Téma: Odaát

10/10
monkeyjade 2009 aug. 12. - 20:29:05 10/10
(5503/7743)
Semmi gond.
Cast úgyis Dean elviszi egyet kurvázni, (ez igaz is lesz az 5. évadban) aztán jönnek a kis Castielek.

Sam pedig valami elvonón lesz, beleszeret egy beteg társába és éldegélnek majd... (ez félig megint igaz lesz az 5. évadban, bocsi Spoiler)
Éppen ezért Sammytõl megválunk. De legalább Jared nézhet új filmet magának amiben szerepelhet. Ez pozitív. :))))

Miért utáljuk Samet... bocs Jaredet ennyien?

Kérdés. Lehet beszélni errõl.

Ok, indítok egy témát.

Miért nem szeretjük Jared Padaleckit vagy Sam Winchester? Mi a keresnivalója még a sorozatban? plussz egy kérdés: Miért is dörzsizünk Misha Collinsra, (akinek nem ártana egy szájfeltöltés hogy legalább ráncos és száraz ne legyen az ajka,ooops, leszedné vele a bõr az arcomról.) Mi ez a nagy szerelmem Misha iránt és letojva a két srác? (mert uncsik már?)

Na lehet irogatni és válaszolni.

PS: Miért nem bukunk már Dean Winchesterre vagy Jensen Acklesre? (unjuk vagy már öreg mint az országút?)

Kire dörzsizik a magyarfan és miért? vagy... Ki a legjobb színész, miért? (Jensen nálam egyértelmû mert már bizonyított, Misha azzal nem hogy csúnyán néz, és Jared akinek a fanja vagyok még javulhat)

Sok kérdés, válaszok?
10/10
trl007 2009 aug. 12. - 20:23:00 10/10
(5502/7743)
Csecsemõs rész? Bocsi, én nem vagyok ilyen tájékozott, nem értek angolul, vagyis nagyon késõn jutnak el hozzám az infók, mire vmelyik magyar oldal is hajlandó foglalkozni a témával :(
kymara 2009 aug. 12. - 20:13:03
(5501/7743)
Kíváncsi vagyok, hogy a csecsemõs rész benne lesz-e?
kymara 2009 aug. 12. - 20:12:29
(5500/7743)
Elõre leszögezem, hogy Cas nem hal meg. Vagyis még!! nem. De az egy kicsit bosszant, hogy pár ötletemet csak úgy betettek. Lehet, hogy valaki vette gondolathullámaimat? /Pl. Cas-Dean- bordély/Már kb. fél évvel ezelõtt megírtam ezt a jelenetet.
10/10
trl007 2009 aug. 12. - 20:06:40 10/10
(5499/7743)
:D!
Van egy pár tippem, hogy mi szerepel benne :D:D.
kymara 2009 aug. 12. - 20:06:00
(5498/7743)
Az "álmaidat" Cas-re értem.
kymara 2009 aug. 12. - 20:05:07
(5497/7743)
Mint tudod, írogatom az én saját folytatásomat a sorozathoz. Van pár rész az 5. évadban, amit ha megfilmesítenének, tuti, hogy a kedvenc részeid lennének az egész 5évadban./ Elég az, hogy a kedvenc álmaid válnának valóra/ Most nem szeretném ellõni a poént, de bízom benne, hogy még idõ elõtt el tudom küldeni az "érintetnek".
10/10
trl007 2009 aug. 12. - 19:25:22 10/10
(5496/7743)
Ja, egyébként szerintem nem valószínû, hogy valamelyik Winchestert kiírják a sorozatból Castiel kedvéért, hiszen azért az alaptörténetben mégiscsak a két tesó szerepel. És hiába áztatták el Samet, azért nagy rajongótábora maradt, meg ha megbánja a bûneit is... Hát nem hiszem, na!
10/10
trl007 2009 aug. 12. - 19:20:36 10/10
(5495/7743)
Jesszus, te tényleg komolyan, tiszta szívedbõl gyûlölöd. Bár, ha tényleg ilyeneket nyilatkozik, akkor nem lehet valami jó arc. "Statiszták?!" Hol él ez?
Na mindegy, majd szeptemberben eldõl, hogy mi történik a szereplõgárdával.
10/10
monkeyjade 2009 aug. 12. - 19:16:57 10/10
(5494/7743)
Óh én ha csak meghallom, hogy Misha vagy Castiel már falnak megyek.
Tényleg meg kellett volna fojtanom
Pedig háttérbe szorultak... Sammy mindenképpen. Elég feltünõen. És én csak szólok, hogy az 5. évadban úgy fest hárman tépik az Impalát és tudod hogy van ez. sok jó csõdör egy csárdában nem fér meg. Valakinek mennie kell és ki az akit nem igen csípnek a rajongók... Na igen õ sztem megy vagy ha nem is elég szépen leépítik, ahogy már elkezdték a 4. évadban is elég feltünûen.

Engem zavar, hogy mindenütt csak Castiel van Dörzsiznek rá a "talpnyalók" és ettõl hányok. Csak mert csúnyán néz És olyan mint Colombo... nem tudom mi ebben a jó fõleg, hogy mint ember is szánalmas. De szokjak hozzá a gondolathoz hogy Castiel fõszereplõ lesz az 5 évadban és valaki mellék... nem fog menni. akkor inkább nem nézem. Számomra véget ér a sori. Bocs... Olvastam hogy Sam majd baromira sajnálni fogja, hogy mit tett és csúszik mászik bocsánatért... hát erre sem vagyok kíváncsi. Ciki hogy azt is olvastam hogy nem igen találtak ki semmit sem sem Samre sem Deanre csak Castielre aki "jelentõs" szerepet fog kapni. De jóóóóó. A comic conon ciki volt amikor Mishát megkérdezték hogy meséljen a srácokról erre õ: " Örülök, hogy ilyen statiszták is szerepet kapnak" Kösz Misha. Gáz... És szerintem a "talpnyalók" és õ is elfeledkezik arról, hogy talán ez a két srác járta ki az utat ahhoz, hogy õ beleüljön a jóba és most õ legyen az ász. Ha a két srác nem tette volna oda magát és nem futatja fel a sorit hol is lenne Misha? Õ csak jött és átvette a "boyking" szerepet. Kösz rajongók, kösz Misha. No mindegy... gáz...
Elég volt nekem az Asylumon látni mit tettek a rajongók... lesült a bõr a pofámról...