offtopic
wukovsky 2009 jún. 17. - 20:04:46
(552/1272)
Rájöttem mi a gond!!!

Tartottam ma haza felé, és ahogy baktatok felfelé a lépcsõn, két nagyon trendi kis gyerköc (fehér popsi feszülõs naci, haj besimítva, miegymás) beszélgetnek. Ahogy haladok el, a következõ párbeszédet dolgozta fel a processzorom:

- Akkor miért nem vasalod ki a hajad ? :$
- Áhhh, a víztõl ugyis újra begöndörödik!!!!
- Az igaz!!!
- Viszont tegnap vettem egy olyan jó hajvasalót!!!!!



Azt a kurv*, azt hittem leszop*m magam. olyan 13-14 évesek lehettek, és én elhûltem. Vissza emlékezve 14 évesen nekem nem ez volt a legnagyobb gondom, hogy vasaljam-e a hajam, vagy sem, meghasonlók:$ De hát ezt éljük, az ilyen pókió hotel meg no tanks féle sz*rokat nevezik mostanában együttesnek!!!!


Amire ki akarok lyukadni, amikor én voltam 12-14 akkor még teljesen más értékrend volt. Egy filmtõl elvártuk, hogy jó legyen.

Ma, mi az érték rend, ahogyan egy korábbi hozzá szóló is nyilatkozta (én a hozzá szóláshoz majdnem csak annyit füztem, mint a professzor az Argoból, maga nagyon inteligens fiatal ember, ezt rögtön a legelején láttam!!! )

Lehet, hogy lapos a forgatókönyv, tele van hibákkal, nincsenek kidolgozva a karakterek, mit nincsenek kidolgozva, nincsenek is karakterek!!! És lehet, hogy az egész egy nagyon vacak film, de látvány öcsém, a látvány. Hát az valami uhhhhhhh, és amikor a hangszoró elkezdett dübörögni, és remegett a tüdöm. Uhhhh, az a helikopteres jelenet, uhhh, öcsém, nagyon ott volt!!!!!

Ha azt akarom, hogy helikoptertõl remegjen a tüdöm, akkor kimegyek a kecskeméti repülõs napokra bameg!!!! Én egy jó filmet akartam.


De az egész gondolat menettel arra akartam kilyukadni, hogy sajnos az értékrendek olyan mértékben megváltoztak, és egyértelmû, hogy ez a film melyik rétegnek készült, azért is lett így megvagdalva, 12-18.

Az idõsebbeknek már több kell annál, hogy uhhhh, a látvány öcsém, a látvány, megremegett a tüdöm!!!!!


Következtetés a film jó, de kizárolag a kis csíráknak!!!!
offtopic
wukovsky 2009 jún. 17. - 17:10:55
(551/1272)
Tekintettel arra, hogy Nick Stahl szerepe szerint a T3-ban, ha normális életet él már igen csak kölykedzésre bírhatót, egy egészséges termékeny korban levõ hölgyet, ergó tényleg nem kell alternatív befejezésnek tekinteni. Ami tény, James Cameron ezzel lezártnak tekintette a dolgot. A T1 még arról szólt, hogy mindenképpen lesz ez a dolog, csak túl kell élni, hogy túl élhesse az emberiség!!!

A t2 már arról szólt, hogy Sarah Connor megpróbálja megváltoztatni a jövõt, amit úgy tünik nem lehet.

a T3 pedig újra arról szól, hogy csak elodázhatód, de az ítélet napja mindenképpen bekövetkezik :D

Innentõl ezen vitatkozni teljesen felesleges. A beolvasztós dolog még csak azt sugalta, hogy lehet, hgoy nem lesz ítélet nap, viszont a filmstúdió itt lezártnak tekintette a dolgot, hiszen ezzel a záró képsorral, még nyitott a jövõ, lehetséges egy újabb rész, ami meg is történt. Viszont a Sarah lökdösi a kisfiát képsor az már egyértelmû, ott már nem lehet több bõrt lehúzni, ezért lett csak a rendezõi extra extrában benne
8/10
offtopic
iR T-800u 2009 jún. 17. - 16:27:48 8/10
(550/1272)
Nem én töltöttem fel, és örültem, hogy ez nem volt letörölve "jogsértés" miatt! :D
offtopic
wukovsky 2009 jún. 17. - 13:13:24
(548/1272)
De, ott mondja Kyle, hogy golyó álló hyperacél karosszéria, mostanra eljutottunk a Titán-ig, illetve a sorozatban már Coltan volt, mert a Titán érzékeny a hõhullámokra :$

És mire eljutunk a megvalósításig létre fog jönni az, hogy szerves anyagokból fog készülni :D

A legerõsebb kábel a pókfonal, a legerõsebb páncél pedig a bogarak kitinje, csak még nem tudják megcsinálni õket!!! :P


Ennek legviccesebb megnyílvánulása a men in blackban volt, amikor melyik ügynökséghez tartóznak ? Semmelyik, túl sokat kérdeznek!! Akkor mibõl tartják fennt magukat?? eladtunk pár szabadalmat, amit az idegenektõl koboztunk el, mikrohullám, tépõzár, hhmmmm, ez itt a cd utódja, megint dobhatom ki a gyüjteményem :D


Szóval tuti, hogy amikor már kezd katonailag lejárni egy fejlesztés, akkor dobják ki a civil piacra, és abból a pénzbõl is fejlesztenek tovább :$
offtopic
wukovsky 2009 jún. 17. - 11:55:05
(547/1272)
A szerkezeti felépítés a legkisebb gond!!! Látod 84-ben a filmesek már összedobtak egy tökéletes endo-skeletont :D Már csak arról van szó, hogy megfelelõ energia cella legyen, és elég hatékony megmunkálás ahhoz, hogy ilyen precizz dolgot összerakjanak, illetve megfelelõ vezérlés.

Egy i-pod már 100giga körül tud, ez 10-20 év múlva vajon hány terra lesz ? :$


A programon, és a procin múlik minden :$
offtopic
wukovsky 2009 jún. 17. - 11:03:05
(546/1272)
A kar önmagában semmit sem ér. Az elsõ Arnie-ból is a processzor volt a lényeg, Miles Dyson megmondta, habár törött volt, és nem müködött, mégis olyan ötleteket adott, amikrõl soha nem is álmodtunk volna.


Itt jön be egyébként az, amit már egyszer korábban említettem, a zseni faktor. Az a magyar emberke is, aki most csinálta a mûvért pl. Nos a szakkönyvek leírták, neves orvos tudosok, hogy úgy biztos nem lehet, mivel magyarországon vagyunk, csoroság van, szegénynek nem volt pénze, hogy megvegye ostoba emberek könyvét, elindult azon az úton, és megcsinálta.


Itt jön a TSCC Andy Goodie-ja, aki össze rakta a törököt (sakk-gép), lényegében ugyan azt, mint a skynet. Ha nincs vissza jött proci, akkor is megépül a skynet, mert mi emberek megalkotjuk, ennyi!!!!
offtopic
wukovsky 2009 jún. 17. - 08:23:11
(545/1272)
Akkor neked nagyon nagyon spec verzió van meg, mert nekem is 150 perc, mégsincsen ez benne!!!!


Az egyértelmû, hogy JC le akarta zárni a 2 résznél (James Cameron). Ezért nem is vállalt több részt!!!


Attól még egy minimális történetet bele lehetett volna füzni a dologba.

Most elkeseredésemben elkezdtem olvasni a könyveket, ott legalább normális cselekmény van :$
offtopic
wukovsky 2009 jún. 17. - 08:20:29
(544/1272)
Nem tudhatjuk, hiszen csak annyi történt, hogy felrobbantották a kompjuter gyárat, és akkor mi van???? Az elsõ részben még szó sem volt arról, hogy itt emberek jönnek vissza, meg miegymás, mégis megszületett JC, és mégis volt atom háború!!!!

Ilyen szempontból a 3. rész tette helyre a dolgokat, skynet mindenképpen lesz, vagy van, és minden csak idõ kérdése.
offtopic
wukovsky 2009 jún. 17. - 08:18:37
(543/1272)
Te meg mirõl beszélsz, Bale a Batmanben jó volt, de itt egy másod hegedûs. Marcus viszi a hátán a filmet.

Senki sem várt, egy Cameroni filmet, de azért egy alapot elvártunk volna, de a látványon kivül semmit sem kaptunk a pénzünkért!!!!!
Leonidas 2009 jún. 17. - 01:37:30
(542/1272)
hát nekem ez a hintáztatós rész kimaradt...
pedig a director's cut van meg. Szóval nem tudom... adj linket.
Leonidas 2009 jún. 16. - 23:54:47
(541/1272)
de a második rész mindenképpen magában rejti az ítéletnapját meg a háborút mert ha nincs háború akkor John Connor sem születik meg...
aztán megint egy idõparadoxon :D
Leonidas 2009 jún. 16. - 23:17:12
(540/1272)
Ma megnéztem a filmet...

Mindenki tudta, aki beült a filmre, hogy nem egy James Cameron féle terminátort fog kapni, szóval nem értem mi a felháborodások oka...
azokat nem lehet überelni.. még maga Cameron sem tudná, ezt elhihetitek...nyilván ezért nem is vállal több részt mert nem akar buktázni...
a harmadik résznél meg még mindig jobb a Salvation.
Christian Bale meg hozta a formáját és sokat lendített a filmen, azt sajnálom, hogy szinkronosan adták.
offtopic
wukovsky 2009 jún. 16. - 22:22:06 Előzmény izom
(539/1272)
Cameron annyiban járult hozzá a forgatókönyhöz, hogy csinált egy halálosztó, és egy ítélet nap c filmet, ami az alapját képezi ennek a filmnek. Szóval ehhez a forgatókönyvhöz az égegyadta világon semmi de semmi köze. Sajnos látszik is. James Cameron ilyen lapos sz*rt sohasem adna ki a kezébõl, bele halna a szégyenbe, ha egy ilyenre rá merné mondani, hogy igen, ez egy jó film, egy kultusz film forgatókönyve!!!!

És még van ott pár ilyen név, akiknek csak az elõzményekhez volt köze, sajnos azt nem tudom, hogy a sok név közül, ezt a vackot kinek sikerült össze hozni :$


Tényleg vicces, hogy némelyek milyen kevéssel beérik :(
9/10
izom 2009 jún. 16. - 21:46:53 9/10
(538/1272)
sokan kösztük én is szeretném ha cameron készitené esetleges fojtatásokat bár az eléggé elgondolkodtato.hogy a 4. részben is közremüködött mint iro ha jol tudom.öszintén remélem az 5.fülig érö mosolyal távozom majd a mozibol.a storin remélem változtatnak ha mégis maradna akkor még ettöl is gyengébb filmet kapunk.öszintén ez a ráérös dolog 1.2.3 ra is jellemzö volt én nem nagyon lepödtem meg rajta.t800 meg a t1000 sem siette el soha ha cm volt már a célpont.
offtopic
wukovsky 2009 jún. 16. - 20:53:48
(537/1272)
Bocs nem néztem, hogy hölggyel van dolgom, akkor hirtelen nem jut eszembe hasonlat :$

A film akkor is közepes, felvezetés talán két ütös következõ résznek
offtopic
wukovsky 2009 jún. 16. - 20:50:43
(536/1272)
"Nagyon sok rosszat olvastam itt errõl a filmrõl, de nem értek egyet ezzel a negatív hangulattal."


Na most akkor egyetértesz, vagy nem értesz egyet????????!!!!


"Ahogy végigvitték a történetet, az tényleg pocsék volt, nem volt benne valami sok ötlet, és össze is volt csapva, meg egyébként is elég sok helyen kritizálható a film,"

Mi ugyanezt mondtuk!!! Soha nem szóltuk le a hanghatást, soha nem szóltuk le a vizuális effekteket, aláírtuk, hogy az van benne dögivel, már már túl sok is talán, amit hiányoltunk belõle, azok az elõbb felsorolt dolgok. Az eddigi T filmek tényleg izgalmasak voltak, de ebben olyan szánalmasak a karakterek, hogy elõbb tudtam mit fognak tenni, mint a forgatókönyvíró, ilyan szempontból -10 a film!!!

" VISZONT! ahogy megcsinálták ezt a filmet, az egyszerûen KIVÁLÓ!!!! Fantasztikusan jól sikerült, mind látványilag, mind hangzásilag!!! Végig izgalmas, tele van tök jó képekkel, ötletekkel, jó az operatõri munka, na és a hanghatások"


Egy jó mozihoz azért ennél jóval több kell. Ha tényleg végig olvastad volna a kritikákat, amiket írtunk, akkor nem szólsz hozzá, mert ugyanezt mondta el mindenki, hogy nagyon látványos, de nagyon lapos, és ezért csalódtunk benne!!! Nincsenek jellemrajzok, karakterek, nincs benne semmi, és telis tele van logikai hibákkal. Nem hibák vannak benne, mert az minden filmben van, hanem telis tele van hibákkal!!!!



"Meg egyébként sem kell annyi kritikát keresni, hiszen ez egy Terminátor film! :-)"


Mi az, hogy ez egy terminátor film TE kis ....


Négy olyan szó van a világon, amit mindenhol ismernek, Az OK, a Taxi, a harmadik nem jut eszembe, és a negyedik a terminátor!!! És ebbe a mitoszba törölték bele a lábukat, elsõsorban a forgatókönyvírók (szeretném tudni ki(k) voltak azok ténylegesen, mert sok név van ott, de abból soknak csak az elõzményhez van köze), másodsorban Mcg angyalka, harmadsorban meg a szánalmasan gyenge Connor!!!


És ha Te erre a filmre azt mondod hogy egy kiváló mozi, akkor megsem kérdem, hogy mi a különbség egy jó nõ, meg egy tehén között!!!!
Hemoglobin 2009 jún. 16. - 20:36:15
(535/1272)
Nagyon sok rosszat olvastam itt errõl a filmrõl, de nem értek egyet ezzel a negatív hangulattal.
Ahogy végigvitték a történetet, az tényleg pocsék volt, nem volt benne valami sok ötlet, és össze is volt csapva, meg egyébként is elég sok helyen kritizálható a film, VISZONT! ahogy megcsinálták ezt a filmet, az egyszerûen KIVÁLÓ!!!! Fantasztikusan jól sikerült, mind látványilag, mind hangzásilag!!! Végig izgalmas, tele van tök jó képekkel, ötletekkel, jó az operatõri munka, na és a hanghatások.....egyszerûen isteni volt. Sokszor beleremegett a tüdõm, amit én imádok, és nagyon találók, hatásosak voltak a hangeffektek.

Ez egy tipikus mozifilm, úgyhogy, aki lustaságból letölti inkább, az meg se nézze, mert ez a látvány és hanghatás, ami igencsak feldobja a filmet, bizony csak moziban élvezhetõ.

Meg egyébként sem kell annyi kritikát keresni, hiszen ez egy Terminátor film! :-)

Szóval, ha valaki szereti az igazán jó mozihatást, az mindenféleképpen nézze meg!
2/10
ycool 2009 jún. 16. - 18:53:06 2/10
(534/1272)
Terminátor fanként mentem el a moziba. De ennek ellenére is csak annyit tudok mondani, hogy ilyen unalmas, agyoneffektezett, rossz filmet még az életben nem láttam. A film alatt párszor már kínomban nevettem. Csak az elõzõ 3 rész miatt adok erre a filmre 10/2-t.
offtopic
wukovsky 2009 jún. 16. - 14:48:59
(533/1272)
És ha most miattad egy világ omlik össze benne, hogy nem érdekel senkit a weblapja, és átfog kívánkozni a túlvilágra, és ha ne adj Úr Isten, eleget is tesz a kívánságának, akkor fogsz tudni elszámolni a lelkiismereteddel? :$


Amúgy meg az egész történetben a legnagyobb ökörség, hogy amikor a tengeralattjáróról elkezdenek szórni, azt azonnal be tudják mérni, amikor meg Johhny "idióta" Connor minden este hosszú hullámon mesedélutánt tart, azt nem tudják bemérni. Ha én szél lehetnek, egy kislány.... ööö ... ez nem az a szám ... öööö... ööö, jah meg van


Ha én skynet lehetnék, egy john connorkát jól meg ölnék
amikor este rádiózik, egy hidrogén bombát jól reá dobnék!!!!!



Ennyi. A t1-3-ban nem volt összesen annyi logikai baki, mint ebben az egyrészben egybe vévve. Egy híg f*s az amit forgatókönyvnek neveznek, és ebbõl egy látvány fetisiszta félkegyelmû próbált izgalmas mozit kovácsolni.