Téma: Mélymagyar

offtopic
Heathcliff 2008 szept. 25. - 09:38:27 Előzmény Perdikkas
(82/242)
Szerintem sokkal több köztük a normális. Én csak ilyeneket ismerek, kivéve egy színesfémkereskedõ családot...
offtopic
Heathcliff 2008 szept. 25. - 09:35:19 Előzmény Perdikkas
(81/242)
Szólt elõre

Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke 2007 februárjában adott interjút a Heteknek. Részlet:
– Az OCÖ összetételénél sokkal fontosabb a cigányság egészének a sorsa. Roma vezetõként milyen jövõt lát?
– Gondolja el, mi lesz itt nyolc-tíz éven belül ilyen népszaporulat mellett: LESZ KÉTMILLIÓ TARTÓS ROMA MUNKANÉLKÜLI, AKIT EL KELL TARTANI. Ettõl megerõsödik a radikális jobboldal, amely már most a roma társadalmat állítja be bûnbakként. A többségi és a roma társadalom szembe fog kerülni egymással, s CSAK IDÕ KÉRDÉSE, MIKOR CSAPNAK ÖSSZE.

A teljes cikk: http://hetilap.hetek.hu/index.php?cikk=68385
offtopic
Heathcliff 2008 szept. 25. - 09:27:21 Előzmény Moldávia bánata
(80/242)
Na ja. Egy csengeri asszony mesélte: a szatmári cipõgyárban dolgozik, szalag mellett. A cipõgyár német kézben van, onnan hozzák a bõröket (a magyarok nem értenek a bõriparhoz. http://www.retep.sk/roznava/muzeum/muzeumh.php); az egyik fõnök német, a másik román; a szalag mellett nyáron fullasztó a hõség, borzasztó a tempó, szünet nincs. Télen leégett a raktár és a fél gyár egy zárlatos számítógép miatt, a kárt a dolgozók fizetésén spórolják vissza. A hölgy, saját bevallása szerint 30.000 Ft-ot kap. A postás férje fizetése 52.000 Ft.
A férje hordja a cigányoknak a 60.000Ft-os segélyt.
Egy roma felgyújtotta a házát, amíg a lopott rézdrótról leégette a mûanyagot. Az önkormányzat ingyen épített neki másikat. Magyarnak nem építenek, természetesen.
A szomszédasszonya biciklivel vitte a két gyermekét, egy roma botot dugott a küllõk közé. Elzuhantak, amíg az asszony összeszedte a két gyereket, a roma ellopta a pénztárcáját és a telefonját. Tele volt ilyen panasszal, nem sorolom.
Csenger parasztfalu volt, most is rengeteg almát és meggyet termelnek. A kitûnõ jonatán és egyéb almát 7-8 Ft-ért veszik át léalmának, a meggy tonnaszámra rohad a fán, nem kell, vagy alig-pénzért; a cipõgyári fõnöke szerint az összes fát föl kéne gyújtani...
Azt mondta, egyetlen vigasza a Kárpátia együttes koncertje, mert akkor a cigányok 10 km-es körzetben eltûnnek.
Tehát igazad van: a lúzerek utálják a cigányokat.

De nincs igazad mégsem: akik sikeresek, mûveltek, több nyelven beszélnek és külföldi egyetemeken tanultak, azok undorodnak a putris cigóktól. Nem is veszik õket emberszámba. Tehát õk a legrasszistábbak, ebben biztos vagyok. Mert õk a leglenézõbbek. Megtehetik.
offtopic
Heathcliff 2008 szept. 25. - 09:09:41
(79/242)
Gondolom, nem viccelsz. De akkor elsõ körben próbálkozz a villanypásztorral. Komolyan. Annak az ütése is épp elég fájdalmas és ijesztõ (kipróbáltam:)) Vagy esetleg egy pitbullal http://www.youtube.com/watch?v=JdRPRvhXSCo&feature=related :)
offtopic
Heathcliff 2008 szept. 25. - 07:18:42 Előzmény Morpheus RexXx
(78/242)
:D :P
offtopic
Heathcliff 2008 szept. 25. - 07:18:05 Előzmény Moldávia bánata
(77/242)
Hát ez az. Igaz, hogy egy csomót elõzetesben levõt kiengedtek pár napja, tárgyalás nélkül??
offtopic
Heathcliff 2008 szept. 25. - 07:16:50 Előzmény Béciman
(76/242)
:) Én is. Nemrég küldtek még egy hûtõmágnest: "több szdsz, több hûtõmágnes!" felirattal. Majdnem sírtam a meghatottságtól.
offtopic
Heathcliff 2008 szept. 25. - 07:14:19 Előzmény Moldávia bánata
(75/242)
Miért?
offtopic
Heathcliff 2008 szept. 25. - 07:07:14 Előzmény cherry baby
(74/242)
Szia. Én is voltam Kunszentmiklóson, sajna csak pénteken, akkor még nem volt valami nagy tömeg, Bösztörön jórészt csak az árusok. Tetszett, hogy a madjarok egy füst alatt Tibetért és az ujgurokért is tüntettek :) a transzparenseikkel. És hogy az egyetlen cigány, aki odavetõdött, pont engem szúrt ki, hogy összehaverkodjunk :)) Egy értelmi fogyatékos asszony volt, babakocsiban tolta a kutyáját :)), és odajött hozzám, megmutatta. Komolyan büszke voltam.
cherry baby 2008 szept. 23. - 12:01:29
(73/242)
ha én tudnám kik azok, már megtettem volna hidd el.

Szombaton is volt egy érdekes dolog. Jött egy busz. kiszállt belõle néhány fiatalember gárdista pólóban. Majd elvegyültek a tömegbe. Akkor repült a görög tûz a rendõrök közé, amivel is elkezdõdött a balhé. Odamentünk a buszhoz, benéztünk. Police feliratok voltak bent és roham rendõrös ruhák. Na mi akkor mentünk haza. Ha egy ilyet megmernek már sokadszorra csinálni...
pozsizsuzsi 2008 szept. 23. - 11:40:39
(72/242)
Hát akkor tégy jót Budapest lakosságával és jelentsd fel azt a 10 "***moderálva***"et, ezek szerint mindenki elégedett lesz.
cherry baby 2008 szept. 23. - 11:33:43
(71/242)
***moderálva***. voltunk 5ezren és 10 ember elkezd kötöszködni a rendõrökkel. Azt a 10 embert kell kikapni a tömegbõl és nem szétverni több száz embert. Ez bebizonyosodott a TV székháznál, a rendõrpalota elleni "támadásnál", és az összes MI általunk létrehozott demonstráción. És nem találják még mindig egyiket sem. Milyen érdekes....
Moldávia bánata 2008 szept. 22. - 21:50:33
(70/242)
S tudod, mi a meglepõ? A Hír TV-n, a Civil kaszinó címû klubdélutánban is elítélték néhányan ezeket. Hmmmm...
offtopic
hecsedli 2008 szept. 21. - 13:28:57 Előzmény Obránszky Ármin
(69/242)
Hát megkapaszkodtam. Amennyiben cigányokról beszélsz, akár magyar, akár nem, ha velem szemben többen jönnek ilyenek az utcán, bizony elõfordul, h átmegyek az utca túloldalára. Sõt még kisebb kerülõket is tettem már miattuk.
Persze nyugadtan lehet velük puszilkodni is, én nem ellenzem. :)
Obránszky Ármin 2008 szept. 20. - 20:30:45 Előzmény hecsedli
(68/242)
Most kapaszkodj meg: amennyiben Magyarországon él, magyar állampolgár még magyar is (h Magyar-e, azt nem tudom, vannak itt szakértõk tessék õket faggatni a témában), amellett, h minden kétséget kizáróan ember! ;-)
offtopic
hecsedli 2008 szept. 20. - 19:22:04
(67/242)
hogy miket tanulhat itt az ember. És a cigány az mi? Fõnév? Melléknév? Ember, az biztos. :)
offtopic
pozsizsuzsi 2008 szept. 20. - 19:15:17
(66/242)
Nem akarlak letörni, de az ember nem melléknév, akárhogy írod is.
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 20. - 18:47:40
(65/242)
A "basszuskulcs"-ot hová sorolnád? :D
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 20. - 18:46:30
(64/242)
Részvétem... nos a magyart írhatjuk így mint melléknév. Amennyiben Magyar-t írunk, nem melléknév. Ill az ember is Ember-két írva nem melléknév... helyettesítõ fõnév. :)
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 20. - 18:35:58
(63/242)
Akkor arról írj, ne betûket buzerálj... :D