Téma: Ma Reggel

offtopic
CsengoZoli 2010 ápr. 13. - 17:43:46
(1372/8852)
"lehet, hogy voltak, akik ettõl ahírtõl ,mregijedtek(akár indokolatlanul is) és úgy döntöttek, inkább nmmennekszavazni, nehogy aFicesz nyilvántartásbavegye õket."
Hápersze...
Azabaj,hogy magadból indulsz ki,pedig az emberek többségének nincs üldözési mániája.
Micsoda érvek,jahj, szal elõfordulhatott máskoris...
Ezzel nemtudok vitatkozni,megint igazad van!
Tudod,mint mindig... :)
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 ápr. 13. - 17:26:51 3/10
(1371/8852)
Erreén már nem is szólok. Élvezkedjél csak!
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 ápr. 13. - 17:25:24 3/10
(1370/8852)
Zolika!

Én egy szóval sem mondtam, hogy a Kubatov eset válassztási csalás(vagyis ha az, akkor a pécsi polgámesterválsztáson történt, jogorvoslat régen kizárva)

A Kubatov által bevallott bûncselemkény nem befolyásolja közvetlen módon a mostani választás eredményét(legalább is én nem írtam ilyet. Más sem. Kapaszkodj erõsen: ez nem a mostani választási csalás miatt fontos(képzeld, vanak még azon kívül is fontos dolgok: ez pl a demokáciára a Ficesz felõl leskelõdõ veszély! Ez még aválasztásnál is fontosabb.

Persze fölkmerül,ha pécsiválasztáson törvénytelenül machináltak, miért ne tették volna most is. Továbbá, lehet, hogy voltak, akik ettõl ahírtõl ,mregijedtek(akár indokolatlanul is) és úgy döntöttek, inkább nmmennekszavazni, nehogy aFicesz nyilvántartásbavegye õket.

Már megint az elõbbi hasz-omat erõsíted: értetlenkedsz,értelmetlenkedsz. Nem méltó ez hozzád, általában komoly emberhez!
CsengoZoli 2010 ápr. 13. - 15:49:28
(1369/8852)
Na,ilyenkor szoktalak elküldeni az ápolódhoz a gyógyszereidért! :)
CsengoZoli 2010 ápr. 13. - 15:43:11
(1368/8852)
Gyurikám ez a téma max téged érdekel ennyire,mert van valami amibe belekapaszkodhatsz, amirõl elméleteket gyárthatsz ahogy szoktad :)
Hozzáteszem a hangfelvételen 38ezer szavazóról van szó, a fidesz nem is tudom mennyivel,de több,mint 1 millióval több szavazatot kapott,mint az MSZP.
Épeszû ember nem gondolja,hogy ez választási csalás volt.
Ha nemharagszol most nemnézek végig egy 30perces mûsort.(lehet késõbb rávetem magam)
Egyet árulj el kérlek.
Ha teszemazt a fidesz tudta kik azok akik mszp szavazók,az mennyiben befolyásolja a szavazást?
Én itt és most elárulom az MSZP-nek,hogy fidesz szavazó vagyok, most mifog történni velem?
Kopogtatnak és agyonlõnek?
VAn olyan,akihez bejelentkezett a fidesz,hogy : tudjuk kire szavazol kötsög!? :)
Választási stiklik biztos voltak, ép most ment az Echon egy mûsor ismétlése,ahol a választás elött egy szoci srác mesélte el hosszasan,hogy a kopogtatócédulák gyûjtésénél milyen adatokat kértek még el és tároltak illegálisan szervereken!
Ismétlem ez ismétlés :)
Azaz a választások elött volt pár nappal az adás!(mert még a kampánycsenrõl elmélkedtek,hogy majd lesz...)
Szóval ilyenek vannak,lesznek, elítélendõek,de a lényeg a számokon van.
Nem 10,nem 100,de mégcsak nemis 100 000 szavazóval bukott el az MSZP.
Ha tetszik,ha nem nemmindenki olyan elvakult mint te,van akinek feltûnt mi folyik ebben az országban.
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 ápr. 13. - 15:42:08 3/10
(1367/8852)
Zoli!

Sztem eccerûen tévedsz, ha azt hiszed én állandóan használom a „hazugság” szót

Ezt írtam az imént.

Érdemes errõl kicsit elmerengeni.
Elhiszem, hogy neked úgy jön le, sokszor használok erõs szavakat.

Lehet is ebben igazad. Bár a „hazugság” maga biztos kivétel, az ugyanis különösen a begyemben van,
mint jobbos eszköz – Talán emlékszel: „A kormány hazudott” , mondotta szemvillogtatva a NagyVezír még „körtefa korában”(Antall éra), akkor még, nem tagadom. én is nagyban „csápoltam” neki – ebben egyszerûen nem volt igazam(s miután erre rájöttem, nem bocsátom meg neki a tévedésem, ez egy plusz kiegészítõ ok az utálatomhoz).
A lényeg: a „hazudik” szóra különösen pipa vagyok, csak különös esetekben alkalmazom. Az, hogy sokszor erõs szót keresek, az elég természetes, de igyekszem elég változatosan kifejezni magam(nevezd ezt akár hiúságnak!) , eltekintve olyan eposzi kifejezésektõl, mint „Ficesz”.
Nem feledkezhetünk meg a te szubjektív értékítéletedrõl, mint jobboldali befogadóéról.
Sztem te (ti) sokszor durva, erõs szóhasználatot érzékeltek akkor is, ha arról szó sincs(pl. sztem te az 1430-as hsz-t is durvának tartod, legalább is „túldimenzionáltnak”). Miért lehetséges ez?

Te és még nyilván mások is jobboldalon értelmes embereknek születtetek, biztos már általánosban is kaptál jó jegyeket, s tán még érettségid is van. Ha nem kötelezõdtetek volna el indulatilag, érzelmileg a mai jobboldal irányában, dehogy kellene ilyen természetellenes, irracionális, erkölcstelen ügyek mellett kiállnotok. mint pl. ez aKubatov –eset. És nem ez az egyetlen, számtalan hasonló volt, van s lesz is. Egész egyszerûen védhetetlenek, s ilyenkor a cáfolhatatlan igazság ostorcsapásként hat, pláne põre nyitott seb felületét érõ kegyetlen ostorcsapásként, amit úgy kódoltok(magyaráztok) már magatoknak is, hogy durvaság, erõs szavak.

Mondjam, hogy nem tehetek róla, hogy általában kettõnk párbeszédében nekem van igazam, s ezt te az én durvaságomnak éled meg. Mondhatnám, hogy sajnálom, de egyáltalán nem sajnálom, holott megbántani egyáltalán nem akarlak. De igazán nem lenne fontos neked ilyen vitákkal égetned magad.

Mindez lényegében minden ezen a fórumon „tapasztalt” fórumozóra vonatkozik.
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 ápr. 13. - 14:29:13 3/10
(1366/8852)
Akkor lehet, Zoli, hogy te egy újabb botrányos beszélgetésrõl tudsz, amirõl én beszélek, az nem beszélgetés.
Az se semmi, hogy még nem néztél utána, pedig már majd egy hete , midenhonnan ez a dõl orrba-szájba(úgy lehetsz vele, mint DebreczeniJ-vel, amíg nem is tudsz róla, nem lehet probléma). De nem vagy egyedül, így van ezzel Kósa is. Róla néha azt gondoltam, szegény, nem kellene neki ficeszes színekben pompáznia, egész rendes emberke lehetne. Láto, milyen vigyázatlanul humánus vagyok!

A beköszöntõ Ficesz-éra(ÚJMAGYARORSZÁG) intellektuálias és morális silányságának értékes kordokumentuma:

http://atv.hu/video/video-20100412_kosa_lajos
CsengoZoli 2010 ápr. 13. - 13:16:42
(1365/8852)
Értemén Gyurikám,egyébként amit én hallottam,abban a beszélgetésben arról volt,szó,hogy tudják ki a fideszes és kik azok aki nem azok.
Namost ehhez egy kisvárosban nemkell nyílvántartás.
Kb olyan,mintha aztmondanám,hogy tudjuk nagyon jól,hogy Budapest mely kerületeiben élnek a kõkemény,õsi szoci szavazók.(pl csepel)
De õszinténszólva ez az egész egy annyira szádzadrangú dolog,hogy baromira nemérdekel,szal téma részemrõl lezárva.
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 ápr. 13. - 12:19:27 3/10
(1364/8852)
Zoli!

Sztem egyszerûen tévedsz, ha azt hiszed én állandóan használom a „hazugság” szót

Jellemzõ a ficeszes , vagy általában is, a jobbos hülyeségre:

„Az adatlopásról meg annyit,hogy akor ezek szerint az MSZP-nek is van listája?
Ja,persze az biztos legális!”

Nem lehet megérteni,hogy az a lista az igazi bûncselekmény, amely lista az ellenfél szimpatizánsait tartalmazza?
Nem lehet?!
Tényleg, nem?!

Na, rebegjed már el nekünk, mi olyan nehéz ezen!
Vagy tényleg teljesen olyan RövidNadrág vagy, mint KósaKépviselõ?
CsengoZoli 2010 ápr. 13. - 01:53:15 Előzmény kgyuri0
(1363/8852)
Érdekes,szerintem a te stílusod "túldimenzionált" és te használod állandóan a "hazugság"-szót.
Lehet látens jobboldali vagy?
Az adatlopásról meg annyit,hogy akor ezekszerint az MSZP-nek is van listája?
Ja,persze az biztos legális!
Nem tudjuk,nem ismerjük,de ha az mszp-rõl van szó nem mernék törvényellenes dolgokra gondolni!
Sajnos a linked nem jött be,de ha nemharagszol több idõt a témára nem fecsérelnék,mert mindannyian tudjuk,hogy nem ezen múlt!
Ha beletudnának kötni,akkor az a rakás balos a választási bizottságban már kárálna :)
Különben sem tudom ez mit befolyásolt volna.
Namindegy,jó csont ez neked :)
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 ápr. 12. - 18:16:52 3/10
(1362/8852)
Na haladjunk.
Ha lehetséges!

Föltételezem, minden párt gyûjt adatot a saját támogatóiról. Ez, ha az egyének beleegyeznek, még akár jogszerû is lehet(de még az is elõfordulhat, hogy nem kérdezik meg - arra gondolnak, a támogatóik nem csinálnak ebbõl zûrt.
Az azonban, hogy más párt támogatóiról gyûjtenek adatot, az egy más káposzta.
Ez valóban demokrácia, morál kédése.
Sztem az történhetett, hogy a Ficesz számítástechnikailag adatokat lopott pl. a MaSzoPtól, akik többé-kevésbé szabályosan listázták saját támogatóikat.
Jól emlékezhetünk a szerver-feltörés esetére (még az azóta egész konszolidálódott Rogán idejében) Ki tudjahány hasonló bûncselekmény történt, amirõl nem tudhatunk, csak így utólag és közvetve..
2/10
offtopic
meszag 2010 ápr. 12. - 18:12:08 2/10
(1361/8852)
Hát ebben az országban nem is.
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 ápr. 12. - 18:08:52 3/10
(1360/8852)
Nrem nyerté Zoli!

Én a magam részérõl a legritkább esetbn hazugozok szembe bárkit, csak a legkirívóbb esetben, szinte "ultima ratio"-ként
Egyik legfõbb kifogásom a jobboldali stílussal szemben, hogy túldimenzionált, pl túl sokszor használja a "hazug(ság)" szót
CsengoZoli 2010 ápr. 12. - 18:06:02
(1359/8852)
Ez teljesen jogos,szerintem sem kell!
Úgylátom lépnek is az ügyben szerencsére.
De ezen pont semmi nem múlt egyébként.
2/10
offtopic
meszag 2010 ápr. 12. - 18:03:37 2/10
(1358/8852)
Nem túl jó az erkölcsi érzéked.... van, ami önkéntes, és van, ami nem. Mi a fittyfenének kell a fidesznek tudnia, számontartania kik azok, akik nem támogatják?
atti1974 2010 ápr. 12. - 17:58:13
(1357/8852)
"Zöld párizsi":)
CsengoZoli 2010 ápr. 12. - 17:55:43
(1356/8852)
Gyurikám.
Egyrészt nem hazudok,max. elõfordulhat valamit nem olvastam-hallottam.
Ezt csak azé írom,mert már sokadszorra jössz ezzel.
Tudod a drámatagozat nem itt van,ne játszd nekem a drámai hõst! :)
Másrészt én két hangfelvételt találtam,azokon nincs szó komcsikról.
Egyébként meg még mindig nemértem ezen mi van annyira kiakasztó.
A tesconak is van adatbázisa,mindenki arra törekszik,hogy tudja kiket mozgósíthat, ha leesett a zöld párizsi ára 2ft-al és akkoris, ha szavazni akarja hívni.
Egy kisvárosban meg pláne mindenki tudja nagyon jól,hogy ki fideszes és ki komcsi.
Most ez olyan világbotrány?
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 ápr. 12. - 17:53:49 3/10
(1355/8852)
Zoli!

Hogy ne maradj képzetlen:

http://www.origo.hu/itthon/valasztas2010/kampanynaplo/20100407-kubatov-gabor-egy-hangfelvetelen-titkos-valasztoi-adatbazisrol-beszel.ht
“"Állítom, hogy név szerint ismerünk minden olyan embert aki elment szavazni és nem Páva Zsoltra szavazott. Meg tudom mondani most a városban, hogy kik azok a komcsik, akik egyébként elmentek szavazni, és nem a Pávát vagy nem a Fideszt támogatták" - fogalmaz a felvételen a lap szerint(KuruczInfo) Kubatov.”
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 ápr. 12. - 17:44:30 3/10
(1354/8852)
Ha netán a családi archivumodban megvolna a kis KibaszovGabi 5 éves szülinapján elmondott versike, nos azt se vedd figyelembe, nem arról van szó!
3/10
kgyuri0 2010 ápr. 12. - 17:42:38 3/10
(1353/8852)
Én úgy tudom, hazudsz.
Mivel komcsik listájáról is szó volt,avagy azt már nem tartottad érdemesnek meghallgatni?