Téma: Mellékhatás

8/10
Kecskepásztor 2023 ápr. 05. - 15:46:23 8/10
(92/192)
Mennyi ismerős arc a Drága örökösökből!

A jardon nem tűnik fel, hogy egy orvos vallomást akart tenni, de az utolsó pillanatban meglépett? Orvosok esetében droggal való visszaélés, aktív eutanázia, illegális abortusz vagy műhiba miatti önfeljelentés jöhet szóba. Azonban Széphelyi a talált ujj alapján kapcsolatba hozható Atesszel, a 4 hónappal azelőtti, Ózdon történt hívás alapján. Ehhez arra volna szükség, hogy a DÖ-beli erdész a folyosón/WC-ben elmondja az Anger által alakított kiégett nyomozónak vagy a lelkes fiatalnak: - Te, volt itt a minap egy Dr. Sz. Z. orvos, aki vallomást akart tenni, de előtte felhívták, erre megpattant. Erre a kolléga: - Bakker, ennek a számát hívta X hónapja az a pasas, akinek az ujját megtalálták egy építkezésen!

10/10
luci87 2023 ápr. 05. - 15:14:50 10/10 Előzmény Kecskepásztor
(91/192)
Örülök neki,hogy egyre tobb kepet kapunk szeretett szulovarosomrol.Eddig csak par dronfelvetel volt rola.Az a motel viszont nem hiszem ,h a kozelben van,legalabbis nem tudok rola..
Jo,izgalmas resz volt,bar a kerti partys jelenet,es elotte a hisztizos ,elegge elhuzodo volt.
Eros a gyanum,h Moni lelep ,ha L.né akkor nem hivja fel...
8/10
Kecskepásztor 2023 ápr. 05. - 15:08:39 8/10
(90/192)
Nem derült ki, mi lett Széphelyiék csaknem Ludmannékéhoz hasonló házával. Vagy csak bérelték? Ez esetben kettejük jövedelme nem lett volna elég a lakbérre, bár az is irreális, hogy megvették volna. Mindenesetre szétköltöztek, Berta az apjához, Zoltán albérletbe, a házról meg egy szót sem ejtettek. Nem világos az sem, hogyan akarták volna lebonyolítani Ludmannék a szülést. Meg akarják vesztegetni a Németh Kristóf alakította bájgúnár orvost, akihez Móni jár? Kata terhességének eljátszásával netán azt akarják elhitetni, hogy Kata otthon szült, az előbb említett orvos pedig tartja a száját?

Eljátszottam a gondolattal, mi lett volna, ha Ludmannt meglincselik a garázssoron, netán elgázolja a kisteherautó vagy Széphelyi? A legelső esetben max. megetetik a garázsban tartott disznóval. Arra is számítottam, hogy kiderül, hogy Kata csak megjátssza a terhességet, bár ez még bekövetkezhet.

Mindenesetre ez a rész az 1. évad záró epizódját is felülmúlta, közben égig állt volna a hajam, ha még nagyobb mennyiségben lenne.
10/10
Shela 2023 ápr. 02. - 16:26:24 10/10
(89/192)
Végre megérkezett a 2. évad. Már nagyon vártam. Az egyik legjobb sorozat, ha nem a legjobb ebben a kategóriában.
8/10
Kecskepásztor 2023 márc. 31. - 10:53:00 8/10 Előzmény Nores
(88/192)
A melósok vagy a féllábú építésvezető utaltak a zúzott kő eredetére. Kérdés, dokumentálva van-e, mikor mennyit szállítottak a kérdéses építkezésre, esetleg ugyanabból a tételből jutott-e máshova is. Itt legfeljebb az a bökkenő, vajon fél évig tart-e, amíg egy adott napon előállított mennyiségű zúzott kő eljut a konkrét helyszínre.
8/10
Kecskepásztor 2023 márc. 31. - 10:49:06 8/10 Előzmény Nores
(87/192)
Egy bűnügyi nyilvántartásban szereplő egyén ujjának felbukkanása könnyen követhető nyom. OK, lehet, hogy nem jelentették be az eltűnését, ráadásul az ilyen alak gyakran alámerül. No de: Ma mindenkinek van mobiltelefonja, így megállapítható, kit hívott fel az illető, így fél évvel korábban egy addig sohasem keresett számot, amely egy fővárosi orvosé. Az utolsó cellainformációiból kiderül, kit hívott fel doktorunk nem sokkal Atesz beérkező hívása után: A közismert építési vállalkozót. Kérdés, bekapcsolva hagyta-e az utóbbi a készülékét, illetve ha nem, mikor kapcsolta be újra. Ugyanezt "Dr. Faszfej" mobiljával is megteheti a jard.

Itt van aztán a Balsai Móni alakította internetes újságírónő, aki rááll az ügyre, bár még nem derül ki, milyen módon kap szimatot. Járulékos ajándék Scherer Péter a főnöke szerepében.

9/10
Nores 2023 márc. 30. - 13:51:05 9/10 Előzmény Kecskepásztor
(86/192)
Talán éppen az, hogy a Ludmann felé vezető szálakat ne egy motivált rendőr nyomozza. Ő ismeri, és ez biztos befolyásolja majd a nyomozás kimenetelét.
Amúgy meg egy humorforrás, bár másodszor megnézve a jelenetet már nem nevettem annyira.
8/10
Kecskepásztor 2023 márc. 30. - 09:52:20 8/10 Előzmény luci87
(85/192)
Én is alig várom a 2. részt, ráadásul az előzetes sötétben játszódó jeleneteiből nem sokat tudtam kivenni. Atesz ujjlenyomata elindíthatja a keresését. Ludmann hiába semmisítette meg a halott telefonját, a SIM-kártyát is beleértve, a szolgáltatónál lévő híváslistából és a cellainformációkból megállapítható, hol is tartózkodott a részeges kisstílű bűnöző egy jó félévvel azelőtt. Kérdés, meddig kötelesek a telefontársaságok megőrizni az előbbi információkat. Van itt olyan, aki ért hozzá?
8/10
Kecskepásztor 2023 márc. 30. - 09:47:04 8/10 Előzmény Nores
(84/192)
Nem tudom, mi volt az alkotók célja egy ennyire kiégett barom rendőr karakterének a cselekménybe való bevonásával.
10/10
luci87 2023 márc. 30. - 07:39:49 10/10 Előzmény Kecskepásztor
(83/192)
Na,megneztem este.Nekem bejott ez az elso resz.Egy pillanatra elhittem,h Atesz el,olyan remiszto volt...Ha ujjlenyomatot vesznek a kisujjrol,meglesz kie volt,mert A . buntetett eloeletu volt,ha jol emlekszem.Ha nem,akkor akarkie is lehet,mert leszakadhatott egy feketemunkasnak is az ujja,es nem ment dokihoz,stb.
Az elozetesbol lejon,h a 2.resz még izgalnasabb lesz.Varom.
9/10
Nores 2023 márc. 30. - 07:16:02 9/10 Előzmény Kecskepásztor
(82/192)
Nekem a bűnügyi szál tetszett, Anger Zsolt jelenetein nevettem. Szerintem zseniális.
8/10
Kecskepásztor 2023 márc. 29. - 15:20:15 8/10 Előzmény luci87
(81/192)
Elég gyenge ötlet, hogy Ateszt (?) Molnár Áron) látni vélték Ózdon, de csak így lehetett előre mozdítani a cselekményt.

Lesznek itt még izgalmak, kérem szépen, kezdjük mindjárt az öreg prof halálával vagy végérvényesen munkaképtelenné válásával.

Hiányolom Haumann Máté cinikus dokiját, azonban Németh Kristóf a nagyképű sztárnőgyógyász alakjával röhögésre késztetett, egész napomat felderítve!
8/10
Kecskepásztor 2023 márc. 29. - 15:11:41 8/10 Előzmény pstomi
(80/192)
A béranyabiznisz szép csendesen kimúlt. Egyelőre ugyanilyen elvarratlan szál az ózdi autószerelő srác és a helyi "gengszter" konfliktusa. A béranya reakciója számomra érthetetlen. Az egy dolog, hogy a kisfiúnak nincs így apja, másfelől megszűnt a Mónit folyamatosan érő életveszélyes fenyegetés. Este visszanézem az 1. évad utolsó részét, milyen évszakban fejezték be. A mostani epizód szerint fél év telt el közben, ami Móni pocakja alapján reális, kérdés, meteorológiai szempontból is az-e. Berta az 1. évad záró epizódja szerint lefeküdt a főnökével, ennek semmi következménye, semmilyen utalás arra, hogy ő örökölte meg az utóbbi posztját. Szintén elvarratlan szál az Agapé laborosának stiklije Ludmannék nem megsemmisített embriójával.
10/10
luci87 2023 márc. 29. - 14:47:48 10/10 Előzmény pstomi
(79/192)
Meg nem neztem meg, de este megfogom.
A no a kollegaval gabalyodott ossze, de hogy terhes lett volna, ara nem emlekszem.
A beranya meg gondolom azert sajnalja, mert csak a gyereke apja volt.. Bar nem veletlen valtak el.. de vannak ilyen nok, akik a rosszhoz is ragaszkodnak...
pstomi 2023 márc. 29. - 13:56:45
(78/192)
Megnéztem 2. évad 1. részt
Mi lett azzal történet szállal ami az 1. évad utolsó részben inditottak hogy Anna meg a nőgyógyász doki beszerveznek még több csajt béranyának és felépitenek ebből egy businesst?
A béranya miért akadt ki ennyire, hogy a nőverő expalija meghallt? Ráadásul balesetbe hallt meg, nem is Ludmannék ölték meg, akkor most mi baja lett velük hirtelen? Én a csaj helyébe kiugranék örömömbe, hogy végre meghallt az a faszkalap.
Nőgyógyász doki felesége az nem teherbe esett az első évad végén? Mert most már nem volt terhes
9/10
Elhaym 2023 febr. 27. - 14:28:03 9/10 Előzmény luci87
(77/192)
Én is újra nézem most. Mire vége biztos jön a 2. évad.
10/10
offtopic
luci87 2023 febr. 15. - 18:48:55 10/10 Előzmény Elhaym
(76/192)
Elkezdtuk nezni ujra az elso evadot...nagyon jo.Mar sok mindenre nem emlekeztunk a ferjemmel..
10/10
offtopic
luci87 2023 febr. 12. - 04:46:59 10/10
(75/192)
Most kezdik ismetelni az elso evadot.Akkor mar hamarosan jon...a 2.is...
9/10
Elhaym 2023 febr. 12. - 01:45:50 9/10 Előzmény Kecskepásztor
(74/192)
Bármelyik szerdán jöhet az első rész.
9/10
Elhaym 2023 febr. 12. - 01:43:53 9/10 Előzmény luci87
(73/192)
Már fent van az RTL+on az ajánló, így bármelyik szerdán megjelenhet.