik napi mûsorát. Rengeteg olyan mûsor van, amit más tv nem nagyon adna le "valamilyen" okból. Ezért szerintem tekinthetõ az egész csatorna egy különcnek. Itt az a probléma, hogy a különc szó, maga az hogy homlokegyenest eltart a nagy többségtõl ez nem feltétlen kellene, hogy negatívum legyen, SÕT... viszont a cool tv-nél, meg majdnem így jön le, hisz csak meg kell nézni a stábot, kik szerepelnek benne. Szóval maga a csatorna, az hogy "legyen ez az egész más, mint a megszokott", ez az ötlet jó, viszont ahogy õk akarják, az már eléggé a gyökér színvonalon jár. Én a csatornára igent mondok, de nem ártana a banda nagyrészét leváltani...
hajnaltores 2006 dec. 17. - 13:13:43
(5/30)
Én is osztom Stella véleményét, eleve nem értem, hogy hogyan van pofája ennek a sz*rrágónak a médiában szerepelnie, a tükörbe nem mernék belenézni, nem hogy ott játszani az agyamat a kamerának, fujj, hányinger kerülget ettõl a kis mitugrász f*szfejtõl, és a k*rva laptopjától is, arról kéne mûsort csinálni , ahogy ül a börtönben, és a mûsor címe az lenne, hogy Cella Dj, és rakja valaki s*ggbe hátulról a zuhanyzóba....
Shadowkiller 2006 dec. 17. - 09:32:00
(4/30)
Osztom Stella véleményét!! Ez az "ember" egy életre letette az asztalra hogy mekkora nulla!! Drogos gyilkos szééép meg az is hogy cool ilyen majmokból csináll sztárt. Belenéztem multkor, hogy tudjak véleményt alkotni, hát megvan a véleményem.....
Marvin02 2006 dec. 16. - 23:08:40
(3/30)
Fúúj, minek kell ilyen embereket sztároltatni?! Remélem megbukik a mûsora.
Stella 2006 dec. 16. - 22:02:54 Előzmény D-Jedy
(2/30)
Nah, ezt is csak a Cool tudta felkapni! Ugyanolyan nagyképû mint volt, remélem a múltja egy ideig kisérteni fogja! Tegye össze a két kezét, hogy ezek után még valamire jutott! Válthatsz nevet, de ami volt, úgy sem tudod semmissé tenni. Pedálozz még egy ideig Elõdke, hátha valamelyik híresség lemezes fémtáskáját még cipelheted! :)))
D-Jedy 2006 dec. 04. - 19:55:59
(1/30)
Nah végre valami igényes mûsor az elektronikus világból. Bravó Cool tv és Minden elismerésem Elõdnek is.
Így tovább srácok