Téma: Tintaszív

Gabriella54 2009 márc. 21. - 21:15:07 Előzmény judybee
(12/92)
Nekem nagyon "bejött" - Paul Bettany és Andy Serkis pedig mindig "örömteli látvány" :D
GBalint 2009 márc. 21. - 19:15:58
(11/92)
Ez a film egy rakat sz*r. 1-2 jó poén van benne, de amúgy semmi...Unalmas, egyhangú.
Ezt a filmet eléggé elrontották, a sztori maga jó, de a film az szar!
Sicur 2009 márc. 21. - 16:38:02 Előzmény bzsuzsa88
(10/92)
azért ez az öngyilkosság hasonlat, már túlzás. oké. nem tetszett, de ennyire nem kell vergõdni.
encsimencsi 2009 márc. 20. - 17:47:15
(9/92)
Én még nem láttam ugyan a filmet, viszont a könyvet olvastam, és az nagyon tetszett. Azt viszont elõre kell bocsátanom, hogy a könyv sem egy akciódús mese, mondhatni vontatott. Így nem csodálkozom, ha a film adaptációt is vontatottnak találja valaki. Szerintem sokat számít, ha valaki olvasta a könyvet, mert az szerintem jobban meg fogja érteni. Én már nagyon várom, hogy lássam.
2/10
bzsuzsa88 2009 márc. 19. - 22:34:58 2/10
(8/92)
Egyetértek veled!
Ez a film annyira szar,hogy megcsinálni is kár volt!
Akinek ez tetszik valami nagyon fura értékelés szerint nézi,mert semmi jót nem találtam benne,pedig én szeretem az ilyesfajta stilusú filmeket.
1óra után még mindig sem esemély,sem történet nem volt,azt hittem ott öl meg az unalom!
Már az öngyilkosság gondolata is átsuhant rajtam!
Minden filmben szoktam jót látni,de,hogy ennél még csak egy mosoly sem suhant el az arcomon vagy döbbenet vagy bármi ami megmenthette volna na az sokként hatott!
Senkinek,semmilyen körülmények között nem ajánlom,fõleg nem a gyerekeknek,ez még maradandó kárt tenne a fejlõdésükben!
1/10
mejoc 2009 márc. 19. - 21:37:26 1/10
(7/92)
Semmilyen korosztálynak nem ajánljuk!
10 bõl 0.

Akinek ez a film tetszett, az nem a filmet értékeli, hanem vmilyek szereplõ iránti elvakultság vezérelte.
Akkor Az Ördög Prádát visel címû filmbõl idezek: "Ennyi!"
5/10
baz00kahu 2009 márc. 17. - 17:49:06 5/10 Előzmény sipka
(6/92)
Az összefoglalód remekre sikeredett.
Valóban a futottak még kategóriában otthoni DVD-zésre nagyon remek a mostanában (pl.Csillagpor, Estimesék...)bemutatásra került egykaptafa filmekkel egyetemben. Kizárólag 12 éven aluliaknak, vagy BF. kedvelõknek ajánlom ezt a bájos matinét.
judybee 2009 márc. 14. - 22:57:09 Előzmény sipka
(5/92)
Nem értem. Ne nézze, aki nem bírja. Nem hiszem, hogy bármi gond lenne ezekkel a szerepekkel. Ilyen filmek is kellenek. Fraser olyan, mint egy óriás bébi. Ez áll neki jól.
Hajnika27 2009 febr. 07. - 19:37:32
(4/92)
Én a könyvet olvastam, az tetszett; kíváncsi vagyok milyen filmet csináltak belõle.
Naphinel 2009 jan. 25. - 09:49:04
(3/92)
Kíváncsian várm a filmet. Remélem leszinkronizálják, különben cs*szhetem.
Brendan Fraserben eddig még nem igazán caódtam, minden filmje, amt láttam, tetszett. Az, meg, hogy nem csak holtkomoly darabokat játszik, jó dolog, gyerekbarát.
sipka 2008 dec. 23. - 11:15:13
(2/92)
Ha létezne olyan díj-kategória, hogy "A legtöbbször alkalmazott színész, kínos gyerekfilmekben", akkor szinte bizonyos, hogy "Brendan Fraser" kapná meg az elismerést. Hiszen eddigi filmográfiája (ami ugye nagyszerû alkotásokkal is tarkított), tele van bárgyú mesefilmekkel: "Az õserdõ hõse", "Talpig majom", "Bolondos Dallamok- Újra bevetésen", "Utazás a Föld középpontja felé", "Múmia 3" stb.
Mondjuk a megemlítettek közül, van amit én is szívesen megnézzek, de azért jelenlegi munkái igencsak aggodalomra adhatnak okot. A mostani szerepvállalása szintén fantasy jellegû, ami miatt igencsak kötekedhetnék, bár ezen produkció valamivel színvonalasabbnak tünnik társainál. Az "Inkheart"(vagyis "Tintaszív") egy regény-adaptáció, amely felsorakozott a mai sikerkönyvek végeláthatatlan kasztjába :)
A történet abból áll hogy van egy Meggie nevû leányzó, kinek egyik nap szembesülnie kell azon ténnyel, hogy az édesanyja (különös körülmények között) eltûnt.... A könyvkötõ munkával rendelkezõ apa, pedig egy titkos képesség birtokában van (mint a lánya), ami teljes mértékben összefügg a köddé vált asszony esetével. Mivel ha hangosan felolvas egy regénybõl, akkor azon történet szereplõi megelevenednek a valódi világban, de viszont cserébe valamelyik húsvér humanoid átkerül a megirt könyv sztorijába..
A szórakoztatásról olyan színészek gondoskodnak mint "Helen Mirren", vagy "Paul Bettany". Számomra a "Csillagpor"-ra és (a legújabb Adam Sandleres vígjátékra), az „Esti mesék”-re hasonlít, ami nem feltétlenül jelent rosszat :P
A magyar bemutató 2009. március 19.-én lesz.

www.youtube.com/watch?v=n4AUcSFmFPg
Zajac 2008 okt. 28. - 18:53:19
(1/92)
No kíváncsi leszek erre a filmre :)
A rendezõ legutóbbi 2 filmje tetszett remélem ez is elnyeri tetszésem :) Gondolom csak jövõre láthatjuk.