offtopic
willinger 2010 máj. 06. - 12:59:27
(2475/6375)
***moderálva***
Ráadásul eljátszod ugyanazt a szöveget ,amit az öszödi beszédre húztatok rá ,hogy nem önként ismerte be Gyurcsány és lebukott stb stb.Ami ugye ugyanúgy nem a lényegrõl szól, hanem egy "amortizációs" duma ,amit Te itt is ugyanúgy mûvelsz kicsiben.
Úgyhogy eljött neked a Kánaán ,mert vezéred király lehet.Megköszönheted majd alázatosan ,amikor korlátoznak jogaidban és kilopják a zsebedbõl a pénzt.
Csak egy apróság:Az Mszp által bevezetett majd elvett 13. havi nyugdíjra kb 1200 milliárd fogyott el .Ez 25 Duna híd ára ,és nem beszélek a többi beruházásról (autópályák stb),egy nehéz gazdasági világhelyzetben.Namármost a Fidesz alatt jóformán semmi nem épült egy kedvezõ helyzetben.Akkor hova lett a suska? és ki is lopott többet?
offtopic
CsengoZoli 2010 máj. 06. - 12:43:05
(2474/6375)
Szerintem fuss neki mégegyszer a hozzászólásomnak,semmi bántó nem volt benne,félreértetted.
offtopic
meszag 2010 máj. 06. - 12:41:20
(2473/6375)
óa = óta
offtopic
meszag 2010 máj. 06. - 12:40:10
(2472/6375)
Na ne hogy már te tudd egyedül, meg te érdemben szólsz hozzá dolgokhoz. :S
Na persze. Napok óa ezen szórakozol, meg szapulod a többit. Ez érdemi politizálás....
offtopic
CsengoZoli 2010 máj. 06. - 12:35:58
(2471/6375)
Jaértem,mert te mondod meg,hogy mi a lényeg,ugye?
Beszélgetünk.
Ha nem tudsz érdemben hozzászólni és szerinted lényegtelen a téma,akkor maradj csöndben.
Ennyi :)
"Hallgatni arany" :)
CsengoZoli 2010 máj. 06. - 12:34:54
(2470/6375)
Sajnos itt is egy tárgyi tévedésre kell felhívnom a figyelmet.
Ondok hosszas huzavona és kiröhögés után vallotta be,hogy õ cobold.
Hosszú ideig tagadta,ezzel meglehetõsen nevetségessétéve magát :)
Egyébként vicces,hogy egyik oldalon azért támadtok,mert szerintetek ondok és cobold nem ugyanaz,majd mikor rávilágítok az igazságra akkor azzal támadtok,hogy naugye,hogy ugyanaz a két név használója :)))
offtopic
meszag 2010 máj. 06. - 12:34:17
(2469/6375)
Nem bírod ezt abbahagyni? Kérdeztem már, hogy miért fontos ez neked. Kicsinyes bosszúállóskodás, ahelyett, hogy a lényeggel foglalkoznál....
willinger 2010 máj. 06. - 10:55:30 Előzmény idlosza
(2468/6375)
Hát látom, hogy Te hogy súlyozol:
Minden uszítás a köztudottan tárgyilagos HírTvbõl jöhet,viszont az ÉS-ben megjelent botrányos gyanút felvetõ írás ,amire nem érkezett cáfolat és amit a tapasztalat is alátámaszt Schmitt ügyében, az ugyebár súlytalan pletyka :))
CsengoZoli 2010 máj. 06. - 10:26:49
(2467/6375)
Azaz elfogytál.
Vanezígy...
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 06. - 09:26:58 Előzmény CsengoZoli
(2466/6375)
"Mivel ez engem , ha hiszed, ha nem, tényleg nem kifejezetten érdekel, szeretném ennek a témának a pertraktálását befejezni.
(Bocsi: http://tintakiado.hu/dictionary_idegenszotar.php)"
CsengoZoli 2010 máj. 06. - 01:51:50
(2465/6375)
Jellemzõ rád,hogy eltérsz a témától és a konkrétumoktól.
Min vagy így kiakadva? Hogy ne jelöltem meg az idézetem forrását?
Tessék: http://www.hazipatika.com/services/betegseglexikon/view/Paranoia?id=143
Ha valakitõl idézek az nálad "idegen tollakkal való ékeskedés"? :)
Te magadnál vagy? Mirõl beszélsz??
Hogy nem értesz egyet a paranoia meghatározásával az a te dolgod :)
Személyeskedésed persze most sem maradt el,de hát úgylátszik ezt teszi a tehetetlen düh,mikor már nem tudsz mit írni.
Ondokra visszatérve persze lehet védekezni,de ha ezt más néven teszi,akkor is tudathatná,hogy õ az,csak most más néven ír,mert kitiltották.
Azt gondolom,hogy rajtad kívül senkinek sem kell magyarázni,hogy mitõl beteges,ha valaki úgytesz,mintha más lenne és önmagát dícséri!
Ez szánalmas,nevetséges és beteges.
Teljesen mindegy a név,ha engem kitiltanának akkorsem tennék úgy,mintha egy másik személy lennék és nem kezdeném el dícsérni magam az új névvel.
Nemtudom ezen mit nem értesz,szerintem nem egy bonyolult dolog.
Azt meg,hogy igazságtalanul tiltották volna te sem gondolod komolyan,ugye? :)
Szerinted van olyan topik ahol nem vitatkozott és fröcsögött egész nap?
Képzeld el engem is kititltottak párszor és eszemben sem volt a moderátorokat szídni,ugyanis nemvagyok olyan elvakult,mint te vagy õ, és nagyon jól tudom,hogy fele annyiért is kitilthattak volna.
Ha minimális önkritikád lenne belátnád ezt magadtól is,hisz a szövegeid,szövegeink felét törlik,azaz már azokkal is megsértjük a "házirendet",maximum nem olyan vészesen,hogy tiltsanak.
Dehát,hogy is várhatnám ennek belátását egy p.aranoiástól...
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 06. - 01:36:23
(2464/6375)
Zoli!

Ne hablatyolj fontoskodó módon szakmai szöveget.
Természetesen forrás megjelölés nélkül! Ez nálad családi, hogy idegen tollakkal próbálsz ékeskedni?
Ezt már kagylóhéj barátnõdnek is említettem, milyen röhejesen visszataszító. És kártékony, mert nem minden esetleges olvasónak van rálátása az adott témára.
Mellesleg nem hinném, hogy a paranoid ember téveszméje „sohasem” bizarr. Ennek semmi értelme nem lenne(Na, most vagy bajban, azt sem tudod, mirõl van szó!)

Az általad ebben a topikban adott ondok-idézet pl egyáltalán nem sima öndícséret, hanem védekezés. Erre írtam, amit írtam, s hozzá teszem, minden normális ember elismerheti (így tõled nem várható el!), hogy ilyen esetben ez nem hogy bocsánatos, hanem természetes, az ember kötelessége védekezni, minél igazságtalanabbnak érzi a támadást.
Ondokot pedig jóval a kicsillagozás elõtt is néhányszor igazságtalanul kitiltották.
Mivel ez engem , ha hiszwed, ha nem, tényklg nem kifejezetten érdekel, szeretném ennek a táémának a petrtraktálását befejezni.
Bocsi: http://tintakiado.hu/dictionary_idegenszotar.php)
CsengoZoli 2010 máj. 06. - 01:05:38
(2463/6375)
Gyuri!
Mit értetlenkedsz?
Mit nem értesz ezen?
Ondok elvtársról tudjuk,hogy (minimum) két néven írt. (eddig :))))
Ondok és cobold.
Namost,ha az elöbb felvázolt eset fenállt e két névre,akkor kiderült,hogy nem azért írt két néven,mintha bármelyik is tiltva lett volna.
Mit magyarázzak ezen még?
Arról nem is beszélve,hogy a dolog amitt is lényegtelen,mert ha tiltva lett volna az sem magyarázná,hogy a másik nevével dícséri önmagát.
Tehát ha mindenáron pszichiátriai eseteket keresel,akkor javasolnám elõször kezd önmagaddal,majd folytasd a barátoddal.
Sajnos azonban kísérletek és te magad is bizonyítod,hogy az elmebetegek sosem szembesülnek önmagukkal.
Magadra ismersz?:
"(másnéven: Paranoid -téveszmés- zavar, Paranoid pszichózis, Deluziv zavar)

A paranoid zavar vezetõ tünete a jól rendszerezett, sokszor gondosan kidolgozott téveszmék ill. téveszmerendszerek fennállása, melyek között belsõ logika érvényesül, és amelyek igazság tartalmában, valóságosságában a személy megingathatatlanul hisz. Ezek a téveszmék sohasem bizarrak, emiatt gyakran hihetõnek tûnnek, annál is inkább, mert a betegek sokszor magas érzelmi hõfokon, nagy meggyõzõ erõvel hangoztatják kóros gondolataikat. A nyílt ellentmondás, a "leleplezés" néha heves indulatot, dühreakciót válthat ki. A betegek hangulata egyébként szinkronban van a téveszmék tartalmával: szerelmi tébolyban, nagyzásos téveszmék hatására akár eufórikus, míg pl. "üldözési mániában" szorongó, feszült, sokszor depresszív. A paranoiában szenvedõ beteg személyisége többnyire alapvetõen rendezett, szociális szerepeit jól ellátja, intellektuális és szakmai teljesítõképessége általában egyáltalán nem, vagy csak kevéssé érintett."
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 06. - 00:57:44
(2462/6375)
"ha ez egy személy,akkor bizony nem azért használta a másik nevét,mert tiltva lett volna"

Hát persze, fõokos! Ilyenkor az a valószínû, hogy nem egy személy. Vagy esetleg az általad is emlegetett pszichopata(na jó, ez túlzás!Inkább te vagy az, de legalább is kényszeres!)

Szóval, az a nick, aki hozzászól, az nyilván nincs kitiltva, de aki ki van tiltva, és egyszer csak bejön egy más néven, azt hogy veszed észre?
Zsenikém!!
CsengoZoli 2010 máj. 06. - 00:55:14
(2461/6375)
Jaj,nem szinte,hanem pont szó szerint azt írtam amit te! :)
Janem,bocs, a neveket kicseréltem.
Nem rossz szándékból,csupán froclizásból szegény wilingernek. :)
MIért kéne ezért bocsánatot kérnem?
Nem vállalod a véleméyed?
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 06. - 00:51:51
(2460/6375)
Még nem kértél elnézést, hogy pofátlanul említésem nélkül, ma reggel szinte szó szerint elõálltál azzal a szöveggel,amit tõlem eltanultál a több nicket használókról, és volt (van és lesz is nyilván!)képed még froclizni is vele.

Vastagbõr az indián neved?
A jeled meg szalonna volt az óvodában?
Erkölcsi Nulla!!
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 06. - 00:46:08
(2459/6375)
Hol ütötte ki a biztosítékot? A HírTV-ben, vagy a fegyverneki önkormányzatnál?
Mindenesetre mind a két lehetõség egyszerûen fantasztikus!!!

Veszélyben a magyar demokrácia, és ilyen hülyeségeken kotlasz?
CsengoZoli 2010 máj. 06. - 00:45:55
(2458/6375)
Nagy szavak Gyurikám.
Mivan,jobbos lettél? :)
Képzeld el onnan tudom,hogy mikor ki van kitiltva,hogy megnézem.
Egyszerû logika.
PL ma 10kor ir X. Majd 12kor Y. X pedig újra ír monodjuk 2kor, Y pedig egész este.
Na,ebbõl láthatod,hogy aznap X és Y sem volt tiltva,ha ez egy személy,akkor bizony nem azért használta a másik nevét,mert tiltva lett volna. :)
Ja és szójámárá Ondokra,hogy ne dícsérgesse magát megint,me tényleg annyira szánalmasmá.
Wilinger? :)
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 06. - 00:39:56
(2457/6375)
Egyébként honnan a retkes büdös izémicsodából tudod te azt, hogy egy aott idõpontban ki van éppen kitiltva a fórumról?

Elszóltad magad? Erkölcsi nulla!?
idlosza 2010 máj. 05. - 22:22:54
(2456/6375)
Látom erõsséged a súlyozás.

Plettyka értékû olimpia jegy= tény 30x 23.000.000 Ft korrupció :)