eszter1 2007 febr. 25. - 18:17:55
(43/203)
a boogies sztorival arra próbáltam célozni, hogy õ már senkit sem érdekel, senki se vette ott õt már észre, tehát nagy valószinûséggel ezeknek a tehetségkutató mûsoroknek egy nagyobbik hányada egy idõ után eltûnik. persze van ellenpélda. az más kérdés, hogy SZERINTEM az összes eddig kiadott volt megasztáros lemeze szörnyû. de ez egyéni vélemény, nem is számít.
szóval persze valahol fel kell fedezni embereket, de egy tehetségkutató széria után akkor sem sztár. és ez megint egy egyéni vélemény, de ez a zita sztem jó pár ágyban megfordult, hogy õt válogassák be ebbe a mûsorba. persze ez is egy elõre jutási mód, csak épp nem nagyon értékelendõ. ettõl persze még jó táncosnõ, és nagyon szép alakja van-
dobó katát nem szóltam le, még ha így is hangzott, ezzel a dívával arra próbáltam utalni, hogy itt nyilván nem viselkedhet úgy, ahogy egy hollywoodi közegben, és nagyon jó tesz a népszerûségének, hogy miután hazaköltözött részt vesz ebben a mûsorban. sztem nagyon jól is csinálja, nem viselkedik úgy mint egy hülye p***a, nem vett fel mûakcentust, stb.
egyébként meg hollywoodban egyáltalán nem volt sikeres. 6 évig ott élt, andy vajnával, aki színésztanfolyamokra járatta, tanítatta, és még õ sem tudta egyetlen valamire való szerepre se benyomni odakint. nekem tényleg semmi bajom vele, csak hát ez bebizonyította, hogy annyira nem tehetséges, hogy ott is érvényesüljön.
ja, és ha jól figyeltél azt írtam, hogy ez egy nagyon nehéz feladat, mármint, hogy szinte nulla korcsolyatudásból ilyen szép gyakorlatokat tudnak megcsinálni néhány hét alatt. le a kalappal ezért minden szereplõ elõtt.
amúgy mi baja van mindenkinek claudiával, sztem jópofa és nagyon helyes nõ úgy általában.
Gabor84 2007 febr. 25. - 17:42:21
(42/203)
Szerintem jó a mûsor akárki akármit mond. Én személy szerint a zsûri két hozzánemértõ tagját eltávolítanám! Pl: Bódy Sylvit mindig lepontozzák Rubint Rékát és Nagy Ferót meg mindig ajnározzák! És hogy L. Claudiának kinek a feneke tetszik szerintem nem tartozik a nézõkre! Remélem hogy a végére tényleg azok maradnak bent akik tudnak és nem azok akik a zsûri kedvencei.
Tamy. 2007 febr. 25. - 12:42:21
(41/203)
Abban egyet értünk, hogy az nem sztár aki szerepel a tv-ben, mert ennyi erõvel én is az lehetnék, de azért aki valamit letesz az asztalra azért már mondhatja magát médiásnak...Nem mondom, hogy sztár, de ismert!!És arról pedig nem tehet a Zizi, meg a Boogie, hogy a Megatáncban/Megasztárban fedezték õket fel..Mindenkinek kell egy kezdõ lökés..A Hollywood-i színészek/táncosok/zenészek sem csak besétáltak a vörösszõnyegre...Pl Britney is tehetség kutatókon vett részt, mielõtt "sztár" lett...Valahol a milyeinknek is el kell kezdeni/indulni.Mellesleg Dobó Kata szerintem mind1, hogy Amerikában, vagy Magyarországon van, mindenhol sikeres, és abszolút nem játsza meg a "Dívát"...Vegyük a Sztárok a Jégen-t...Ha úgy vesszük a profi korcsolya -partnerek nélkül mindenki egy nagy 0-a lenne(a korcsolya tudása) ennyi gyakorlás után is...De Kata kitartóan tanul(akárcsak a többiek), és szerintem ez becsülendõ...Nyilván ahogy észre vettük a zsûri sem annyira az elemeket, hanem inkább a fejlõdést veszi figyelembe...Ugyanis amíg eljut valaki egy olyan szintre ahol a Krisztina van az jópár év.De ugye a mûsor keretein belül ez nem megengedett..(ami érthetõ persze)Így tehát szerintem senki nem képzeli magát sztárnak, mert szerepelt a tv-ben....(nylván van aki elszáll magától, de az meg úgyis elsüllyed a nézõközönség szemében).Én drukkolok továbbra is Dobó Katának, és Karsai Zizinek!!!!!!
eszter1 2007 febr. 25. - 12:20:18
(40/203)
egyébként hova tûnt a sallay?
pénteken csak fél szemmel néztem. szombaton meg nem is láttam. akkor se volt? nem is lesz már?
eszter1 2007 febr. 25. - 12:15:06
(39/203)
miért sztár az aki szerepel egy mûsorban? akkor ennyi erõvel mindenki sztár, aki valaha bármilyen tévés mûsorban fellépett? errõl csak annyit, h múltkor szemben ült velem a megasztáros boogie vagy ki a halál. én ugyan felismertem, de a nevén több óráig gondolkoztam. és érdekes módon senki nem kért tõle autogramot. pedig szerepelt a megasztárba, micsoda sztár!!! szóval nehogymár karsai zita sztár legyen. egyébként kiráz a hideg ettõl a szótól, fõleg,hogy már mindeki sztár ebben az országban. sztem jobb cím lenne: tvben és bulvármagazinban szereplõ emberek a jégen.
egyébként ez a mûsor arra jó nekik, hogy népszerûsítsék magukat. szegény dobó katának se jött be hollywood, visszatért kicsiny országunkba, de hát itt nem jászhatja a nagy dívát, mert mindenki utálná.
amúgy nem olyan rossz a mûsor, és le a kalappal elõttük, hogy szinte nulla tudással így megtanultak korizni. én nem tudnám megcsinálni, és fõleg nem egy tvmûsorban.
szóval nincsen ezzel semmi baj, csak sz*r a címe.
Emesee 2007 febr. 25. - 07:31:46
(38/203)
Nekem nagyon tetszik a mûsor,
Remélem, hogy majd a döntõben Regõczy-Sally fognak táncolni!
Állatbarát 2007 febr. 25. - 01:19:01
(37/203)
Szerintem ez jó mûsor, tényleg a zsûri komolytalan, szerintem Sallay András azért lépett le, mert nem nem akar közösséget vállalni ezzel a zsûrivel. mármint a két nem szakértõvel. Amit írtál róluk teljesen egyetértek.
lulu085 2007 febr. 25. - 00:31:02
(36/203)
nekem igazán tetszik a mûsor, a résztvevõk fele profi a másik fele amatõr.
Crazy Horse 2007 febr. 24. - 21:58:21
(35/203)
Hát igen, egy komolyabb zsûri sokat dobna a mûsoron, de már attól is sokkal jobb lenne, ha Claudia és Xavér nem szólalnának meg, esetleg ott se lennének.
Katasztrófa hogy mit produkálnak. Egyik buta és közönséges, a másik meg egy humorizáló paraszt, néha kellemetlen személyeskedõ beszólásokkal. Nem vitatom mindkettõnek vannak értékei, de az én szememben itt leszerepeltek. Nem ide valók, na.
Regõczy Krisztina viszont nagyon jó, végre valaki ért is a témához, hisz õ azért korcsolyában nem kevés dolgot tett már az asztalra. Hozzá hasonlókból kellett volna még 2-3 zsûri tag, de vagy nem találtak hozzá mérhetõ klasszist, vagy nem is kerestek.

Szóval bosszankodok, mert az alapötlet jó, és kicsit nagyobb odafigyeléssel ebbõl egy igényes érdekes mûsort is összehozhatott volna a TV2.
zsuzsi76 2007 febr. 24. - 19:53:40
(34/203)
A mûsor szerintem nem rossz, de nem lehetne egyben megoldani az egészet, és nem két napra szétszabdalni?
Egy komolyabb zsûrivel pedig még színvonalasabb lehetne.
leonardo2 2007 febr. 24. - 19:38:54
(33/203)
már mint a zsüribe
leonardo2 2007 febr. 24. - 19:38:10
(32/203)
na igen a 2 korcsolyázót megertem hogy kerük oda de claudia és xaver azok hogy?
imo9 2007 febr. 24. - 19:13:51
(31/203)
Azt azért nem mondanám, hogy a Klaudia éppen olyan buta. Dehogy buta, csak hát izé....... egy kicsit neveletlen. És hát, azt a bizonyos otthoni hét évet soha nem lehet levetkõzni, ugyebár. Sajnos.
imo9 2007 febr. 24. - 19:07:32
(30/203)
Na, ez tiszta igaz. A hideg végigfutott a hátamon, ahányszor rámmeresztette azt a gülü szemét és kirakatba rakta az ijesztõ fogazatát. Tényleg brrrrrrrrrrrr, nem a jégtõl és nem a hidegtõl.......
moffancs 2007 febr. 24. - 18:28:06
(29/203)
Kezdem a rosszal, a mûsorban szereplõ "sztárokat" egytõl egyig rühellem DE nagyot nõttek a szememben, hogy korcsolyát húztak és a maximumot hozzák ki magukból minden mûsor alkalmával. A felkészülés alatt sokat esnek, ami nem túl kellemes, de felállnak és tovább gyakorolnak hiszti nélkül.
Én élvezem a mûsort, csak a mûsorvezetõ csaj kicsit idegesítõ. Klaudia tegnap nem volt a topon. Szerintem sokkal látványosabb, mint a Szombat esti tánc.
bodywithoutahead 2007 febr. 24. - 17:40:48
(28/203)
Hát szerintem nagyon gáz mûsor,mint a TV2 általában,kiváncsi vagyok,ez bukik-e nagyobbat,vagy az 1 a 100 ellen...
egyedül ami jó lesz ezen a csatornán az a Hõsök.az tuti sikert hoz a tévének,de nem hinném,hogy amúgy ilyen mûsorokkal tudna fordítani a nézettségileg
AnubisX 2007 febr. 24. - 14:11:35
(27/203)
Bocs, ha nem fogalmaztam világosan.
Úgy értettem, hogy tiszteletre méltó, az ha valaki idõsebb korába belefog egy olyan mûfajba ami még a fiatalabb generációt is próbára teszi, de ezért nem jár maximum pont.
Claudiáék nem a produkcióra adtak max pontot, hanem azért mert idõs kora ellenére korizni kezdett.
Azzal van gondom, hogy pofára pontoznak, nem magát a produkciót.
Egyetértek azzal hogy kell laikus is a zsûribe, aki képviseli a tvnézõ véleményét, de azért találhattak volna olyan embert akinek több kapcsolata van a jégtánccal.
AnubisX 2007 febr. 24. - 12:42:37
(26/203)
Egyetértek az elõttemszólókkal.
A mûsorral az a legnagyobb baj, ahogy pontoznak.
Az elsõ mûsorban kiakasztott a Xavér és a Claudia azzal, hogy Ferónak max pontot adtak azért mert idõs és, hogy ez milyen nagy teljesítmény.
Egyetértek, hogy nagy teljesítmény, de ettõl a produkciója sz*r volt.
Ez egy verseny, a teljesítményt kell nézni, nem az életkort.
Egyedül a versenyszámok közötti profi mûsorszámok szorakoztatóak.
Nagyobb lenne a nézettség ha csak ezeket adnák le egy órában.
Bár nem ez az elsõ hogy a TV2 elszúr egy mûsort. (ld: Rém rendes család Bp.-en)
Lefagyasztották a Szombat esti lázat, és azt hitték, hogy õk is nagy nézettségre tehetnek szert.
Szerintem ennél sokkal többet kell tenni.
Mindegy, belenéztem a mûsorba, nekem nem tetszik, akinek ez kell, annak egészségére, nézze.
Állatbarát 2007 febr. 23. - 22:52:21
(25/203)
Szerintem pedig nem rossz ez a mûsor, csak aránytalan lett a szakértõk aránya a zsûriben. A fele-fele is aránytalan volt.

FÖRMEDVÉNY csak a Rubint Réka vérfagyasztó vigyora a kamerába célozva. Az rücskös teste, a pókot a sarokból kiharapó foga. Amíg a többiek a párbajozókat figyelték a kamerán, ez akkor is belevicsorgott a kamerába kimeredt szemmel. Bzzzzzz!!!!Oaaa*******.
real_madrid 2007 febr. 23. - 21:30:26
(24/203)
szánalom, hogy lehet ilyen hülyeségeket nézni??? :((