10/10
HuncutDémonÁgi 2008 máj. 31. - 21:51:45 10/10
(137/637)
Nekem az is látványos volt a film végén,hamikor a robbantásnál állnak és leveszik a maszkokat az összes szinész ott ált a jók akiket megöltek a táborban.Nagyon meglepõ fordulat volt,de ötletes
10/10
OrRo 2008 máj. 31. - 20:33:27 10/10
(136/637)
Érdekes pedig a mátrixban hugo elég férfinak látszott...
Lehet elkéne mennem orvoshoz?:D:D
10/10
Amshel 2008 máj. 31. - 20:24:23 10/10
(135/637)
Sziasztok.
Látom nem csak nekem tetszett a film.Nagyon jól meglett csinálva szerintem és télleg ha az ember nem figyel elégé el lehet veszteni a fonalat.:D
Például olvastam hogy nõ játsza V-t meg hogy nõ van az álarc alatt.:D
Elöször én is azt hittem aztán megnéztem és kiderült hog mégsem:/ dehát azért nem foghatja fel mindeni elsõnek.Szóval elõre is bocs ha valami nem úgy:D
Nagyon sajnáltam a végén V-t:( kár hogy meghalt viszont egy kis részletben meglehetett figyelni hogy evey amikor a virágoktól elindul ( az a rész amikor a felügyelõ meséli) valaki látszika a mögötte lévõ tükörbe:)))).Tehát neki mégis happy end lesz?:)
10/10
OrRo 2008 máj. 31. - 20:08:51 10/10
(134/637)
Jah és utolag annyit hogy enm nõt rejt a maszk....De grat neked hogy igy fogtad fel és nem tudom mibõl vetted fel ezt hogy nõ rejztözik mögötte....Jobban nézd meg a filmet és figyelj a lényegre és arra amit mondanak.....Ilyen kritikát linkeltem be..
10/10
OrRo 2008 máj. 31. - 20:05:58 10/10
(133/637)
Na ez szép.Szerintem és nem vagyok egyedül nem borzalmas azért mert Neked nem tetszik.Amugy meg nekem sok idõm van filmeket nézni és hamar megis nézek minden újat azonban engem nagyon megfogot es hetente többször is megnézem...
Nem tom milyen igazi jó filmre gondolsz..Mivel minden embernek más az izlése...
10/10
HuncutDémonÁgi 2008 máj. 30. - 13:00:22 10/10
(132/637)
Én nem azt mondtam,hogy nem fogadható el ,ha valaki negativan lép fel a film ellen.csak azt nem birom ,ha leirom ,hogy nekem tezsuk..erre aki már 100x leirta ,hogy neki nem..még 101x is reagál rá csak,hogy neki legyen igaza. Amúgy a Cinemát azért hoztam fel.mint emlitettem egy kedves barátom is szerkeztõje és hidd el ritka a pozotiv kritika. Egyébként se vagyok Cinemas :) Pont a konkurens magazin vevõje vagyok:)
A filmel kapcsolatban vagyis ,hogy mirõl szól ezer érvet lehetne felhozni mellette ,de sztem kevesebbet ellene.
Aki szereti szereti aki nem nem nincs ezzel semmi gond!
10/10
OrRo 2008 máj. 30. - 07:44:28 10/10
(131/637)
Szerintem nem kéne ilyen megjegyzéseket tenni hogy lányoknak...... engem nem zavar viszont ez elégé mutat valamit arról aki irta...nem hiszem hogy egy filmnek lenne olyan hogy lányoknak jó vagy csak fiúknak( ebbe a kategóriába).De bárki megnézheti és kortól nemtõl függetlenül tetszik valakinek és valakinek nem.Persze azoknak a véleményét is tiszteletben kell tartani akiknek nem tetszik.Ez tény.
7/10
zee944 2008 máj. 29. - 23:37:57 7/10 Előzmény HuncutDémonÁgi
(130/637)
Szerintem rendben volt a film, de az imdb-s értékelés túlzás. A Mátrix szerzõi írták és nem rossz, így eleve arra volt ítélve, hogy iszonyúan felpontozzák.

Kritikus véleményére eleve ne hivatkozz (majd rá fogsz jönni, mekkora tévedés), a "cinema" cím alatt futó dilettáns bagázsra meg fõleg ne. Akkor már inkább érvelj a sajátod mellett.
10/10
HuncutDémonÁgi 2008 máj. 29. - 21:46:44 10/10
(129/637)
Ja azt hiszed ezzel most megalázol. De nem hiszem ,hogy ez részemrõl lenne vezsteség...nem értem meg soha az ilyen embereket,ha nem tetszik valami hát nem...de miért akarsz 10 emberbõl 9- et meggyözni arról,hogy szar. ezen gondolkozz el....nem tetszik kész ennyi..nem nézed mg többet.
10/10
HuncutDémonÁgi 2008 máj. 29. - 21:32:03 10/10
(128/637)
Nézd nem hiszem ,hogyha neked nem tetszik akkor ,ha 100x leirod másoknak sem fog..azért ,ha megnézed itt a többségnek tetszik...és sztem van okunk rá...senkisem kényszerit rá,hogy tetszen a film. sztem egy hatalmas alkotás. végre nem egy tipikus sörböfögös popcornos szar amcsi film.
És nem hiszem ,hogy a V -nek kisgyerekek szavazták meg azt a magas pontszámot. Nem a film a szar ,hanem nem a te világod ennyi..pedig igen csak van némi valóságalapja.
10/10
HuncutDémonÁgi 2008 máj. 29. - 21:14:21 10/10
(127/637)
Tessék itt a cinema cikkje azaz a kritika :)
10/10
OrRo 2008 máj. 29. - 16:35:16 10/10
(126/637)
Na megvettem^^.2000 ft sztem bõven megérte egy ilyen fantasztikus filmért.Amugy ez amit irtál huncut igazán jó kritika lehetet.Nem olyan mint a magyar amit én linkeltem egyszerûen felháborító nem is nézte végig nem normális sztem az ienekenek nem kéne kritikát irni fõleg nem az internetre....
Na de sebaj számomra ez a film a legjobb 10/10000000 pont és sosem fogom meguni.
10/10
HuncutDémonÁgi 2008 máj. 29. - 14:23:00 10/10
(125/637)
Ráadásul az egyik kedves ismerõsõm a Cinemanál dolgozik és meg kell emlitsem ,hogy a filmre tudjátok mi volt a kritika ?:)
Ami a mátrix filmek végérõl hiányzott...itt megjelenik..az igazi szív és és lélek és végre nem csak egy ócska agypiszkálás.
Összegzés :Alan Moore kultikus képregényének az eredtihez hû filmváltozata .
Néhol ugyan túlbeszélt ,de kellõen stilusos és radikális.

Ezt azt kritika:) ,ha minden kritika ilyen lenne..nem fájna a filmesek feje :) Ja és IMBDN az egyik legmagasabb pontozású film.
10/10
HuncutDémonÁgi 2008 máj. 29. - 14:15:50 10/10
(124/637)
Hali! Sajnos!! csak nem rég néztem meg a filmet,de teljesen beleszerettem.Nem tudom honnan ,de meg fogom a képregényt szerezni. A film exrta dvd-jén rengeteget tudhatunk meg a háttérrõl ami nagyon jó dolog..Egyébként azért tökéletes e film számomra mert nem egy szálon fut at egész és az ember már elõre tudja,hogy ó ugyis nyer az egyik..Hanem mindenki maga dönti el kinek a pártjára áll és az õ tetteik mit hozhatnak...Másrészben..nem sokban áll messze a mai és jõvõ valóságától! csodás film..amit hallottam ,hogy a fivérek nem adták el film jogát..igy reménykedhetünk bármely féle folytatásban. Majd meglátjuk;)
UI: ami tanulsáhg még a filmbõl..hiába van gyönyörû lakás..plazmatévé minden meg,ha az embernek nincs szabad joga..ha a saját otthondoban nem mondhatsz a kormány ellen semmit mert lehalgatnak és azért halott vagy.

Egyébként még a folytatásról annyit,hogy meglehetne oldani semmi sem kizárt én biztos örülnék bár ezek az elhizott hasvakaró amcsik nagytöbbsége csak olyan filmekre vágyik mostanában ami tele van idiota humorral semmi mondanivaló!
Metal213 2008 máj. 29. - 14:08:01
(123/637)
Hatalmas film! Heti 1x tuti megnézem, ez a minimum!

Sokan nem veszik észre, hogy a film róluk szól. Azokról akik nem veszik észre mi folyik a nagyvilágban. Tökéletesen leírja a mai világot, manipulációt és hazugság gyárakat!
10/10
OrRo 2008 máj. 29. - 09:55:39 10/10
(122/637)
Teljesen igazad van.Ma megyek és megveszem Dvd-n^^.Szerintem nagyon jól el lett találva arról meg nem is szólva hogy télleg én Hugo-ból nem néztem volna ki hogy ien karaktert ien jól tud alakitani.Egyszerûen fantasztikus.Szerintem az a legjobb hogy pl a vér, meg a romantikus elemek nem ömlesztve vannak hanem fokozatosan jellenek meg.
Elég nehéz lehetett álarcal érzélkeltetni a jelenetek darabjait viszont ezeket fantasztikusan oldoták meg.
Eurydicee 2008 máj. 28. - 20:22:01 Előzmény OrRo
(121/637)
Télleg jó film. Abszolút rajongó lettem! :-) Hugo is más arcát mutatta - még ha nem is láthattuk - mint általában. Nagyon tehetséges, én nem gondoltam volna.

A képregény ami alapján készült a film ugyan kicsit más - sokkal rémisztõbb, sötétebb, kevésbé átlátható - mégis, az adaptációnak nagyon hasonló a mondanivalója. Egy picikével fogyaszthatóbbá akarták tenni szerintem a készítõk a filmet, mint amilyen a képregény. A képregény verzióban V ugyanis nem szabadsághõz, hanem anarchista, és bár e kettõ egy diktatúrában nagyon közel esik/eshet egymáshoz, mégsem teljesen fedi egymást.

A kritikusok idióták. Akit idézel, az valószínû félúton elbambult - hát igen, nehéz is egy komolyabb filmet komolyan nézni, pattogatottkukorica ropogtatás közben.
A másik idióta meg azt bírta írni hogy az eredeti író, Alan Moore elhatárolta magát a filmtõl. Na igen. Ez így van, de azt azért megjegyezném, hogy ez a pasas az összes többi az õ képregényébõl készült filmtõl elhatárolta magát. És azért tegyük azt még hozzá hogy a rajzoló viszont, David Lloyd kifejezetten üdvözölte a filmet. Azt mondta, hogy teljesen élvezhetõ, a változtatások ellenére, neki tetszett.
Abban sincs igaza a kritika írójának, hogy a film nem mutatta meg a diktatúra velejét. Hogy agymosás van, meg ilyenek. Hát, akkor vajon mi a túróért mondta azt V, hogy ha felelõst keresnének azért amiben élnek (ti. diktatúra) akkor nézzenek a tükörbe? Pont ez a lényeg, a szoft-diktatúra (mondjuk sztem a kijárási tilalom annyira nem szoft, de most vegyük annak, mert kritikusunk is így tett), pont ilyeneken alapul. Hogy az ember ellustul. Jó ez így. Minek lázadjak? Megvan ami kell, amit nem szabad arra meg megtanulok nem vágyni. Agymosás. Ha ez nem tûnt fel a kritikusnak akkor ez a másik hülyével együtt pattogatott kukoricázott a film alatt...
10/10
OrRo 2008 máj. 27. - 19:33:34 10/10
(120/637)
Nagyon jó film nekem nagyon bejött.Minél többször nézem meg annál több részletett lehet megnézni és annál több dolgot lehet megérteni.Azonban mélyen felháborit az egyik kritika linknél ("Heti Válasz, 2006.04.27.: V mint vérbosszú") az utolsó mondatan szereplõ rész igazán tükrözi a magyarok ....... inkább haggyuk
,,A türelem és megértés alapvetõ emberi erényét akkor vesztjük el, amikor egy megható jelenetben V, aki sohasem veszi le álarcát, és akit állítólag egy Hugo Weawing nevû férfi színész alakít, kifejti, hogy õ valójában nõ és leszbikus. A nézõ pedig sokáig gondolkodik azon, mikor nézték utoljára ekkora baleknek..."

Szabolcs Imre

Már bocs de én ien részre nem emlékszek és szerintem a kritika irója nem is nézte meg a filmet...
10/10
HuncutDémonÁgi 2008 máj. 26. - 22:47:50 10/10 Előzmény Asys
(119/637)
Szerintem fantasztikus a film.De minél többször nézed meg annál több mindenre jössz rá.Igazából a való világot mutatja be csak a sok ember elvakult és nem veszi észre,hogy mekkora agymosás,manipuláció folyik mindenhonnan...csak az a bibi ,hogy vannak olyan emberek akik ezt nem veszik be! És ilyen V is röviden és tömören ez fáj a "felsõbbrendûeknek"
Asys 2008 ápr. 11. - 11:50:07
(118/637)
Az benne a lényeg,hogy nem egy embert képviselt,hanem egy eszmét...A film mondanivalója ez volt!De úgy látom,egy-két ember leragadt a tõrdobálós jelenetnél;a lényegrõl meg lemaradt...Ez van,Maddox...Egyébként meg nem diktatúráról van szó,nyíltan;hanem a demokrácia bõrébe bújtatott terror-ról!Lehet plazma-TV a falon,lehet Heineken a hûtõben;a gáz az,ha nem lehet véleményed,megbélyegeznek azért,mert másban hiszel,mint az éppen hatalmon lévõk...
Ekkor eszköz lehet a média (net,TV,újságok);így lehet mosni az emberek agyát!Ezt tökéletesen láthatod Magyarországon is...