sipka 2008 jan. 07. - 21:52:29
(15/35)
Hoppá... Úgy látom, hogy ez ugyanaz a színész :DDDD
sipka 2008 jan. 07. - 21:51:36
(14/35)
Szerintem véletlenül szellentett egyet és ezáltal egy lyukat sikerült produkálnia a téglafalba :DDDD

Amúgy itt egy másik kép, másik színész, másik Superman...
Errõl inkább nem is mondok semmit :) Biztos a Fidesznek az egyik "reklám" embere :DDDD
norton15 2008 jan. 07. - 21:45:45
(13/35)
Õ törte be a téglafalat a háta mögött?:)
sipka 2008 jan. 07. - 21:44:16
(12/35)
:DDDDDD Biztos az!!! :)
S itt a következõ szuperhõs: SUPERMAN!!!!!
A képen látható férfi George Reeves, akit tragikus körülmények között meggyilkoltak saját lakásában... Errõl szól a Ben Affleck és Adrien Brody fõszereplésével készült "Hollywoodland" címû dráma is... Még nem láttam, de majd bepótolom.

Amúgy furcsálom ezt a fajta beállását.. Már tisztára olyan mintha egy "Szumo" mérközésre készülne föl szellemileg :DD
norton15 2008 jan. 07. - 21:33:58
(11/35)
Az tényleg egy kanál... Biztos éhes!:) Ezért kövér... Nyugdíjas szuperhõs?:)
sipka 2008 jan. 07. - 21:30:01
(10/35)
Ez nagyon jó kérdés :) Mivel fekete-fehér a kép, elég nehéz megmondani.... De én azt mondanám, hogy kb. olyan délután 15:00 és 16:03 körül lehetett :DDD De ez csak egy tipp :DD (Úgy látszik, hogy nappal is a várost járják... Ezek a hõsök egyszerûen nem tudnak mit kezdeni magukkal!!! :DDD

S itt van még egy kép a "Batman" sorozatból..
Ezt igazából csak azért raktam fel, hogy feltegyek egy kérdést, miszerint: Batman egy kanalat fog a kezében?! Vagy esetlegesen csak én láttom rosszul?!!
Talán kiakarja "kaparni" az ellenfeleik szemét? :DDD Fura...
norton15 2008 jan. 07. - 21:22:26
(9/35)
Az az izé a fején de hülyén áll...:DDD Várj... Itt éjszaka akar lenni?:D
sipka 2008 jan. 07. - 21:14:38
(8/35)
Bár az elözõ képek egy filmbõl valók, de úgy tudom, hogy létezett egy mini-sorozat is :)
De ezzel még nincs vége, mivel még rengeteg szuperhõs van terítéken :D Itt van például BATMAN!! Ez a szárnyas bõregér, aki éjszakánként járja a várost, hogy megbüntesse a velejéig romlott lelkületû gonoszokat... VAAAUUUUUU de izgi!!! :)) S még ott van mellette Robin is, aki mindig vele tart "jóban-rosszban" (most egy kis reklámot csináltam a TV2-nek :DD

S itt egy õsrégi kép errõl a legendássá vált párosról.. Hát nem is tudom... Robin akár Zorro is lehetne, Batman meg... HÉÉÉÉ!!!! Nem tisztára olyan a testfelépítése mint Jack Black-nek?!! S szerintem már ezzel az elözõ mondatommal el is mondtam a véleményemet az itt látható Batman-rõl: Egy hájas fickó!!!
Igazán találhattak volna valakit, aki egy kicsi kis izommal is rendelkezik. DE NEM!!! Idehozzák ezt a mangalicát!! S az a Batman embléma a ruhán.... Akármikor összetudnék varrni egy ilyen öltözetet... Pocsék!!!! De azért akkoriban biztosan sokan szereték ezt a sorozatot... (Bár nem tudom, hogy miért. :)
norton15 2008 jan. 07. - 20:45:31
(7/35)
B*szdki, ez nagyon komoly!!!:DDDDD Azt tudtam, hogy van Lou Ferrigno-féle Hulk, de hogy Pókember sorozat... Ez beteg!:D
sipka 2008 jan. 07. - 20:29:00
(6/35)
Ez már az utolsó Pókemberes kép... Ezen a fotón épp Pókembert folytogatják... Hmmmm... Én azt hittem, hogy ha valakit elkezdenek folytogatni, akkor az ösztönösen védekezik, vagy valamiféle ellenállást tanúsit. De itt úgy látom, hogy semmi ilyesmi nem történik. Lehet, hogy Pókember direkt azt akarja, hogy megfojtsák... Biztos mondogatja is a csávónak, hogy: "Fojts meg!!! Fojts meg!!" :DD TISZTA HÜLYESSÉG :)
sipka 2008 jan. 07. - 20:20:15
(5/35)
Húúú ez nagyon komoly!!!! :DDDDD Amúgy a film Kínában játszodik... Kérdem én: Hogy a P*CS#BA került Peter Parker Kínába?!!!!!!
sipka 2008 jan. 07. - 20:15:49
(4/35)
Hát igen :) Mindig találok valami (számomra egyáltalán nem) szörny(û) alkotást :DD
Amúgy a következõ képregényhõs sem úszta meg a megfilmesítést (sajnos).. Mivel akkoriban azért nem voltak olyan technikai színvonalon, hogy egy hálóhintás pókfajzatot a tv képernyõjére adaptáljanak... S most mindenki nézze meg ezt a képet!!! HOGY NÉZZ MÁR KI!!! Ilyesmi ruhában flangálnak a kisebb korosztályú gyerekek a farsangi bálon!!! Oké, oké... Ez egy nagyon-nagyon-nagyon-nagyon régi produktum... DE AKKOR IS!!! Na mindegy.
Egy valamiért jó dolognak tartom ennek a "movie"-nak az elkészültét: ILYEN JÓT MÉG SOHASEM RÖHÖGTEM :DDDDD
sipka 2008 jan. 07. - 20:01:25
(3/35)
Elsõnek is itt van a már felemlegetett "Hulk" névvel rendelkezõ "MARVEL" hõs, aki egy rádioaktiv sugárzás következményeként változott eme izmos spenóttá :) Bár Lou Ferrigno kellõen izmos ezen szerep megformálására, de azért a képregénybeli hatalmas muszklikat, még õ sem tudta kisajtolni magából :)
efes 2008 jan. 07. - 19:54:26
(2/35)
sipka koma megint talált egy SZÖRNY(û) filmet! :))
sipka 2008 jan. 07. - 19:53:20
(1/35)
Nagyon bírtam a "Hulk" nevezetû sorozatot!! :) Ezért is örülök, hogy megjelentettek néhány régebbi "Hulk"-os mozifilmet DVD-n, amelyen Lou Ferrigno játsza ezt a hihetetlenül agresszív szuperhõst :) S még így évek távlatából is tetszik ez a látványeffektektõl mentes alkotás, amely nosztalgikus hangulatot idéz elõ elmémben..
S úgy gondoltam, felrakok pár képet a régi idõkben elkészített szuperhõsös "movie"-król, amelyek színvonalukat tekintve nem igazán érték el a "Hulk" címmel rendelkezõ sorozat hangulati értékét :)