offtopic
meszag 2010 ápr. 12. - 10:24:45
(935/6375)
Mit vártál? :) Különben aki itt irogatott a napokban, legtöbbünk mély megggyõzõdéssel írt valami/valakik mellett/ellen. Legfeljebb a kifejezésmód erõsen különbözõ.

A választás megvolt, a többit meglátjuk.
Petrapetrus 2010 ápr. 12. - 10:20:22
(934/6375)
"Olyan társadalmi és gazdasági problémák elõtt-mögött-közben állunk, amelyek megoldására minimum fél évszázad kellene (vagy talán még több), és ezt nem segíti elõ a jelenlegi politikusi gárda, amelyik a saját zsebénél és négy évnél nem lát messzebbre - tisztelet a kivételnek."

Teljesen egyetértek.

Egyébként megjósolom, hogy nem lesz itt semmi változás. Ezután is rossz lesz... Sõt, tán egyre rosszabb... :-( Mert itt tényleg nem az számít a nagyfejeseknek, hogy minél több embernek legyen jó, hanem hogy NEKIK, politikusoknak, meg a pénzeseknek, gazdagoknak legyen jó(bb). A hatalomról szól az egész. Szerintem ha most O.V. nem nyert volna, akkor elvitte volna pár napon belül valami agyvérzés vagy szívroham, annyira kis hataloméhes a drága.... És nem bírta volna elviselni, hogy már megint nem jött össze...
bayswater 2010 ápr. 12. - 10:19:26
(933/6375)
A mutogatás majd 4 év múlva fog elkezdõdni. Az fidesz lesz a hibás azért, hogy nem tudta 4 év alatt kihúzni az országot a mocsárból, ahová a maszopék döntötték.
bayswater 2010 ápr. 12. - 10:17:50
(932/6375)
Egy generációnyi idõ sem lenne elég, hogy a mentalitás változzon.:(
De bizakodjunk. Ennél már csak jobb jöhet.
feketevipera 2010 ápr. 12. - 10:14:16
(931/6375)
"Minimum két ciklus kéne." Hát igen. Anno az MSZP-SZDSZ meg is kapta a második felhatalmazást, és tessék. Mondjuk 2006 után elég ciki volt, hogy nem lehetett az elõzõ kormányra mutogatni a hibák terén, de sajnos ez van.
De tényleg igaz az, hogy a politikai elit úgy cakkompakk nem igazán a választópolgárokkal törõdik (kivétel a választások elõtti idõszak). Nem csak attól függ a helyzet javulása, hogy melyik párt hány ciklust ér meg. Olyan társadalmi és gazdasági problémák elõtt-mögött-közben állunk, amelyek megoldására minimum fél évszázad kellene (vagy talán még több), és ezt nem segíti elõ a jelenlegi politikusi gárda, amelyik a saját zsebénél és négy évnél nem lát messzebbre - tisztelet a kivételnek.
Alicante 2010 ápr. 12. - 10:09:26
(930/6375)
Mielõtt bárki megvádolna nem vagyok Jobbikos, a CM-re szavaztam.
Alicante 2010 ápr. 12. - 10:08:13
(929/6375)
"Nem lenne szerencsés ha a fideszé lenne a kétharmad. De jó lenne, ha lenne a jó ötleteknek kétharmados bázisa. Mellesleg érdekes hír, hogy az LMP központban megjelent az USA nagykövete a választások éjszakáján, és ott volt két szadeszes is. Ki is mondta, hogy semmi közük a szadeszhez? Ugyan, kérem."

Méghogy nincs? Ezek ki sem bírnák, hogy ne õk legyenek fontos pozícióban. Persze a parlamentbõl sem maradhatnak ki. Ránk azt mondják fajgyûlölõk vagyunk, akkor õk meg micsodák? Erõszakos, törtetõ a legtöbb közülük és mindenkit kitúrnak, akik nem az õ nemzetségükhöz tartoznak. Úgy látszik ez megengedett!
offtopic
fredi60 2010 ápr. 12. - 10:04:08
(928/6375)
-> Mert mindenki magából indul ki. :D
bayswater 2010 ápr. 12. - 10:01:36 Előzmény 2008
(927/6375)
Most megmondom, hogy 4 év alatt semmit nem lehet csinálni. Egy alapban jól mûködõ gazdaságot sem lehet felvirágoztatni ennyi idõ alatt, nemhogy ezt a szart, ami most van. Minimum két ciklus kéne. Csak az a baj, hogy ezt senki nem látja át. A pártoknak a hatalom a lényeg. Nem számít, hogy ha valaki elkezd valami jót, és jó lenne az országnak, ha maradna a vonulat. Nem. Esküszöm a maszopra szavaztam volna 4 éve ha látom, hogy elindítanak valamit. Na, ezt sem gondoltam volna, hogy egyszer leírom. 2002-ben jó lett volna ha folytatódik amit a fidesz elkezdett. Tetszett amit csináltak. De ha 4 évente új kormány jön, akkor az úton mindig csak kanyarodunk jobbra-balra, de nem haladunk elõre.

Nem lenne szerencsés ha a fideszé lenne a kétharmad. De jó lenne, ha lenne a jó ötleteknek kétharmados bázisa. Mellesleg érdekes hír, hogy az LMP központban megjelent az USA nagykövete a választások éjszakáján, és ott volt két szadeszes is. Ki is mondta, hogy semmi közük a szadeszhez? Ugyan, kérem.
pozsizsuzsi 2010 ápr. 12. - 09:53:30 Előzmény 2008
(926/6375)
Gratulálok. Még fel sem ocsúdtál a választási eredmények feletti örömödben, máris ott folytatod, ahol abba(se)hagytad. -> mindenki más barom.
offtopic
Marcipáncica_ 2010 ápr. 12. - 09:10:44
(925/6375)
még egy apróság. egyedül az LMP nem adta meg a minimális tiszteletet a beszédéhez. szakadt cuccok, rágózás a háttérben. szerintem nem laza, hanem gusztustalan.
na errõl ennyit.
mindenkinek szép napot!
offtopic
Marcipáncica_ 2010 ápr. 12. - 09:05:00
(924/6375)
(az LMP új nevét nézzétek majd a kommentek között...)
Marcipáncica_ 2010 ápr. 12. - 09:03:44
(923/6375)
http://www.youtube.com/watch?v=76GlinyjlNI

érdekesek a kommentek...
2008 2010 ápr. 12. - 07:28:42 Előzmény Moldávia bánata
(922/6375)
Józan ? :D

Inkább sötét maradt..

Az mszp szerintem elõbb fogja szétvetni magát mint a Jobbik.

Ha a fidesz ezalatt a 4 év alatt nem javítja érezhetõen az életszínvonalat 4 év múlva borítékolható lesz a Jobbik gyõzelem. :)

Pláne ha ilyen Kubatov "szösszenetek" látnak napvilágot.
2008 2010 ápr. 12. - 07:13:20
(921/6375)
Na ez is megvolt.

Fidesz hozta azt amit kell, bár én jobban örültem volna ha nem lesz meg nekik a 2/3. Így most jóformán azt csinálnak majd amit akarnak. Ez nem feltétlen jó, de még mindig jobb mint a kicseszett botox lendvai serege..

Reméltem, hogy a Jobbik megelõzi az mszp-t. Hihetetlen, hogy még ennyi sötét, konzervért szavazó van az országban. (bocs, most jutott eszembe, hogy van egy majd 1 milliós kisebbségünk. )

Szép eredmény a Jobbiké, mert egy év alatt 450k-ról majd 1 milliós lett a szavazóik száma, ez jó, de úgy látszik kevés volt.

Lmp. :DDD sok retardált pesti gyökér... rajtuk nem csodálkozom. Mármint a Budapesten kialakult eredményen. A pestiek... Gratulálok az új szdsz-nek. Jól nézzék meg a parlamentet belülrõl, lesz rá 4 évük, hogy megcsodálják milyen szép. Többet úgy se jutnak be. Ennyi sötét pestit xD még mindig nem dolgoztam fel. Én eddig is tisztában voltam vele, hogy Pesten él a legtöbb hülye barom, de azért ez a 3 lmp hely. Ez azért.. :D
http://kuruc.info/r/52/57995/ lehet menni majd kipában tüntetõset játszani.

Mdf-szdsz: Az egyetlen jó dolog aminek 100%-ban örülni tudok. A Jobbik kicsinálta ezt a két torzszülöttet. Ugye az egyiket csak félig mert az"levedlett". Nem értem, Bokros most miért nem táncikált ? :D nem volt jó music ?

Mindenesetre kíváncsi leszek mit fog összehozni a fidesz ez alatt a 4 év alatt.
Aggerawayter 2010 ápr. 12. - 03:11:39
(920/6375)
Nem hinném, hogy az MSZP így taktikázhat. Ezt a nyolc évet nem felejtik el neki. Aztán, hogy a Fidesz ki tuja -e húzni a mocsárból magát a saját hajánál fogva? Ez majd kiderül. A választók most Õket szeretik, de ez az õszig ez is könnyen megváltozhat.
NANU..! NANU..! 2010 ápr. 12. - 02:22:26
(919/6375)
Eggyel azért mindenkinek tisztában kell lennie, hogy a jelen helyzetbõl, legalább, min. 15 év is kell, úgy, hogy a GDP csak felfelé indúl meg.
Ha ez nem így lesz, akkor nem sok jót lehet jósólni. :(
NANU..! NANU..! 2010 ápr. 12. - 02:17:33
(918/6375)
Az a köpönyegforgató, állszent riherongy, ha annak idején oda állt volna kormányozni Orbánnal az országot és felül kerekedett volna a büszkeségén, és a vas ladyt nem játszotta volna, akkor most nem tartanánk ott ahol tartunk. Persz errõl Orbán is tehet és ugyan olyan bûnös, mert ha annak idején nem Torgyán Dr.-al hadakozik, akkor nem tartanánk itt, mint ahol ma tartunk.
Elárulok egy nagy titkot, az emszpé nem is akarta, hogy nyerjenek, igaz nem is tudtak volna azok után, amik történtek.
Nekik ez nyerés és nem vereség, ugyan is, most a mély szarros gödörbõl nem tudták volna kiásni sem magukat, sem minket.
Így mindent rá foghatnak a Fideszre és a választókra, hogy hát mi választottuk Õket, Õk azaz a Fidesz, nem tud mit kezdeni a feladattal és hogy nincsenek felnõve a feladat megoldásához…,…
Ezt a 8 évet, mind rájuk fogják majd, hogy hát a Fidesz és az Orbán az oka mindennek, ti választottátok Õket, ti választó polgárok…
Õk így, hogy nem nyertek, tulajdon képpen gyõztek.
Ugyanis, ebbõl a gazdasági és az eladósodott országunk helyzetébõl, jelenleg Orbánék, azaz a Fidesz sem látja sajnos a kiutat, csak nem akarja a már amúgy is elkeseredett emberektõl elvenni a maradék reményt.
Az emeszpé meg mossa a kezeit és felkészül a 4 év múlva esedékes következõ választásra…
offtopic
Moldávia bánata 2010 ápr. 12. - 01:38:16
(917/6375)
Józan maradt az ország, Jobbik a harmadik. Szórakoztató lesz, ahogyan az elkövetkezendõ négy évben hogy szét fogja magát verni ez a párt. A probléma ott lesz, hogy ennek magyarázására bizony már nem lesz elég a zsidózás, komcsizás, cigányozás, Fletózás!
NANU..! NANU..! 2010 ápr. 12. - 01:02:37
(916/6375)
Hát nem is az õ szavai voltak azok.
Inkább a Csótányé vagy a még hátrébb álló pufajkás Homcsié... ;)