Téma: Mélymagyar

cherry baby 2008 szept. 20. - 18:08:23
(62/242)
Ami nekem "szimpi" azt naggyal írom. Ha nem szimpi, kicsivel. Pl: gyurcsány. Aztán az lehet bárki vagy bármi. Érted? És ez nem nyelvtan.
cherry baby 2008 szept. 20. - 18:03:59
(61/242)
Milyen felsõbbrendû???? Nem értelek :DDDDD
cherry baby 2008 szept. 20. - 17:59:01
(60/242)
Mi bajod velem?????
Obránszky Ármin 2008 szept. 20. - 16:01:41
(59/242)
Miki1900 még régebben egy hasonló sorsra jutott topicban megkérdezte, h mi az a magyarkodás, mert õ Isten bizony el sem tudja képzelni. Azt hiszem, ez a Magyar kontra magyar kérdéskör erre remek példa. A MAGYAR helyesírás szabályai szerint a MAGYAR melléknév, ezért nem Magyar, hanem magyar. Na már most a magyarkodás nem az, ha valaki számára az a szó kitüntetett jelentõsséggel bír (gyanítom, h ezzel mi is vagyunk így páran, akik nem érzünk késztetést arra, h mások számára is félreérthetetlenül jelezzük ezt...), hanem az, ha ennek mindenáron hangot akar adni és ezért okvetlen, fittyet hányva arra, h ez ebben a formában helytelen, Magyarnak írja. Persze értem én, h ha valaki Embert ír, akkor arra céloz, h olyan személy, aki a remek ember ideáljához vagy ahhoz, amit az illetõ annak tart, közel áll, de ha nem a megfelelõ szövegkörnyzetben használják, akkor modoros tud lenni.
Én maradok továbbra is a magyarnál. Ja, h ez azért van, mert mint tudjuk kommunista, magyargyûlölõ provokátor vagyok, akit a neoliberális, izraelita körök pénzelnek? Meglehet... :-)
Perdikkas 2008 szept. 20. - 15:50:57
(58/242)
Liberális jogvédõk, naiv emberkék szoktak jönni azzal, hogy hát kérem, támogatni kell õket, iskolázni, nevelni, kulturálisan felemelni, akkor majd minden megoldódik, minden szép és jó lesz. Szépen hangzik, kár hogy távol áll a realitástól. Nem szólva arról, hogy több ezer milliárdba kerülne, a legnagyob probléma az, hogy legalább 100 évbe(!) tellene, mire fejlõdnének valamicskét kulturálisan. Értsd: mire megtanulnák, hogy a máséhoz nem nyúlunk! nyereségvágyból nem ütünk agyon senkit! nem lincselünk meg ártatlan autósokat(még ha az autós lenne a hibás, hagyján, de eddig még minden esetben egyértelmûen a cigány purgyé volt a hibás, nem az autós). Szóval mindez legaláb 100 évbe tellene...csakhogy nekünk nincs 100 évünk. A szaporulatot figyelembe véve itt 50 év múlva õk lesznek többségben,a magyarok pedig kisebbségben. Márpedig ha most így elfajultak a dolgok, így elszemtelenedtek, képzelhetjük mi lesz itt 20-30-50 év múlva, amikor az arányuk még nagyobb lesz...Nem vészmadárkodás ez, hanem a brutális tények és a hétköznapi valóság.

Mindez nem cigonyozás, nem rasszizmus, ahogy a ballibesek próbálják Brüsszelben is, meg itthon is beállítani. Itt nincs helye sunnyogásnak, mismásolásnak, itt nagyon egyszerû a képlet. Választani kell. Vagy a bûnözést életmódszerûen ûzõket támogatjuk vagy a becsületes állampolgárokat. Errõl szól az egész, és baromira utálom, mikor a hatalmat kiszolgáló media harsogja a hazug propagandát a rasszizmusról, cigányozásról, meg Gárdáról, meg minden hülyeséget, amivel próbálják megvezetni a böszme népet. Már akit sikerül. Szerintem egyre kevésbé, mert a cigánybûnözést(amit szeretnek tagadni az "értelmiségiek") egyre többen és többen érzik a bõrükön és akkor már mindegy, hogy a fizetett media mit harsog megrendelésre.

Nagyon egyszerû lenne megállítani a dolgot, csak fel kellene vállalni már határozottan a kemény rendteremtést, ha kell, középkori módszerekkel büntetve a lopást, rablást stb. A liberalizmus a mai világban már több kárt okoz, mint hasznot. A 19. század bizonyos idõszakaiban még pozitív volt, mert az uralkodói önkényt korlátozta. Aztán elkezdett a liberalizmus is túlzásokba esni. Szívügyének tekintette a börtönviszonyok "fejlesztést", az elítéltek jogait...közben pedig szép fokozatosan megfeledkeztek a társadalom becsületes tagjainak a jogairól és védelmérõl. Na ez az, amit mára már a végletekig vittek, és itt kell választani: vagy ezen az úton megyünk tovább és akkor éljen a bûnözés, mindenki annyit raboljon, gyilkojon, amennyit tud, vagy pedig itt szabni mega határt: elég volt! Az elsõ a biztos züllésbe vezet, a második út még talán segíthet megfordítani a tendenciát.
A liberalizmus most is jó, de csak az egészséges korlátok között. Arra kéne használni, hogy a becsületes emberek jogait, szólásszabadságát, gyülekezési szabadságát biztosítsuk...nem pedig a bûnözõi elemeket.

ÉS ez nem csak a cigány bûnözõkre vonatkozik, hanem mindenkire, magyarra, románra, stb is egyformán kellene vonatkoznia.

A helyzetet persze globálisan, de legalábbis eu-i szinten kellene orvosolni(Brüsszel ugye), mert mindenhol pont ugyanez a helyzet. Pár napja olvastam, hogy Angliában, Bristolban 3 suhanc brutálisan összevert egy férfit. És mennyit kaptak? 10 évet. Na nem fejenként, hanem összesen 10 évet! Ez az abnormális a liberalizmusban, átlag 3 év múlva kint lesz mind a 3 suhanc. Ahelyett, hogy 30 évet kaptak volna, fejenként. Ja, és õk nem cigányok voltak, hanem fehérek.
Perdikkas 2008 szept. 20. - 15:18:28
(57/242)
Nem értettelek félre. De ettõl függetlenül nem tetszett, hogy belekötöttél abba, hogy most nagy "m" vagy kis "m". A hsz.-eket visszaolvasva pedig nem olvastam olyat, hogy felsõbbrendûségi érzése lenne a magyarságával kapcsolatban. De nem leszek senkinek fogadatlan prókátora, majd jön, és úgyis megvédi magát, ha akarja.
Én is büszke vagyok a magyarságomra, bár egyre kevésbé lenne okom rá. Ennek a nemzetnek nagy múltja, történelme, kultúrája van, de ez már a múlt. Sajnos a jelen olyan, hogy semmilyen okot nem ad a büszkeségre.

A cigányságról még annyit: érdemes elgondolkozni azon, hogy vajon hogy a fenébe lehet az, hogy a világ minden országában utálják õket? Nemcsak nálunk, hanem mindenhol. Hogy van ez? Mindenhol rasszisták vannak? Hogy pár országot mondjak: Szovákia, Csehország, Olaszország, Franciaország, Kanada. Vajon mindenhol neonácik meg rasszisták vannak többségben? Persze hogy nem. Egyszerûen kiismerték már mindenhol a cigányokat. Ezért van az, hogy Franciaországban is ha lehet, adnak nekik 300 eurot, meg repülõjegyet, csak húzzanak el a fenébe. Persze ez nem megoldás, mert a cigányok már itt is rájöttek, hogy lehet ebbõl megélni. Zsebre vágják a pénzt, elrepülnek, majd 1 hónap múlva visszajönnek és kezdõdhet elölrõl minden. Ugyanez Csehországban, Szlovákiában, ott is legszívesebben páros lábbal rúgnák ki õket az országból. A befogadó ország, többynire Kanada ellenérzéseirõl ugye mindenki hallott, õk sem várják tárt karokkal a cigányokat.
Olaszország még viszonylag szerencsés a maga 140-160 ezer cigányával(a lakosság kb. 0,25%-a), de már ez is elég ahhoz, hogy az egész lakosság ellenük forduljon azok után, amit ott is mûvelnek.Ismeri mindenki az ottani bûneseteket.
Mondom, max. 10%-nyi rendes, dolgos cigány mindenhol akad közöttük, de ne csodálkozzanak a nagy jogvédõ liberálisok, ha nem a 10%, hanem a 90% alapján ítélik meg õket. És ne a cigányok szája járjon, hogy elõítélet meg minden, hanem õk tegyenek azért, hogy ne így ítéljék meg õket, nem kéne rá okot adni, ennyi az egész!
Perdikkas 2008 szept. 20. - 11:05:31 Előzmény Perdikkas
(56/242)
Meg még annyit, mielõtt vki félreértené: természetesen nemcsak azt a 90%-niy cigány népességet utálom, akik bûnözésbõl élnek, hanem hovatartozástól függetlenül mindenkit, aki bûnözésbõl él, tökmindegy, hogy magyar vagy román vagy szerb vagy ukrán...vagy történetesen cigány. Aki ezekután is még rasszizmussal jön, az szálljon sürgõsen magába, mert elment az esze.
Alternat 2008 szept. 20. - 11:05:04 Előzmény Perdikkas
(55/242)
Így van, teljesen egyet értek!
Perdikkas 2008 szept. 20. - 11:02:54
(54/242)
Egyébként mielõtt vki kapásból rasszizmussal jönne itt(naná, az alább felsorolt példákra, meg cherry baby példáira épkézláb ellenvéleményt nem is lehet felhozni), ahogy a ballib media meg az általuk befolyásolt személyek szokták zsigerbõl elintézni azokat,akik felemelik a szavukat...mondom, elõtte még hadd szögezzem le, hogy az én véleményem szerint rasszizmus az, ha egy népcsoport 100 %-át utáljuk.
Namost nekem, meg szerintem a legtöbbünknek a becsületesen dolgozó cigányokkal nincs semmi bajunk. De õk a kisebbségen belül is erõs kisebbségben vannak. Én úgy 10%-ra becsülöm az arányukat, plusz/mínusz néhány százalék. A többi a segély mellett mind bûnözésbõl él! Aki ezeket gyûlöli, azok nem rasszisták, hanem "csak" mûködik az igazságérzetük. Ellentétben az állammal, a "jog"rendszerrel, ami teljes mellszélességgel kiáll mindenféle bûnözõ viselkedés mellett, fõleg ha azt kisebbségi követi el.
Én mondom, "csak" ezt a 90%-nyi cigányt utálom, akik nem képesek emberi módon élni, és akik még fel vannak háborodva, ha lebuknak és ne adj isten meg akarják büntetni õket. Olyankor a budapesti ballib "értelmiségi" is elkezd óbégatni mellettük, hogy dehát õk csak megélhetési bûnözõk, valamibõl nekik is fenn kell tartani a 8-10 porontyot! Egyébként is a magyarok a hibásak, miért nem hagyják szép csendben kirabolni magukat, nem kéne ebbõl olyan nagy ügyet csinálni...

Egyébként sem tudom mire vélni a mai cigánymegmozdulást. A jogrendszer teljes mellszélességgel kiáll mellettük, a rendõrök félnek fellépni ellenük, a ballib "értelmiségi" pedig már annyira benyal nekik, hogy annál jobban nem is lehetne benyalni...hát akkor mire fel tüntetnek?!
Persze az egész arra megy ki, hogy már megint legyen mirõl hetekig csámcsogni a médiában, mint a júliusi homokosok felvonulása után...gyanítom, hogy a következõ választásokig még bõven lesznek ilyen demonstrációk szervezve, addig is nem a kormáynzással foglalkozik a media meg böszme nép...
Perdikkas 2008 szept. 20. - 10:44:15
(53/242)
Igen, cherry baby minden szavával abszolút egyet lehet érteni. Persze minden topikban vannak, akik jobb híján helyesírási dolgokba kötnek bele, ha már másba nem megy. De nem hiszem el, hogy ezek a nagy helyesírás-tudorok mindig mindent helyesen írtak volna az életben, fõleg a forumokon, de azért osztják az észt.

A mai cigány megmozdulás pedig nálam baromira kiverte a biztosítékot. Persze, demokráciában mindenkinek joga van ilyen rendezvényeket tartani, ha elõre bejelenti. Nade az indoklás. Nem szoktam cigánymagazint hallgatni, de a multkor felfigyeltem belõle egy részletre, úgyhogy néhány percig belenéztem. Hát Kolompár amit ott elõadott...hogy nem szakadt rá az ég a sok hazudozástól!? Elõadta, hogy a cigányság bizony fél, igenis fél, meg hogy a nehezen megszerzett házaikat rájuk gyújtják, meg az idõs cigányasszonyokat megtámadják, és példának hozott fel vmi 63 éves cigányasszonyt. ÉS hogy most itt az alkalom, meg kell mutatni a cigányság erejét, mert ha most nem állnak ki a jogaikért, akkor nem tudja, mi lesz itt a jövõben. Meg hogy a gazdák bezzeg a 20 milliós traktoraikkal kimentek(érzõdött rajta az irigység), akkor a szegény nyomorgó cigányoknak mennyivel inkább joguk van tüntetni...
Volt pofája Kolompárnak ilyeneket mondani. Minden jóérzésû embernek ökölbe szorul a keze ezek hallatán.
Még õk félnek...hát kik szoktak lincselgetni falvakban, kisvárosokban, hordákba szervezõdötten?
Meg az õ nehezen megszerzett házaikat gyújtják fel! Ja, a nehezen megszerzettet...értsd: önkényes lakásfoglalás!
Õk féltik a házaikat. Hát kiknek a házát törik fel, rabolják ki, sok helyen visszatérõen? Nem a cigány putrikat, az biztos. Tanulságos példa Galgagyörk!
Meg az õ öregasszonyaikat féltik...Hát kiket ütnek le, vernek félholtra a csekély kis zsákmány reményében. Hát nem a cigány öregasszoynokat az biztos...
Sorolhatnánk még a példákat, de ennyi is bõven elég.
Kolompárnak még arra is volt bõr a pofáján, hogy mártírként állítsa be magát. Arra célozgatott, hogy azután kezdték megvádolni a 13 milliós sikkasztással, hogy bejelentették ezt a 20-i cigánymegmozdulást. Szerinte van összefüggés. Na persze, szegény megvádolt, megrágalmazott kisebbségi, a kisebbségi ügy mártírja, akire rászállt a jobb oldal...

Könnyû a Rózsa dombról vagy a Parlamentbõl osztani a nagy liberalizmust, meg nyalizni a kisebbségnek....de akik ekkora fene nagy liberálisok, azoknak kötelezõ jelleggel kiutalnék 1 éves(!) üdülést egy vidéki kis településen a cigánysor közelében. Kötelezném, hogy termesszen zöldséget, gyümölcsöt, megvonnám tõle a zsíros nagy fizetést és próbáljon meg ilyen körülmények között fennmaradni...és persze életben maradni. Próbáljon barátkozni szeretett cigány honfitársaival...majd meglátnánk, hogy mi lenne a véleménye 1 év tanulmányút után(már hogyha életben maradna).
Minden ilyen liberális "értelmiségire"(pl. Vágó Pityu) ezt a jó kis tanulmányutat szabnám ki jutalomként, mert baromira nyitogatja minden normálisan gondolkodó ember szemében az, amit mûvelnek.
offtopic
Moldávia bánata 2008 szept. 20. - 09:50:31
(52/242)
Azt hiszem, nemcsak másokat "köpnék szembe", hanem magamat is, de piszkosul, ha ennek ellentmondanék. Sajnos a probléma létezik, ez tagdhatatlan. A "villalakó arisztokrácia", aki vagy így, vagy úgy, de megszerezte a millióit, milliárdjait (ne hidd, hogy mindegyik sírig tartó becsülettel), az adott okokból biztos, hogy nem látja át a helyzetet, mert egyszerûen nem olyan helyen él, ahol ezek a problémák adottak.
A hétköznapi, dolgozó ember, akinek a becsülete a mai világban sajnos tényleg sehol nincs, nagyon megszenvedi ezt. Mert õ adózik a legtöbbet (ahhoz képest, hogy mennyit keres, és mennyi marad belõle), s nyilván borzasztóan hat, ha azt látja, hogy sokan meg úgy élnek, hogy az az õ értékrendje szerint elképzelhetetlen.
De a kérdés mégis árnyaltabb. Sokat nem fûznék hozzá, de léteznek becsületes és munkából élõ cigányok, romák is. Ezt nem szabad elfeledni!

A pénz pedig mindenkit megváltoztat. Mondom: mindenkit! Ha belõled válna milliomos, szinte biztos vagyok benne, hogy nálad sem az lenne a legnagyobb gond, hogy éppen melyik cigány, melyik magyar kertjébõl lop, hanem mondjuk az, hogy akkor mekkora is legyen a kertben az úszómedence.
cherry baby 2008 szept. 20. - 08:24:16
(51/242)
Ez így van. Vannak ismerõseim, akik marha jól keresnek, és fogalmuk sincs mi folyik az országban. Nem érdekli õket, mert remekül élnek. Mi akik középosztályból (a Magyar középosztályból) süllyedünk lefelé, vesszük észre, hogy a szomszéd autót felnyomták, és még a lakásba is bementek. Mert nekünk a védelemre nem jut a kis pénzünkbõl. Hallottatok már olyat, hogy budán egy villába betörtek? Ugye hogy nem! És ezt mind a kis cigány csinálja. A gazdák saját maguk õrködnek éjjel nappal, mert a cigányok autókkal járják a tanyákat és visznek amit tudnak. Ezt így nem lehet. Ennek véget kell vetni. Nem az a cigány, aki dolgozik és neveli a gyerekeit nem segélybõl. Az a cigány aki nem is akar dolgozni. Minek, ha a segélybõl és a mindennapi betörésbõl, zsebeskedébõl és rablásból megél. De TÕLÜNK veszi el. Évekig dolgoztak a szomszédaim a lakásukon. Nem HÁZ. LAKÁS. Bement a szemétláda, nem tudott mit elvinni, mert se kp. se ékszer nem volt. Tönkre tett mindent. A rendõrség meg széttárja a karját. A biztosító nem fizet, mert nincs riasztó.
De amikor a roma rálõtt a cigányházra, mert neki is tele van a töke velük, hát egybõl: Magyarok voltak. Biztos, hogy a gárda volt.
Na ennek kell véget vetni. Mert a Magyar lány és asszony megöli a csecsemõjét, mert kilátástalan a jövõje. Nem kap segélyt, ne is álljon sorba. A cigány meg nyugodt szívvel potyogtat, mert úgyis kap segélyt. Meg a család megy lopni.
Moldávia bánata 2008 szept. 19. - 21:58:58
(50/242)
Öntsünk már tiszta vizet a pohárba!
Le merném fogadni, hogy a sok, kõkemény romaellenes le se sz.rná az egészet, ha lenne arra zséje, hogy megvegye az ultramodern, kivehetõ ajtós, kávét lefõzõ mobilt, meg az ahhoz hasonlókat.
Sikertelen ember = rasszizmus, sikeres ember = tesz az egészre...
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 19. - 21:36:52 Előzmény Béciman
(49/242)
A sorok között olvass. :)
Béciman 2008 szept. 19. - 13:26:52 Előzmény Morpheus RexXx
(48/242)
Legalább EMBER módjára próbálnának meg élni!!!
Az ukrán meg egyéb maffiák többnyire csak egymást írtják, az nem baj.
Béciman 2008 szept. 19. - 13:25:23 Előzmény Moldávia bánata
(47/242)
Nem!
Csak õk jóval kevesebben vannak és nem ölnek szinte bármilyen indokkal.
Béciman 2008 szept. 19. - 13:23:12
(46/242)
De legalább próbálkozik...
Nehéz ám felnyitni az emberek szemét!
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 18. - 22:46:05 Előzmény Béciman
(45/242)
Hali.
Dehogy a cigányt...
Egy kisebbségi népcsoportot akik nem képesek kisebbségi népcsoport módjára élni... Bûnözõk??? Szinte csak magyar bûnözõk, meg albán, meg román, meg ukrán és stb van... romabûnözés? Az mi? A rendõrök se nagyon ismernek ilyent... legalább is nem látják. Ha látnák, még véletlenül tulórázni kellene... (tiszteletem a kivételeknek közöttük)
Moldávia bánata 2008 szept. 18. - 22:20:38 Előzmény Béciman
(44/242)
És a magyar bûnözõkkel mi lesz? Õket pátyolgatjuk?
Béciman 2008 szept. 18. - 17:06:38
(43/242)
Te jó ég!!!!!!!!!!