Cordelia 2015 dec. 15. - 19:40:54
(6/26)
a drága besúgott barátaim címû film, amit Cserhalmi Sára rendezett szintén "furcsán", "hátulról" van filmezve. Konkrét oka van, aki élt abban a korszakban érti mire gondolok. Láttad a filmet?
1/10
maxi613 2015 dec. 15. - 13:50:21 1/10
(5/26)
2 hete láttam moziban a Saul fiát.
Ez a film valami borzasztóan rossz lett. Az elsõ olyan film volt, hogy a moziban 10 perc után komolyan elgondolkodtam azon ( sok más emberrel együtt), hogy felállok és kijövök egyszerûen annyira nézhetetlen volt. Felfoghatatlan, hogy ki az akinek tetszik az, hogy másfél órán át egy rángatozó kamerán keresztül kell nézni a nõi hangon nyöszörgõ fõszereplõ fejét vagy hátát úgy, hogy közben minden más homályos vagyis semmit se látni. Én még nem szenvedtem ennyire egyetlen filmen se, 1ft-ot se ér ez a nézhetetlen valami és akkor a konkrét történetrõl még nem is beszéltem. Az biztos, hogy még véletlenül se fogom többé egyik filmjét se megnézni!
Ui: A végén a folyó árterét nézve hatalmas megkönnyebbülés fogott el, hogy nem kell a hátát néznem és, hogy végre vége ;)
Edmond Dantes 2015 máj. 24. - 20:22:34
(4/26)
Eljött a nagy pillanat: Grand Prix a Saul fiának! Bravó Saul fia! Bravó Nemes Jeles László!
sáfrányka 2015 máj. 24. - 12:48:50
(3/26)
***MODERÁLVA***Ahelyett, hogy örülnétek, hogy végre sikeresek a magyar filmek, ahelyett még a bemutató elõtt lepontozzátok magát a mûvet, és a rendezõt is... Hogy nem sül le a bõr a képetekrõl?? Nem azt mondom, hogy feltétlenül király filmrõl van szó (csak merem feltételezni, ugyanis az imdb-n is 8.0-t kapott, ott pedig csak azok a FILMEKHEZ ÉRTÕ emberek szavaznak, akik már látták a filmet cannes-ban... NEM ELÕÍTÉLET ALAPJÁN!!), de azért többet vártam az emberiségtõl... Megdöbbentõ mennyire ostobák egyesek...
szonya1 2015 máj. 23. - 14:25:36 Előzmény tesz-vesz
(2/26)
A Jelesrõl nem tehet, azt az apjától, Jeles Andrástól örökölte:)
1/10
tesz-vesz 2015 máj. 23. - 06:58:23 1/10
(1/26)
nemes ? jeles?
ugye az valószínûtlen, hogy valakinek véletlenszerûen legyen ilyen nárcisztikus neve?