5/10
amiraa_daaa 2023 nov. 29. - 21:48:08 5/10 Előzmény janderka
(62/82)
Oroszlán Szonja volt még benne, ő volt a Szabó Győző csaja :D
janderka 2023 nov. 22. - 18:40:14 Előzmény amiraa_daaa
(61/82)
Az melyik? Ki játssza?
5/10
amiraa_daaa 2023 nov. 22. - 10:28:31 5/10 Előzmény guess.who
(60/82)
Sodró Eliza is back a 7 résztől és a 8.-ban is :D el is vitték a show-t :D
5/10
amiraa_daaa 2023 nov. 22. - 10:26:17 5/10
(59/82)
7 rész Tadammm :D

Aki vicceset akar nézni, ezt a részt ajánlom neki :d de komolyan. A 7. részben Soltész REZSŐ, Peresztegi apuka, meg a kettyós zöldek elvitték a show-t :d ( hála istennek , igaz ők a mellékszereplők de mivel a főszereplők kb semmit nem csinálnak )
(Ami konklúzió van: a sorozat a köztes RTL-es kamu galaxis - tehetségkutatót részek között is nézhető sőt külön is értelmezhető ha valaki esetleg Angika szenvedését nem akarja végigkínlódni. :) Ez azt jelenti, és ezt azoknak írom akik megnézik az első két részét, és mondjuk a 7. rész közepétől úgy egy eléggé vicces pörgősebb eseménysort lát a képernyőn. A köztes részek azok sajnos dögunalmasak.



A szereplők kb három rész óta ugyanabban a ruhában vannak, Angika még a giga XXL-es narancs fülbevalót sem cserélte le :D Yvett a nejlon felsőjében nem tudom hogy nemizzad bele. :d

Két versenyzőt diszkvalifikáltak, hagyjuk hogyan, így már csak Angika és Zénó marad, és gondolhatnánk tudjuk is ki fog nyerni ezek után :D de kivételesen jön a csavar :D

Timike kiszúrja hogy Ex Andrásné Vivi a "raktárban kavar" Marcival, Timikének tetszik ez a felállás is. :D Szegény Vivi még Andrást siratja ő csak egy éjszakát akar, de Marci nem hagyja békén egy éjszakán túl sem :D A Frenreisz Károly bullying is megvan, szóval a sorozatban SEMMI alázat de komolyan, Azért Károly letett valamit az asztalra, ahhoz képest úgy száguldanak rajta át mint a gyorsvonat az átkelőben a gyalogoson.

Viszont megjönnek a Zöldek, Jázminka meg a magyar Gréta Thunberg és egy 3 mázsa döglött halas akcióval akarnak belekerülni a tévébe, :)))).

Csobott Adél ügyesen beoffolja Angikát ezért Zizikének kéne énekelnie Angikával, ami persze nem várt fordulatot vesz.

De itt most nem spojlerezem le mert ez a rész kb 35. perctől elég vicces :D sőt :D Egy dolog cuki volt hogy Soltész Rezső megtrollkodja Árpa Attilát :D

Ami viszont fontos hogy Marci végre a sarkára áll, láthatóan más volt az utolsó részek forgatókönyvírója mert lett végre humor cselekvés, események :D sőt a következő részben végre tényleg kiszabadulunk az RTL székházból :d Remélem , hogy az a szál hogy Marci kiszúrja hogy az adásvezető mindenkiről csinált titkos felvételeket remélem hogy belekavar Yvett házassági terveibe.

a következő 8. rész jónak ígérkezik , A Brasch-Peresztegi Zénó lóg egy erkélyen, ha jól láttam talán Baláéknál :D bár ki tudja, Bala és Angika kapcsolata zátonyra fut :d. Zizike elmegy végre az anyukájához vagyis elstoppol :d ezt már az első részben meg kellett volna tennie :D Balázs éppen megkéri Yvettke kezét

szóval csak a szokásos :D


5/10
amiraa_daaa 2023 nov. 22. - 09:58:20 5/10 Előzmény janderka
(58/82)
és ex sógornő Timike is ott van :d
offtopic
janderka 2023 nov. 21. - 23:56:16 Előzmény guess.who
(57/82)
Neeem. Újraolvasva, ez inkább csak egy médiahack.
offtopic
guess.who 2023 nov. 21. - 20:05:01 Előzmény janderka
(56/82)
Esküdj, hogy ez nem egy rendkívül ostoba médiahack, hanem tényleg ennyire idióták ülnek az ertéelnél!
10/10
Lila14 2023 nov. 18. - 18:11:51 10/10
(55/82)
Nekem az elejétől fogva olyan érzés az egész sorozat mint egy új kaland... Imádom❤️
janderka 2023 nov. 18. - 08:40:33
(54/82)
Unatkozom, ez tény! Ennek űzéseként visszaolvastam hát a korábbi kommenjeimet. És azt látom (meg még emlékszem is), hogy az első rész azzal indul, hogy a mára mindenhatóvá vált adásrendező mukit (Kálloy-t) kis butuska filmesztétaként faggatgatja Bala jobbkeze, a pösze Viktor, aki egyúttal a mozi tulaja is. Tehát valamelyest szakmabeli, aki ugye a későbbi adásrendezővel is jóban van. Ehhez képest nem sokkal később már a lúzer Marcikától várja a nagyarcú kidobó trió, hogy elintézze nekik Bala újdonsült ezómami szerelmének Galax-tikus sikerét. Miközben kvázi Balabá kezében van a műsor összes befolyásosabb tagja. Élükön saját lányával...

Nem furcsa?
Vagy csak én nem nézem elég odaadással a show-t, hogy értsem?
janderka 2023 nov. 17. - 09:54:18 Előzmény guess.who
(53/82)
offtopic
guess.who 2023 nov. 17. - 08:00:29 Előzmény janderka
(52/82)
Na csak várj, majd meg leszel lepődve, ha a sorozat (évad?! talán csak nem!) vége után néhány héttel debütál a soha nem látott, világhírű, csodálatos, frenetikus, legzöldebb, leglátványosabb, legszínesebb, legsikeresebb...

GALAXIS

nevű tehetségkutató énekes-táncos-zenés műsor az ertéelen, hogy hónapokig szórakoztassa szombat esténként a zembereket!
Elvégre a stúdió kész, fények, színpad, hangosítás oké, az egyéb kiszolgáló létesítmények megvannak, szóval igazán kár lenne veszni hagyni ezt az immár a nézők által nagyon is jól ismert brandet. Az első adás előválogatóiban kieshetne az álarcos trashmetál banda, a hamisan éneklő ezoterikus szerencsétlen, a hülyeségeket beszélő műjuhász nejlonsubás műnépzenekar, a vézna torokköszörülgetős szőke liba és énekestársa a túlmacsózott keménycsávó, aki a főszponzor gyereke... És mivel így az átkötés és az emlékfrissítés megvolt, onnantól mehetne minden ugyanúgy, ahogy rendesen szokott a korábbi ezernégyszázhetvenhárom tökugyanilyen silány "tehetségkutató" műsorban.

Pl. lehetne műmatyó tetovált, szupertehetséges, de érettségivel még nem rendelkező és néha félretáncoló énekesnő; nagyon elvont, depeses indiánsrác; a kör közepén álló kopirnyó; egy szerelemvonaton, fekete napszemcsiben a színpadra lépő nagy rőzséjű; esetleg egy szimplán csak babos csótány.

Mondjuk ilyen felhozatal mellett nem lennék a zsűri helyében. :)


offtopic
janderka 2023 nov. 16. - 23:22:00 Előzmény guess.who
(51/82)
Végigpörgettem, de tényleg csak ez van benne. Dögunalmas semmi.

Annyira ráférne a reteklubra, hogy csődbe menjen. Az éjjel egykor adott Házon kívülje és a havi egy-két értelmesebb portéműsora meg átmehetne bármely másik (még nem elNEResedett) kábelcsatornára. Aki kiváncsi lenne rá, az nézné másutt is - nem kell ahhoz ma már országos földi/égi sugárzás. És ezt a retket - az összes trach műsorával és leánycsatornájával együtt - lehetne is kukázni örökre.
offtopic
guess.who 2023 nov. 16. - 19:21:37
(50/82)
Ahogy nézem, gyakorlatilag sikerült is eljutnia ennek az fércműnek odáig, hogy SEMMI MÁSRÓL nem szól az egész csak az ertéel saját gyártású kamutehetség-kutatójának bekamuzásáról. Nincsenek más szálak, nincsenek más jelenetek, nincsenek más helyszínek, kizárólag ez a szuperjó Galaxis. Vajon az írók nem émelyegtek, miközben ennyi szirupos önimádatot összehoztak?
De komolyan: Földes Eszter és Ember Márk egymásra licitálós szivatásai voltak eddig az egyetlen érdekes, értékelhető epizódok, mostanra már az is elhalt, és egy Márk által az undorító Árpa Attilának kiosztott jobbcsapotton kívül nem is maradt belőle semmi.
A Fagyinyali (meg sem jegyeztem a nevét) csaj és az énekes (szintén megjegyzésre érdemtelen nevű) fickó túljátszott és irtózatosan klisés (az összes, de tényleg: az ÖSSZES Hallmark és tsai csatornákra egykaptafára sorozatgyártott romi filmek pont erről szólnak) egymásba gabalyodása teljesen hiteltelen, a kémia nincs meg, a szuper zenésznek beállított szereplőket lehetőleg úgy mutatják, hogy a hangszerkezelésük ne látszódjon ésatöbbi.
Szegény Csujus kemény maffiózójából egy totál debil kretént faragtak, akinek immár csak kétféle jelenete van, nappal kötöget, éjjel pedig kék majomról álmodik. Ez alapján mondhatjuk papírmasé figurának Balát?
Ja, meg ott van Janderka kedvenc Zseléje, meg a fura alakú (és ez nem éppen pozitív jelző ebben a kontextusban) exnője, aki miután az első részben kirúgta a megint zselé figurát játszó Zselét, a sokadik részben teper azért, hogy visszafogadhassa a fickót, akit az első jelenetekben már halálosan unt. És ennek elérése érdekében látványosan vegaburgert eszik, de ha nem figyeli a fickó, akkor fintorog. Hogymiiiivaaaan?! Mintha az írók (producerek) maguk sem tudnák eldönteni, hogy mit is akarnak kezdeni a figuráikkal: írogatnak nekik viccesnek gondolt, de teljesen irreális jeleneteket (elvégre a "környezetvédelmi referens" legfontosabb feladata, hogy letépje a műanyagfóliára készült reklámot a falról, mi más?!), amik még csak nem is feltétlenül koherensek, csak éppen akkor nem jutott jobb az eszükbe. Mert hát mégis mi közös van ebben a csajban és a Zselében? És ha visszafogadja, akkor utána is fog vegaburgert enni, meg kikapcsolva hagyja a légkondit a stúdiókban? Aha, biztos.

És hogy valami pozitívnegatívot is írjak: az első részek óta a Zselé korábbi szuperzöld barátai is megszűntek létezni, pedig Sodró Eliza még a nyúlfarknyi kis szerepében is zseniális volt!
5/10
amiraa_daaa 2023 nov. 15. - 21:37:14 5/10 Előzmény janderka
(49/82)
Ugye a zsűribe van Timike, Ákos volt ugye várható Alex, Bala, Monyika és a másik ficsúr... ki tudja
5/10
amiraa_daaa 2023 nov. 15. - 21:36:07 5/10
(48/82)
Szerda van , új rész, hurrá, Karola Brasch Bence Duett szám, az gondolom az új sláger lesz, de az tök jo lett 10/10 a szám és a hangzása is.

spojler következik


Mackóka alias Bala , pulcsi biznisze nem éri el Angika tetszését :D de Mónikán a zöld pulcsi baromi jo lett :D

Angi nem énekel jobban mint eddig sőt szerintem szörnyűbb is, mint volt, és meglepő de továbbjut, egy kis csellel, de ha nézi valaki akkor nem lövöm le hogy oldódik meg a dolog. De nem szabadulunk tőle :D pedig milyen izgi lett volna ha nem megy tovább.

A Subások Karola Zéno és Angi jut tovább, hál istennek jövő héten már döntő, igy végre utána lévő részben kiszabadulnak a szereplők az RTL székházból.

Szerencsére Karola belerúg a kövér lányokba, is ott is van egy kis bullying bár most hogy "meetoo" van, nem igazán érződik poénnak. viszont szépen eléneklik a duettet Zénókával, hát egy Hrutka Robi dal, tényleg jó nagyon és fülbemászó.

Zizike/Zitába is belerúg leendő sogőrnője Bazsi mennyasszonya alias YVett : nyilván "mindenki a vagyis kislányt fogják benne látni" ( hát uncsi volt ez is, nem tudom erről a fagyi nyalis elfuserált klippről még hány bőrt lehet lehúzni ) Yvett amúgy annyira meg akar Balázsnak felelni, hogy már vegán Burgert eszik, szűrt vizet iszik, még biológia órákat is vett extraként, csakhogy Balázs végre azt érezze, hogy egy felé haladnak. ( hát nagyon nem amúgy, meg eléggé erőltetetett is az egész, röhögnék ha a végén Bazsi mégis dobná )

Következő rész izgalmasabb lesz: mert jönnek a Föld megmentő csapat tagjai, azaz Bazsika barátai a kettyósok, legalább egy poén várható. Lesz közös éneklés, és Soltész Rezső is énekelni fog hurrá. Neki megelőlegezem az első díjat :D

A versenyzők duettel folytatják, Zita meg kínlódik tovább Zénókával :d Az meg befenyegeti valami csókkal, szóval kb haladunk a végkifejlet felé.

JA és kiderült hogy ki szívatja a kék majommal Balát. Nem jött be sajnos az a jónak tűnő szál ötletem, hogy összejátszik Angikával. Viszont Angika leplezi le a majmot :D




janderka 2023 nov. 15. - 21:17:20 Előzmény amiraa_daaa
(47/82)
hát a többeszámot tekintve nem :)
5/10
amiraa_daaa 2023 nov. 15. - 21:13:59 5/10 Előzmény janderka
(46/82)
az is elég? :D
5/10
amiraa_daaa 2023 nov. 15. - 21:13:43 5/10 Előzmény Sz. Péter
(45/82)
sorozat :D amúgy több részes de hagyd :D
Sz. Péter 2023 nov. 15. - 17:53:35 Előzmény The_anna
(44/82)
Ez a legjobb magyar film?!
Te jó ég! Akkor milyen lehet a többi?
;)
10/10
The_anna 2023 nov. 15. - 10:51:07 10/10
(43/82)
Imádom es köszönöm , hogy a legjobb magyar filmet visszahoztátok nekünk. Amikor megláttam lesz újra le kellet üljek es könnyeztem . Azt hittem csak valami más reklám, nem hittem el. De tényleg itt van . Ez a film olyan alap amit minden magyar ismer és imád , en ugy mondom hogy ez kötelezö látni mert alap ,hogy látni kell mint a Harry Pottert stb. De ez magyar ez s mienk es nagyon jol esik. ❤️❤️❤️❤️❤️