Téma: Ma Reggel

3/10
kgyuri0 2010 szept. 03. - 10:53:02 3/10 Előzmény Commodus
(1532/8852)
Már megbocsáss, commodus, de a részeges Pálffyt és KálmánOlgátösszekevetrni, azért meredek a javából.
Legalább laikusok ne essünk bele abba a hibába, hogy ha a Ficesz oldaláról valami orbitális taplóságot szóvá teszünk, kötelességünknek érezzük azt "ellensúlozni", ha másként nem megy, erõltetetten és fölöslegesen.
Lényeg: SzerintemKálmánOlga kiváló közszolgálati tévés lenne, mert megvan hozzá a személyes intelligenciája, és jól tudja, mi aközszolgálati objektivitás(Ahogy ugyanez áll Friderikuszra is, holott mindkettõjükrõl talán joggal föltételezhetõ privát elkötelezettségük. Azért mert a pldák szerint a joboldaliak képtelenek az objektivitás követelményét érvényesíteni, egyáltalán nem következik, hogy az lehetetlen.
3/10
kgyuri0 2010 szept. 03. - 10:29:00 3/10
(1531/8852)
Ha valaki azzal tisztelt meg, hogy olvasta eddigi hsz-aimat, az tudhatja, hogy eddig Süvegest tán még egyszer sem dicsértem, semmilyen vonatkoásban. Most értesültem az én szememben az elsõ lépésérõl az emberré válás rögös útján.
Tarlós urat kérdezgették Krizsóval, megkérdezték tõle, miért kellett az ajánlószelvényekbõl egy egész talicskányit összegyûjteni. Erõdemonstrációból? T. nem válaszolt a kérdésre, hanem kifejtette, hogy jelenleg õ frakcióvazetõ s a fõvárosban minden történés az elõzõ(juijj, pfujj-piha!) városvezetés felelõssége, ezek után(a párom így mesélte)Kizsó is és Süveges is az arcába nevetett az aranyhajú fõpolgámester-jelölt bajnoknak, kérdezvén, jó, de mi köze ennek a talicskához? Mire õ sok újságíró vért megfagyasztott, síri hangján: „Nem olyan nevetséges ez, kérem!” Persze azért a kérdést már tovább nem merték feszegetni az obligát módon megszeppent reporterek, így végül is levonhatjuk, hogy a talicskának is Demszky és bandája az oka – legalább is az aranyhajú szerint. Van ebben némi logika, de annak semmi köze, sem izléshez, sem kultúrához (semmihez, ami szép és jó), így a demokráciához se sok.
Naná, hogy a talicskára erõdemonstráció okán volt szükség, mint tavasszal a 2millió kopogtatócédulára is. A Ficesz célja az amúgy is fölhergelt hívek továbbfanatizálása, a közömbösek elkápráztatása, az ellenfelek megfélemlítése. Átlátszó, olcsó, gusztustalan és ócska módszerrel.
Valahol már írtam a fórumon, csak ismételhetem, a Ficesz stratégia lényege a másként gondolkodóknak még a levegõ vételtõl is elvenni a kedvét, nehogy már elmenjenek szavazni, Aztán lehet 2/3-dal hetvenkedni megmanipulálva az 1/3-os támogatottságot.
Ami Süvegest illeti, köszönet a nevetésért. nyilván fejlõdésének jót tesz az okos Krizsó, akit bármiért is divat ekézni, én kedvelem.
Commodus 2010 aug. 12. - 14:26:22
(1530/8852)
Ami persze, hogy kövessem a gondolatmenetedet, ráadásul nem is igaz, mert "a zemberek" 53% akarta ezt, a 47 % meg le van ...

Az már az idióta választojogi rendszerünk hozadéka, hogy ez milyen parlamenti arányokat eredményez.Ennyi!

Mellesleg annyit beszélnek a "magyar emberek", és a "magyar családok", érdekeirõl, hogy kicserepesedik tõle a szájuk!

Ja a Schmitt meg elment egy kormányülésre, talán utasításokért?Nehogy valamit rosszul csináljon?Még protokollárisan is nonszensz.Teszem hozzá, ezután is el fog járni!A "magyar emberek", nem a fidesz választók, hanem a "magyar emberek" köztársasági elnöke..., kormányülésre?

Miért ha szabadna kérdeznem...?

Ez már nem vicc ez tragikomédia...
2/10
offtopic
meszag 2010 aug. 12. - 11:21:12 2/10
(1529/8852)
Nem úgy mondják, hanem: A zemberek. :)
Haresz54 2010 aug. 12. - 10:04:54 Előzmény Commodus
(1528/8852)
A magyarázat pedig igy hangzik mindenre:
Az EMBEREK igy akarták ezért kaptak 2/3 ot.
Imádom ezt a szót EMBEREK!!!
Commodus 2010 aug. 10. - 12:01:39
(1527/8852)
Persze, hogy így van, csak azt a képmutató, farizeus, álszakmai körítést nem szeretem mellé.Attól, ilyen gusztustalan az egész!Erre utaltam.
Akkor már egyértelmübb, ha deklarálják, és nincs ez a nyáladzás...
Haresz54 2010 aug. 10. - 11:22:46
(1526/8852)
Csak azt szeretném tudni, hogy a másik három most lapátra került vagy szabadságon van.
Mert már arra sem méltatják a nézõt, hogy közöljék.
Ez ám a piszkos hatalomátvétel,
Nesze neked DEMOKRÁCIA!!!!!!!!!!!!!!!!
És most ne mondjátok hogy 2002 is ez volt!
Mert akkor mivel vagyunk külömbek a másiktól????????????
Haresz54 2010 aug. 10. - 11:16:06 Előzmény Commodus
(1525/8852)
Nem kell megeggyezni ez már 20 éve igy van.
Mindig visszaszivárog a garnitúra!
Ilyen országban élünk!!
2/10
offtopic
meszag 2010 aug. 09. - 19:40:15 2/10
(1524/8852)
Jó lehetett... Nem tudom mitõl lett ennyire menõ ez a pali . :)
offtopic
Moldávia bánata 2010 aug. 09. - 19:38:48
(1523/8852)
Ez az Obersovszky az, aki szereti kitergetni más szennyesét? Miközben meg intellektuálisan próbál pózolni?
Jellemes ember, szeretem az ilyet.
Commodus 2010 aug. 09. - 19:31:36
(1522/8852)
Tudtam én, hogy lehet az Obersovszkyra számítani!

Ma reggel:
Téma: rendõrgyilkosság Alsóõrsön!

Obersovszkí:A rendõrség nem ad megfelelõ tájékoztatást, csak prüntyög???

Ma reggel:
Téma:Vám és pénzügyõrség, új trükk a próba rendszám, használata!

Obersovszky:Ha hoznak egy új jogszabályt vámügyekben, elmegyek megkérdezni a barátaimat, és a FIDESZESEKET, hogy lehet majd kijátszani???

Istenkirály ez a pali.

Csak így tovább Petya! LOL:)
Commodus 2010 aug. 07. - 14:41:48
(1521/8852)
Jómagam csak poénnak szántam a felvetésemet, de ha már így elkezdtünk komolykodni ám legyen.

Az, hogy az MTV-t kik müködtetik és errõl önnek mi a véleménye, ez azért felvet néhány kérdõjelet, de hát nyilván Ön, így látja legyen!Néhányan , akik az elmúlt húsz évben megfordultak a közmédiában, jogosan sértõnek találnák ezeket a jelzõket, de hát annyi baj legyen.Mellesleg, azért én még emlékszem a Nahlik Gábor féle regnálásra, az MDF tavaszi hadjáratára, Schamschula (remélem jól írom a nevét)autópálya átadó hadjáratára, miközben nem is épültek autópályák, az Ezüsthajó kft.re stb...A memória szelektív, mindig csak arra emlékezünk, ami nekünk kedvez!Akiket halomszám rúgtak ki a rádióból, tv- bõl, nem elfelejtendõ, hogy kereskedelmi csatornák hijján, kevésbé voltak kedvezõ helyzetben, mint a maiak biztos, nem úgy érzik, hogy Magyarországon kizárólag a kozmopolita nemzetettagadók készíthettek mûsorokat...

A fogalmi zavar, ami egy kicsit piszkálja a csõrömet.

A Közszolgálati Televízió, így csupa nagy betûvel a KÖZ szolgálatában áll, és többségében mükõdési költségeit az adófizetõk pénze biztosítja.Minden adófizetõé.Nem hozható párhuzamba azzal, hogy épp melyik ideológiai oldal birtokolja a politikai hatalmat, sem az épp esedékes választások végeredményével.
A Köz. Tv-nek az a feladata, hogy hírmûsoraiban objektíven, pártatlanul, bujtatott felhangok és propaganda ízû attitüdök nélkül, tájékoztasson az aktuális politikai, társadalmi, kulturális, gazdasági eseményekrõl.Háttérmûsoraiban, és elemzõ müsoraiban, olyan kérdéseket kell feltennie, a nagyjából arányos számban megjelenõ ellenzéki és kormánypárti politikusoknak, szakembereknek, elemzõknek, melyek joggal érdeklik a társadalmat, és melyek kielégíthetik információéhségüket, a riportalany lehet elfogult sõt, a riporter nem.
BBC kódex!
Ez lenne az idea!
Soha nem valósult meg!
Ám az a tény, hogy az egyik oldal nem tartja be a játékszabályokat, nem jogosítja fel a másik felet arra, hogy ugyanígy járjon el, különben hiteltelenné teszi az ellenzéki szerepbõl megfogalmazott kritikáikat!

A választói akarat szabad megnyilvánulása, arra jogosít fel egy politikai pártot vagy pártszervezõdést, és annak szakértõi, értelmiségi háttérbázisát, hogy az ország javát, a közjó minél teljesebb megvalósulását, az Országgyûlés falai között, törvényhozó munkával elõsegítse, és ha erre felhatalmazást kap, mint jelen esetben, akár alkotmányozó munkát végezzen.

A Közszolgálati Televízíóban nem egy választás végeredményének kell tükrözödnie, ez a diktaturák kedvelt játékszere, nem véletlen, hogy a forradalmak és szabadságharcok idején az elsõ épület, melynek elfoglalása stratégiai jelentõségû, az a rádió, a tv, és az írott sajtó gyors birtokbavétele, is rendkivül fontos!

A Közszolgálati Televízió a választásokon a pártok által elért eremények arányától függetlenül, minden magyar állampolgár számára biztosít egyfajta szolgáltatást, legyen az a polgár bármilyen ideológiai irányultságú.
Az ott elhangzó hírek, egyszerre szólnak a Thürmer Gyulának, és a Vona Gábornak, egyszerre szólnak, keresztényeknek, muszlimoknak, ateistáknak, jobb oldaliaknak, bal oldaliaknak, egyszóval ismétlem minden adófizetõ magyar állampolgárnak!

A befogadó tehát a nézõ, otthonában már, olyan véleményeket fogalmaz meg magában az adott hírrõl, mely beállítottságának a legmegfelelöbb, és ha a szája ízének tetszõ elemzéseket akar hallani az adott hírrõl, akkor kezébe kapja a távírányítót, és irány a Hír Tv, Echo Tv, ATV stb..., akik viszont ezekben a médiumokban egyszer már egyértelmûen letették a voksukat egyfajta világnézeti beállítottság mellett, azoknak nincs helyük a köz. tv-ben, mert nem várható el tölük az objektív, minden elfogultságtól mentes véleményalkotás.Ez nem bûn, ez normális.

Ha a Kálmán Olga, vezetné ezentúl az M1 híradóját, az is ugyanezt a reakciót váltotta volna ki belõlem.

Mást mondok ha parlamenti pályafutása végeztével Pálffy István visszatérne a Híradó stábjába, disszonánsnak tartanám, ez egy egyirányú utca!Közszolgálati sajtó és egyértelmû politikai elköztelezettség között nincs átjárás, ha van, az helytelen.

Ettõl én még nem érzem magam antidemokratikus beállítottságúnak, vagy ha ez a nézet az büszkén vállalom.

Egyébként a rendszerváltás után jónéhány korábbi egyértelmûen a régi rendszer kiszolgálójaként müködõ embereke, jelent meg a köz tv.ben a jobb oldal szolgálatában (Moldoványi Ákos,Pálffy G. István, Murányi László stb...) Õk bomlasztották korábban belülrõl a rendszert :)
2/10
offtopic
meszag 2010 aug. 07. - 03:32:35 2/10
(1520/8852)
az echon meg elõjött helyettük a második vonal. :D Képzelheted az amúgy is szinvonalas mûsorok mellé...
2/10
offtopic
meszag 2010 aug. 07. - 03:27:59 2/10
(1519/8852)
Nem láttad? Sztárolták az echonál rendesen, most szalay annamária feltölti a köztv-t.
szonya1 2010 aug. 07. - 01:28:10
(1518/8852)
Pontosan kik nem akarták újraszámlálni a szavazatokat?
matuschkapista 2010 aug. 07. - 00:28:19
(1517/8852)
sárkányzsírosmacesz!
Valamiért nem akarták a szavazatokat újraszámlálni és megsemmisítették õket. A FIDESZ beletörõdött ebbe és a radikális nemzeti oldal ezt máig a szemére veti. A hidat Budaházy György zárta le és még mindig elõzetesben van, hiába alakított kormányt a FIDESZ.
Csak a miheztartás végett. Nem kéne összemosni dolgokat a nagy fidszgyûlölet apropóján.
szonya1 2010 aug. 07. - 00:12:51
(1516/8852)
Meg a forradalmárok.
offtopic
Moldávia bánata 2010 aug. 06. - 23:34:14
(1515/8852)
A kommunisták! Ez nem is kérdés!

Ápropó, Obersovszky Bulvár Pétert visszaigazolta az MTV az Echotól?
szonya1 2010 aug. 06. - 21:52:56
(1514/8852)
"Nem fogadják el a választások eredményeit.
Nem demokraták."

:)) Röhög a vakbelem. Mit csináltak Orbánék 2002-ben, az elvesztett választás után? Csalással vádolták meg a gyõzteseket és folyamatosan uszították az embereket a kormány ellen. A nagy demokraták... És 2006-ban sem volt sokkal különb a helyzet. Hídfoglalás, tüntetések...
huculpastor 2010 aug. 06. - 19:08:55 Előzmény Commodus
(1513/8852)
Az MTV-t 1990-tõl a korábbi internacionalisták, majd kozmopolitákkal keveredve a nemzetet tagadók mûködtetik, mûsorait készítik. Általában, kevés kivétellel.
Most fordult a világ, a magyarok a nemzeti vonalra szavaztak. Ezt követelik meg a Magyar Televíziótól is, hogy ezt a szellemiséget jelenítse meg mûsoraiban.
Ezt a régi, betokosodott emberekkel nem lehet.
Nincs ebben semmi rendkívüli, mint ahogy nem volt abban sem, hogy eddig ez a szellemiség tiltott volt az MTV-ben.
Az ultraliberálisok nem tolerálták, mint most sem a változást. Nem fogadják el a választások eredményeit.
Nem demokraták.