Sz. Péter 2025 nov. 30. - 19:55:45 Előzmény Add3m
(36/76)
Sokan várják - teljesen hiába - azt az élményt, amit a legelső predator film adott.
Pedig már a második rész sem tudta ugyanazt hozni, hiszen akkor már ismertük a főszereplőt, tudtuk, hogy kicsoda-micsoda.
Ebben a filmben pedig három, különböző (hozzáállású) yautja is be lett mutatva.
8/10
Add3m 2025 nov. 30. - 07:25:54 8/10
(35/76)
Nyilván már csak a nosztalgia miatt sem ér fel a legelső Schwarzi filmhez, de mint a franchise önálló darabja megállja a helyét. Látványo, néhol kicsit humoros és folyamatosan pörög a film. Az új megközelítés, hogy a predator van a főszerepben is tetszett. Akik olvastak könyveket, képregényeket a témában azok szerint is, igen is van helye ennek a filmnek ugyan is sok színű a predátor kultúra.
7/10
Cron 2025 nov. 27. - 22:09:13 7/10
(34/76)
Egy Disney családi mesefilm lett a Predátorból. A karakternek nincs sok köze az eredetihez, a megnézése után valószínű, már soha nem is tudunk majd félelmetes ragadozóként gondolni erre a vicces, romantikus figurára, de ha ettől eltekintünk, egy teljesen jó popcorn mozi.
Sz. Péter 2025 nov. 26. - 17:48:38 Előzmény Roland75
(33/76)
Van akinek az a baj ha van benne, van akinek az ha nincs benne.
Aztán vannak azok, akiket ez teljesen hidegen hagy, mert kb. annyi jelentősége van egy szereplő bőrszínének, mint a pl. haja színének, vagy a cipője méretének.
2/10
Roland75 2025 nov. 26. - 11:57:52 2/10
(32/76)
Ha nem szerepelne a címében a Predator még klassz sci-fi filmnek jó lenne. Már szinte hiányoltam benne az LMBTQ-t.
4/10
Nico71 2025 nov. 22. - 18:01:21 4/10 Előzmény Nico71
(31/76)
(Az okoskodó, mindent is tudó "asszonyt" már nem merem megemlíteni, mert a végén leharapják a fejem a nők.
- Béla! Hát nem látsz a szemedtől? Az nem egyszerű mezei fű. Ne menj oda! ....Bélaaaa! Vigyázz, meg akar enni! Lásd el a baját! ...Bélaaaaa! Figyelj a lábamra! ...Béla! Az a kis apróság, csak szeretni akar téged. Nem lehányt, csak cuki és kifújta rád a borsófüzit, mert sok volt neki. ... Béééélaaaa! Az a nagy robot izé bántani akar, ereszd rá a nagy kutya szörnyedet! ... Béla, mi melletted állunk, ha nem szeret az apád. ... Húha, gyün az anyósom! Milyen a viszonyod az anyáddal Béla?)
4/10
Nico71 2025 nov. 22. - 17:38:40 4/10
(30/76)
Rekord nézettséget ért el az Amerikai mozikban? 🤔
Persze, hiszen az eredetivel ellentétben ez nem 18 karikás Sci-fi horror, hanem egy családi sci-fi, amelyet sokkal többen tudnak megtekinteni (főként az Amerikai mozikban PG-13 besorolással), amely az Avatar és a Jurassic World keresztezéséből született. Ráadásul, az alapsztori olyan, akár a Cápamese, vagy a Süsü a sárkány. Itt a vérengző ragadozók közül (akik kitépik az emberek gerincét fejjel együtt és trófea szobadíszként használják) kiebrudalt kölöknek drukkolhatunk, aki a beilleszkedés helyett világgá megy, kalandos útján mellé szegülőkkel saját klánt alapít és jó akar lenni, különb az őseinél. Hozzáteszem, egy embert sem öl meg a filmben, csupán android gépeket aprít, + nagy növényeket, óriás bogarat és egy bivaly szerű dinót.
A játékos majompofa pedig kimaxolja a cukisági faktort a filmben.
Minden meg van benne, ami egy jó családi mozihoz szükséges!
De Alien - Predator rajongóként mindez nem elég a sikerhez. Legalábbis, nálam nem!
Emegy 2025 nov. 20. - 07:15:56
(29/76)
light Prédátorka. Ha el tudod fogadni, hogy köze nincs semmihez, főleg az előzőekhez, akkor tetszeni fog. Aműgy harmatos átírás. Már csak annyi hiányzott, hogy könnyezzen kicsit, meg szerelembe essenek.
4-5 pont max.
7/10
tomnemis 2025 nov. 20. - 06:58:57 7/10
(28/76)
Nálam 7 csillag. Röviden: Akció filmként megjárja. (Azokért nem igazán rajongok.) Nyomokban pedig Predátor filmet is tartalmaz.
6/10
grebel 2025 nov. 19. - 21:23:11 6/10
(27/76)
Jaj
8/10
fferlen73 2025 nov. 18. - 20:59:13 8/10
(26/76)
Egész jó volt ez a film. Egy biztos, hogy nálam a korábbi "Predator - Préda" című rettenetet magasan túlszárnyalja Az összes predátor film közül a legelső, majd a Predator vs Aliens és ez tetszett. Nem életem filmje, de egy 8-ast minimum megér/t.
8/10
Manduza 2025 nov. 17. - 22:50:47 8/10
(25/76)
Működik ez a film, mint egy szórakoztató sci-fi. Egy pillantaig nem éreztük, hogy gagyi valamelyik jelenet (első pár perc kivételével), vagy dejavu érzése van az embernek, vagy túl van játszva stb. 2 óra útán még szívesen néztük volna.
Zahire 2025 nov. 16. - 10:12:22 Előzmény Findzs
(24/76)
Szerinted...szerintem meg a harmadik és a negyedik is kimondottan jó volt, SZERINTEM az ötödik volt nagyon halovány.
8/10
Albeart 2025 nov. 15. - 12:28:51 8/10 Előzmény Albeart
(23/76)
Jut eszembe, a régi filmekben a predator csak akkor ölt ha az illetőnél fegyver volt, ha nem volt nála fegyver békén hagyta az embert, tehát alapvetően képes a gondolkodásra ez a faj. A predatornak eleve a technológiája is fejlett. Ez már annak a jele, hogy a fajuk intelligens, tehát képes a fejlődésre. Ez a film egy átgondolt verzió, köze nincs a régihez, de ezt előzőleg is leirtam. Ja és nem csak disneyt nézek ;-).
Az nem az én bajom, ha valakinek nem tetszik, lelke rajta . Azzal nekem nem árt. Az összes régi predatort láttam, az összes Alien filmet is, még is az újitás valahogy bejött. Ez van,nem vagyunk egyformák (szerencsére:) . Egyébként meg, azt csinálnak amit akarnak a régi filmek alap történetével, újragondolás? Legyen. Akinek nem tetszik, ez van. Sok film alaptörténetével ezt csinálták már vagy megnézed vagy úgy döntesz, hogy kihagyod. Bárhogy is döntesz, jó döntés lesz. Akinek meg tetszik? Teljesen rendben van ez is.
Ez pl teljesen érthető kritika azok számára akik képesek nyitott elmével befogadni egy új koncepciót. https://www.youtube.com/watch?v=GVIBC0XcaNs
3/10
Findzs 2025 nov. 14. - 15:35:22 3/10 Előzmény Csalódott
(22/76)
Teljesen egyetértek veled!
Az utolsó nézhető predátoros film az AvP volt.
Persze a régi 2 részt az sem közelítette meg.

Borítékolható volt, hogy ez lesz egyébként.
Ettől a rajzfilm Predatorː Gyilkosok gyilkosa is jobb volt.
3/10
1/10
buncow 2025 nov. 12. - 16:44:46 1/10 Előzmény Menora119
(21/76)
😄😄😄
1/10
buncow 2025 nov. 12. - 16:44:16 1/10 Előzmény Albeart
(20/76)
Akkor neked a Disney való nem a Predator. Ha ilyen érző vicceske lényeket akarsz mély motivációval és komplex személyiséggel, ami külsőségekben is hasonlít egy emberre, akkor mi szükség Predatorra. Az első Predator film és a második az eredeti, a Predator univerzum már csak később hozzáfantáziált újgenerációs hülyeség. Lassan az Alien is érző lény lesz mély motivációval, ő csak egyetemre akart járni, hogy barátokat szerezzen és lediplomázzon... Találjatok ki új lényeket, amihez olyan eredetsztorit költhettek, amilyet akartok, ne a régiekből csináljátok nyálas bohócot, mert bizony ez fanservice...
8/10
Albeart 2025 nov. 12. - 12:41:45 8/10
(19/76)
Nézhető volt a film. Egy újragondolt története a Predatornak, egy érzőbb gondolkodóbb lény történetét és kiteljesedését mutatja meg. A régi predator filmekhez nincs nagy köze. A régi verziókban engem az mindig is zavart, hogy mi a francért akar ez mindenkit leölni. Minden predator lény más és más? Meglehet. A régiekben csak gyilkolni tudtak. Ebben a filmben egy teljesen más predatort ismerhettünk meg aki többre is képes, mint szimplán legyilkolni mindent ami az útjába kerül. Nekem ez valahogy jobban tetszett. Egyedül az zavart, hogy a robot néha annyira infantilis viselkedésű volt, hogy az már fájt. De nélküle a lény sem fejlődött volna. Ezen kivül nézhető volt, szórakoztató, olykor vicces. Klisés, de élvezhető film lett belőle. :-) Nem bántam meg, hogy megnéztem.
10/10
Menora119 2025 nov. 11. - 23:22:28 10/10
(18/76)
Én imádtam, pedig meg voltam győződve róla, hogy egy rettenetet kell majd végigülnöm, de minden percét élveztem, szerettem, nem akartam, hogy vége legyen. Erre a filmre abszolút megérte elmenni!
2/10
Villavillvilla 2025 nov. 11. - 16:12:46 2/10
(17/76)
Az alapkoncepció jó lett volna de kaptunk helyette egy mesefilmet gyerekeknek , dedós poénokkal.cukiságokkal.picurokkal.tiszta vicc.Egy ragadozó történet ne legyen nyalás, Óvodai matiné.
Én értem ,hogy meg kell felelni minden rétegnek a mai világban,de nagyon eltértek az igazi mivoltjától.
Mint predator fan nagyon elkeserítő volt ez a rész.