Bósás 2016 nov. 16. - 23:46:21
(5/65)
Friss élmények a premier elõtti vetítésrõl: a film jó. Bõvebben: az utóbbi pár Potter filmre simán ráver hangulatban, látványban, kalandban és szórakoztatásban. Nagy öröm, hogy a Varázsvilág is megkapta a maga Indiana Jones-át, ahogyan az is, hogy kerek, lezárt történetet kapunk, nem végzõdik a film bosszantó cliffhangerrel, vagy ilyesmi (bár van egy-két apró elvarratlan szál, de így hogy 3 db folytatást terveznek, sokkal nagyobb aggodalmaim voltak). A mozi megfelel az elõzetes elvárásoknak, hatalmas látványorgiát kapunk, fordulatos sztorival, jópofa lényekkel, telitalálat karakterekkel, izgalmas akciókkal. Jó volt visszatérni ebbe a világba, s talán Harry idegesítõ karaktere nélkül még jobb is volt. Érdekes volt látni e világ mûködését, kiszélesített bemutatását.
Érdemes megnézni!
Andrew8 2016 ápr. 11. - 18:11:55
(4/65)
https://www.youtube.com/watch?v=ViuDsy7yb8M

Na itt az új elõzetes nagyon jó az új féle Potter zene téma. Viccesebb film lesz mint a legutóbbi részek az tuti.
offtopic
cellasto 2016 márc. 12. - 23:18:38
(3/65)
erre mondják,hogy nesze semmi fogd meg jól :D
10/10
caseyjones 2016 márc. 12. - 21:37:40 10/10
(2/65)
Magyar szinkronos elõzetes:

https://www.youtube.com/watch?v=aJQntIYx_Kg
somersby 2015 dec. 15. - 16:57:56
(1/65)
J.K. Rowling a Harry Potter filmekben feltûnõ tankönyvbõl írt regényt, majd forgatókönyvet, és egy Oscar-díjas színész fõszereplésével jövõre moziba is kerül a varázslókkal és boszorkányokkal teli film, a Fantastic Beasts and Where to Find Them, vagyis Legendás állatok és megfigyelésük címmel.

A Legendás állatok és megfigyelésük címû könyv 2001-ben jelent meg – J.K. Rowling egy bestiamániás kutató, Göthe Salmander bõrébe bújva írta meg a Roxforton kötelezõ olvasmánynak számító mûvet. A Warner Bros. 2013 õszén jelentette be, hogy Rowling forgatókönyvírói közremûködésével filmváltozat készül belõle.

A történet 70 évvel az elsõ Harry Potter-könyv, A bölcsek köve elõtt játszódik, és Göthe Salmander kalandjait követi a boszorkányokkal és varázslókkal teli, titkos New York-i közösségben; 1926-ot írunk, Newt Scamander épp befejezte nagy kalandját, aminek célja az volt, hogy megtalálja és dokumentálja a világ összes mágikus teremtményét. Egy rövidre tervezett New York-i kitérõ alatt azonban egy Jacob nevû mugli, egy rossz helyre került mágikus bõrönd és néhány legendás szörny kiszabadulása komoly felfordulást okoz mind a mugli, mind a varázsvilágban.

A producerek nem kísérleteztek, azt a David Yates-t bízták meg a produkció rendezõi feladataival, aki az utolsó négy Harry Potter filmet is készítette. A szereplõgárda nem kisebb neveket tartalmaz, mint az Oscar-díjas Eddie Redmayne, Colin Farrell, Ezra Miller és Katherine Waterston.

Official Teaser Trailer [HD] - http://www.youtube.com/watch?v=Wj1devH5JP4

Bemutató dátuma: 2016. november 17.