offtopic
Nofri 2010 aug. 20. - 18:48:09
(5395/6375)
boldog aug.20-át mindenkinek!vajh istvánunk melyik oldalra húzott? ép jobb kézfej összezavar...
:P;)
Rahel 2010 aug. 20. - 16:24:10 Előzmény Csengõ-zoli
(5394/6375)
-A megfelelõ kérdés a megfelelõ személynek!!:))
Csengõ-zoli 2010 aug. 20. - 02:22:09
(5393/6375)
Ne add fel :)
Miattam ne!
Értem én,hogy mi a bajod,csak lehet súlyozni az ügyeket...
Attól,hogy ez az alkotmány,még egy teljesen totálisan lényegtelen passzusa.
Sukoró,malév,Zuschlag,Öszöd,Magyar Hirlap betiltása, magán egészségpénztárak (itt mindent módosítottak ami létezik kb 1hónap alatt) csak amik ebben a pillanatban negyed 3kor eszembejutottak.
Hogy lehet ezekkel akár összehasonlítani?
Ezenk valóban a demokrácia megcsúfolásai.
Az,hogy egyébként egykori katonákból mikor lehet polgármester és ezt azért módosítják,hogy egy fideszes indulhasson a választáson... hát kiafszt érdekel,dekomolyan :)?
Tudom az elv... Jóéjt :)
szonya1 2010 aug. 20. - 02:14:33
(5392/6375)
Feladom :(((
A sukorói ügynek elõbb megvárom a végét, mielõtt ítélkeznék. Mindenesetre a közokirat-hamisítással gyanúsítható Budai beavatkozása nem tette hitelesebbé a vádat.
Jó éjt!
Csengõ-zoli 2010 aug. 20. - 01:56:51
(5391/6375)
Nem érzékelem,mert egy teljesen,totálisan lényegtelen dolgot módosítottak.
Nemérdekes.
Ha erkölcsi kérdésként kezeljük persze helytelen,de kívánom neked,hogy az elkövetkezendõ 4 évben max ilyen kérdésekkel kelljen foglalkoznunk :)
Hogy a saját miniszterelnökünk kijátsza Sukorót egy befektetõnek,na az pl valóban brutális megcsúfolása a demokráciának.
Sõt,az már a banánköztársaság szint alatt van valamivel és ez csak egy,az ezerbõl!
Ehhez képest most komolyan,kit érdekelnek az ilyen piszlicsáré ügyek?
Ez legyen a legnagyobb problémánk,dekomolyan!
Szerintem Gyurcsánynál jobban eddig senki sem hányt fittyet a demokráciára,csakhát ugye a dolgok kommunikálása,abban rejlik a lényeg,amiért õ mint jófiú tette ezt :)
szonya1 2010 aug. 20. - 01:29:00
(5390/6375)
Nem sértõdtem meg, hanem k-ra meglep, mennyire nem érzékeled, mi a lényeg a Borkai-féle esetben, mi ebben a durva. Abba ne menjünk bele, hogy mi szükség volt egyáltalán erre a módosításra, és éppen ez volt-e olyan fontos kérdés, amit haladéktalanul "helyre kellett tenni". A röhej az, ahogy hirtelen észbe kaptak, és gyorsan módosították a javaslatukat, nehogy má' a Zsolti ne indulhasson újra a választásokon. (Hogy fel szoktak háborodni, ha egy pályázat kiírására ráfoghatják, hogy egy bizonyos pályázóra szabják. Bizony ám, a pályázat komoly dolog, ahhoz képest a Magyar Alkotmány bakfitty.)
Ha te nem érzékeled, hogy ez az eset milyen mély megcsúfolása a demokráciánknak, akkor azon csak csodálkozni tudok.
Csengõ-zoli 2010 aug. 20. - 00:47:13
(5389/6375)
Bárminek az elhallgatására...
Mondok egy példát.
Tüntettek a pékek,mert mittudomén,maximalizálták a kenyér árát 250ft-ban!-ez a hír!
Fideszes rekació-Igen a jófehérkenyér,Jézus teste egy jókeresztyén országban minden kisebmerhez el kell jusson... stb, stb. Mi alakul ki a semleges nézõben? Hát ezek hülyék,ráeröltetik az akaratukat a pékekre,magyarkodnak,keresztyénkednek,fúj,fúj,nincs demokrácia!
Mszp-s reakció:1:Be se mutatják,akkor nincs is!
2:Felvesznek 10 "mocskos kormány"ozó péket,majd elhangzik,hogy a rendörség feloszlatta az illegális tüntetést. Mi jön át a semleges nézõnek? A rendõrség megtisztította a garázda elemektõl az utcákat,há mitképzelnekezek,há csõõõõõcseléééék! :)

Te,én nem tudtam eddig ki ez a Borkai Zsolt,de nagyon megsértõdsz,ha aztmondom,hogy k-ra lényegtelen ez a probléma? :)
Õszintén,kit érdekel,hogy "hogy az alaptörvény új rendelkezése már az õsztõl megtiltaná a volt katonáknak és rendõröknek, hogy kilépésük után öt évig jelöltessék magukat polgármesternek. " és elintézték,hogy ebbõl csak 3év legyen?
Most ez olyan fontos kérdés? Me tõlemaztán el is törölhetik ezt a rendelkezést,azseérdekel :)
Kb reggelig tudnék ezerszer durvább MSZP-s ügyeket sorolni,amik tényleg hatottak vagy még most is hatnak az egész ország életére.
szonya1 2010 aug. 19. - 23:25:45
(5388/6375)
Késõ van már, nem kapcsol az agyam. Konkrétan miknek az elhallgatására gondolsz?

Az alkotmánymódosítással kapcsolatban csak annyit kérdezek: tudod-e, ki az a Borkai Zsolt? Segítek:
http://index.hu/belfold/2010/07/12/fideszes_javaslat_zarna_ki_a_fideszes_polgarmester_ujraindulasat/

http://hvg.hu/itthon/20100713_borkai_zsolt_interju
Csengõ-zoli 2010 aug. 19. - 22:54:47
(5387/6375)
Nem a stiklikrõl világra kürtölésérõl beszélek,hanem a mindennapi események kommunikációjáról,azok elhallgatásáról.
Ebben sokkal profibb a baloldal (említett okok miatt)
A fidesz mindig mindent keményvonalasan ad elõ , amit én is utálok egyébként.
Az alkotmánymódosításra szükség van,ez annak idején ideiglenesen lett megalkotva,20éve kéne módosítani!
Lehet ,hogy rosszak,de nagyon össze kell szedniük magukat,ha lopáscsalásban be akarják érni az MSZP-t.
MOndjuk lehet,hogy sikerül majd,meglátjuk... :)
szonya1 2010 aug. 19. - 21:41:35 Előzmény Csengõ-zoli
(5386/6375)
Ja, a remény hal meg utoljára. De sajnos nem csak a médiáról van szó, bár az se semmi, ami annak a környékén történik. Például el bírod képzelni, micsoda kajabálás, büdös komcsizás, talán még brüsszeli árulkodás is lett volna, ha az MSZP próbálta volna mondjuk az alkotmányt ilyen piti okokból módosítgatni egyik percrõl a másikra, csak hogy valamelyik politikusuk kibújhasson egy törvény alól?! Akik erre képesek, azoktól én már nem tudok sok jóra számítani. A többi húzásukról már nincs is kedvem beszélni, mert csak felbosszantom magam.

„ MSZP féle elhallgatós taktika” :)) Jaj, édes istenem, mert a Fidesz ugye arról híres, hogy világgá kürtölik a stiklijeiket?
offtopic
meszag 2010 aug. 19. - 21:11:37
(5385/6375)
Te nem vagy magadnál. :D te írtál nekem...
kabala 2010 aug. 19. - 21:09:04
(5384/6375)
Figyelj, engem hagyjál békén az idióta beszólásaiddal. Baromira nem érdekelsz, most már kaffogjál a többi ápoltnak az intézetben. Ha pedig pofozkodni akarsz, nyugodtan írd meg, hol és mikor.
offtopic
meszag 2010 aug. 19. - 21:02:41 Előzmény Csengõ-zoli
(5383/6375)
Egyéb iránt a 6110-ben levõ linkemben megragadtad a lényegtelent, és ráadásul még azt is törölték. :)
offtopic
meszag 2010 aug. 19. - 20:59:58 Előzmény kabala
(5382/6375)
magánügy.
Rahel 2010 aug. 19. - 20:45:43
(5381/6375)
-Mindenkinek a megfelelõ!!:)))
Commodus 2010 aug. 19. - 19:31:17
(5380/6375)
Persze, hogy rossz!Azért is írtam, hogy Neked van igazad, és most már ne untassuk egymást meg másokat, ne hasogassuk tovább a szõrszállakat.

"ami mai viszonyok azért különböznek az ezer évvel ezelõttivel rossz példa" Mondjuk ez egy ritka értelmetlen mondat.

A mai viszonyok, különböznek az ezer évvel ezelöttitõl, ez, így rossz példa!

"Ugyanakkor az is igaz, hogy a kifejezés anakronisztikusan hangzik egy középkori uralkodó esetében, mint ahogy a középkori lányokat fura volna csajoknak hívni."

Ezt meg nem én írtam, de nagyjából kifejezi a lényeget.

Részemrõl befejezettnek tekintem ezt a polémiát.
matuschkapista 2010 aug. 19. - 19:11:49
(5379/6375)
Gratulálok: ez a helyes válasz! Érzed a fílinget.
toshiba321 2010 aug. 19. - 18:15:00 Előzmény Commodus
(5378/6375)
ami mai viszonyok azért különböznek az ezer évvel ezelõttivel rossz példa
Csengõ-zoli 2010 aug. 19. - 17:15:52
(5377/6375)
Hudeszánalmas... :)
Rahel 2010 aug. 19. - 17:14:25
(5376/6375)
-Ha megmondod a méretem, elárulom Öreg néne hova dugta a protkoját!!:)))