9/10
RigbyTheMad 2021 júl. 05. - 10:47:29 9/10
(5/65)
Végre egy olyan film, amiben nincsen káromkodás és szexizmus ( ez miatt látom nem is tetszik sokaknak). Az ilyen filmeket kellene erőltetni, mert az alja dolgok nélkül is sikeres lett és így szívesebben nézik meg az emberek persze azok akik normálisak. Chris Pratt A galaxis őrzői 1- ben egy ripacs volt azóta semmi probléma nincsen vele. Remélem ebbe az irányba megy el a filmes ipar, mert sajnos a kisebb országok és a buta emberek Amerikát majmolják, és ha jó irányba megy ez is akkor talán a befásult agyú emberek megváltoznak.
8/10
Bigpapa 2021 júl. 05. - 10:41:07 8/10
(4/65)
Nekem tetszett a film, azt leszámítva ...

SPOILER

Hogy ezek az ocsmány, 1 bites zabagépek, hogy tudtak űrhajót lépírteni???? Elképzeled egy csillagvillással a kezében az egyiket, ahogy épp csavarozza fel az oldalfalat és meséli a másik tüskének, hogy előző este betintázott kicsit és most másnapos? :D :D

SPOILER vége

Meg azt, hogy 30 év múlva ugyan olyan szar fegyvereink lesznek,mint most? Sehol egy 50mm-es kézi képfegyver, vagy egy Vulcan M134-A2 Gatling ami a Terminator 2-ben volt és Arnie kaszálta a rendőrautókat? Inkább ezt néztem volna meg moziban,mint a Halálos iramban 9-et.

2/10
m3246 2021 júl. 04. - 23:55:43 2/10
(3/65)
Én nem értem... Elvernek egy rakat lóvét de senkinek nem tűnik fel, hogy nincs forgatókönyv... Nehéz felfogni a próbavetítéseken hogy nem tépték le az arcukat a tesztalanyok a rengeteg blődségtől... Utálom a bugyuta filmeket... Annyira elhülyültem tőle hogy 2 csillagot adtam rá 1 helyett
7/10
DeathFolk 2021 júl. 03. - 04:40:26 7/10
(2/65)
Nem lett olyan rohadt jó mint vártam, de így is bőven nézhető, korrekt alkotás, és a szörnyek rohadt jól néznek ki, nagyon rég nem láttam ilyen jól kitalált szörnyeket, ráadásul világosba is látni őket nem csak sötétbe mint a legtöbb filmbe... és plusz pont hogy a filmben nincsen egyetlen 1 erőltetett szivárványos karakter se...
6/10
pihes 2021 júl. 02. - 15:12:22 6/10
(1/65)
Még megtalálni benne családi szálat is, keverték rendesen. Szörnyebb szörnyet keveset találni.
Összességében nem rossz, már aki szereti az ilyet!

6/10