Gabor84 2007 márc. 03. - 17:07:49
(63/203)
...akkor a bal, most már a jobb is. :(
Gabor84 2007 márc. 03. - 17:07:01
(62/203)
Sok mindenben egyet értek veled viszont van amiben nem. Pl: Claudia két héttel ezelõtt megvédte Rubint Rékát, az õt ért vádaktól, miszerint benyal a zsûrinek, meg hogy S. Norbi "lekenyerezi" õket. És amit a tegnapi adásban mondott a produkciójukra 100%-ig helytálló volt. Rubint Réka végigpörögte a 2 percet, korcsolyázni viszont elfelejtett. Én itt azon csodálkoztam, hogy ezt már nem az elsõ adásban mondták neki. :D :D :D
A megasztárosakkal meg semmi bajom sincs, sõt örülök hogy vannak, addig sem Baby Gabit, Erdõhegyi Brigittát meg hasonlókat erõltetnek ránk. :D
Dory1 2007 márc. 03. - 17:02:09
(61/203)
hát igen Rubint Réka nekem sem tetszik de mindenkinek más a véleménye...Sajnáltam tegnap Dobó Katát hogy nem lehetett ott:S de a múltkor is már repedt bordával korcsolyázott ami azért nem semmi...
na mindegy

Dory
Dory1 2007 márc. 03. - 16:38:13
(60/203)
amikor vissza akarom nézni a régebbi adásokat pl az elsõt akkor a videóknak sosincsen hangjuk ez csak nálam van így vagy másnál is???:S
PassionFruit 2007 márc. 03. - 14:56:07
(59/203)
Megkaptam mailbe, v ty. Ha valakit szintén érdekelne : Loituma - Leva's Polka
PassionFruit 2007 márc. 03. - 14:13:44
(58/203)
Hello
Nemtudja valaki, hogy tegnap Bódi Szilviék mien számra koriztak ? "Cím-Elõadó" ???
Egyébbként soxor észrevenni Claudia lenézõ fintorait, ha nem veszi észre, és rámegy a kamera véletlen. Póka Angélát is így nézte, akkor vettem ezt észre nála. Rékával meg direkt csinálja, mert Norbi elszólta a Clao terhességét, és akkor felhúzta magát, ezt már Réka az elein megmondta, vele másképp fog viselkedni.
Gabor84 2007 márc. 03. - 12:17:38
(57/203)
Igen, szerintem is színvonalasabb lett volna a mûsor ha a zsûriben több hozzáértõ ember ülne!
Ui: Remélem, hogy most már kiesik Rubint Réka!
nevir 2007 márc. 03. - 11:47:11
(56/203)
Szerintem jó a mûsor. A múltkor láttam ugyanezt a RAI uno-n is. Ott mondjuk legalább 5 zsûritag volt. Itt is jobb lett volna valóban, hogyha lett volna még legalább 3 korcsolyázó a zsûriben. Végülis a Megatáncban/Megasztárban és a Szombat esti lázban is több volt a szakmabeli a zsûriben.
zsohalliwell 2007 márc. 02. - 21:25:43
(55/203)
Nah hello mindenki!Szerintem jó a mûsor,magákat a táncokat megnézném...de 3 órás mûsorban 20 perc jó:S
De ha itthon vagyok,be van kapcsolva a tv:D
Am pedig tartom a véleményt,hogy akinek nem tetszik,ne nézze!
KArsai Zita tényleg nem akkora sztár,mint például Nagy Feró vagy Dobó Kata...szerintem!!!Ennyi:)
cherry baby 2007 márc. 02. - 06:22:19
(54/203)
ha tanul valaki táncolni és szereti is, akkor tud is, még jobban is.
netti100 2007 márc. 01. - 10:46:25
(53/203)
Akárki akármit mond, A Hujber Feri feneke tényleg csinos.
De a zsûri is elfogul rendesen, aminek nem lenne szabad.

Olivért sajnálom, a humoros beszólásai miatt is.
eszter1 2007 márc. 01. - 09:40:52
(52/203)
hoho kislány, csillapodj le, talán nem kéne így beszélni, több tiszteletet kérek. és sem szólok be senkinek, csak véleményt írok. egyébként,ha elolvastad volna a többi hozzászólásomat, akkor látnád, hogy én is dícsértem a tánctudását.
legközelebb számolj el háromig mielõtt valakinek ilyeneket írsz, és gondold jól végig.
cherry baby 2007 febr. 28. - 11:12:49
(51/203)
igen, a színházi színészeket én is szeretem és elismerem. belõlem csak film színész lehetne :D
Tamy. 2007 febr. 27. - 17:25:08
(50/203)
Szerintem a "sztár" kifejezést eléggé kifiléztük már.
Itt nem az a lényeg, hogy ki honnan indult, hanem, hogy hova jutott!? Akármennyire is vannak a mûsorban kisebb-nagyobb eröltetések, szerintem alapjában szép teljesítmény a semmibõl idáig eljutni...
eszter1 2007 febr. 27. - 16:20:22
(49/203)
azért ne becsüld magad alá annyira, mindenki valaki. van aki több, van aki kevesebb, van aki híres, van aki nem. a sztár egy nagyon hülye kategória, mindenki számára mások a határai. sztem pl: több, mint egy országos ismertség, illetve inkább világszerte ismertség, plusz valamilyen filmes, színházi, mûvészet vagy sport tehetség. szóval pl nem paris hiltonra gondolok, mert õ beleszületett valamibe, de semmiben sem tehetséges. szóval valami ilyesmi ez a dolog sztem. ettõl még persze lehet itthon valaki népszerû és tehetséges.
cherry baby 2007 febr. 27. - 09:23:59 Előzmény imo9
(48/203)
ezek között egy sztár van. Csollány Szilveszter. Illetve még a zsûribõl a Sallai-Regõczi páros. A többi olyan mint a mûnõk meg a mûpasik. Megcsinálták õket.
cherry baby 2007 febr. 27. - 09:21:59
(47/203)
na egy részbõl láttam kb 2 percet. ilyen i**óta mûsorra, nép butításra bezzeg van pénz...
Állatbarát 2007 febr. 25. - 22:31:23
(46/203)
Szerintem a Sallay nem égeti magát a Klaudiával, és a Xavérral.
imo9 2007 febr. 25. - 20:21:53
(45/203)
Megmondaná nekem valaki, hogy Rubint Réka mitõl sztár? Egyáltalában, a sztár szó szabad fordítása filmcsillagot jelent, valamikor így került be a köztudatba. Akkor mirõl beszélünk itt Magyarországon? R.R.-án kívül a többiek még úgy ahogy, színpadi emberek, Csollány meg hírneves sportoló. De ez a bamba vigyorú Schobertné ugyan mit csinált eddig, amitõl ebben az országban sztár lett? Szóval, nálunk ugyancsak lejárattak bizonyos fogalmakat. Miért nem lehetett normálisabb nevet adni ennek a mûsornak, pl. "Közismert emberek a jégen". Igy mindjárt másképp viszonyulna hozzá az egyszerû nézõ.
Tamy. 2007 febr. 25. - 19:20:12
(44/203)
Az oké, hogy akik nem viszik tovább a tehetségkutató mûsor után a dolgot azok a süllyesztõbe kerülnek, akár tetszik, akár nem...De pl. abban biztos vagyok, hogy Zizi nem feküdt végig senkin annak érdekében ,hogy bekerüljön...(ezt azért merem állítani, mert ismerem)..Lehet, hogy más ilyen a cél érdekében, amit én sem tartok helyesnek, sõt igazán ellenemre van.Katával kapcsolatban, én szívem szerint nagyon szertem, és tehetségesnek tartom minden téren...Ami pedig Amerikát illeti, arról nem õ tehet, hogy nem találták alkalmasnak az adott filmre/filmekre...Lehet, hogy Amerika nem vevõ a magyar színészekre/színésznõkre..:S:S:S...
De legalább tudjuk, hogy õ nem feküdt le senkivel a film érdekében, hiszen nem került bele...
A Nagy Ferót nagyon eröltetik, pedig abszolút, de nem kéne..Igaz, hogy már idõsebb, de akkor meg mindek jelentkezik???Ezzel neki kell számolnia..