Téma: Popdaráló

8/10
csajszi xx 2008 dec. 06. - 22:32:25 8/10
(521/1201)
Sz*r?? Mármint a Popdaráló?? Ha arra érted,akkor nincs jobb dolgod mint negatív véleményeket írni a Popdaráló fórumára?Szerintem mással is eltudnád foglalni magad,a Popdaráló remek mûsor szidása helyett,mondok egy jó ötletet: nyisd ki a hûtõt,vegyél ki belõle egy üveg sört és idd meg.Hogy én is lesüllyedjek pár percre a te szintedre,csak ezt tudom ajánlani.Azért nem foglak magázni és nem leszek tisztelet tudó veled mert sokkal idõsebb vagy nálam.Ha negatív véleményt szeretnél ide írni a mûsorról,akkor szerintem használj kultúrabb szavakat rá.
robidusin 2008 dec. 06. - 22:01:35 Előzmény Petronella94
(520/1201)
Ez a szar még megyen? Hála Istennek, csak ritkán nézek TV-t!
10/10
Petronella94 2008 dec. 05. - 19:18:23 10/10
(519/1201)
Igen én már írtam de nem hiszem hogy hogy ennyire foglalkoznának velünk!!Dehát mindegy remélem jövõre is lesz!!Vagyis 2009-be!
gergõ33 2008 dec. 05. - 14:36:36
(518/1201)
Persze, én is így gondolom, ezért írtam is tv2-nek, meg a tv2 fórumaira...hátha olvasnak bejegyzéseket. Tegyétek ti is ezt szerintem. Sok lúd disznót gyõz alapon!:))
ADRIENNEt imádjuk!!!!!!:) gyönyörûûûûség
10/10
Petronella94 2008 dec. 05. - 10:36:08 10/10
(517/1201)
Igen nagyon egyetértek veled!Adrienne egyszerûen szuper és áronnak is vannak nagyon jó poénjai!De én még a profitzmusba venném nikit is mert õ is nagyon tehetséges ébs nagyon jól énekel sõt én azért a fiú énekesek közül is kiemelnék párat mert azért õk is nagyon jók!!Tény nekem a Popdarálóból a kedvencem a lányok közül Adrienne a fiúk közül meg Csabi! De nem ez a lényeg hanem az hogy tényleg összefoghatnánk azért hogy visszaálljon az eredeti hossza és szerintem ebbe sokan beszállnánakn mert ahhoz képest hogy ez egy magyar dalokkal foglalkozó mûsor rengetegen szeretik sõt...imádják!!!Amikor hosszabb volt akkor jó volt ez igaz, de én még így is nagyon szeretem bármilyen rövid lett, bármilyen fura elõadókat hívnak bele és bármennyire esetleg rosszul énekelnek egy dalt( amit szerintem nem szoktak!!!!) Szóval én azt mondom hogy egyáltalán örüljünk annak hogy van második évad, örüljünk hogy az énekesek ugyanazok akiket megszokhattunk és örüljünk annak is hogfy Áron nem vesztette el a humorérzékét!!!SZERINTEM EZEKET KELL NÉZNI ÉS NEM AZT HOGY KI HOGYAN ÉNEKEL VAGY NEM TETSZIK A STÍLUSA!!(Nem mondom hogy mindenkinek ez a véleménye de nekem ez!!)
gergõ33 2008 dec. 04. - 21:47:15
(516/1201)
Én is egyetértek azokkal, aki rövidnek találják a mostani mûsort. Elvesztette a sodrását! Mindenesetre Adrienne a sztár ebben a mûsorban, ez kristálytiszta! Áron is jófej, és mókás srác. Õk ketten azok, akik elviszik ezt a mûsort a profizmusukkal, és arcukkal! A Megaszar meg olyan amilyen, de ez itt nem is kell, hogy téma legyen. Azt kellene elérnünk közösen, hogy visszaálljanak az eredeti hosszra, hogy ugyanolyan élvezhetõ legyen ,mint azelõtt! Fogjunk össze!
Kata original 2008 dec. 04. - 15:45:43
(515/1201)
Nekem szántad? Akkor címezd nekem, és azt gondolom tiszteletben tartottam a véleményed, te kezdted ki az Enyém.:)
10/10
Petronella94 2008 dec. 04. - 13:27:56 10/10
(514/1201)
Igen igen nagyon egyetértek az elõttem szólóval!!De én függetlenül a hosszától még ígyis nagyon szeretem bár régebben jó volt és szerintem ezzel nem csak én vagyok így!!mindenrõl lehet pozitívan és negatívan is beszélni de azt valahogy normálisan kéne megfogalmazni és nem szidni!!Plusz nem kéne szerintem egymást sértegetnünk vagy egyebekkel megsértenünk!!Szerintem mindenki úgy jó ahogy van és mindenkinek az a véleménye amit õ akar!!dehát ez csak egy ovis vélménye aki még nem ismeri az éltet szóval nem biztos hogy így van...SÕT...!!
10/10
*ennyi* 2008 dec. 04. - 08:10:51 10/10
(513/1201)
Én ugy gondolom hogy a negatív kritika is kritika csak tudni kell megfogalmazni normálisan...és sztem az ilyen oldalak nem annyira arra valók hogy szapuljuk a müsort...lehet rossz vélemény ezt le is lehet irni a megfelelõ formában..de tiszeteletben kell hagyni a másik véleményét

am télletg jó lenne ha visszaállna...ez a Popdaráló már nem ugyanaz a Popdaráló amit anno annyira megszeretettem....
10/10
Petronella94 2008 dec. 03. - 19:51:12 10/10
(512/1201)
Igen az jó lenne ha visszaraknák a régire de mindegy én így is szeretem!!És egyet értek hogy mindenkinek meg van a saját véleménye és hogy a másiknak ezt tiszteletben kell tartania, de azért abban nem értek egyet (bármilyen fiatal is vagyok) hogy ha valaki kedvenc dolgát mûsorát vagy bármilyérõl a másik véleményt mond és nem pozitívat az nem biztos hogy jól esik a másiknak!!De mindegy legyen olyan mint volt és mindenkinek tiszteletben tartom a véleményét
8/10
csajszi xx 2008 dec. 03. - 18:59:08 8/10
(511/1201)
BUDAPEST — Nem csupán Botswana veszedelmes vadállatai jelentenek veszélyt a TV2 A sztárok a fejükre estek címû mûsor forgatásai alatt Kovács Áron (34) számára, hanem cukorbetegsége is. A mûsorvezetõ ugyanis – bár gyerekkora óta küzd a kórral – elsõ alkalommal utazik olyan helyre, ahol a körülmények nem minden esetben lesznek megfelelõk az inzulin helyes adagolására.

– Megváltoznak az étkezési szokásaim, mást eszem majd, mint itthon, emiatt pedig pontosan ki kell tapasztalnom, mihez mennyi inzulint kell a szervezetembe vinnem – mesélte a Blikknek Áron, aki ha kevesebb orvosságot adagol a kelleténél, fáradtság, rosszkedv, ingerültség törhet rá, nagyobb menynyiség esetén azonban az eszméletét is elvesztheti a szavanna közepén. A legnagyobb veszélyt az éjszakák jelentik, hiszen a vadállatok közelsége miatt nem tarthatnak ételt a sátorban.

– Itthon is gyakran elõfordul, hogy éjszaka alacsony a cukorszintem, ilyenkor kimegyek a hûtõhöz és eszem valami édeset. A sátrat sem hagyhatjuk majd el, mivel nagy a veszélye, hogy egy oroszlán éppen arra téved. Ha viszont a szervezetem nem jut cukorhoz, akár bele is halhatok.
Áron naponta injekciózza magát, így adagolja a megfelelõ mennyiségû inzulint
8/10
csajszi xx 2008 dec. 03. - 18:46:06 8/10
(510/1201)
Áron és Gabi kisfia(Máté)
8/10
csajszi xx 2008 dec. 03. - 18:43:58 8/10
(509/1201)
Az lehet,hogy ha szombat,akkor Megasztár,ezzel nincs is nagy bajom,de ha már a szombat a Megasztáré,és másra nincs is nagyon idõ(fõleg mostmár a döntõ miatt),akkor annyit igazán megtehetne a tv2,hogy a Popdaráló2.-t vissza teszi Pénteki napra,vissza állítják 1 órásra a mûsort valamint nem keverik más mûsorral.Iwiwen fent van Áron felesége is(Boda Gabi),megnéztem a képeit,tényleg nagyon szép nõ,Áronnak van ízlése,fent van a kisfiuk is(Máté) róla is van sok kép fent,szép kisfiú. Áron csinos volt a feleségével együtt az esküvõjükön(12évvel ezelõtt)is.Tartják a fiatalságukat.Kedvesnek tûnik Áron felesége,fõleg,hogy már 12 éve van vele,valamint aranyos és szép.Inkább akkor maradjanak még sokáig együtt,és nézzék a gyerek szemszögébõl is.<---(kapcsolatukat)
Kata original 2008 dec. 03. - 17:22:26 Előzmény Petronella94
(508/1201)
Egyrõl bíztosíthatlak: Sosem álltam be a tömegbe és nem szerettem azt,ami épp divat.:)
offtopic
Kata original 2008 dec. 03. - 15:37:19
(507/1201)
Nem tartom bajnak, ha valaki negatív véleményt ír valamirõl, szíve joga mindenkinek,mit tesz. minden vélemény,vélemény,akár filmrõl,bármirõl legyen szó. ezen az oldalon még információtartalommal is bír, akár kedvcsináló is lehet vagy nem,pl: film esetében.
10/10
offtopic
*ennyi* 2008 dec. 03. - 15:06:19 10/10
(506/1201)
Ezt természetesen megértem és bizonyos szinten egyet is értek vele... mert pl. énse szeretem a Megasztárból Tóth Lüszike hangocskáját és a Megasztárral sem értek egyet olyan szinten hogy minek kell ,ár a 4. bõrt lehuzni ugyan arról a müsorrol.... de mégsem megyek oda a megasztárral foglalkozo oldalakra és kezdem el szapulni a megasztárt... ileltve lehet egy ember akinek a hangja nekem nem tetszik de attól függetlenül bizonyos értelemben jó hangja van..mert pl. jól tudja használlni a hangját vagy esetleg másnak tetszik...szóval nem mondom azt hogy nem lehet rossz vélemény csak bizonyos dolgokat nemcsak a saját szemszögedbõl kell nézni....
ez olyan mint az ajándékvásárlás...ha veszek a barátnõmnek ajándékot akk nem a magam izlése szerint válogatok hanem az õ izlése szerint...és ugy próbállok meg valami szépet keresni...bocs ha nem érteted hogfy mire akarok kilyukadni...nekem ez a véleményem...
Kata original 2008 dec. 03. - 12:41:37
(505/1201)
A reakció márpedig ovis, sajnálom. Nem tudom milyen hangom van, alt1 az biztos, több évet tanultam hangképzést és a budapesti kamarakórus tagja voltam. Zongorázni is tanultam röpke 11 évet, az opera és az operett szeretetéhez nem kell IQ, ellenben azt gondolom,eldönthetem,hogy kinek a hangja tetszik és kié nem, milyen músor tetszik és milyen nem,köszönöm szépen.
10/10
offtopic
*ennyi* 2008 dec. 02. - 18:54:54 10/10
(504/1201)
Tudod ki az ovis itt? te....
ugyanis a musical és az operett pont két az a mûfaj aminek a felfogásához IQ kell... dehát akinek ez nincs az nem is tudja ezt értékelni...
10/10
Petronella94 2008 dec. 02. - 18:51:11 10/10
(503/1201)
Lehet hogy fiatalok vagyunk de legalább van ízlésünk nem úgy mint egyeseknek!!Dehát ez van!!Nem tudom hogy neked milyen hangod van vagy milyen zenei stílusok jönnek be de ez j zene jók az énekesek jó a táncosokból egy-két ember nem kéne oda de a többi jó!!!És már bocsi de nem vagyunk ovisok!!
Kata original 2008 dec. 02. - 18:03:18
(502/1201)
Te jézusisten!
Ennyi hisztis embert,ellehet fogadni, hogy nem tetszik?
Annyira nem érdekel ,hogy ki és hol énekel, ha egyszer nem tetszik a hangjuk, egyátalán nem nagy élmény egyik sem. Általatok felhozott mûfaj meg ......nem kedvelem,finoman szólva. Micsoda reakciók,hehe:OVI!