Téma: Ma Reggel

topikos8 2010 nov. 10. - 16:15:20
(1552/8852)
Fura, nem néztem ma, de a tartalomjegyzéket olvasva ma nem is volt meghívott kormánypárti politikus? Hogy lehetett ilyen nemzetellenes, magyarellenes döntést hozni? 2/3-unk van és kuss! Azonnal kirúgni a szerkesztõket és riportereket! A stúdióban nem is lehet látni a nemzeti egyetértési nyilatkozatot! És hol van a magyar zászló egy ilyen mûsorban? Pfuj, nem is nézem tovább!

Comeback Mr. Szíjjártó!
2/10
toshiba321 2010 nov. 03. - 09:01:42 2/10 Előzmény elizabeth
(1551/8852)
Hagyjuk már a demagógiát. Most kellene cs.ferinek felállni a parlamentben és elmondani a véleményét. Annak idején õ azt mondta nem az utcán hanem a parlamentben kell politizálni. Akkor õ miért nem fogadja meg a saját jó kis tanácsát? Ja hogy ez rá nem vonatkozik? Õ beszél jogállamiságról meg 89-rõl aki évekig lábbal tiporta a jogállamiságot meg kicsúfolta a demokráciát?
2/10
toshiba321 2010 nov. 03. - 08:43:52 2/10 Előzmény matuschkapista
(1550/8852)
Méghozzá úgy hogy továbbra is balosnak vallották magukat. A jobbosok legalább nem ámítják tovább az embereket.
1/10
elizabeth 2010 okt. 21. - 08:21:06 1/10
(1549/8852)
Forgatókönyv:
A magánnyugdíjpénztári "merényletrõl" kiderül:alkotmányellenes.Tudták elõre!Sok fideszes érdekeltség is van ott.Lehet mondani: nincs mit tenni, a nyugdíjasoktól el kell venni.Ráadásul nem tudnak sztrájkolni mint mi.
1/10
kákóc 2010 okt. 20. - 21:10:02 1/10 Előzmény kgyuri0
(1548/8852)
A Kumin is volt az Estében és bizonygatta,hogy az arányos adókulcs az mennyivel igazságosabb mint a progresszív:)Úgy látszik kéne valami jó állás a Sólyom után
1/10
kákóc 2010 okt. 20. - 21:06:47 1/10 Előzmény kgyuri0
(1547/8852)
De szép búgó mély hangja van,lehet hogy a sok seggnyalás mélyíti a hangot?:)
gemeli 2010 szept. 23. - 19:50:41 Előzmény matuschkapista
(1546/8852)
Nem ártana körülnézni a jobb oldalon is... Ott is vannak figurák, pl. Csányi (Kádárék vadászatait igazgatta a 70es évektõl valamelyik fõosztályon a Mezõgazdasági Minisztériumban), Martonyi, Demján, Járai...
3/10
kgyuri0 2010 szept. 20. - 18:48:11 3/10
(1545/8852)
Ma egy nagyon jó eset volt Obersovszkyval!

Meghívta a szkeptikusok egyesületének valami fõcsõvezetõjét, ezek Pécsen tartottak egy európai szkeptikus kongreszust,. Nem szaporítom a szót, de pillanatok alatt kiderült, hogy ez a bunkó összetéveszti az európai szkeptikusokat az euroszkeptikusokkal.

Már égett a vágytól, hogy valami jobbos állat elkezdi ekézni az Euniót, nyilván az ilyen echótévétõl szalasztott heccmájsztereknek hízik a mája, ha ilyesmit hallanak, soha nem lehet tudni, hát ha el lehet terelni a szót egy kis szoclib-, de fõként Gyurcsánygyûlölet irányába!
Na, ez nem jött be, a fószer elmondta, hogy minden ezoterikus, asztrologikus,homeopatikus balfaszság ellen vannak, pl, Vágó(! – ha ezt a mi Obádovicsunk tudta volna!) elõadást tartott „Hülyeség a médiában” címmel. Piff!
A legédesebbb az volt, hogy amikor lassan realizálta, hogy melléfogott, minden véres verítékét összekanalazta, hogy valahogy antipolitikus irányba terelje a beszélgetés fonalát, végül pl. : „Hogyan összegezték, a mostani nyugat társadalmakban jobban terjednek az ilyen babonás izék?” Egyáltalán miért is kellett volna nekik ilyen értelemben bármit összegezni?
Buta és tájékozatlan facfej, még én is tudtam, hogy Vágó hivatalos a szkeptikus-kongresszusra.
3/10
kgyuri0 2010 szept. 20. - 18:31:22 3/10
(1544/8852)
Azt nem tudom, de olvastad, amit írtam?
urlichgunter 2010 szept. 20. - 13:55:47
(1543/8852)
Precision Gipsy Component, Professional Gipsy Quality System.
3/10
kgyuri0 2010 szept. 17. - 19:18:26 3/10
(1542/8852)
Ma(vagy tegnap? - most összefolyik nekem!) CsabaLászló végképp leleplezte magát, elvált a sz*r a májtól, nem lepett meg különösebben, mert a Galamus.hu-n már olvastam a jellemzését.
A két huncfut reporter megkérdezték tõle, a Bajnai-kormány sikeresen megoldotta a válságkezelés rájuk esõ feladatait s ennek során elkészített költségvetés is azt célozza, vagy azt gondolja, amit a Fidesz papagájol, hogy a hazugságok költségvetése? Valljon színt(én így értettem!) és színt vallott: s*ggnyaló vagyok! Mondhata volna egyszerûen.
Azt mondta: az igazság valahol középen van(sic!)

Egy érettségizett ember(mit érettségizett? Közgazdász professzor!)!

Ez olyan, mintha valakitõl megkérdeznék, hogy az alma jonathán,vagy rohadt? Erre azt válasszolná, hogy az igazság(a középen van).
A költségvetésrõl elmondta, hogy miért volt jó, mert szükségszerûen tartalmazta a szükséges válságkezelõ izéket,arról egy árva szót sem szólt, hogy a "hazugságok költségvetése" állítás ezek után hogy teljesül félig. A zavaros fideszes eszmevilág rontásában hablatyol össze-vissza.
Mocsok karrierista, mint a másik díszpinty a KériLászló.
2/10
offtopic
meszag 2010 szept. 09. - 16:56:43 2/10
(1541/8852)
Ja, mert orbán, szijjártó, meg kövér, stb. kuporgatnak. Na hagyjuk ezt, Nem szocializmus van. :P és az újságírókról beszéltünk....
matuschkapista 2010 szept. 09. - 14:55:46
(1540/8852)
Baloldal-jobboldal, lári-fári, hogy kedvenc klasszikusunkat idézzem.
Magyarországon a tõkések túlnyomó része az. ú.n. baloldalon leledzik. Lásd kapolyi elvtársat. Õk voltak 89 táján abban a helyzetben, hogy proletár vezetõbõl tõkéssé avanzsáljanak. Széles Gábor ritka kivétel.
2/10
offtopic
meszag 2010 szept. 09. - 10:57:20 2/10
(1539/8852)
szándékkosan írtál etológust?

Na mindegy. Oknyozó újságírás, média kellene, de ez nálunk nincs.
Az oknyomozó újságírás szükségszerûen baloldali = tõkeellenes. :P
matuschkapista 2010 szept. 09. - 09:23:47 Előzmény kgyuri0
(1538/8852)
Milyen igazad van. Etológusok megállapították, hogy a baloldali beállítottságú médiaszakemberek bal agyféltekéje sokkal fejlettebb, emiatt sokkal objektívebbek tudnak lenni. Úgy általában ki lehet jelenteni, hogy a ballib beállítottságra jellemzõ, hogy akik ezzel a szerencsés alkattal vannak megáldva, sokkal szebbek, intelligensebbek, erõsebbek, kreatívabbak, jobb humorúak, toleránsabbak. Ilyen egyszerû ez és kész! És aki másként gondolja az FASISZTA!!!!!!!!!!!
2/10
offtopic
meszag 2010 szept. 09. - 07:20:18 2/10
(1537/8852)
:DD
Csengõ-zoli 2010 szept. 09. - 00:01:00
(1536/8852)
Azthiszem szerelmes vagyok a Jegyes-Tóth Krisztába! :)
Krisztaaaaaaaaaa! :)
Commodus 2010 szept. 03. - 23:39:28
(1535/8852)
Eszembe sincs haragudni, csak rosszkor voltál rossz helyen, tényleg ingerült voltam, nem miattad csak rajtad csapódott.Bocs :)
3/10
kgyuri0 2010 szept. 03. - 23:33:33 3/10 Előzmény Commodus
(1534/8852)
Kedves commodus,

Én mindennel egyetértettem, amit írtál, kivéve azzal az egyetlen ötlettel, hogy KO nem lenne megfelelõ a köztévében.
Nem mintha ilyesmi fenyegetne egy jó darabig.
De szerintem a televizozás egy szakma, amit meg lehet (kell) tanulni, hozzá tartozik, hogy az ember zárójelbe tegye az egyéni véleményét és objektivitásra törekedjen. A tapasztalat sztem azt mutatja, hogy 1. KO ezt a szakmát jobban megtanulta, mint általában a fölmerült jobboldali nevek; 2. Általában a baloldali magánvéleménnyel alappal gyanúsítható tévések(„sajtómunkások”) úgy tûnik, inkább képesek objektívek lenni, mint a másik oldalhoz tartozók(Nekem van erre elég kimerítõ magyarázatom, legalább hipotézisem, de hagyjuk)
Kár, ha ennyire „kiszerettél” a politikálából.
De azért remélem, nem haragszol, ingerültnek tûnsz.
Commodus 2010 szept. 03. - 11:36:00
(1533/8852)
"hogy ha a Ficesz oldaláról valami orbitális taplóságot szóvá teszünk, kötelességünknek érezzük azt "ellensúlozni", ha másként nem megy, erõltetetten és fölöslegesen."

Nem erõltetett, és nem fölösleges, de a jõvõben majd tartozkodók tõle, egyébként egy ,ennyire hosszú h.sz-bõl ezt az egy mondatot kiragadni, na az fölösleges és erõltetett.

Semmit nem ellensúlyoztam, a véleményemet mondtam el, és kitartok mellette.Amíg találni megfelelõ szakembert, pl. az általad is említett Krizsót, aki nem nyilvánult meg egy, olyan szócsõvön keresztül sem, ami
nyílvánvalóan köthetõ valamelyik oldalhoz, addig felesleges lenne a köztévébe vinni bárkit is a Hír tv-bõl Atv-bõl, Echo tévébõl, mindössze ennyi volt a véleményem, és ebben semmi kivetnivalót nem találok.

Ezért érzem az Obersovszky Péter megjelenését felháborítónak.

Nem összekevertem a "részeges" Pálffyt meg a Kálmán Olgát, de azért inkább még mindig inkább õt hoztam példának, mint a Põrzsét.

Mellesleg már jó ideje nem nyílvánulok meg semmilyen politikai kérdésben és politikával foglalkozó topicon, ezután sem fogok, unom!

A mondandóm lényege pedig az volt, hogy a Közszolgálati Televízió müködését, nem az határozza meg, hogy épp, melyik párt mekkora támogatottsággal van bent a parlamentben, de Te megint megkerested az egyetlen szerinted támadható mondatomat, és nem arra reagáltál, amit az egészbõl ki akartam hozni.

Bizonyos fokú elfogulatlanság, az nem "ellensúly" kérdése, hanem egyes témák elkötelezettség nélküli vizsgálata, és következtetések levonása.

Ezután sem tartanám helyesnek ha az ATV-bõl töltenék fel a MTV-t, bármennyire is képesek lennének megfelelõ pártatlansággal, és szakszerûen müködni.Más kérdés, hogy egyetértek azzal, hogy a másik oldal erre többnyire képtelen.

Ez volt az utolsó hozzászólásom bármilyen politikai színezetû kérdéshez.

P.S.: Természetes, hogy a kérdésben laikusok vagyunk, mert az átlag magyar tévénézõ, az, csakhogy ez nem szakmai kérdés, hanem színtiszta néphülyítõ propaganda.Nagy valószínüséggel ezt élvezhetjük most néhány évig, Nemzeti Tanévnyító és tsa-i, ebben egyet értünk.