4/10
The Cortez 2023 ápr. 30. - 13:07:06 4/10
(4/4)
Olcsó erotikus film a VHS-korszakból. A sztori egy elhanyagolt nőről szól, aki bárminemű kommunikáció helyett inkább hivatásos faszcibálónak csapódik. Az alapsztori teljesen klisés, a főszereplőnő perverz álomjelenetei pedig totálisan röhejesek. A baszásképsorok között mindenféle szexuális fantázia megjelenik, ám ezek kidolgozása leginkább unalmasra sikeredett. A játékidő második felére erősen krimibe hajlik a nem túl intelligens cselekmény.
Dr. Zaius 2011 júl. 08. - 23:13:10 Előzmény marie1
(3/4)
A pszichopata perverz is? Esetleg véletlenül nem egy kamionsofõr (meggyõzõdésem, hogy léteznek milliomos kamionsofõrök...)?
A hõs férj az igen fontos munkája miatt hanyagolta feleségét?
És miért van az, hogy még a nõ bocsájt meg? Hiszen õ prostituálta magát! Mondhatta volna egyik este az urának csak úgy spontán, hogy "dugj meg!" vagy valami hasonlót.
Ehhez azt hiszem egyfajta hajlam kell. Vagy simán kereshetett volna csak különc szexpartnereket is, ha már izgalmakra vágyott. Vagy a hõs férj egyben szegény is volt, netán egy meg nem értett mûvész-zseni, és kellett a pénz a rezsire?
Csak azért kérdezem, mert a szolgáltató lassan már fél éve kivette a csomagból a Hálózat tv-t (így a filmet nem tudom megnézni), pedig ez volt a kedvenc csatornám. Viccen kívül! Szerintem itt adták a legjobb filmeket, mondjuk én szeretem a B kategóriát, és néha még igényesebb filmek is elõfordultak.
marie1 2011 jan. 16. - 21:41:44
(2/4)
Na, a nagyon jótól messze van. Egy könnyedebb pornóknak is hasonló sztorija van...Pfff

SPOILER

Szóval, az elhanyagolt gyönyörû nõ lassan megelégeli amúgy gyönyörû férje közönyét, és teljesen kiszolgáltatott helyzetbe sodorja magát. Érzelmi sivárságát úgy orvosolja, hogy szexuális szolgáltatást nyújt, persze izgalmas keretek között. Végül belefut valami pszichopata karmaiba, ahonnan az addig közönyös férj kimenti. Bosszantásomra úgy van feltüntetve, mintha a férj egy hõs lenne, pedig a galád gondatlansága és közönye kergette ilyen helyzetbe a feleséget, aki persze megbocsájt, és a végén nagyot szeretkeznek. Micsoda hamis kép! De legalább a cihopata kissé összeveri a férjet,mielõtt végképp kimúlna, és nekem már ez is elégtétel egy ilyen közepes alkotásban...
10/10
vulkanus 2009 jan. 31. - 23:20:54 10/10
(1/4)
Nagyon jó film!!!