ariadne87 2008 júl. 25. - 21:58:36
(10/30)
En ma jutottam el odaig , hogy megnezzem a filmet. Szerintem egyaltalan nem rossz. Sott. En siman betennem a horror filmek kozep kategoriajaba. Nem feltetlenul kell mindig az elso reszhez viszonygatni. Igaz, sok ismeros "sablon" fordulat megtalalhato a filmben, amivel mar jo nehanyszor talalkozni, ettol fuggetlenul en adnek egy 7est/10.
Aki rossz horrort akar latni, tekintse meg A balta cimu filmet. (nekem az volt a nehezen nezheto, de fokent a gyilkos kivitelezese miatt) . Tehat nem artana meg par horrort nezni azoknak, akik ezt az alkotast sz...nak titulaljak. :)
dhdsts 2008 jún. 26. - 13:32:06 Előzmény Asys
(9/30)
Írtam egy elemzést errõl a movie-ról. Fel fogom tenni a filmbuzi-ra is. Nem csodálom, hogy ez nem lett mozifilm :)
1/10
Redfield 2008 márc. 18. - 07:41:03 1/10 Előzmény k11zoltan
(8/30)
Jóképû, vagány, vonzó karakterek, röhejes, klisékkel teli történet, cool-ra vagdalt marcangolások. Amilyen félelmetes és kegyetlen volt az elsõ rész, olyan összedobott szar lett a második. Az, hogy fel van pörgetve, csak elrontja, hiába ül rád a hatás, mert nagyon gyenge. Nagyjából ez lenne a film.

1/10
Asys 2007 dec. 01. - 08:52:34
(7/30)
Láttam az elsõ részt,még évekkel ezelõtt.Maga a történet jó volt,de a trükkök hagytak némi kívénnivalót maguk után...Szerintem nem hozták ki a maximumot a filmbõl anno!Pár hete láttam a második rész bemutatóját!Gondoltam,ez frankóbb lesz,mint az elsõ rész;már csak az effektek miatt is!Csalódtam benne;a ,,színészek" pedig rendkívül gyengék benne...Az égõ szellemekrõl:-) a Silent Hill ugrott be!Arra a filmre 10-es skálán adtam egy 5-öst;erre meg egy 3-ast,jóindulattal...Szigorúan egyszer nézhetõ,de akkor is keservesen...
zsozso89 2007 dec. 01. - 00:31:25
(6/30)
egy rakás sz@r volt. unalmas. nulla az egész sztori, meg köze sincs az elsõhöz.. az elsõben nem voltak ilyen hülyeségek, mint azok a tüzes szellemek meg ilyen tárgyemelgetés a levegõbe... áh nagyon gagyi, a halál alagútja színvonalát közelíti meg... na meg persze megint kinyírják az elõzõ rész túlélõjét... a gyilkolások se tetszettek, annyira sokat meg durvát akartak, hogy nem lett belõle semmi. Meg sem közelíti az elsõ részt, tipikus szar folytatása, amivel csak elb*sszák az egészet.
k11zoltan 2007 nov. 04. - 23:09:30
(5/30)
Szerintem nem érné meg moziban adni...
k11zoltan 2007 nov. 04. - 23:06:58 Előzmény Redfield
(4/30)
Ez a folytatás jóval gyengébb!!
Ráadásul, szerintem elég béna módon kapcsolódik az elsõhöz.

De a végébõl ítélve, még ezt is folytatják...
10/10
sz.verus 2007 nov. 04. - 21:13:48 10/10
(3/30)
Sziasztok, nem tudja vki, hogy ez a film mozis is lesz?
vagyis izé, fogják e adni moziba vagy csak sima kölcsönzõi változat lesz?
1/10
Redfield 2007 okt. 28. - 12:24:24 1/10
(2/30)
Én meg MÉG ezt nem láttam, csak az elsõ részét, de az számomra nagyon ütött. Jó, remake, meg nagyon nem ad újakat, de iszonyat hatásos, idegborzoló horror volt sztem. (persze, lehet, hogy ezzel egyedül vagyok) Sajnos azt sem moziban láttam, pedig utólag már bántam, hogy nem mentem el rá. Azok a helyszínek... meg az egész. :) a zene is király. Ráhozza a frászt az emberre rendesen.
5/10
grubesa 2007 okt. 28. - 11:50:14 5/10
(1/30)
Sajnos az elsõ részt nem láttam csak ezt. 1 és 10 között szerintem négyes horror. Valahogy régebben jobb horrorfilmek voltak (amik a mai világban már szinte mókásak), vagy az az éra volt más ?!?
Úgy érzem a film igencsak Silent Hill ízû némi Fûrész zamattal.
A relatív keserves indulás után valamelyest izgalmasabbá válik.