Téma: Ma Reggel

Rahel 2010 ápr. 04. - 22:21:23
(1272/8852)
-Nem akarok goromba lenni, fõleg veled nem, de hidd el, hogy a halála után szinte már mindegy mi tõrtént, mert pár hét múlva már a kutya sem fog emlékezni rá!!
-Pl.Albert Györgyi tragikus sorsa is csak addig volt érdekes a sajtónak, amig rendesen megszedte magát!!!:((

-És az amirõl beszéltél, az annak a lehetõségét vázolja, ha esetleg Te veszítenél el egy szerettedet, és utáta már tényleg kifakadhatnál a sorsod elveszítése miatt!!:(((

Bocs!:((
offtopic
kagylóhéj 2010 ápr. 04. - 21:54:31
(1271/8852)
Rahel, idegesít, mert szeretném hinni, hogy eztán is törvényes viszonyok közt fogunk élni és nem lehet majd szabadon gyilkolni. Szóval nagyon remélem, hogy Daróczi valóban depressziós volt, valóban magát akasztotta fel és nem kell leszámolásoktól tartania senkinek.
Azért olvastam két elméletet róla:
az egyik: H.Hubert étteremtulajdonos találta meg... Az csak Hlatky Schlichter Hubert lehet a Babel étterem tulajdonosa...
S.Gábor is a lakásból távozott... Az pedig Somogyi Gábor lehet. Ezek mindketten melegek mint a kályha!...
Kulcsuk volt a lakáshoz!...

Nem véletlen, hogy Terry Black baráti köréhez tartozott már 15 éve... (Na, vajon milyen baráti köre lehet Terry Blacknek?)

Nos, ez az öngyilkosságának az egyik oka : elege lett a kamuzásból, ha nyilvánosságra kerül az identitása, akkor vége a karrierjének...

Az egész Liptai-románc egy óriási nagy kamu volt, mindkettõjüknek szüksége volt rá (D.D.-nak, hogy fedezze a meleg mivoltát, Liptainak meg a karrierje miatt muszáj mindig a bulvár-címlapokon szerepelnie)...

Dehogyis volt itt szerelem, házassági tervek, nagy lángolás... Nagy kamu volt az egész!

Ezért is költözködött el szép csendben a Liptai lakásából, és a Batiz András lakásában lakott, ahová a meleg barátainak kulcsa volt...

a másik: D.D március 25-én azt írta a blogjába, hogy "tudom a választ minden kérdésre, de nem mondhatom el csak áprilisban."
Szerintem ezt nem kellett volna írnia és még élne.
Valakik tudták, hogy beszélni fog olyan dolgokról, amirõl nem kéne...persze csak a választások után.
Lesznek még itt gyanús balesetek...
Rahel 2010 ápr. 04. - 21:30:25
(1270/8852)
-Már bocsi, nem akarok belepofazni ebbe a magasröptû beszélgetésbe, de szombat óta csak ennek a szerencsétlen embernek a halálán marakodtok, akár a média!:((

-Nem tök mindegy, hogy milyen módon, hol, és miért lépett át egy másik dimenzióba???:((

-Szerintem most már nem érdekesek a válaszok, de ha igen, akkor az csakis a saját belsõ körée tartozik, és nem kint az utcára!!
7/10
idlosza 2010 ápr. 04. - 20:54:05 7/10
(1269/8852)
Látod,látod? ...,és még nincs is éjfél, ami elütné a 12-t, hogy nulla óra legyen.
3/10
kgyuri0 2010 ápr. 04. - 20:09:13 3/10
(1268/8852)
Helyes, hogy igyekszel kiköszörülni a német tudásodon esett csorbát.
Klassz, hogy ilyen gazdag a szókincsed.
Én a helyedben mérsékelném magam.
Az egy részt oly elegáns, más részt logikus is, hiszen nem a szókincsed miatt égtél be, hanem a fantáziaszegénység miatt.
offtopic
kagylóhéj 2010 ápr. 04. - 18:30:44
(1267/8852)
Idlosza, ezen cikk után hajlok rá, hogy szerencsétlen ember mégiscsak önkezével vetett véget az életének. De hogy Claudia valakit a halálba kergessen...azért mégiscsak fura. Mert ugye ez volt az utolsó bejegyzés: reggel: Barbie és Ken kapcsolatban állnak.....délben: már nem, kijózanodtak.
Ez....hát...nagyon furcsa, de még mindig milliószor inkább megmagyarázható, mint Tényõ. Arra nincs magyarázat.
Már csak a lelkialkatuk miatt is: egy vidéki, falusi, nõs, családos építészmérnök sokkal józanabb és kiegyensúlyozottabb, "földhözragadtabb", mint egy fõvárosi kommunikátor, aki hirtelen túl magasra emelkedett, bár még egyetemre jár és nincs se saját lakása, se családja; közszereplõ, szem elõtt van, fotósok lesik, dívát akar feleségül venni, közben a családja oláh cigány, szóval ki tudja, kik tartoznak a rokonsághoz. ("A Daróczi család Romániából származik. Choli dédapja a Máramaros környéki Királydaróc községben élt. A nagyszülõk tradicionális cigány közösségben nevelkedtek a 1800-as években. Két különbözõ romacsoporthoz tartoztak törzsi besorolásuk alapján. A nagyanya lovár - törzsi presztízsét tekintve magasabb kategóriát jelentett - a nagyapa patrinár gyökerekkel rendelkezett.") Nyomorgó rokonok, lótolvaj elõdök, miközben õ már az elithez tartozik; szóval végül is megértem, ha valóban összezavarodott.
Tényõnél ki van zárva, de itt nem.
7/10
idlosza 2010 ápr. 04. - 17:48:47 7/10
(1266/8852)
7/10
idlosza 2010 ápr. 04. - 16:38:52 7/10
(1265/8852)
:))Ochsenziemer!
Mondd csak a neved egy 0 vagy dupla nulla? ;)
offtopic
kagylóhéj 2010 ápr. 04. - 16:20:49
(1264/8852)
?
Rahel 2010 ápr. 04. - 16:12:37
(1263/8852)
-Sztár-Pár sót kellene indítani, hogy ki mit tud jobban, és a gyõztes a végén kapna egy papirost egy szép plecsnivel!!:)))

-Az elsõ páros Gyuri lenne, aki szori ha nem szeretdi a kagylót, de mégis õt kapja, a másik pedik mantovani és idlosza!!:)

-Én meg a mûsorvezetõ(és még az sem kizárt, hogy majd magamnak csalok!!:DD)

Pá-Pá!!:))
offtopic
kagylóhéj 2010 ápr. 04. - 15:42:15
(1262/8852)
Mohácsi Viktória pedig "Choli" (Daróczi József) unokatestvérének (Mohácsi Józsefnek) a lánya. 1992-ben Daróczi Ágnessel és Jokával együtt került a Patrin Magazinhoz.
A család jelenlegi fejének tekinthetõ "Choli" Daróczi József a hetvenes években cigányra fordította a Kommunista Kiáltványt. 1975-ben tagja lett a Magyar Írószövetségnek és a Magyar Újságírók Országos Szövetségének. Cigány lapot indított, majd a nyolcvanas évek közepén a Hazafias Népfront felügyelete alatt mûködõ Országos Cigánytanács vezetõje lett. A rendszerváltás óta a Bibliát fordítja cigányra. Önmagáról: "volt 14 feleségem legalább, van három gyerekem."
offtopic
kagylóhéj 2010 ápr. 04. - 14:44:28
(1261/8852)
Ó, hát róla elég sokat lehet tudni. Például a vezetéknevét. Sõt, i több: azt is, hogy Batiz Andrással nem csupán munkatársak voltak, hanem rokonok is:
Debre Krisztina, Batiz András korábbi kormányszóvivõ felesége, Daróczi Dávid volt kormányszóvivõ unokatestvére, Daróczi Irma lánya.
Részlet egy vele készült interjúból: "- Hogyan nyílt meg számodra a média kapuja? - Teljesen véletlenül. Korábban egy csepeli, alapítványi óvodában dolgoztam, ahol halmozottan hátrányos helyzetû gyerekekkel foglalkoztunk. [Ez a Kovács Zoltán Alapítványi Óvoda, melynek igazgatója Debre Istvánné, született Daróczi Irma, Debre Krisztina anyja.] A létszámot kb. 80%-ban roma gyerekek alkotják, velük foglalkoztam több éven át. Ezt követõen Párizsban baby-sitterkedtem egy évig, majd miután hazajöttem, egyáltalán nem találtam munkát. Ezután, abszolút spontán, az akkor még MTV-s Roma magazin környékére vetõdtem, ahol a barátnõm dolgozott.
- Egyszerûen csak besétáltál? - Pontosan. Bementem, körbenéztem, majd ott ragadtam. [A Roma Magazin alapítója Daróczi Ágnes, Daróczi Irma testvére, Debre Krisztina nagynénje. A mûsor felelõs szerkesztõje 1998-ig szintén Daróczi Ágnes volt, utóda - a mai napig - "Joka" Daróczi János, aki szintén testvér.]
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 ápr. 04. - 09:56:08 3/10
(1260/8852)
Mindenesetre nem nevezed lazán "Dávidnak", hogy azzal is érzékeltesd, te milyen sokat tudsz róla, hiszen egy tálból cseresznyéztetek.
offtopic
kagylóhéj 2010 ápr. 03. - 20:37:48 Előzmény idlosza
(1259/8852)
Kíváncsi vagyok, mikor éled fel nulla fórumozó, hogy újra nekem szegezze, minek írtam le Daróczi Dávid nevét, amikor sokkal helyesebb volna úgy fogalmazni: "az önakasztott férfi".
offtopic
kagylóhéj 2010 ápr. 03. - 19:37:59 Előzmény idlosza
(1258/8852)
Feltételezem, nem õ fogalmazta a szöveget....nem hiszem, hogy bármit is képes volna most leírni.
7/10
idlosza 2010 ápr. 03. - 17:19:47 7/10
(1256/8852)
Liptai Claudia tény, hogy szinte ragyogott az utóbbi hónapokban. Nem tudom elképzelni az õ karakterérõl, hogy egy olyan ember mellett legyen ilyen mértékben boldog,ennyire elsõ blikkre feltûnõen ragyogó, aki lélekben közel jár az öngyilkossághoz-, merthogy jókedvû, szerelmes emberek nem szoktak csak úgy öngyilkosok, lenni születésnapjuk elõtt 2 héttel. Tényleg hihetetlen erõ kell ehhez a szörnyûséghez Liptai Claudiának: mennyországból nyílegyenesen a pokolba.
7/10
idlosza 2010 ápr. 03. - 15:08:42 7/10
(1255/8852)
Szerintem nem csak mi,hanem nagyon sok mindenki találgat, hiszen annyira ellentétes az öngyilkosság, a halálának ez a módja azzal az információ halmazzal, ami róla ismert volt.S valóban az is hihetetlen, hogy ehhez egy másik ember lakását válassza...
offtopic
kagylóhéj 2010 ápr. 03. - 15:04:58
(1254/8852)
"A házban lakom,a holtestet Liptai Klaudia találta meg!"

Hogy rasszista ruhát....hát azt már most mondák volna, az öngyilkossági verzióból már nehéz volna visszatolatni.
Esetleg féltek, hogy Liptainak túl sok titkot fecseg ki, egy színésznõ pedig megbízhatatlan. De akkor hihetõbben csinálták volna. Esetleg síbalesetnek álcázzák, ilyesmi.

Így viszont sima és egyértelmû emberölés volt.
Szegény Claudia.
7/10
idlosza 2010 ápr. 03. - 14:56:49 7/10
(1253/8852)
S ha nem is cél az öngyilkosság hitelesítése, hanem vmi rasszista ruhát húznak rá?