Téma: Tények Plusz

Sweet-But-Psycho 2019 aug. 12. - 19:08:31
(3/23)
Csodálatos volt Gönczi Gábor interjúja Tímeával. Szívszaggató!
Szegény özvegy könnyek között árulta el, hogy Andy halálát is nagyon nehezen dolgozta fel, de ha még a macskái is elpusztulnának, akkor már tényleg összeroppanna. Az ég adjon neki sok erőt és kitartást, mely előbb-utóbb elvezeti egy újabb gazdag gazdihoz. És jó egészséget kívánok a cuki-muki cicusoknak is!
Rebbeka 2019 aug. 12. - 18:57:05 Előzmény keysme
(2/23)
Nem a cukros bácsit siratja, hanem a a gazdagságot. Én többször leírtam, amit "rosszindulatú HSZ-nek tituláltak, gondolom a barátai, hogy nem hülye az Andy. Hát tényleg nem volt az. Arról meg jobb ha nem beszél, hogy "mennyire tisztességesen temette el" mert ebből egy szó sem igaz. Egy zsidó embert elégetni a legnagyobb bűn, amit el lehet követni ellene. Én nem sajnálom Palácsikot, majd talál magának egy másik vénembert akit hülyére tud venni. Előadja majd neki, hogy csak az idősebbek jönnek be neki. :D
1/10
keysme 2019 júl. 29. - 18:38:19 1/10
(1/23)
Jaj de sajnálom Timikét, hogy mutogatja a több milliárdos birtokát meg vagyonát, hát tényleg kurva szar helyzetben lehet :D amikor épp nincs kamerák előtt, akkor röhög, hogy bejött a terve, kamerák között meg siratja azt a majmot. Hülye ribanc.