kgyuri0 2009 jan. 03. - 01:02:27
(8/48)
Ahogy így elkezd az ember viasszafelé olvasni, hát naná, hogy elõbb-utóbb kibuggyan belõlük a zsidózás, mint a szél a babfõzelék után!
kgyuri0 2009 jan. 03. - 00:59:30 Előzmény igorrr
(7/48)
Amikor ilyen táma eéõkerül. mindíg van valaki aki ilyen típusúbaíromságokkal kezdi etetnui a jónépet!
Ne is haragudj, de ezt nem lehet szó nélkül megállni!
igorrr 2009 jan. 02. - 22:52:46 Előzmény montanosz
(6/48)
Az én nagyszüleim nem voltak zsidók, tehát nem akarta õket senki sem elgázosítani. És mást sem...
Ellenben 50 év megszállást, több százezer nõ megerõszakolását és az ország tönkretételét köszönhetjük az oroszoknak.
Jó lenne, ha nem csak az aktuális gimis történelemkönyvekbõl tájékozódnál.
montanosz 2009 jan. 02. - 17:22:58
(5/48)
amúgy meg köszönd meg a "vodkaszagú hordának" hogy a nagyszüleidet nem volt idejük elgázosítani ax németeknek.
szóval inkább hálával tartozol nekik.
montanosz 2009 jan. 02. - 17:19:32
(4/48)
azért mégiscsak a németeknek köszönhetjük fél europa likvidálását...ne mentegessük õket.
amúgy valóban bugyuta film.
a leghíresebb szökés szerintem az volt amikor egy angol megszökött egy talicska disznóganéjjal,beleszúrva egy villával és áttolta egész németországon.
Eljutott a francia határig csak ott bukott le amikor elhagyta a talicskát)))
igorrr 2009 jan. 02. - 15:39:25
(3/48)
Érdekes lenne egy film, amely a másik szemszögbõl mutatja a feleket. Annál is inkább, mert valóban az ellenkezõjét tapasztalták meg inkább az emberek. A nagymamám szerint is az oroszok és a románok voltak olyanok, mint valami barbár horda, míg a németek úriemberként viselkedtek. De ha valaki nem a propaganda sugallta sztereotípiákból indul ki, hanem belegondol egy kicsit, akkor maga is kitalálhatja, hogy egy német kisebb eséllyel lehetett vadállat, mint egy sötét kommunista orosz. Az angolokat meg ismerjük a fotballvandalizmusukból...
RSZ1974 2009 jan. 02. - 14:17:53
(2/48)
Igen, ez mindig így van. A németek kegyetlenek és buták, az angolok, amerikaiak, (szövetségesek) pedig okosak, agyafúrtak és emberségesek (legjobb példa rá az orosz katona :-( ).
Tetszik nekem ez a film, csak ami "érdekes" az az, hogy állítólag szuper-hiper szigorú, biztonságos börtön. Ehhez képest ugyanaz a két ember 2x majdnem megszökött onnan. Azt végképp' nem tudom elhinni, hogy német katonát így le lehessen kenyerezni.
Na meg a másik, hogy Svájcban, ami egy semleges ország, hogy rohangálhat uniformisban egy angol tiszt?
kenzo 2009 jan. 02. - 10:31:44
(1/48)
Csak halkan jegyezném meg, hogy az általad felsorolt nagytõke elõször Hitlert támogatta (mibõl is sikerült beindítani a hadigazdaságot?) majd miután jelentkeztek nála a tudathasadás jelei kihátráltak mögüle.
Szerintem ez egy jó kis esti mozi semmi több, bár ezt a klisét én is unom, hogy buta németek és okos angolok . . .