liliom31 2012 júl. 06. - 19:07:17
(800/2630)
Nagyon szívesen :-)
7/10
kiskukac63 2012 júl. 06. - 18:59:05 7/10
(799/2630)
Pont erre gondoltam én is Bihter kapcsán, hiszen korábban mindig azt mondta, hogy "nem fáj" meg "kicsit fáj"! Denise aasszony a mai részben elõttem végleg leszerepelt: nem lehetett nem észrevenni, bármennyire is igyekezett palástolni, hogy Õ tulajdonképpen örül Ahsen asszony híreinek, véleményének! Szégyenletes, meg ahogy nyomozgat és faggatja Besírt! Most nagyon sajnáltam Behlült, tényleg õszinte volt az aggodalma, féltése, csak tartok attól,hogy ez sem változtat az eddigi megbízhatatlanságán, tesze-toszaságán.
antsa10 2012 júl. 06. - 18:31:30
(798/2630)
Ez a Behlül! Igazán kitalálhatott volna vmi dumát, hogy honnan tud a balesetrõl. Így bemehetett volna Bihterhez!
Csak nekem tûnt ismerõsnek a kórházi szoba? Olyan volt, mint Cemil svájci szantatóriumi szobája, a Szív útjaiból.
Bihter gondolom nem a testi sérüléseire értette, hogy fáj, sokkal inkább azokra a lelkiekre gondolt, amit Behlül (nem) cselekedetei okoztak neki!
Ez a Katyja meg milyen szánalmas, hogy folyton Besirhez dörgölõzik!
10/10
HarisnyásPippy 2012 júl. 06. - 11:08:16 10/10
(797/2630)
Már várom a mai részt, nemtudom mi fog történni Bihterrel. Jaj csak ne lenne ez a rengeteg reklám...
7/10
kiskukac63 2012 júl. 06. - 11:01:18 7/10
(796/2630)
Nagyon köszönöm.Olyan érzékletesen és részletesen írtad le, hogy szinte magam elõtt láttam, és már nem is fogom visszanézni, ha felteszik valahova..:))
liliom31 2012 júl. 05. - 22:25:56 Előzmény kiskukac63
(795/2630)
A mai rész tartalma: Behlül rendben hazaérkezését a család nagy csodálkozással fogadta. Persze Nihal és Behlül próbálták a szerepüket játszani úgy ahogy megbeszélték. Ez Behlülnek ment de Nihalnak kevésbé így gyanús is lett a Madmazelnek és Firdeusnak is. Eközben Bihter a házban várta Behlült és hivogatta mikor megy már. Behlül megígérte, hogy este megy, de ekkor már Bihter nekikezdett a borvedelésnek az esti jókedv megteremtése érdekében :-)E közben a házban mindenki továbbra is arról beszélt, hogy mi történhetett Adnan és Bihter között. Nem volt ez másképp Nihat és Peyker között sem. Ott is errõl ment a diszkurzus, csakhogy Himli papa is ott volt és az egészet kihallgatta. Mondta is, hogy ha Bihter és Adnan házassága válságba jutott akkor ez még jól is jöhet neki, mert akkor Adnan papa nem tud figyelni az üzletre. :-)
Behlül úgy este felé készülõdött is Bihterhez amikor is telefonhívást kapott Zeyneptõl, (Ezel barátnõjétõl)hogy a lány öngyilkosságot kísérelt meg és azonnal siessen Behlül a kórházba.
Nihalban persze felébredt a lelkiismeret furdalás és miközben Firdeus és a Madmazel vígasztalták, persze kitálalt nekik az egész történetrõl, hogy hazudott és nem is Pelinnél volt, hanem Ezelnél, és, hogy Behlül bérelt egy házat stb. Firdeusz mama hívta is Bihtert, hogy tudja, hogy Behlüllel volt a házban és, hogy ne tegyen õrültséget. Bihter hisztérikus kacajban tört ki (persze már megártott neki a bor is) és nevetve közölte Firdeusszal, hogy Fridit csak Adnan vagyona érdekli és retteg attól, hogy õ elvállik Adnantól és, hogy õ most "dumcsizni" fog Adnannal :-)
Bihter ezután a házikóban teljesen felöntött a garatra és amikor Behlül felhívta és elmesélte neki, hogy mi történt Ezellel és, hogy a kórházban van. Bihter nagyon mérges lett, és közölte, hogy õt nem érdekli Ezel és, hogy Behlül megint cserben hagyja, mint legutóbb és elindult kocsival Adnanhoz, hogy mindent kitálal neki. Behlül mire a házhoz ért már nem volt ott Bihter csak telefonon érte útol. Bihter közölte vele, hogy már majdnem Adnannál van. Behlül kérte, hogy ne mondjon Adnannak semmit. Amiközben pedig vitatkoztak Bihter karambolozott. Bihter nagyott sikított, Behlül pedig Bihter nevét kiáltotta (VÉGE)...
7/10
kiskukac63 2012 júl. 05. - 20:13:55 7/10
(794/2630)
Valaki, akinek kedve van, leírná a mai rész eseményeit?! (Elfelejtettem beállítani a UPC-t)Köszönöm!!
7/10
kiskukac63 2012 júl. 05. - 20:11:29 7/10
(793/2630)
Ez is igaz, de én inkább a családi ünnepeken kívüli alkalmakra és lehetõségekre gondoltam!
antsa10 2012 júl. 05. - 20:04:38
(792/2630)
Anyám ez a Nihal!!! Hogy nem tudja tartani a száját!!!!
antsa10 2012 júl. 05. - 19:42:52
(791/2630)
Na végre Deniz orrára koppintott vki!!!!