fhajnalkarita 2013 szept. 07. - 12:01:49 Előzmény Skeet
(2/2)
Pontosan!

Én errõl regélni tudnék..

A szülõ nyomorítja meg a saját gyermekét egy életre, õ csinál belõle testi-lelki roncsot, akinek elõbb-utóbb segítséget kell kérnie szakembertõl az állandó, soha el nem múló félelmei miatt. Akibe egy életen át mindenki beleköt, belerúg, aki mindenkivel szemben alulmarad, akit mindenki el tud nyomni a félelmei miatt, akit bárhová megy az életben, mindenhol mindenki céltáblája..

NEM SZABAD!!!! A GYERMEKEINKET TÚLFÉLTENI!!!!

A GYERMEK NEM A TULAJDONA A SZÜLÕNEK, HANEM A GYERMEKE, AKIT KÖLCSÖN KAPOTT EGY IDÕRE, ÉS ELJÖN AZ IDÕ, AMIKOR KIREPÜL A FÉSZEKBÕL. MÁR HA A SZÜLÕ HAGYJA, és nem nyomorítja meg idõ elõtt..

A túlféltett gyermeknek nem lesznek felnõtt korára emberi kapcsolatai, hogy bárhol állást kapjon, amikor már csak az ismeretség számít, ezért sehová! nem veszik fel, mert nincs senki, aki segítene neki!

Ilyen sorsot kívánunk a gyermekeinknek????

Aztán, amikor a szülõ idõs, és beteg, akkor meg kapkod, hogy mi lesz vele, ha én nem leszek???? Ja kérem! - régen kellett volna gondolkodni, és tudatosan nevelni, és nem a tulajdonunkként bánni vele, aki fölött uralkodhatunk egy életen át..
Skeet 2010 okt. 22. - 20:55:03
(1/2)
Nem az a baj, ha a szülõ aggódik, hanem ha a saját paranoiája miatt egy idegroncsot csinál a gyerekébõl és az félelemben fog élni egész életében.