mihenike 2019 aug. 12. - 12:19:01 Előzmény libra26
(897/1547)
Ezt nem hiszem el :D eljutottam a 324-ig.

„Salih Bond“ : „öljük meg Hülyát“
Sultán: „szerintem gyùjtsuk rá a villát és öljük meg a zsarolókat is“!

Ganimet a randira is Secillel ment! hogy néz ki Ganimet ezzel a sminkkel és az ùj frizurával? :D :D :D

Ates csak nem tudja lerázni magáról ezt a nöt! borzalmas ez a mi Atesünk :D
és ez a kis szutykos?! öt is Kenan küldte, mint anno Cemrét?!?

O arról még nem írtam, hogy Kenan, hogy befenyítette az embereit?!? ezek szerint az emberei mindent magukra fognak vállalni és Kenant felmentik?!?

Reyhan kisasszony és Ates ùr olyanok voltak az üzletben mint Julia Robert és Richard Geere a Pretty womanban :)

folytköv
mihenike 2019 aug. 12. - 12:03:48 Előzmény libra26
(896/1547)
323. ez nagyon jó rész!

Hülya végre kiosztotta Efsunt és Szultán, hogy adják vissza a vagyonukat, erre Arda az anyja ellen fordul! és még ök vannak felháborodva, hogy Hülya miért nem kérte meg öket szépen, hogy adjanak a vállalatnak pénzt... már megint nem értették meg a lényeget, hogy mekkora bünt követtek el azzal, hogy elvették Nurant a szüleitöl....?!?
Jók voltak a visszaemlékezések arról, hogyan szereztek vagyont Efsunék!

Ömer és Ates a két kiskakas :D!
mihenike 2019 aug. 12. - 11:07:27 Előzmény libra26
(895/1547)
Szia!
322. most annyira nem részletezném, mert ti már mùlt héten jól kielemeztétek :) inkább csak 1-1 jelenetet emelek ki :D

1. Számomra továbbra is érthetetlen, hogy Bahar mit csinál ott Figennel a nyomortelepen?!? miért nincs pénze, amikor az apja Mehmet Emír Atahan?!?

2. Szultán és Kamil ùr találkozásán halálra röhögtem magamat...!!!!

3. Hösszerelmes Volkitolki felgyùjtotta a Taxit az Atahan villa udvarán és elkezdett kiabálni a nagy titokról! miböl gondolták, hogy ott senki sem fogja meghallani öket? :)

4. Atesröl és a kis szutyokról egyszerüen nem tudok mit írni :) annyira abszurd!!!!!

5. amikor Hülya meglátogatta Kenan, milyen szépen beszélt Efsunról és most ismét csalódnia kellett benne!

6. Mehmet bünözöktöl kért pénzt, hogy fellendítse az Atahan vállalatot?!? oooo édes istenem!!!!!!

mihenike 2019 aug. 12. - 10:01:31 Előzmény libra26
(894/1547)
Az orvosnak is volt egy jó beszólása! „A mütét után a belei megteltek gázokkal és ki kell engedni“
„Maguk megörjítenek engem! nem engedek be ebbe a kórhâzba még egy Atahant, megszegem a Hippokratészi eskümet, széttöröm a sztetoazkópomat és eret vágok egy szikével:)“
mihenike 2019 aug. 12. - 09:39:22 Előzmény libra26
(893/1547)
321-
ahogy ez a szutykos megjelent Ates lakásában igen csak szürreális jelenet volt!
ha nem látnám, el sem hinném! elöször megfenyegeti, majd azért könyörög, hogy adjon neki enni :) haha!
mihenike 2019 aug. 12. - 09:25:47 Előzmény libra26
(892/1547)
Szia! indul a maraton! 320. rész!
Efsun kórházi elöadása tényleg gyenge volt, ahogy Bahar is megmondta! de nem szégyelli magát és a kis Nurant is bele keveri a hazugságba!
A nyomortelep lakói ismét támadásba lendülnek Ganimet ellen, Volkitolki pedig rohan a kórházba!
Kamil ùr: „hívjon vagy írjon smst vagy bökjön meg facebookon“ nem bírom már :) :) :)
Ates megjelenik a kórháznál, természetesen Mehmet és Bahar is öt hibáztatják mindenért és rettenetesen sajnálják Cemrét, még maga Ates is, pedig Cemre küldte a bérgyilkost, hogy leszùrja Bahart.... ááá :D!
Hülya rohan a hírrel a folyosóra... „olyan mint a macska,9 élete van és még a cápák is elkerülik!“ persze a többiek nem sajnálnák ha meghalna :)
Efsun gyorsan kiront a szobából és hiphop elmùlt az amnézia :)
Szultán mint valami anyatigris, majd ö vigyâz Efsunra a kórhâzban :) jaaaaj
„Arda ne játszd a romantikus völegényt“
A doki beszólása: „mi van itt kérem? ez nem metróállomás“ :)!
Volkitolki és Arda a két kiskakas összeverekednek a kórházban :) ez valami örület :)
folytköv
esmeralda 2019 aug. 09. - 19:55:35 Előzmény libra26
(891/1547)
Visszakaptuk Efsunt is, csőstől, Hylia meg újra előveszi Kenant, no ennek milyen vége lesz?
esmeralda 2019 aug. 09. - 19:51:17
(890/1547)
Sziasztok! Lám, Bahar milyen kedvesen és őszintén dobta Ömert. Ates viszont teljesen megőrült, Isztambulban nem lehet rendőrt hívni, ha egy alvilági nőt vernek az utcán? A szutykos meg beleszeretett, még csak ez hiányzott. Mentőt hívni nem mert, valami neki is van vaj a fején nyilván. Ebből az útvesztőből kijut valaha? Mármint a férfi főszereplő.
mihenike 2019 aug. 09. - 12:59:19 Előzmény libra26
(889/1547)
sziaaaaaa!!!!!! ezen az összefoglalón akkorát nevettem :) söt röhögtem :) pont azt akartam kérdezni, hogy Arda is ment-e velük és, hogy mivel magyarázták a többieknek a távozást?!? de ùgy látom, hogy van mindenre „logikus“ magyarázat :D!!!!!
esmeralda 2019 aug. 09. - 12:34:30
(888/1547)
Szia! Én is sejtem, hogy Bahar nem fog igent mondani, de biztos tapintatos lesz.
Efsunt most nagyon utálom. Arra nem gondol, hogy a gyereknek előbb vagy utóbb joga van megtudni, hogyan jött a világra. Hazugságra építtette a családját, ez nem tarthat örökké. Szultán ördögi ötletét el lehetett volna utasítani.(persze, akkor most nem erről kommentelnénk.