offtopic
kgyuri0 2010 máj. 19. - 22:28:55
(3235/6375)
Fene rabiátus egy ember lehetsz te.
Isten mentsen, veled sötét utcában összefutni!
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 19. - 22:23:12
(3234/6375)
Ja, igen:

"Ettõl függetlenül ne légy képmutató, te sem vagy az a szégyenlõs és pirulós fajta!Úgyhogy a t*konyra vetõdés lehetõségét,tisztelettel, átengedném neked,úgyis van már benne nagyobb gyakorlatod.:)"

Biztosan nagyon szellemesen akarsz sértegetni, egy baj van, nem értem.
Nem baj, CsengõZoli meg fog dicsérni.
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 19. - 22:17:39
(3233/6375)
"Ilyen h*lyeségekkel meg ne fárasszál már."

Mi a hülyeség?
Hogy ezt mondták a fideszes képviselõk?
Hát, én szeretem lehülyézni õket, de ezt inkább másként minõsíteném, az aljasság csak valami nagyon faramuci módon minõsíthetõ hülyeségnek, de végül is elképzelhetõ!
Na jó, azt hogy CsengõZoliként engem hülyézel le, mert ezt a közismert esetet fölhozom példának, azt föl sem tételezem rólad.
Mert annyira tapló nem vagy, hogy tetszésed szerint bizonyos tényeket elhiszel, bizonyosakat nem(melyek zavatrba hoznak). Persze lehet mondani fennsõbbségesen(CserngõZoliként), hogy mindenki hazudik mindenben, csak nem elegáns, nem izléses.
2008 2010 máj. 19. - 22:04:31
(3232/6375)
hm.

15 éves és lány(ne hiszem el, de azért poénos). Mondja nekem hogy miért rossz reguláris hadsereg és hogy a védekezésnél állítólag a közelharc számít.
1.
Igen a pénz elég lényeges dolog. Fõleg ha arra költenék amire kell és nem egy pénzmosoda lenne az egész hadsereg.
2.
Nem irakban vagyunk, ez nem bagdad ahol házról-házra megy a harc. Itt nem mûködne a katyusa..:) Ez egy síkság, alföld.
3.
Primitív eszközökkel annyi esélyünk se lenne mint póknak az erdõtûzben. Most is annyi esélyünk van amúgy.
4.
Nem is ragozom tovább, felesleges. Nem értesz hozzá. Én sem nagyon, de nálad azért jobban. ;)

Hadseregnek lennie kell és .
offtopic
Nofri 2010 máj. 19. - 21:54:08
(3231/6375)
jó.váltok én nevet.
csáó!:)
Rahel 2010 máj. 19. - 21:50:13
(3230/6375)
-Béluska??:))
-Nem!!:))
-Marad a viki, neked meg valami fájdalomcsillapító!!:))

Ciao!!:))
offtopic
Nofri 2010 máj. 19. - 21:47:54
(3229/6375)
holnaptól gyulázd vagy bélázd vagy amitakarsz!! csak ne vikizd pls!;):D
Rahel 2010 máj. 19. - 21:45:49
(3228/6375)
-Holnapig bírjad ki, mert most mennem kell!!:))
offtopic
Nofri 2010 máj. 19. - 21:39:22
(3227/6375)
ha a királyt vikized,az nekem fáj!;)
offtopic
sk98 2010 máj. 19. - 21:37:17
(3226/6375)
Gondolom, a haderõt úgysem támadásra, pl. szõnyegbombázásra akarnád bevetni; az önvédelmi harc pedig a közelharcra épül. Az pedig elég nyilvánvaló, hogy ilyen esetekben a reguláris hadsereg nagyon kínlódik. Ahol házról házra kell küzdeni, ott a pénznél többet ér az ügyesség.
Egy célt (honvédelem) több úton is el lehet érni. És nem egy példa van rá, hogy viszonylag primitív eszközökkel is eredményesen fel lehet lenni a harcot félelmetes fegyveresek ellen. Nem érdemes ezen sokat nyavalyogni, ha fontosnak tartod, tedd meg azt, ami rajtad áll. Többet érsz vele, szerintem.
2008 2010 máj. 19. - 21:16:58
(3225/6375)
Az szép..

Aki nem olyan pacifista mint te, az már egybõl turbómagyar.
2008 2010 máj. 19. - 21:11:13
(3224/6375)
Itt nem a fegyver a lényeg.

Egy normális országnak van normális hadserege. Normális, nem ilyen szar mint ami most van. Amivel ha kell, tudja biztosítani az ország szuverenitását illetve az emberek biztonságát.

Tök mind1, hogy van-e, lesz-e háború. Hadseregre mindig szükség van. Akár árvíznél is belehet vetni õket vagy bárhol máshol.
offtopic
sk98 2010 máj. 19. - 20:56:08
(3223/6375)
Állami rendelet nélkül is van lehetõséged fegyverhasználatot és önvédelmi sportot tanulni, ha szeretnéd. Ha mást nem, egy csúzlit biztosan vehetsz. http://www.youtube.com/watch?v=B_xHzJ_f4-o&feature=related És ha ez divat, akkor a legtöbb fiú anélkül is megpróbálja kiképezni magát, ha az államot nem érdekli. Különben meg tényleg jobb lenne egy fegyverek nélküli világ, kár, hogy ez csak utópia.
offtopic
idlosza 2010 máj. 19. - 20:48:26
(3222/6375)
El sem olvastam a javításod. Azt hittem 2x akarsz megkínozni ugyanazzal jól sikerült írással.

Nem, nem tudtam, hogy mi az oka annak, hogy ezt a mestermûvet produkáltad.Ez gondolom adott esetben viszont így lenne.
Bármilyen testi vagy lelki szenvedés okozta, hogy nem tudtál írni rendesen azt szívbõl sajnálom!!
Örömmel veszem,ha az, hogy írsz -ezek szerint- nyújt valamennyi könnyebbséget.
Ettõl függetlenül ne légy képmutató, te sem vagy az a szégyenlõs és pirulós fajta!Úgyhogy a t*konyra vetõdés lehetõségét,tisztelettel, átengedném neked,úgyis van már benne nagyobb gyakorlatod.:)
Na! 4/5-ös törvény,nem pusztán volt, hanem van is!! Persze nem minden mezei alkotmánymódosításra. Azokra ott van a gyenge meg az erõs 2/3-os törvény. Egy új alkotmány elfogadásához szükséges szabályrendszer parlamenti határozatának elfogadásához szükséges a 4/5.
Szóval tiéd maradhat a t*kony, amihez ezúton is jó egészséget kívánok.

Ja!"Egyébként közszájon forgó épületes fideszes anekdota, hogy amikor a Fidesz-kormány jóval kevesebb fölhatalmazással keménykedett, s a szoclibek szemrehányást tettek hogy bezzeg õk milyen nagyvonalúan önkorlátozók voltak, az volt a válasz, hogy „Igen, mert hülyék voltatok”." < Ilyen h*lyeségekkel meg ne fárasszál már. :))
Várom újabb kínzásaidat!
Baráti üdvözlettel,
örök ellentéted:
idlosza
2008 2010 máj. 19. - 20:24:19
(3221/6375)
"Katonaságra költeni a legnagyobb pazarlás. Minimalizálni (lásd: egészségügyi csapatok) és leépíteni kell(ene), nem pedig megerõsíteni.
A "hazafias honvédelemre" sincs szükség. (Egy globalizált világban a hazafiasság amúgy se menõ.)"

Mammamíja.

Te még mindig hülye vagy...
Rahel 2010 máj. 19. - 20:19:59
(3220/6375)
-Látom, hogy Orbán már neki is ugrott a gazdaság totális felforgatásának!:!PP

-Kíváncsi lennék, hogy melyik haverját akarja a Simor helyére ültetni, és azok a "kis vállalkozók", akik majd fellendítik a gazdaságot, milyen kapcsolatot ápolnak ezzel a tehetséges Vikivel!!:PPP

-Na és ezt a cirkuszt is csak Õ tudja generálni a kettõs állampolgársággal, amit most már még azok sem szeretnének, akiket érntene!!:PP
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 19. - 20:00:06 Előzmény idlosza
(3219/6375)
Kedves idlosza!

Én ugyan a 3633-at 3635-ben teljesen kijavítottam helyesírásilag, de azért ez téged ne zavarjon.

Igazi fideszes hiénaként rábuktál a rossz gépelésemre mint tikαtakonyra.
Így legalább nem kell válaszolnod s még azzal is lelkesítheted magad, hogy hülyét csinálsz belõlem, mert én „virtuális részeg” vagyok.
„Talmi gyõzelem” kisanyám!
Ha elmagyaráznám, miért gépeltem rosszul, nagyon elszégyellnéd magad. Persze mit lehet tuidni? Egy fideszes!
Felejtsük el: várom válaszod a 3635-re.
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 19. - 19:31:31
(3218/6375)
Kredves Attila,

Én veled, elvakult dühöngõ emberrel, jobb, ha nem vitázom.
Az ilyet meggyõzni úgy sem lehet, ezt jól tudom.

Csak egy dologra térnék ki:

„Ezek a piaci viszonyok és selejtgyártás nem volt mindig a világ része.
Ez manapság csak azért van hogy fenntartsa a fogyasztói társadalmat”
(a selejtgyárrtás csak nevetséges és indulatos, „szónoki” túlzás – ezt te is tudod!)

Ezt értelemszerûen, gondolom, arra szánod válasznak, hogy azt írtam, a finánctõke(ha annyira szereted: a „pénzhatalom”) szükségszerû velejárója a világnak, ezzel azt akarod jelezni, hogy a gravitáció örök , de a gazdasági kényszerek adott rendszere nem, tehát azt hiszed ezzel cáfolod az alapvetõ állításomat, mely cáfolat nélkül persze egész kényszeres, erõszakos kultúraellenes és immorális rendszered kártyavárként dõl össze.
Csakhogy vannak örök univerzális törvények, ilyen a gravitáció(bár tán el lehet képzelni más fajta univerzumot, de vajon azt lehet-e létezõnek tekinteni?), és vannak nem örök, de ugyanolyan szigorú, megszeghetetlen törvények(pl a biológia minden törvényszerûsége) és ilyen kategória az emberi társadalom, a gazdaság törvényei is. Akár a kõ esik a tojásra, akár a tojás a kõre….

Az a baj a gondolkodásmódoddal, hogy irracionális és a tetejében még erkölcstelen is, de én nem tudok ezen segíteni, talán nem is akarok. Gondold csak azt, hogy mindenki hülye, kivéve téged, és tán még néhány alakot körülötted.

„a manipulációjuk alatt állsz és szentül hiszed hogy ez a rendszer a legjobb mind közül.”

Elõször is nem hiszem, hogy ez a rendszer a legjobb. (Tudod, Churchill se hitte).
De azt viszont biztosan tudom, hogy az általatok(pl te általad) elgondolt rendszer legalább ennyire rossz, de valójában inkább sokkal rosszabb. Mert rengeteg hazugságon és tisztátalanságon(úgy érzem gondolatilag) alapul.
Gondolkodni tudok, s erre büszke is vagyok. Ezt senki, semmilyen diktatúra és semmilyen „pénzhatalmas” nem veheti el tõlem.

Azért írtam, hogy az ember ésszel születik, mert az így van: tud gondolkodni, és ha elég sokat gyakorolta a világ és a saját megfigyelését és elég sokat foglalkozik egész más jellegû dolgokkal, mint a társadalom és az összeesküvéselméleteken élvezkedõ szélsõségesek, akkor meg lesz az a képessége, hogy meg tudja különböztetni az „ocsut a tiszta gabonától”.
offtopic
meszag 2010 máj. 19. - 18:54:35
(3217/6375)
szittyát, na
offtopic
meszag 2010 máj. 19. - 18:54:03
(3216/6375)
Talám szottyát kérdezd, de választ én se kaptam