1/10
Sumomo 2019 aug. 25. - 07:43:03 1/10 Előzmény mihenike
(967/1547)
Mügéhez még azt tenném hozzá, hogy örökölte a hajlamot de nem örökölte az erőt, de a gonoszságot sem.
mihenike 2019 aug. 24. - 23:40:31 Előzmény libra26
(966/1547)
OFF

Még egy kérdés: Az ellopott életröl hallottál vagy láttad?!? azt is a youtube dobta fel, valami supertv2 adta (nem is tudtam hogy van ilyen adó mert kb ezer éve külföldön élek) Tuba játszik benne (a piszkos pénzböl)!
Lehet, hogy reggeltöl estig török sorozatokat kellene nézni és blogot írni róla :D
hahaha

OFF
mihenike 2019 aug. 24. - 23:36:09 Előzmény libra26
(965/1547)
A másik sorozatról:

Teljesen rákattantam, magával ragadott, az elsö kb 10-15 rész idegesítöen lassù volt, de azóta felpörögtek az események, a zenék is választékosabbak lettek és a szereplök olyan jellemváltozáson mennek/mentek át, hogy magam sem tudom már, hogy ki a „jó“ és ki a „rossz“! már csak 5 résszel vagyok elmaradva az rtlklubtól. És itt nincs ùtvesztö, itt nagyon is tudja a forgatókönyvíró, hogy mit miért tesz!!!! És emellett vasalàson kívül nem igen lehet ám mást csinàlni, mert annyira bonyolult és figyelni kell:D Mostmár Kadír is meggyözött... De ez egy kökemény krimi, néha Kadírnak vannak jó elszólásai. És már Veli is àtalakult, nála van màr nagyobb maffiózó! nekem kicsit hasonlít az Ezelhez, ami az akciót és a gyilkolászást és a sok àrulàst illeti. persze van benne szerelmi szál is, de nem az a leglényegesebb. Ha lesz ùgy idöd érdemes megnézni!!!!

mihenike 2019 aug. 24. - 23:24:29 Előzmény libra26
(964/1547)
szia/sziasztok!!
na jól van Mügével kapcsolatban meg lettem gyözve :D
de Zeyneppel, legalábbis a régivel, még mindig szimpatizálok :D
Ami meg a negatív vs. pozitív karaktereket illeti....- ebben az ùtvesztöben a negatïv karakterek viszik a prímet...
Oh te jó ég, ma a youtube feldobott egy videót, én meg lefagytam teljesen
-ide írom, ha nem akarod ne olvasd el, mert nagyon durva!!!!!

Hülya leszùrja Kenant és rágyùjta a házát

7/10
libra26 2019 aug. 24. - 16:06:04 7/10 Előzmény mihenike
(963/1547)
A péntekit ma fogom megnézni, de látom lesz mit megemészteni újra!! :D
Kenanék amúgy most kemények, de szerintem Cemal összeáll Hülya másik maffiavezér hódolójával (Becet?) aztán indul egy újabb bandaháború :D
Arda szerintem is feladja majd ezt a szegény életet... Efsun pedig bolond, ha elhiszi, hogy igazságtalan vele az élet és még csak ezután fog gonosszá válni!! Mivaaaaan? Már megint :)

Még Hülya megverése kapcsán nem írtam le: Beyza&Adile - soha az életben nem láttam még két ilyen gyökér szolgálót :)))) ha ezeken múlik, simán agyonverhették volna a ház asszonyát
7/10
libra26 2019 aug. 24. - 15:59:28 7/10 Előzmény mihenike
(962/1547)
Sziaaa! :) Sziasztok!

Bonnie és Clyde :) na tudtam, hogy emlékeztetnek valakikre :D
Bocsánat, picit becsatlakozom én is ebbe a beszélgetésbe, mert a karakterek kapcsán nekem nagyon fura volt, hogy a jó szereplőket, akik csak szenvednek és akikkel a nézőnek leginkább kellene azonosulni, sose tudtam igazán kedvelni... Bahar, Ates főként... De Mehmetet sem éreztem közel magamhoz sosem :D Nálam is Efsun, Hülya, Kenan az a hármas, akik a legtöbbet visznek el a showból... Efsun önmagában a legjobb (Ardaval kifejezetten nem kedvelem, szerintem nem jó páros), Hülya egyedül is tud alkotni, de Kenannal párban... Teljesen betegek és ez benne a jó! :D Sultan az a karakter, akit gyűlölök szerepe szerint, de ha színészként is gondolok rájuk, azt kell mondjam, tökéletesen hozza, amit elvártak tőle :)

Szerintem a forgatókönyvírót/írókat soha nem foglalkoztatta ilyesmi, hogy elvileg Zeynep a legidősebb :D pedig haha tényleg úgy kéne lennie, ahogy írtad... Érdekes volt olvasni, mit gondoltok Zeynepről - megmondom őszintén azzal egyetértek, hogy sokat szenvedett és ártatlan lányként kezdte, de nálam nagy befolyásoló tényező, hogy nem bírtam megkedvelni ezt a színésznőt... Az pedig szintén jogos, hogy most határozottan a rossz utat választotatta, ráadásul kínjában, mert annak idején szinte undorodott ettől a kis mitugrász Cemaltól :)
Müge: igen, valószínű itt most azt akarták kihangsúlyozni, hogy örökölte a hajlamot... És végezetül pont olyan mentális beteg, mint az anyja... Ezzel a szállal nekem ott van leginkább bajom, hogy Mügét egy bájos kislánynak, de amúgy egy jelentéktelen arcnak tartom és nekem nem hiteles mint elmeháborodott felnőtt nő... Talán emiatt az "éretlenség" miatt tűnik sokkal inkább felesleges hisztinek az egész, nem érződik az, hogy meggyötörte az élet és feladták az idegei, holott tényleg kemény dolgokon ment keresztül a villában szegény...
mihenike 2019 aug. 24. - 14:19:56 Előzmény Sumomo
(961/1547)
apropó... szerintem az elsö 150 részböl nem is maradtál le sokról... valamikor Nuran halála után vett másik fordulatot a sorozat, illetve, azután volt még egy nagy változás a sorozat tempójában, miután Szakinének köszönhetöen kiásták a villa kertjéböl Yusufut, Hülya és Mehmet elözetesbe kerültek, Bahart elrabolta Sultán és Salih, majd a bíróságon Efsun mindent a halott anyjára fogott... talán forgatókönyvíró váltás lehetett?!?
mihenike 2019 aug. 24. - 14:15:15 Előzmény Sumomo
(960/1547)
Még mindig annyi minden jut eszembe 1-1 rész után... például, hogy amikor Cemre kínozta Hülyat, akkor Efsun állt ki mellette és most megint mekkorát fordult a világ, hogy ismét Efsun nyomorog és Hülya van nyeregben!
Amùgy ezt a Zeynep-féle paradoxont kiveséztük már?!? Arra gondolok, hogy ùgy van beállítva, hogy a 3 lány közül (Efsun, Bahar, Zeynep) Z. a legfiatalabb... közben pedig neki kellene a legidösebbnek lennie, hiszen, amikor Sultan elvitte Nuranhoz és Ilyashoz, akkor még nem volt ott másik gyerek, ezért hihette azt, hogy Efsun az ö lánya... vagy ilyesmivel nem foglalkozik a forgatókönyvíró? :)
Mindenesetre Zeynep még mindig Ardát szereti és szerintem ez a nyomorgás rossz hatással lesz Efsun és Arda kapcsolatára és szerintem Sultan el fogja érni, hogy Zeynep összejöjjön Ardával... mert Sultán sem bír magával... de lehet hogy tévedek... mert lehet hogy Efsunt mégis jobban szereti... :D
na tessék, már én is megkattantam, mint a többiek a sorozatban :)
mihenike 2019 aug. 24. - 12:30:27 Előzmény Sumomo
(959/1547)
szia :)
nem tudom miért, de én együtt érzek Zeyneppel :) mert mindig az jut az eszembe, hogy Arda elcsábította és ott hagyta a hotelben... :D a többit tudjuk, nem írim le :D! De az tényleg érthetetlen, hogy miért menne hozzä még egyszer Cemalhoz?!?
Müge... hm... végülis igaz, az egész élete a villa 4 fala között zajlik/zajlott és ott minden összeomlott és Cemal-hobbit jelentette neki a menedéket!
Én nézem az elsö résztöl :D És igen, Efsun, Hülya és Kenan nélkül unalmas lenne :D!!!!!
1/10
Sumomo 2019 aug. 24. - 08:54:51 1/10
(958/1547)
Megvallom, az első 150 részt nem láttam. Nem is hiányzik.
Bahart soha nem tudtam megszereti, idegesít.
Magam sem hiszem el, hogy a gonoszok közül kedvelek két karaktert, Efsunt és Kenant. A humor miatt.
Néha Hülyát, de nem folyamatosan.
Ha nem volna ez topik, nem is nézném, de muszáj készülnöm mihenike miatt! :DDD
Az éjjel elment a kép a tv-ből, most mi lesz? :DD