Téma: Mosolyogj 2.

1/10
nikato dec. 30. 15:52:33 1/10
(30/30)
Ez ijesztő? A főszereplő csaj irritáló volt a Kristen Stewart kinézetével; a lihegésével, ahogy az üveg vizeket itta az meg még idegesítőbb volt.
2/10
Zordi01 dec. 29. 07:10:20 2/10
(29/30)
Borzalmas.
5/10
Pantagruel59 dec. 25. 20:56:51 5/10
(28/30)
Nem lett volna ez egy rossz film, csak éppúgy, mint az első részt, itt is elszúrták ezzel a nevetséges vigyorgással, ami cseppet sem félelmetes, sokkal inkább szánalmas és egy amolyan gagyi tinihorror jelleget kölcsönöz. A szinésznő nagy beleéléssel előadott játéka azonban ellensúlyozta ezt és a sztárélet árnyoldalainak a bemutatása meg egy sokkal mélyebb értelemmel is felruházta a történetet. Sokat hallani a sztáripar testet-lelket megrontó és kizsákmányoló gátlástalanságáról, hát azt itt kendőzetlenül és a maga nyers brutalitásával teszik elénk.
Jómagam úgy érzem, hogy egy különálló filmként ez sokkal jobb és komolyan vehetőbb is lehetett volna. Az önvádlás és ezáltal az önpusztítás útjára lépett lélek megtisztulásának vagy éppen az elkárhozásának a drámája megérdemelné ezt. Így ez csak egy kihagyott lehetőség.
10 pont az alakításért, 1 pont a körítését (idióta vigyorgásos vándorló entitás baromság). Tehát egy erős 5 csillag.
4/10
3,14159 dec. 22. 08:01:54 4/10
(27/30)
Szerintem gyengébb, mint az 1.
2/10
dr.66 dec. 21. 13:40:27 2/10
(26/30)
Óriási csalódás több mint két óra hosszan.
Gabó28 dec. 21. 05:48:57
(25/30)
Voss reklám volt, vagy mi a fene!? Ennyi vizet meginni egy filmben...
1/10
metalstorm dec. 20. 13:53:03 1/10 Előzmény Roland75
(24/30)
Pedig ez pont egy faék....
1/10
metalstorm dec. 20. 13:52:29 1/10
(23/30)
Alig vártam... szinkronosan néztem most meg. Annyira nulla mint annak a szánalmas rendezőnek a "Mi" és a "Nem" cinü szemetei... Nulla és ez mellé egy halom "zenei" fos 🙁 Csalódás felsőfokon
8/10
Roland75 dec. 19. 11:40:43 8/10
(22/30)
Mindenképp érdemes megnézni de csak azoknak akik nem kizárólag faékegyszerű filmeken nevelkedtek.
k11zoltan nov. 30. 22:10:33
(21/30)
Majdnem napra pontosan 2 éve láttam az első részt.
Az azért volt jobb ennél, mert az legalább rövidebb volt.
6/10
Gaddemon nov. 25. 16:13:36 6/10
(20/30)
Összességében jó volt, a feszültséget végig fenntartotta, bár nekem túl sok volt a gore elem, emiatt is tetszett jobban az első rész. A főszereplő csaj remekül játszott, jól énekel, jól táncol, ez a haj szuperül állt neki, és kihozta a szerepből, amit ki lehetett. Érdekes volt, hogy teljesen összemosódott a képzelet és a valóság.
1/10
Snow nov. 23. 03:14:48 1/10 Előzmény Trya
(19/30)
Ezzel a stílussal amit itt előadsz, nem is csodálom, hogy neked tetszett a film...
2/10
Gulácsi Péter nov. 21. 23:01:00 2/10
(18/30)
Az első fél óra tetszett. Aztán kiszámítható és nagyon gyenge lett a film. A vége érthetetlen és értelmetlen. A végső "harc" öncélú és semmitmondó. A főszereplő csaj pedig kimondottan irritált.
Az első rész sem volt egy nagy szám, de ez bőven alulmúlta.
9/10
Patrick Macnee nov. 19. 00:27:07 9/10
(17/30)
Ekkora flasht.., na ebben lásd meg mi volt a valóság,,,. és mi nem! 💪🙏 Fősz. csajszi jól nyomatta,,.és még jó nő is! 😍👌🤟
9/10
Ildikó Nóra nov. 01. 12:52:23 9/10
(16/30)
A film nekem is tetszett, ez is végig érdekes
izgalmas volt, hogy mi lesz a vége, mi történik a főszereplővel. Naomi S-nak jól állt szerep és nagyon jól játszott. Az ismét hatásos filmzene, helyszínek, mellékszereplők, operatőri munka, a szinkron is tetszett.
10/10
Trya nov. 01. 12:29:00 10/10
(15/30)
A magyar emberek többsége szegénységi bizonyítvánnyal rendelkezik, ez a kommentelők között is meglátszik. 1 csillagot adtok egy olyan filmre, aminek volt mondani valója, volt egy olyan karakterje ami egyedülállóan elcseszett élettel rendelkezik. Naomi Scott fenomenális színészi tehetség, tökéletesen játszotta a főszereplőt. Minden érzelmet jól átadott. Nekem a filmben szereplő zenék is tetszettek. Igazi felüdülés volt elveszni egy filmben, ahol nem csak Skye, hanem saját maga a néző sem tudja mi a valóság és mi a hallucináció. Egy világsztár, akinek volt egy szörnyű autóbalesete, ahol a párja mellette halt meg. Van egy anyának nem nevezhető anyja, aki csak arra használja a gyerekét, hogy pénzt szerezzen, valamint lát egy embert aki mosolyogva megöli magát egy súlyzókoronggal és el is van készítve az idegroncs ember. Nekem egy 7-es vagy 8-ast ér a film, viszont azért adok 10-est, mert szimplán buták az emberek, és ha már egy kicsit is böki valami a szemüket akkor megy a fröcsögés, 10/0, szarozás és társai. Sokatoknak itt savanyú a szőlő, mert egy épkézláb összegzést nem találtam egyetlen negatív értékelésből sem.
2/10
Sziget01120 nov. 01. 09:33:42 2/10
(14/30)
Az első filmhez képest szerintem eltörpül. Annak tökéletesen jó volt a története kiszámíthatatlan volt ez a film meg katasztrófa alig lehetett érteni a storyt a vége se tiszta hogy mi történik ráadásul auon kívül hogy belezésből állt az egész szerintem az olcsó jumpscare-ken kívül ilyesztő se volt.
korpetike okt. 29. 20:43:35
(13/30)
Életemben talán nem láttam mèg ennèl hulladékabb filmet, de ha véletlen igen, ez akkor is benne van a három legrosszabb között, amit életem során láttam. A forgatókönyvíró és a rendező valószínű olyan beteg lelkű állatok lehetnek, hogy zárt osztályra kéne vinni őket. Kezdem már lassan azt gondolni, hogy a zs...-ó Hollywoodnak már nincsen más célja csak a lélek mérgezés. Senki véletlen se nézze meg ezt a szörnyűsèget.
10/10
_eke_ okt. 29. 07:17:20 10/10
(12/30)
Azokat akik osztogatják az 1 pontokat konkrétan ki kellene zárni abból, hogy filmeket értékelhessenek. Egy 1 pontos film a mozgóképes formátum összes aspektusában megbukik. Itt az operatőri munka kiváló, a zene szintúgy jó. Tehát már csak ezek miatt sem lehet 1 pont… De felesleges is magyarázni, a prolik úgysem fogják fel.
Ez a film a gyászfeldolgozással és trauma átörökítéssel kapcsolatos réteg nélkül is megállná a helyét pusztán a sztárbusiness kizsigerelő, az embert felőrlő mivoltának bemutatásával. A jumpscarek kiválóan vannak megkomponálva. A véres, gore dolgok is zavarbaejtően explicit módon vannak bemutatva. Skye pokoljárása pedig rendkívül nyomasztó, ha az embernek van beleérző képessége. Pontosan ezért működik kiválóan még pszichológiai horrorként is a film. Skye és a néző sem tudja egy idő után, hogy mi valóság s mi nem. Vagy hogy hol fog felbukkanni a következő sokkoló szarság, mert az őrület a maximumra van járatva. Érzékeltem a moziban, hogy aki nem élte bele magát a filmbe annak az őrület ilyen szintű átadása csak komikus volt… de ez nem a film, hanem a néző hibája. Adok egy 10 pontot, mert bár a film egy nagyon erős 8-as, ellensúlyozni kell a buta pontozást.
1/10
Sticker okt. 27. 22:13:46 1/10
(11/30)
Szerintem ettől szarabb filmet még nem láttam🙂