9/10
lilei 2012 júl. 02. - 20:17:48 9/10
(740/2630)
Köszi az útbaigazítást. Amúgy valahogy az a vonal nem nagyon tudja lekötni a figyelmemet. Nihat nem tudom, hogy miért vette fel a kesztyût Behlüllel szemben? Azért , mert anno járt Peykerrel és féltékeny? Ugyan már. Olyan kis szürke páros, semmi önálló gondolat....csak a két család eseményei vezérlik a mindennapjaikat.
Behlül meg...na õ tényleg nem állt ki most sem Bichter mellett, be van ijedve, hogy mi lesz ezek után vele:-(
Amúgy csak egy férfi tud úgy a nõ vállára teríteni egy plédet, hogy a székkel együtt takarja be:-DD
Ezt csinálta a kis sete-suta Behlül:-)
missvicky 2012 júl. 02. - 20:05:09 Előzmény Illiona
(739/2630)
Milyen érdekes. Az alatt a néhány rész alatt, amióta nézem a sorozatot, én is ilyen karakternek ismertem meg Firdeuszt. Ezért nem értettem, miért ez a nagy ellenszenv. Nekem is szimpatikus, legalábbis inkább elviselem, mint Bihtert...
missvicky 2012 júl. 02. - 20:02:12 Előzmény kiskukac63
(738/2630)
Köszönöm szépen!
liliom31 2012 júl. 02. - 18:47:15
(737/2630)
Nihatot abból a szempontból megértem, hogy Himli mégis csak az apja és nem akarja magára hagyni. De ebben a helyzetben az lenne a helyes, ha kilépne Adnantól és egyenesen elmondaná neki mit érez.

Igen érdekes volt ahogy Behlül Bihterrel viselkedett amikor megtudta, hogy Adnan megerõszakolta. Nem állt egyértelmûen a lány mellé ebben a helyzetben. Úgy látszik mellette van, de csak ült mellette bús képpel és attól végképp tartozkodott, hogy megitélje a bácsikája tettét. Bihternek pedig itt lett volna az alkalom és az indok, hogy végleg elhagyja Adnant.

Firdeuson is látszott, hogy nagyon jól tudja a szobában hagyott jelekbõl, hogy mi is történt valójában. Mégis Adnan elõtt a lányára kente a felelõsséget, persze most is csak a saját érdekeit nézve.

Elif is töri a fejét valamin, hogy elhívta magához Nihalt.
7/10
kiskukac63 2012 júl. 02. - 16:34:57 7/10
(736/2630)
Nihat sajnos, a Behlül színrelépésének köszönhetõ féltékenysége és írigykedése miatt meginogni látszik Adnanhoz való hûségében, korrektségében, gyorsan elfelejti, hogy amikor kitagadta Hilmi, Adnan karolta fel, megbízott benne, munkát adott neki és mostanában részesedést stb. Az apja arra veszi rá, hogy alakítsanak közösen különbözõ cégeket, (nyilván Adnan tudta nélkül) és titokban vásárolják fel a Zyagil-részvényeket, azaz ezzel simán tönkre tehetik Adnant. A pénteki részben erre utalt Ahsen, illetve itt hazudott egy nagyot Nihal Peykernek a cégalakítással kapcsolatban.
Bihter borzasztóan viselkedett megint, holott tisztán látnia kellene, hogy Behlültõl mire számíthat. (Jó, az is nagyon fontos! :))) Ha eddig érthetetlen módon halogatta, most kellett volna "tálalnia" és vallania Adnannak, nem várni, feszíteni a húrt a végtelenségig és kihozni a férjébõl az állatot!
liliom31 2012 júl. 02. - 16:03:06
(735/2630)
Igen én is bírom néha, de így külsõ szemlélõként. Ha velem tenné meg mindazt amit Bihterrel és Adnannal meg a családjával (Még ha nem is tudatosan csinálja) az azért nem semmi. Hogy tejbetök az egy dolog, de buta is, mert azzal az indokkal nem viszi el Bihtert messzire, hogy nem akarja a családját bántani, azonban nem gondol bele abba, hogy pont azzal, hogy maradnak sebeznek meg mindenkit egyre jobban. :-(

Kíváncsi vagyok a mai részben (bár tudom) :-) ha megtudja, hogy Adnan mit tesz mi lesz a reakciója.
liliom31 2012 júl. 02. - 15:57:15
(734/2630)
Igen, teljesen jól hallottad én is nagyon szeretem. Georges Bizet: Gyöngyhalászok (The Pearl Fishers, Le Pecheurs de Perles):-)

http://www.youtube.com/watch?v=1-ABzLhOIpE
10/10
hunyadig 2012 júl. 02. - 15:13:05 10/10
(733/2630)
Ha jól rémlik bár nem vagyok benne biztos a Behlül a Gyóngyhalászt hallgatta becsukott szemmel az udvaron, legalábbis Én annak tuladonítottam be.

Segítsetek hogy jól sejtettem e?

Tisztelettel: hunyadig!
9/10
lilei 2012 júl. 02. - 07:37:34 9/10 Előzmény liliom31
(732/2630)
Behlül mindíg is egy tejbetök sztem. Már azt sem hiszem el, hogy csak a nagybácsi miatt keres kifogásokat. Bichternek pedig már akkor fel kellett volna nyilnia a szemének, amikor Behlül meggondolta magát és nem ment el vele a háztól.
Ugyan...mit vár tõle ezek után? Most is megfutamodott...inkább házat bérel, minthogy elvigye magával jó messzire.
Pofátlan sokszor...de én amúgy szeretem ahogy játszik...már teljesen kezdem "megutálni" :-)....á de nem...szeretem én amúgy, csak ne lenne ilyen kis semmi férfi.:-)
zandra 2012 jún. 30. - 23:15:56
(731/2630)
Én is így vagyok, szinte a legtöbb szereplõt felpofoznám, a házban egyedül a Mademoiselle a szimpatikus, mióta nem olyan bõgõ masina mint a sorozat elején.

Házon kívül meg Hilmit bírom, igazi Jockey Ewing :D