Lajos Toth 2023 dec. 23. - 00:20:28
(29/29)
OK. Viva Puskas Peter 1984.-2023. Age: 39.: Valo Vilag 8, 9, 10, 11. RTL II: Budapest./Hungary 2016-2017.-2018.-2019.-2020.-2021.-2022.-2023.
crazyforyou 2010 jún. 06. - 20:49:25
(28/29)
Tegnap volt szerencsém megismerni õt,a Vörösmarty téren rendezett Szegény gazdagok musical beharangozóján,és egy nagyon normális,kedves barátságos srác.És szerintem igazán szinpadra való,jó hangú,és szinészetben is egyre jobb.
mulao 2010 jún. 06. - 17:12:15
(27/29)
Hát. Ez a gyerek engem megoszt. Van egy ismerõsöm, aki kitalált rá egy "kedves" becenevet: majomgyerek.
Mint énekes, nem is tudom, egy-két jó száma azért akad, de amúgy engem hidegen hagy. Aztán berakták a Jóban Rosszban-ba is. A Made in Hungáriában viszont nagyon csíptem a játékát is, meg a szerepét is. Kicsit talán túl felkapták, illetve nem is annyira jó pasi, mint amilyen tinilány bálványnak beállították.
De ezenkívül nem hinném, hogy van bajom vele.
Dolhai-Dia 2009 júl. 31. - 10:05:56 Előzmény Hilaryfan17
(26/29)
Ha ezt úgy érted, hogy kinek mit jelent Puskás Peti. Akkor igazad van így kéne felfogni a dolgot. De remélm nem baj, hogy megvédek egy olyan embert akit ismerek (szerintem kicsit jobban mint ti) egy olyan hozzáírástól ami nem igaz róla. De igen, igazad van. Így kellene felfogni a dolgok álláspontját !
Hilaryfan17 2009 ápr. 03. - 19:48:29
(25/29)
1/10!!!, de mielõtt minden P.P. fan nekem támadna, mondok egy szót: SZUBJEKTIVITÁS!!!!
Gabriella54 2009 márc. 07. - 19:09:24
(24/29)
Ezennel megkövetem Pétert! Amit a Made in Hungaria-ban nyújt, az elõtt le a kalappal! Remek volt!
Rossana 2009 jan. 13. - 07:47:01 Előzmény Szab.Dia
(23/29)
Ja ezt a számot amit belinkeltél azt meg imádom!!!!!!!!!!!!
Ez igazán Petyás!:)
Rossana 2009 jan. 13. - 07:45:29 Előzmény Szab.Dia
(22/29)
Igazad van,sz.tem is jó színész és énekes is!
A Casting mindenben is állati jól játszik!:)
Bár ezt tudjuk,h. van aki kedveli és van aki nem.De ilyenek mindenhol vannak.
Sajnos.:(
Gabriella54 2008 nov. 20. - 00:27:06 Előzmény Szab.Dia
(21/29)
Semmi gond nincs vele, az élet - bármekkora közhely is! - megy tovább és mint már Freddie Mercury óta tudjuk: the show must go on!
Összesen annyit mondtam, hogy nekem (és sok más színház-szeretõ embernek) Attila volt és marad Rádi.
Amúgy 15-16 évesek is látták vele, tehát az idõsebb korosztály azért nem egészen helytálló :)
Szab.Dia 2008 nov. 19. - 20:57:39
(20/29)
Én is láttam Kaszás Atilával. És azt is tudom, hogy az õ hangjára van írva a dal. :) Azt is megértem, hogy az idõsebb korosztály máshogy néz a darabra. Bevallom õszintén, hogy a fényév távolságnál én is felkaptam a fejem, de fantasztikus volt. (A gerincemen végigfutott a hideg.)
De mások is kaphatnak lehetõséget, és más is lehet olyan jó mint õ. Szerintem mindenkinek van lehetõsége mindenre. :)
Szab.Dia 2008 nov. 19. - 20:48:54
(19/29)
Én is láttam Kaszás Attilával. És azt is tudom, hogy a hangjára írták ezt a számot.
De azért más is lehet olyan jó mint õ. :)
Gabriella54 2008 nov. 19. - 16:49:28 Előzmény Szab.Dia
(18/29)
Elolvastam, nem vitatom, hogy nagy élmény volt az elõadás.
De - és ez a pár év korkülönbség elõnye! - mi még ebben az elõadásban hallhattuk a Fényév távolságot: http://www.youtube.com/watch?v=3rAjhi-XunM
Szab.Dia 2008 nov. 15. - 22:59:31 Előzmény Gabriella54
(17/29)
Baromi hosszú, de érdemes elolvasni !


Újjászületett a Padlás - régi ismerõsökkel

Várakozással telve - amibe óhatatlanul is vegyült némi félelem - ültem be szombat délután a kecskeméti Katona József Színház nézõterére – Padlást nézni. Aztán kiütéssel nyert az elõadás, már ami a félelmeimet, valamint kötözködõ és kritikus hajlamaimat illeti. Abban a pillanatban, amikor a „szellemek” elkezdtek énekelni, elsírtam magamat, amiben nyoma sem volt a nosztalgiának, hanem csak azt éreztem, amit mindig is: ez A Padlás.

Sajnos nem ez volt az egyetlen, hogy pityeregtem, bár a sajnosnak csak egy oka van: bamba módra sminkeltem elõadás elõtt. Mondjuk Mamóka (Csombor Teréz) Tarantellája közben a könnyek mellett elég erõsen vigyorogtam is, mert zseniális volt a jelenet és az elõadó is. De Témüller (Sirkó László) se volt semmi, még sajnáltam is (ja, hiszen mindig sajnáltam szegény kockát). Nagyon-nagyon szerettem az elõadást, különösen így önmagában, újonnan, Padlásként, anélkül, hogy bárkit vagy bármit hiányoltam volna az eredetibõl.

Egy dologban hasonlított - azt hiszem - mindennél jobban az eredetire (és most nem olyan kis apróságra gondolok, mint a zene), az pedig a hatás. Ott táncoltak a szellemek, az összes, akiket régóta szeretek, megjelent Mamóka és Barrabás (Pál Attila), aztán Rádiós (Puskás Peti) és Süni (Simon Boglárka), és mintha mindet régrõl ismertem volna, bár tény és való, hogy Süni talán egy kicsit felnõtt (a tündéri kislány, akit Igó Éva játszott anno, egy nagyszájú, vagány csajszivá lett, de így is nagyon jó volt).

Szerettem a rendezõt (Réczei Tamás) is, hiszen voltak ötletei, újak és jók, és meg sem próbálta utánozni a Vígszínházas elõadást; talán ennek volt köszönhetõ (vagy talán a darab önmagában hordozott varázserejének, de nem akarom eldönteni), hogy sikerült kiiktatni mindenféle összehasonlítást és félelmet a fejembõl. Nagyon jó volt újra gyereknek lenni, kacarászni; kifejezetten jót tett korunk szlengjeinek valamint Presser Gábor dalszövegeinek jó helyen és idõben elsütött csemegéi, dõltünk a nevetéstõl, de komolyan. Azt hiszem az egyik, ami vitte nálam a pálmát, a helikopterrel támadó rendõrök ostromakor benyögött: „Ez itt a Szent István körút és nem Chicago”.

Természetesen „szellemeink” szövegei is modernizálódtak kicsit, a legjobban (NANÁ!) Lámpás (Szokolai Péter) alkalmazkodott, és nem is szégyellte pörgetni a nyelvét, a legkevésbé pedig a Hercegünknek (Csémy Balázs) sikerült, aki gyakorta Shakespeare-t idézett, ha pedig nem, akkor úgy beszélt, mint valami hangostankönyv. Imádtam.

Kölyök (Wégner Judit, betegség miatt énekhangja Mihály Dóra) édes volt, Mihály Dóra pedig elképesztõen szépséges hanggal bír, remélem, találkozom majd még vele itt-ott. De ott van még Meglökõ (Széplaky Géza), a néma óriás, aki folyton meg akarja lökni (avagy verni) a pimasz Lámpást, meg amúgy is mindenkit, akivel valami baja van – nos, hála istennek, ezek nem voltak túl sokan, kb. ugyanazokat szerette, akiket én is. Egyébként azon kívül, hogy nagyon jól játszott, még azért is megemelem elõtte a kalapomat, amiért AZOKBAN a cipõszerû izékben képes volt járni, táncolni, és nem esett hasra.

Rendõreink megfelelõen lököttek voltak, bár most egyértelmû lett a végére; Detektívünk (Fazakas Géza) bizony tiszta lélek, és még Mamóka szilvás gombócaira is kiérdemesült, ami pedig szegény Üteget (Kertész Richárd) illeti, hát õ megint megkapta a kitüntetését, egyem a lelkét.

Egyik nagyon nagy kedvencemet azért semmiképpen nem szeretném kihagyni, õ pedig Robinson (Tóth Mihály) volt. Aranyszínû robotjelmezében olykor elõkacsázott a helyérõl, elképesztõ pantomim-mozgást végezve, de akkor is az volt a legjobb, amikor „meghibásodott”. Oltári jó volt a fiatalember.

Összegzek és utószavazok egy kicsit: kedves pesti közönség, én tudom, hogy van itt egy Padlásunk, de szerintem megéri a fáradtságot lemenni és megnézni, minimum egyszer. Ez volt az összegzésem, és most jön az utószavam: szeretnék tiszta szívbõl köszönetet mondani az est (akarom mondani délután) Rádijának, Puskás Petinek, akinek sikerült úgy színpadra alkotnia Kaszás Attila örök emlékû karakterét, hogy nem Kaszás Attila emlékére szöktek könnyek a szemembe, mikor elkezdte énekelni a Fényév távolságot – pedig féltem ettõl.

Meg sem próbálta õt utánozni, még csak énekstílusban sem, és valószínûleg pont ezért lesz méltó utóda, akit mindenféle rossz érzés nélkül lehet hallgatni, nézni, élvezni ebben a szerepben is.

Mint fent: Peti, nagyon köszönöm, és természetesen a többieknek is, akik lehetõvé tették, hogy ezt az elõadást a számomra örök Rádiós Kaszás Attila, és a csodás Mamóka (Tábori Nóra) nélkül is szeretni és élvezni tudjam, mégpedig igazából, gyerekként átélve minden egyes percét.
Gabriella54 2008 nov. 09. - 23:06:12 Előzmény Szab.Dia
(16/29)
Végülis igaz, az apukája hallotta, õ meg nem :)
Szab.Dia 2008 nov. 09. - 19:34:05 Előzmény Gabriella54
(15/29)
Akkor az lehet, hogy nem Peti volt, mert nekem mindig visszaköszön.
Vagy az is lehet, hogy nem halotta.
Gabriella54 2008 nov. 09. - 14:53:12
(14/29)
1./ A vélemény szabad, tehát senki sem "ugat le" senkit azért, mert eltérõ ítéletet alkot valamirõl vagy valakirõl.
2./ Attila maga sem akarná, hogy ne játszák tovább a Padlást, bár õ az etalon és (legalábbis szerintem!) senki még csak meg sem közelítette.
3./ Péterrel volt "szerencsém" több ízben találkozni - egyszer vissza sem köszönt, másszor pedig nagyképû és lekezelõ volt. Ne értsd félre, nem azt akarom mondani, hogy az elõadónak (legyen bár színész vagy énekes) kutyakötelessége bárkinek bárhol rendelkezésre állnia, de hogy még csak ne is köszönjön!
Szab.Dia 2008 nov. 09. - 13:54:33 Előzmény Rossana
(13/29)
a Twist Oliveren készült a kép.
Szab.Dia 2008 nov. 09. - 13:46:14 Előzmény Gabriella54
(12/29)
Puskás Péternek igen is van hangja !
Nagyon jó "A padlás" c. musicalban. Fantasztikusan alakít benne, és bár Kaszás Attillát nem veri le, de ha köztünklenne Attila, biztos vagyok benne, hogy meglenne elégedve a mûvészúrral !! (és tartsuk mûvészúrnak!)

Nem értelek benneteket, hogy mért kell röktön azt gondolni, -hú ez a megasztárban tûnt fel, biztos béna-. Péter bizonyítani akar csak egyesek nem engedik neki, mert el könyvelték a tehetségkutató mûsorban. De ha félre tehetnétek az emberiséggel járó gyûlöletet, és felnyitnátok a szemeteket, akkor biztos vagyok bene, hogy találnátok benne olyat amit poztívan néznétek benne... Melleseleg nem a külsõt kell nézni. Hanem a tehetséget (ami van neki). Mert szerintem Nektek a külseje nem tetszik, de ha megnéztek egy megás képet/felvételt és egy mostanit, akkor szemmel láthatóan, füllell hallhatóan lehet hallani a változást. Ha pedig néznétek az emebri belõst, akkor -elmondanám-, hogy Péter, nagyon kedves, nagyon aranyos, és barátságot, nyitott, komunikatív.
Ha hallgatni akartok mai felvételt akkor tessék, sok szerettel:

http://www.youtube.com/watch?v=q5uzcgMqlkg

Nem beszólni akartam, hanem elmondtam a véleményemet, még mielött nekem esnétek.
És szerintem nagy hülyeség lenne kihagyni "A padlást" !

Dia
Gabriella54 2008 nov. 03. - 15:58:20 Előzmény Petrapetrus
(11/29)
Közben az apukája oltári nagy színész! Úgy látszik, Péter nem nagyon örökölte a tehetségét :(
Petrapetrus 2008 nov. 03. - 07:25:40
(10/29)
Nem csodálom. Ha még tudna énekelni, meg lenne hangja...
De nincs szegénynek... :-D